Dodaj do ulubionych

C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ?

12.01.07, 19:43

Ktorą limuzynę byście wybrali ?

C6 - dziwaczny kształt i jakosc citroena
z lawinową utratą wartości
(czy to moze nie zacząć trzeszczec) ?
GS - w Pl Lex to marka krzak (co to w ogole jest?),
nieciakawa stytlistyka.
BMW5 - trudno kupowac przed facem
A6 - twardo pracujece silniki, trzeszczacy jasny
plastyk, bizantyjska stylistyka (np. kasetowe klamki)
i stary automat (zamiast DSG)
Merc E - choc po face-liftingu to to juz
6-rok produkcji.
Legend - czy mozna za coś co nazywa się "honda"
płacić ponad 200 tys ?
Obserwuj wątek
    • jacekplacek29 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 12.01.07, 19:56
      Doskonlae Cie rozumie, gdyz moj kolega byl w tej samym klopocie, nie potrafil
      sie zdecydowac. Ale wybor postawil na S80, raczej z rozsadku, bo to najnowsze
      auto na rynku w tym momencie - niekoniecznie najlepsze, jak kazdy ma swoje
      wady, aczkolwiek jest ciekawe.

C6 to tak jak VelSatis, ciezko sie zdecydowac. Lex GS ma miec facelifting w
      przyszlym roku, E spadla ostro za elektronike i za 2 lata nowy model, A6 w tym
      roku jeszcze dostanie facelifta tak samo jak BMW 5, a Legenda tylko jeden
      silnik i wersja i w testach nie najlepiej wypadla. W gre wchodzi jeszcze
      Chrysler 300 C, ale to amerykanin, owszem ta przestrzen, wyglad, ale
      prowadzenie :-( Saab 95 jest jeszcze w tej klasie, ale tez juz leciwy i ten
      wyglad nieciekawy.

Sam musisz sobie odpowiedziec co jest dla Ciebie najwazniejsze w aucie.

powodzenia
      • marekzopola S80 ... 12.01.07, 20:09

S80 to nowy ford mondeo (ta sama płyta i silnik)
        tyle, ze bardziej kanciaste i drozsze.
        Kazdy kto kupuje Volvo musi sie
        zastanowic czy to czasem nie zamaskowany ford.

Ogladałem C300 i plastyk tam zastosowany jest
        delikatnie mowiac podejrzany. A Saab to niestety
        antykwariat.
    • ksmx Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 00:51
      Kup jakiegoś ssangyonga albo "hjundaja", o ile cię stać oczywiście ;)
      • babaqba Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 19:54
        Mam Hyuindaia XG350L i bardzo proszę się od niego odczepić. To znakomity samochód a jego przewagą
        jest o wiele od tamtych niższa cena i bardzo długa gwarancja. Mój jeszcze nigdy się nie popsuł, prowadzi
        się rewelacyjnie (im szybciej, tym łatwiej i stabilniej), w korkach jest niezastąpiony i podoba mi się wyraz
        zamyślenia na twarzach niektórych przechodniów "co to jest?". No i jest naprawdę duży a to lubię...
        • ksmx Nawet fajny ten hyundai... 13.01.07, 21:26
          Powiedz coś więcej o tym samochodzie bo się zaciekawiłem. To jest samochód na
          rynek amerykański tak? To oznacza raczej full wypas. Podoba mi się.
    • mistrz_cietej_riposty Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 01:15
      GS -to nic specjalnego - lepsza toyota która zawsze pozsotanie tą lepszą toyotą
      i nic wiecej.
      BMW 5- ja bym zrezygnował - stylistyka choć ładna to jakaś taka dziwaczna.
      A6 - właśnie klamki! niby nic ale te klamki ! stylistyka przepiękna!i ten grill.
      MB E - opatrzony choć ładny
      Legend - to chyba jednak nie ta klasa... małe koła

