Gość: zeN IP: 192.168.0.* 05.01.02, 10:04 jeszcze raz, przepraszam samo? poszło. Proszę o pomoc...czy jest jakiś środek np do paliwa, który by uszczelnił przedmuch? Dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aksom Re: disel-przedmuchy do układu chłodzenia IP: *.ltk.com.pl 05.01.02, 14:35 tak dobry zaklad obrobki glowic Link Zgłoś
Gość: Michal Re: disel-przedmuchy do układu chłodzenia IP: *.telia.com 05.01.02, 17:28 Akson podpowiedzial Ci wskrocie.Tak musisz zdjac glowice i poddac ja splanowaniu,uprzednio dobrze obejrzawszy czy niema pekniec .Musiales niezle zaru przykladac na zimnym silniku,rowniez wtryski musza byc dosc stare.<<<<<<<<<tak sie dzieje jak sie gazuje na zimnym motorze potem on dostaje normalna temperature a z koleji posikuja wtryskiwacze zimnym paliwem dieslowskim glowice i wtedy ona peka.Miejmy nadzieje ze tylko nastapil przedmuch na uszczelce pod glowica.Planowanie obowiazkowe.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: zeN Re: disel-przedmuchy do układu chłodzenia IP: 192.168.0.* 07.01.02, 04:15 ...niestety tego się obawiam, chociaż miałem nadzieję że ktoś mnie poratuje jakimś "złotym środkiem", który pozwoli przeczekać do wiosny. Mimo wszystko dziękuję łudząc się, że to tylko uszczelka. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Michal Re: disel-przedmuchy do układu chłodzenia IP: *.telia.com 07.01.02, 11:05 Napewno tylko uszczelka,ale zeby zalozyc nowa niestety musisz planowac.Przejrzyj wszystkie wtryski i radzilbym wymienic.Pzdr.Michal Link Zgłoś