Dodaj do ulubionych

AUDI A3 2.0TDI(03r) czy BMW 3 Compact 2.0 td(03r)?

27.09.05, 09:45
Co byście wybrali i dlaczego...??
Obserwuj wątek
    • kominiara Re: AUDI A3 2.0TDI(03r) czy BMW 3 Compact 2.0 td( 27.09.05, 09:52
      Zdecydowanie BMW. Raczej mniejsza awaryjnosc, nowoczesniejszy silnik, bardzo
      cichy w porownaniu z AUDI, no i to prowadzenie...
    • waskes29 Re: AUDI A3 2.0TDI(03r) czy BMW 3 Compact 2.0 td( 27.09.05, 10:14
      Ja bym wybral audi wazne tylko zeby z normalnym grilem ten nowy mi sie nie
      podoba.
      Dla mnie jest zdecydowanie ladniejszy od bmw ,lepsza jakosc wykonania i
      materialow ladniejszy srodek .
      Silniki to nie wiem nie jechalem nigdy 2.0d bmw ale przypuszczam ze moze byc
      min lepszy od audi .
      Awaryjnosc porownywalna z min przewaga audi .
      Zawieszenie moze byc mocniejsza strona bmw ale roznice nie sa juz tak duze a
      przewaga w konstuowaniu zawieszen bmw nad reszta widoczna jest raczej w
      wiekszych modelach .
      Ogolnie bardzo zblizone do siebie poziomem samochody i wybrac trudno ,warto
      oba przetestowac co ulatwi podjecie decyzji.
      Ja ogolnie bardziej lubie marke Audi wiec moge tu byc malo obiektywny ,ale
      podpierajac sie testami w roznych gazetach pamietam ze zawsze to byly bardzo
      rowne noty,i w takich przypadkach wybieram ten samochod ktory bardziej mi sie
      podoba.
      No i chyba koszty servisu i eksploatacji tez min na + dla audi.
    • andy1976 Re: AUDI A3 2.0TDI(03r) czy BMW 3 Compact 2.0 td( 27.09.05, 13:30
      Dzięki Panowie. W opiniach póki co REMIS. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze
      zabierze głos w tej sprawie. Może ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi modelami,
      które szczególnie utkwiły w pamięci, zarówno pozytywne jak i negatywne. Będę
      wdzięczny za każdą informację, każde doświadczenie. A może jakaś alternatywa
      dla tych autek. Tylko bez takich, że za tą cenę można kupić nową Lagunę czy coś
      w tym stylu. Chodzi mi o coś co mogło by konkurować.
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka