paw_dady 19.11.06, 14:42 czy ktos tym jezdzi? jezdzil? jakies opinie? Bede zobowiazany ;) Pozdrawiam PD Link Zgłoś Obserwuj wątek
bbso Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 16:03 weź lepiej se Q7 To jest bryka !!! Link Zgłoś
jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 16:27 1. Takie bryki nawet rozbite z Rzezsy drogo chodza i baranow tu na to nie stac, a w grach komputerowych takiego modelu nie ma. 2. Q7 - moze i ladne, ale awaryjne, nie dopracowane, zbyt drogie w stosunku cena-jakosc. Link Zgłoś
paw_dady eee tam 19.11.06, 17:25 niech chlopaki pisza - mam nadzieje, ze jednak ktos mial okazje testowac sam. Chodzilo mi o opinie subiektywne nie o dane bo te mam z testow be i de oraz z fabryki. A Ty zlosnik jestes i tyle ;P Link Zgłoś
paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 17:26 jay_z napisał: > 1. Takie bryki nawet rozbite z Rzezsy drogo chodza i baranow tu na to nie stac, > > a w grach komputerowych takiego modelu nie ma. > > 2. Q7 - moze i ladne, ale awaryjne, nie dopracowane, zbyt drogie w stosunku > cena-jakosc. Q7 siedzialem - czulem sie jak pilot w DC-2 nie widzilem konca maski ;) zdecydowanie bardziej mi sie podba Allroad. Cena w zasadzie ta sama ale lepszy na uatostradzie. Pozdro PD Link Zgłoś
jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 18:38 No mi sie podoba Q7, serio. Bardzo mi sie podoba. Kurcze, tylko te usterki... Moze za 2-3 lata to bedzie juz cos. No ale nie kazdy moze czekac az tyle. Allroad. Super bryka na dziurawe drogi. Ladna w kolorze "all black" ;) Zwasze mozna wpierw Allroad'a a po 3 latach Q7 - jak kogos stac oczywiscie. Link Zgłoś
gls1 Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 21:36 Jeżeli cię stać to bierz bez zastanowienia!! Tylko dla czego "tedeji"???? Jest przecież w ofercie tyle fajnych benzyniaków!! PZDR!! Link Zgłoś
paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:22 gls1 napisał: > Jeżeli cię stać to bierz bez zastanowienia!! Tylko dla czego "tedeji"???? Jest > przecież w ofercie tyle fajnych benzyniaków!! PZDR!! heh, bo wlasnie dlatego stac, ze biore diesla ;) Nie mieszkam w Pl a w Belgii i tu 80% wozkow to diesle, z racji cenydosprzedazy 3,0 TDI wychodzi calkiem tanio w leasingu choc drogi w zakupie. Oczywiscie, ze benzyna 4,2 l bylaby marzeniem ale moze kiedys... Pozdrawiam PD Link Zgłoś
paw_dady yo yo Jay 20.11.06, 00:31 jay_z napisał: > No mi sie podoba Q7, serio. Bardzo mi sie podoba. Kurcze, tylko te usterki... > Moze za 2-3 lata to bedzie juz cos. No ale nie kazdy moze czekac az tyle. jakie usterki? dealer nic mi nie mowil ;o), jesli chodzi o wozek owszem na SUVy jest niezly (jako znani raperzy imprezowicze wiemy jakiegp typu imprezy najlepszy ;o). W kwestii moich odczuc - naprawde czulem sie jak w kokpicie samolotu - wysoko wsiadasz (a mam prawie 190 ;o) proporcje okienek i widkku z forela kierowcy sa jak w samolocie ;) IMHO w kazdym Audi niestety kokpit jest dosc wiejski w stylu VW;(, nie wiem np Subaru czy Honda bardziej mi lezy w tej kwestii. > Allroad. Super bryka na dziurawe drogi. Ladna w kolorze "all black" ;) Zwasze > mozna wpierw Allroad'a a po 3 latach Q7 - jak kogos stac oczywiscie. uwierz mi w zakupie nie ma duzych roznic (cos 850 Euro wiecej za Q7) Euro w leasingu nie wiem. Ja jak oniszowiec szuka auta niemozliwego - kombi, 4x4 z w miare silnym slnikiem, duze i dobrze trzymajace sie drogi dajace sobie rade na kiepskich ;) wybor niestety sie kurczy albo z niektorych cech musisz rezygnowac ... Co do ceny i czy kogos stac - moim pierwszym aute m do jezdzenia byl tatusiowy fiat 125p a potme audi 1m,6 diersel sprzed 20 lat wiec jesli teraz nie masz a Q7 ktoz wie czy za 2-3lata kiedy bedziesz akuret nie bedziesz mogl? ;) yo yo z raperski m pozdrowieniem ;) PD Link Zgłoś
rasiauskas Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:26 Allroadem mialem okazje jezdzic. 5 minut. Ogolnie wrazenia dobre, po przezyciach z poprzednia A6. A Q7. Jesli ktos uwaza to auto za drogie w stos. cena/jakosc, to zapewne nie stac jej na to auto. A ceny przeciez sa podobne. Q7 to amerykanski byk. Gdybym mial fundusze to wolalbym poczekac na Q5 lub wziac X5 nowa Link Zgłoś
paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:33 rasiauskas napisał: > Allroadem mialem okazje jezdzic. 5 minut. Ogolnie wrazenia dobre, po przezyciach > z poprzednia A6. ekhm - a co bylo nie tak w poprzednim modelu? > Gdybym mial fundusze to wolalbym poczekac na Q5 lub wzia > cX5 nowa he he kiedys o tym myslalem ale auto musze mied w okolicach 20 Marca a to znaczy teraz robic zapisy w komitecie kolejkowym ;) Pozdro PD Link Zgłoś
jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 19:37 Zapewniam kolege, ze stac mnie na Q7 i na Allroada. Sek w tym, ze na dzis dzien Allroad jest autem sprawdzonym, natomiast Q7 jest... awaryjne. A wiem to nie z prasy, ale z tego co widze na ulicy. Link Zgłoś