bierz Citrena C6 masz szanse być pierwszym właścicielem w PL i nalezeć do
      Avangardy spłeczeństwa i sie wyłamać z japońskoch paskudztw i niemieckiej
      opatrzonej precyzji.
      • wowo5 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 04:42
        Ja bym wybral 5-tke z tego towarzystwa, najlepiej 550. GS pewnie bylby na
        drugim miejscu. A6 jest piekielnie ciezki i ma slabe osiagi (do setki nowa
        Toyota Camry jest szybsza niz A6 z 4,2L V8), chyba ze mowimy o S6 to wtedy inna
        para kaloszy, MB E odpada bo ma fatalna elektronike (znajomy z pracy ma E500 i
        auto stoi bez przerwy w naprawie z powodu wadliwej elektroniki), Legend
        niestety nie ma odpowiedniego silnika - w tej klasie V8 to koniecznosc, Citroen
        w ogole powinien byc wymieniany w tym towarzystwie, podobnie jak S80 czy 9-5.
        • wojtek_blankietowy Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 08:59
          Ale przeciez odpowiedz jest oczywista. BMW 5
          Najlepiej prowadzace sie auto w swojej klasie o lata swietlne wyprzedzajce
          konkurencje pod tym wzgledem. Do tego niezly wyglad (choc nie super) no i
          piekne wnetrze ktore wreszcie nie choruje na chorobe popromienna w postaci
          skrzywiena na kierowce a jest pieknie symetryczne.
          Awaryjne bralbym pod uwage Lexusa lub o dziwo cytryne C6. Lexus za jakosc i
          trawlosc a cytryne za podobno szokujaco dobre podwozie (w gazetach w rankingu
          porecznosc slalom bije na glowe audi a6 i merca E).
        • karakalla Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 09:25
          wowo5 napisał:

Citroen
          >
          > w ogole powinien byc wymieniany w tym towarzystwie, podobnie jak S80 czy 9-5.

Dlaczego S80 nie? Akurat on jeden z tej trójki spełnia wymogi: V8, napęd 4x4 jako opcja lub standard. Testy wykazują, że wszystko to udało się zestroić tak, że trzyma wymagany poziom osiągów, komfortu i własności jezdnych - nie jest to lider i pogromca BMW 5, ale też nie jakiś słabeusz.
      • nicolasvanorton Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 10:59
        mistrz_cietej_riposty napisał:

> GS -to nic specjalnego - lepsza toyota która zawsze pozsotanie tą lepszą
        toyotą
        >
        > i nic wiecej.
        > BMW 5- ja bym zrezygnował - stylistyka choć ładna to jakaś taka dziwaczna.
        > A6 - właśnie klamki! niby nic ale te klamki ! stylistyka przepiękna!i ten
        grill
        > .
        > MB E - opatrzony choć ładny
        > Legend - to chyba jednak nie ta klasa... małe koła

Następny :-(, ręce opadają. Ciekawe czym jeżdżą ci spece dla których lexus gs
        to nic specjalnego a legend ma za małe koła. Pewnie na zmianę Bentleyem sedanem
        i gt.
        • mistrz_cietej_riposty Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 12:43
          co ,ręce ci opadają? jeżdżę XM z ostatniej produkcji i jakos nie widzę problemu
          w komentowaniu samochodów.
          Dlamnie Lexus to nic więcej jak lepsza Toyocina na rynek USA a w Europie to
          jakiś żart.
          ciekawe czym ty jeździsz? Astonem ? zaraz napiszesz że Camry albo Legendem bo
          kto to sprawdzi.

to jest moje zdanie o Lexusie ,audi i innych.... i wara ci od tego.

nikt nie musi mieć takiego samego zdania co TY ! więc uważaj bo sie rozczaruje
          nawet w zyciu koleżko.

moim skromnym zdaniem C6 ma najciekawszą sylwetkę , wiele udogodnień na miarę
          BMW i MErcedesa , a jestem ciekawy czy nawet w paru szczegółach nie wyprzedza
          ich.

