Dodaj do ulubionych

Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie

19.11.06, 14:42
czy ktos tym jezdzi? jezdzil? jakies opinie?
Bede zobowiazany ;)

Pozdrawiam
PD
Obserwuj wątek
    • bbso Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 16:03
      weź lepiej se Q7 To jest bryka !!!
      • robert888 Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 16:21
        nie bryka tylko mikrobus
    • jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 16:27
      1. Takie bryki nawet rozbite z Rzezsy drogo chodza i baranow tu na to nie stac,
      a w grach komputerowych takiego modelu nie ma.

2. Q7 - moze i ladne, ale awaryjne, nie dopracowane, zbyt drogie w stosunku
      cena-jakosc.
      • do.ki no to sie dowiedziales, paw n/t 19.11.06, 16:57

• paw_dady eee tam 19.11.06, 17:25
          niech chlopaki pisza - mam nadzieje, ze jednak ktos mial okazje testowac sam.
          Chodzilo mi o opinie subiektywne nie o dane bo te mam z testow be i de oraz z
          fabryki.

A Ty zlosnik jestes i tyle ;P
      • paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 17:26
        jay_z napisał:

> 1. Takie bryki nawet rozbite z Rzezsy drogo chodza i baranow tu na to nie
        stac,
        >
        > a w grach komputerowych takiego modelu nie ma.
        >
        > 2. Q7 - moze i ladne, ale awaryjne, nie dopracowane, zbyt drogie w stosunku
        > cena-jakosc.

Q7 siedzialem - czulem sie jak pilot w DC-2 nie widzilem konca maski ;)
        zdecydowanie bardziej mi sie podba Allroad. Cena w zasadzie ta sama ale lepszy
        na uatostradzie.

Pozdro
        PD
        • jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 18:38
          No mi sie podoba Q7, serio. Bardzo mi sie podoba. Kurcze, tylko te usterki...
          Moze za 2-3 lata to bedzie juz cos. No ale nie kazdy moze czekac az tyle.

Allroad. Super bryka na dziurawe drogi. Ladna w kolorze "all black" ;) Zwasze
          mozna wpierw Allroad'a a po 3 latach Q7 - jak kogos stac oczywiscie.
          • gls1 Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 19.11.06, 21:36
            Jeżeli cię stać to bierz bez zastanowienia!! Tylko dla czego "tedeji"???? Jest
            przecież w ofercie tyle fajnych benzyniaków!! PZDR!!
            • paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:22
              gls1 napisał:

> Jeżeli cię stać to bierz bez zastanowienia!! Tylko dla czego "tedeji"????
              Jest
              > przecież w ofercie tyle fajnych benzyniaków!! PZDR!!

heh, bo wlasnie dlatego stac, ze biore diesla ;)

Nie mieszkam w Pl a w Belgii i tu 80% wozkow to diesle, z racji cenydosprzedazy
              3,0 TDI wychodzi calkiem tanio w leasingu choc drogi w zakupie. Oczywiscie, ze
              benzyna 4,2 l bylaby marzeniem ale moze kiedys...

Pozdrawiam
              PD
          • paw_dady yo yo Jay 20.11.06, 00:31
            jay_z napisał:

> No mi sie podoba Q7, serio. Bardzo mi sie podoba. Kurcze, tylko te usterki...
            > Moze za 2-3 lata to bedzie juz cos. No ale nie kazdy moze czekac az tyle.

jakie usterki? dealer nic mi nie mowil ;o), jesli chodzi o wozek owszem na SUVy
            jest niezly (jako znani raperzy imprezowicze wiemy jakiegp typu imprezy
            najlepszy ;o).

W kwestii moich odczuc - naprawde czulem sie jak w kokpicie samolotu - wysoko
            wsiadasz (a mam prawie 190 ;o) proporcje okienek i widkku z forela kierowcy sa
            jak w samolocie ;)

IMHO w kazdym Audi niestety kokpit jest dosc wiejski w stylu VW;(, nie wiem np
            Subaru czy Honda bardziej mi lezy w tej kwestii.

> Allroad. Super bryka na dziurawe drogi. Ladna w kolorze "all black" ;) Zwasze
            > mozna wpierw Allroad'a a po 3 latach Q7 - jak kogos stac oczywiscie.

uwierz mi w zakupie nie ma duzych roznic (cos 850 Euro wiecej za Q7) Euro w
            leasingu nie wiem. Ja jak oniszowiec szuka auta niemozliwego - kombi, 4x4 z w
            miare silnym slnikiem, duze i dobrze trzymajace sie drogi dajace sobie rade na
            kiepskich ;)

wybor niestety sie kurczy albo z niektorych cech musisz rezygnowac ...

Co do ceny i czy kogos stac - moim pierwszym aute m do jezdzenia byl tatusiowy
            fiat 125p a potme audi 1m,6 diersel sprzed 20 lat wiec jesli teraz nie masz a
            Q7 ktoz wie czy za 2-3lata kiedy bedziesz akuret nie bedziesz mogl? ;)

yo yo z raperski m pozdrowieniem ;)
            PD
      • rasiauskas Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:26
        Allroadem mialem okazje jezdzic. 5 minut. Ogolnie wrazenia dobre, po przezyciach
        z poprzednia A6. A Q7. Jesli ktos uwaza to auto za drogie w stos. cena/jakosc,
        to zapewne nie stac jej na to auto. A ceny przeciez sa podobne.
        Q7 to amerykanski byk. Gdybym mial fundusze to wolalbym poczekac na Q5 lub wziac
        X5 nowa
        • paw_dady Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 00:33
          rasiauskas napisał:

> Allroadem mialem okazje jezdzic. 5 minut. Ogolnie wrazenia dobre, po
          przezyciach
          > z poprzednia A6.

ekhm - a co bylo nie tak w poprzednim modelu?

> Gdybym mial fundusze to wolalbym poczekac na Q5 lub wzia
          > cX5 nowa

he he kiedys o tym myslalem ale auto musze mied w okolicach 20 Marca a to
          znaczy teraz robic zapisy w komitecie kolejkowym ;)

Pozdro
          PD
        • jay_z Re: Nowy A6 Allorad 3.0tdi - opinie 20.11.06, 19:37
          Zapewniam kolege, ze stac mnie na Q7 i na Allroada. Sek w tym, ze na dzis dzien
          Allroad jest autem sprawdzonym, natomiast Q7 jest... awaryjne. A wiem to nie z
          prasy, ale z tego co widze na ulicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka