elvispresley Re: lexus is 200 czy subaru impreza WRX?????? 09.06.05, 16:55 Moja opinia jest taka: Lexus to marka o specyficznej grupie docelowej, do której ja się nie zaliczam i cieszy mnie to. Z subaru jest podobnie, ale... Zrobilem 2 m-ce temu 2kkm 225KM imprezą wrx - trzymanie drogi jakby mial dysze z butaprenem przed sobą, przyśpieszenia fajne. Ale komfort jak w ticoromantico, plastiki podobnie, uroda zerowa. Zależy, czego szukasz... btw to byla wersja kombi. Ja tam wolalbym Saabinkę z oryginalnym szwedzkim silnikiem na turbince albo francuską V6 bo lączą w sobie wszystkie ważne dla mnie cechy auta.Pzdr. Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi to rozna auta 09.06.05, 17:06 lexus: naped na tyl, silnik 6 cyl, wolnossacy, auto luxusowe. subaru: 4x4, silnik z turbo, auto "sportowe"-czytaj narowiste o raczej slabym komforcie, ale za to dajace dawke adrenaliny do zyl, a konkurentem jest dla niego raczej evo VIII. odpowiedz wiec sobie czego szukasz. p.s. z obserwacji tego co jezdzi po drogach, subaru jest bardziej popularne. a lexusem jezdza krawaty z brzuchem pzdr. Link Zgłoś
cracovian Moze jednak SAAB? 09.06.05, 17:19 Na Twoim miejscu Saaba 9-2X (to samo co WRX, ale ladniejszy i teraz duzo tanszy) z USA bym sobie sprowadzil za 65 tys. zlotych. Zadna Octavia TDi Ci nie podskoczy - nawet cenowo ;-) tinyurl.com/aocz4 Link Zgłoś
tasma_klejaca Re: lexus is 200 czy subaru impreza WRX?????? 09.06.05, 18:37 is 200 takze do wygodnych nie nalezy :) Wybralbym zdecydowanie impreze, chociazby ze wzglldu na wrazenia jakie jest w stanie zaoferowac. Link Zgłoś