a co Japońszczyzny to zwykłe samochody a dobrą jakością ale bez Europejskiego
          Prestiżu.
          • nicolasvanorton I z bogiem jedź swym prestiżowym citroenem 13.01.07, 13:02
            co tu komentować, wogle o co chodzi z tym prestiżem
            • mistrz_cietej_riposty jesteś zwykłym burkiem 13.01.07, 13:15
              myślisz że ktokolwiek wierzy ci w tą listę samochodów?

burek z ciebie bez ambicji
              • moderator10 Re: jesteś zwykłym burkiem 13.01.07, 13:24
                mistrz_cietej_riposty napisał:

> myślisz że ktokolwiek wierzy ci w tą listę samochodów?
                >
                > burek z ciebie bez ambicji

nie wiem co ma tu ambicja wspolnego ale rzeczywiscie ta lista ...no
                coz mnie rozsmiesza i nie tam zebym nie wierzyl .
                Do mojej szkoly chodzil kiedys koles ktory mial wygolone wlosy w
                ksztalcie logo nike ,to chyba ten sam mechanizm ,pewnie na reku
                kilogramowy zloty lancuh .

Swinoujscie luksusowa willa 140m2 ,dzialka 1300m2 , pelne wyposazenie
                telewizor 42 lcd,-sprzedana he,he
                • nicolasvanorton Na forum budowlanym czemu nie :-) 13.01.07, 13:46
                  > Swinoujscie luksusowa willa 140m2 ,dzialka 1300m2 , pelne wyposazenie
                  > telewizor 42 lcd,-sprzedana he,he

na działce 1300 domek o powierzchni 140 to nie luksusowa willa :-), 125 metrów
                  to ja miałem w starym mieszkaniu w mieście + piwniczka
                  • moderator10 Re: Na forum budowlanym czemu nie :-) 13.01.07, 13:55
                    nicolasvanorton napisał:

> > Swinoujscie luksusowa willa 140m2 ,dzialka 1300m2 , pelne wyposazenie
                    >
                    > > telewizor 42 lcd,-sprzedana he,he
                    >
                    > na działce 1300 domek o powierzchni 140 to nie luksusowa willa :-), 125
                    metrów
                    > to ja miałem w starym mieszkaniu w mieście + piwniczka
                    Bo to byl domek dla ptaszkow ja se takie buduje dla wrobli i
                    sikorek,zreszta jak nie zlapales aluzji to tym bardziej nie ma o czym
                    dyskutowac
                • le0can Re: jesteś zwykłym burkiem 13.01.07, 20:12
                  A co to byc Swinoujscie??
                • mistrz_cietej_riposty Re: jesteś zwykłym burkiem 13.01.07, 22:28
                  ambicja przekłąda sie na rozumowanie.,gdyż człowiek który ma choć trochę taktu
                  czy wyczucia to nikomu nie nakazuje swojej racji i dąży do tego by samemu
                  zdobyć to co się chce - niech to będzie dobry samochód czy dom czy coś innego a
                  wypisywanie tandetnych słów o niby posiadanych samochodach tworzy z takiej
                  osoby forumowego pajaca.

ale najgorsze w tym wszystkim jest to że takie osobniki zabłacają forum.

charakterystyką takich przypadków jest bardzo niska samoocena bo co to za
                  sztuka na anonimowym forum napisać że jest się bóstwem i posiada jakieś bryki
                  czy dom - każdy mógłby ale to jest tylko mozliwe u chorych debilów którzy mają
                  i zyją ponizej średniego stanu i marzą o czymś czego nigdy niezdobędą przez
                  swoją arogancję i chamstewko wyssane z mlekiem matki.

ja mam XM przy którym jest czasem robota ale podoba mi się i jest cholernie
                  wygodny i jakos nie mam problemu napisać że ten samochód można juz kupić za
                  niecałe 10tyś.zł bo to nie sztuka sie pokazać tylko umieć sie przyznać do
                  posiadanego samochodu.

biedni są tacy co muszą obkupić się markowym smaochodem , markową wodą
                  toaletową , markowym gajerkiem , mieć ładny drogi zegarek , śliczna zonę ,
                  ładne dzieci , włoskie pantofle by pokazać na ulicy czy sąsiadowi że "mnie stać"

typowe nowo bogackie myślenie i cięzko jest takim małpkom zrozumieć ze ktoś
                  moze jeździć XM bo kupiłem go od teścia jako pierwszego właściciela za dosyć
                  spore pieniądze jak na tamte czasy więc nie opłaca mi się go sprzedawać.

