bywalec.hoteli 08.12.25, 15:57 Aby wywabić lisa z kryjówki filmik na zachętę www.facebook.com/reel/780138808388938 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: A co z hukersem? 08.12.25, 18:44 Każda zanęta jest dobra... www.facebook.com/reel/2246876165794982 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: A co z hukersem? 08.12.25, 19:36 bywalec.hoteli napisał: > Aby wywabić lisa z kryjówki filmik na zachętę > www.facebook.com/reel/780138808388938 Midlife crisis? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: A co z hukersem? 09.12.25, 08:31 Może lubi silne kobiety ;) www.facebook.com/reel/1192843299483245 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: A co z hukersem? 09.12.25, 08:32 www.facebook.com/reel/1539587954015097 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A co z hukersem? 11.12.25, 16:06 coś nie udaje się go wywabić z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 11.12.25, 16:12 bywalec.hoteli napisał: > coś nie udaje się go wywabić z lasu > Może zapadł w sen zimowy jak stary niedźwiedź 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A co z hukersem? 12.12.25, 11:37 Witaj wierny druhu Bywalcze, ostatnimi czasy nabyłem metodą kupna bilet unlimited do cinema city i teraz jak mi się nudzi, siedzę w kinie, zamiast na forum. Z harcerskim pozdrowieniem. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 12.12.25, 15:11 Opowiedz koniecznie co ciekawego ostatnio widziałeś i co szczególnie polecasz. Chodzisz sam czy z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A co z hukersem? 12.12.25, 17:27 borsuczyca.klusek napisała: > Opowiedz koniecznie co ciekawego ostatnio widziałeś i co szczególnie polecasz. > Chodzisz sam czy z żoną? > Chodzę sam, jak mi się nudzi, w godzinach wczesno-popołudnowych. Wieczorem nigdy mi się nie nudzi, bo gdyby mi się zaczęło, to Zofia od razu robotę by mi znalazła (jest w tym specjalistką wysokiej klasy). Jeżeli chodzi o repertuar to mega hitów teraz nie ma, ale filmy na których nie zasnąłem, to: Bugonia, Eleonor wspaniała, Norymberga, Ministranci, Brat, Dom dobry. Jeszcze Teściowie 3, ale tego już w Krk nie grają, więc prawdopodobnie w kinie w Lublinie również nie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 12.12.25, 17:45 Na Teściów to akurat nawet za dopłatą bym nie poszła 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A co z hukersem? 12.12.25, 17:58 borsuczyca.klusek napisała: > Na Teściów to akurat nawet za dopłatą bym nie poszła 🙄 > Teściowie 3, to jest akurat jedna z niewielu dobrych, polskich komedii w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 12.12.25, 20:58 hukers napisał: > > Teściowie 3, to jest akurat jedna z niewielu dobrych, polskich komedii w ostatn > ich latach. Nie wierzę... Już mi wystarczy, że się ostatnio naciełam na Vinci 2 Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A co z hukersem? 15.12.25, 14:47 borsuczyca.klusek napisała: > hukers napisał: > > > > > Teściowie 3, to jest akurat jedna z niewielu dobrych, polskich komedii w > ostatn > > ich latach. > > Nie wierzę... > > Już mi wystarczy, że się ostatnio naciełam na Vinci 2 Vinci 2, to gniot. Teściowie 3 wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A co z hukersem? 12.12.25, 16:37 hukers napisał: > Witaj wierny druhu Bywalcze, > ostatnimi czasy nabyłem metodą kupna bilet unlimited do cinema city i teraz jak > mi się nudzi, siedzę w kinie, zamiast na forum. A to dobrze, bo myślałem że może nas olales i masz w dupie 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: A co z hukersem? 12.12.25, 18:36 bywalec.hoteli napisał: > hukers napisał: > > > Witaj wierny druhu Bywalcze, > > ostatnimi czasy nabyłem metodą kupna bilet unlimited do cinema city i ter > az jak > > mi się nudzi, siedzę w kinie, zamiast na forum. > > A to dobrze, bo myślałem że może nas olales i masz w dupie 🙂 A nie? Przeciez ci mowi ze woli kino i lewackie filmy niz to forum LOL Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 12.12.25, 20:59 A może właśnie wybiera prawackie? Skąd wiesz jak nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: A co z hukersem? 13.12.25, 00:24 borsuczyca.klusek napisała: > A może właśnie wybiera prawackie? Skąd wiesz jak nie wiesz... > Prawackie ? skad bierze ? Jedynych ktorych znam co robia filmy dla konserwatywnych ludzi to Mel Gibson, David Zucker, Dinesh D'souza i moze jeszcze jeden czy dwoch.... reszta to lewactwo albo skrajne lewactwo. Zaden z listy hukers nie jest typowy prawacki, niektore takie 50/50 (wg AI "zalezy od intrpretacji" - cokolwiek to m znaczyc bo dla przykladu Bugonia przeciez krytykuje kapitalizm i skupia sie na cierpieniu klasy robotniczej a to preciez lewackie? Eleonor Wspaniala i Brat - typowo lewackie, Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: A co z hukersem? 15.12.25, 14:50 engine8t napisał: > > Prawackie ? skad bierze ? > > Jedynych ktorych znam co robia filmy dla konserwatywnych ludzi to Mel Gibson, D > avid Zucker, Dinesh D'souza i moze jeszcze jeden czy dwoch.... reszta to lewac > two albo skrajne lewactwo. > > Zaden z listy hukers nie jest typowy prawacki, niektore takie 50/50 (wg AI "zal > ezy od intrpretacji" - cokolwiek to m znaczyc bo dla przykladu > > Bugonia przeciez krytykuje kapitalizm i skupia sie na cierpieniu klasy robotni > czej a to preciez lewackie? > > Eleonor Wspaniala i Brat - typowo lewackie, No ale juz Teściowie 3, typowo prawacki. Wszak chodzi o chrzest dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: A co z hukersem? 15.12.25, 14:50 engine8t napisał: > borsuczyca.klusek napisała: > > > A może właśnie wybiera prawackie? Skąd wiesz jak nie wiesz... > > > > Prawackie ? skad bierze ? > > Jedynych ktorych znam co robia filmy dla konserwatywnych ludzi to Mel Gibson, D > avid Zucker, Dinesh D'souza i moze jeszcze jeden czy dwoch.... reszta to lewac > two albo skrajne lewactwo. > Straszne filmy i nagie bronie są prawackie? 🧐 Odpowiedz Link Zgłoś