• zappa6 Re: jesteś zwykłym burkiem 13.01.07, 22:47
                    biedaczek, patrząc na tą litanię masz spore kompleksy
                    • mistrz_cietej_riposty adwokat jesteś? 13.01.07, 22:51
                      w tym problem że nie mam komleksów :)
                      to nie ja wypisuję bajeczki o posiadanych wozach bo nie musze sie
                      dowartościować :)

jestem w klubie cytrynki mamy zloty , pomagamy sobie , składamy życzenia na
                      święta i znajdź mi drugie takie koło fascynatów :) jakiejś marki w PL a
                      szczególnie Japońszczyzny :)

bujaj sie gołębiu o wielu twarzach boś jest ten sam gołąb czy głąb <jak cie
                      zwał tak cie zwał>

spie.da.lay
                  • nicolasvanorton Re: jesteś zwykłym burkiem 14.01.07, 04:43
                    możesz pisać co tam chcesz, że lexus to tylko toyota, że legend ma za małe koła
                    kwestia w tym że jak posiadacz nowego lexusa gs za 3 stówy napisze że to
                    badziew to ma to inną wartość niż jak napisze tak właściciel citroena za 10 tys
                    zresztą po co ja to pisze jak cała ta dyskusja nie ma sensu ten co zadał
                    pytanie o te wozy to tak to napisał że stawiam złote sztaby przeciw banananom
                    też jeździ co najwyżej xm za dyche
                    • mistrz_cietej_riposty za to ty jesteś bulionerem 14.01.07, 22:19
                      a ty chociaż masz czy miałeś kiedys rower? hahahahahahaahhaahahahhahahaha
        • mistrz_cietej_riposty Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 12:51
          to jezeli ma duże koła H.Legenda to powiem że ma wycięte zadużo nadkola.

pasi?

a zobacz jeszcze hondę Accord i tam jest jeszcze bardziej - niewiem czy nawet
          22 nie wejdą tylko że większość jeździ na 17 i wygląda jakby mieli małe
          kółeczka.

spadaj pajacyku
    • aklisch Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 09:34
      HONDA LEGEND NR : 1

www.edmunds.com/insideline/do/Drives/Comparos/articleId=106555
      • anyjaps [...] 13.01.07, 10:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • nicolasvanorton Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 10:36
      Ciekawa opinia na temat tych samochodów i bardzo "konkretna" - od razu widać że
      poważnie chcesz kupić :-(

Miałem jakiś czas a6 co prawda poprzedni model i nie zauważyłem żeby silnik
      twardo pracował.

Nie wiem czemu mają służyć takie wpisy.
    • misza36 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 12:18
      z tych wyzej wymienionych bralbym audi A6 w miare przystepna cena , swietne
      wykonczenie, jest bardzoobszerny w srodku, najbardziej pasuje motor 3.0 tdi
      superoszczedny dynamiczny 233 km akurat pasuje do tego samochodu z napedem
      quatrro
      • wojtek_blankietowy Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 13:16
        misza36 napisał:
        > z tych wyzej wymienionych bralbym audi A6 w miare przystepna cena , swietne
        > wykonczenie,

z tym swietnym wykonczeniem to chyba zart. poczytaj sobie gazety motoryzacyjne
        np. auto - moto nr 10/2006 str 32 cytuje: "konsola miedzy przednimi fotelami
        skrzypi ... nie jest to tylko przypadlosc testowanego modelu, po prostu a6 tak
        ma"

Lub przejdz sie do salonu i zobaczysz to sam. to ma byc swietne wykonczenie?
        • moderator10 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 13:27
          wojtek_blankietowy napisał:

> misza36 napisał:
          > > z tych wyzej wymienionych bralbym audi A6 w miare przystepna cena , swiet
          > ne
          > > wykonczenie,
          >
          > z tym swietnym wykonczeniem to chyba zart. poczytaj sobie gazety
          motoryzacyjne
          > np. auto - moto nr 10/2006 str 32 cytuje: "konsola miedzy przednimi fotelami
          > skrzypi ... nie jest to tylko przypadlosc testowanego modelu, po prostu a6
          tak
          > ma"
          >
          > Lub przejdz sie do salonu i zobaczysz to sam. to ma byc swietne wykonczenie?

ile ty sie biedaku musisz na szukac zeby znalezc cokolwiek na produkt VW
          podziwiam i zachecam do jak najszybszego podjecia leczenia bo z tych
          kompleksow nie wyjdziesz nigdy .
          • wojtek_blankietowy Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 13:38
            moderator10 napisał:
            >ile ty sie biedaku musisz na szukac zeby znalezc cokolwiek na produkt VW
            > podziwiam i zachecam do jak najszybszego podjecia leczenia bo z tych
            > kompleksow nie wyjdziesz nigdy .

to jest forum auto moto i jesli nie masz w temacie aut nic do powiedzenia
            proponuje bys sie nie odzywal. brak merytorycznej odpowiedzi a jedynie
            obrazanie mnie traktuje jak przyznanie mi racji za co bardzo dziekuje. jak
            widzisz nawet prasa pisze ze vw produkuje tandete.
            • moderator10 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 13:48

> moderator10 napisał:
              > >ile ty sie biedaku musisz na szukac zeby znalezc cokolwiek na produkt
              > VW
              > > podziwiam i zachecam do jak najszybszego podjecia leczenia bo z t
              > ych
              > > kompleksow nie wyjdziesz nigdy .
              >
              > to jest forum auto moto i jesli nie masz w temacie aut nic do powiedzenia
              > proponuje bys sie nie odzywal. brak merytorycznej odpowiedzi a jedynie
              > obrazanie mnie traktuje jak przyznanie mi racji za co bardzo dziekuje. jak
              > widzisz nawet prasa pisze ze vw produkuje tandete.

Prasa tez pisze o siagnieciach pisu ,od kiedy ty taki zwolennik prasy
              jestes ,jak w testach wygrywal VW to szczekales ze to przekupiona
              prasa.Zachowaj sie raz z honorem i badz konsekwentny.
              Pisales nie tak dawno Passat sprzedaje sie kiepsko i nie zajmuje nawet
              miejsca w pierwszej 3 ,a tym czasem ktos ci udowodnil ze jest
              pierwszy .Czemu tam nie zabierasz glosu teraz i nie przyznasz racji ze
              klamales .
              A wracajac do Audi A6 jakosc materialow wnetrza oceniana jest wyzej niz
              np w BMW5 czy E klasie ,tez prasa to pisze wiec?
              • wojtek_blankietowy Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 14:02
                moderator10 napisał:
                > A wracajac do Audi A6 jakosc materialow wnetrza oceniana jest wyzej niz
                > np w BMW5 czy E klasie ,tez prasa to pisze wiec?

wiec zacytuj z numerem strony i numerem gazety
                zreszta jakosc materialow moze nawet byc lepsza w audi ale co z tego skoro sa
                one tandetnie zmontowane. wole gorsze materialy i lepszy montaz
                ja po prostu wskazalem ze wielbiony przec ciebie koncern VW produkuje tandetne
                auta a twoja odpowiedza bylo obrazanie mnie. wskazuje to na twoj brak
                argumentow i moja racje
                • moderator10 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 13.01.07, 14:19

> moderator10 napisał:
                  > > A wracajac do Audi A6 jakosc materialow wnetrza oceniana jest wyzej
                  > niz
                  > > np w BMW5 czy E klasie ,tez prasa to pisze wiec?
                  >
                  > wiec zacytuj z numerem strony i numerem gazety
                  > zreszta jakosc materialow moze nawet byc lepsza w audi ale co z tego skoro sa
                  > one tandetnie zmontowane. wole gorsze materialy i lepszy montaz
                  > ja po prostu wskazalem ze wielbiony przec ciebie koncern VW produkuje
                  tandetne
                  > auta a twoja odpowiedza bylo obrazanie mnie. wskazuje to na twoj brak
                  > argumentow i moja racje

Jaka twoja racje przeciez obaj wiemy ze ty jestes chory a jak tego nie
                  wiesz wpisz sobie w przegladarke dowolne twoje wpisy i pomysl czy ty
                  jestes zdrowy.
                  Po drugie jaki to jest argument ze w jakims pismie w jakims aucie
                  zapiszczal jakis plastik ?To jest arument zeby ocenic calosc a ty jestes
                  oblatywaczem samochodw luksusowych zebys mial taka wiedze zeby porownac
                  i ocenic.A jak w nastepnym nr tej samej gazety w tescie wyjdzie (zreszta
                  czesto wychodzi) ze VW wygra z wielbiona przez ciebie Toyota to
                  przyznasz racje czy napiszesz ze to oplacana gazeta?
                  Skad tez wrazenie ze tak wielbie koncern VW .Tepie tylko takich chorych
                  jak ty ,ta nienawisc do VW przezarla ci juz mozg chyba nie mas za grosz
                  obiektywizmu .Uwielbiajac Toyote nie piszesz o jej zaletach tylko
                  atakujesz wszystko co jest VW ,jakze to znany mechanizm w
                  polityce.Zostaniesz drugim Lepperem zobaczysz.
                  • marekzopola Testowalem A6 3.0 i ... jak dla mnie porażka 13.01.07, 19:07

Zgodze się w Wojtkiem.
                    A6 ma wiele twardego plastyku - na tych drogach
                    to musi trzeszczec.
                    Konsola srodkowa, kokpit w wielu miejscach
                    trzesczacy juz pod palcami,
                    albo ten jasny plastyk z tylu (kolo tylnych szybek przy polce).
                    Silnik 3.0 choc juz common rail to słychac diesla
                    nawet po rogrzaniu - niby pomiary dB sa ok ale
                    dzwiek jest twardy, a na postoju typowo dieslowaty,
                    kto slyszal MB E 320 ten wie, ze silnik E jest
                    o niebo przyjemniejszy dla ucha.
                    Wg pomiarow wersja 3.2 FSI jest duzo glosniejsza -
                    sam nie jechalem
                    wiec nie wiem - rzekomo wszyscy biora tego diesla 3.0.
                    Automat tez wczorajszy (Tiptronic zamiast DSG).
                    No i zawieszenie srednie
                    (choc bezpieczne 4x4 to twarde - a polaczenie twardego zawieszenia
                    i twardego plastyku to na naszych drogach = "dyskoteka").
                    Jak dla mnie beznadziejna stylistyka - to auto
                    z tymi klamkami mogloby miec +10 lat i nikt by
                    sie nie zdziwil.
                    Prestiz tez sredni - bo
                    to nigdy nie bedzie merc.
                    Prawdopodobnie mechanicznie
                    to trwale auto na lata - ale widac ze wiecej pijaru
                    niz klasy. Cos dla taxiarza raczej ...
                    • zappa6 Re: Testowalem A6 3.0 i ... jak dla mnie porażka 13.01.07, 19:36
                      z tymi taksiarzami no wyjatkowo nietrafiony argument - marzeniem każdego
                      taksiarza jest mesio "klasy" e. Z drugiej strony audi jest zbyt słabe zeby
                      nadawało sie na taksówkę - po 150 tys. to juz trup.
                    • notmyself Boże - widzisz i nie grzmisz 13.01.07, 19:43
                      marekzopola napisał:

> Zgodze się w Wojtkiem.
                      > A6 ma wiele twardego plastyku
                      ............
                      > Prestiz tez sredni - bo
                      > to nigdy nie bedzie merc.
                      > Prawdopodobnie mechanicznie
                      > to trwale auto na lata - ale widac ze wiecej pijaru
                      > niz klasy. Cos dla taxiarza raczej ...

I teraz każdy z nas wreszcie rozumie dlaczego to Audi a nie Mercedes zalatuje
                      taksówką :)))))
                    • nicolasvanorton najlepsze są te klamko 14.01.07, 04:57

> Jak dla mnie beznadziejna stylistyka - to auto
                      > z tymi klamkami mogloby miec +10 lat i nikt by

no tak, z tymi klamkami odstaje od czołówki proponuje yarisa albo może hyudaia
                      getza nowoczesne konstrukcje klamki jak należy nie to co a6

żeby nie było nowym a6 nie jeździłem ale co to audi narobiło, miałem poprzednie
                      tzw "okrągłą dupe" i silnik był genialny i zawiecha z regulacją, super automat,
                      nic nie trzeszczało co prawda ja miałem czarny środek ale z tyłu słupki też
                      wyłożone plastikiem, tylko festyniarski znaczek quattro przyklejony przed
                      pasażerem na listwie mnie wkurzał

ale widać z nowym modelem audi się cofnęło o 20 lat do tyłu, no po prostu
                      tandeta :-)
    • notmyself A Wojtek zamiast jeździć dalej czyta gazety 13.01.07, 19:55
      > z tym swietnym wykonczeniem to chyba zart. poczytaj sobie gazety
      > motoryzacyjne np. auto - moto nr 10/2006 str 32 cytuje:.....

> wiec zacytuj z numerem strony i numerem gazety....

Wiecie za co szanuje to forum - tutaj jest potężny odsetek ludzi z ogromnym
      doświadczeniem w zakresie najnowszych modeli Audi, BMW czy Merca. Radykalnie
      większy niż na innych forach motoryzacyjnych. To jest właśnie to co czyni
      niniejsze forum tak profesjonalnym...

Ale na tym nie koniec. Jeśli np. będę potrzebował informacji co pisze na 12
      stronie auto-moto z maja 2003 to od razu wiem do kogo uderzyć. Wojtek zacytuje
      mi z pamięci. Bo nie dość że poświęca sporo wysiłku na osobiste testowanie
      topowych modeli większości marek (a zwłaszcza z koncernu vaga które, jak dzięki
      niemu wiemy, maja normalnie straszne wady) to jeszcze w ramach pozostałego mu
      czasu, na bieżąco śledzi praktycznie cały rynek prasy motoryzacyjnej.

Składam wyrazy szacunku dla omnibusa forum auto-moto GW.
      • zappa6 Re: A Wojtek zamiast jeździć dalej czyta gazety 13.01.07, 20:07
        kiedy piszesz o wojtku, przemawia przez ciebie najniższego gatunku zawiść - na
        drobiazgowe czytanie całej europejskiej prasy motoryzacyjnej trzeba mieś kupę
        czasu i pieniędzy - wiekszośc nędzarzy w tym czasie musi latać za marnym groszem
        • leon.zbowidowiec Re: A Wojtek zamiast jeździć dalej czyta gazety 13.01.07, 21:52
          dlatego zazdroscimy tobie pieniedzy, "prestyzu" i oczywiscie najlepszej fury na
          swiecie ktora jest w twoim posiadaniu.
    • marcor19 Re: C6, GS, E, 5-tka, A6 czy Legend ? 16.01.07, 23:15
      marekzopola napisał:

> Ktorą limuzynę byście wybrali ?
      > C6 - dziwaczny kształt i jakosc citroena
      > z lawinową utratą wartości
      > (czy to moze nie zacząć trzeszczec) ?

Ale ty jesteś... stereotypowy.

C6 kształt ma super-klasyczny, piękny i ponadczasowy.
      Piękne auto.
      Jakość bez zarzutu.
      Może nieco drogie ale w końcu XM też sporo kosztował.
      Chciałbym takim jeździć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka