Gość: Gość Re: Dacia Sandero - prosta i praktyczna IP: *.uwm.edu.pl 20.11.08, 11:30 Ale za to personel w salonach Renault jest beznadziejny. W salonie Reanult w Olsztynie nie udało mi się dotknąć ani przejechać Dacią Sandero. Na moje pytanie pracownik odpowiedział: "A ile pan chcesz wydać pieniędzy?" - "najpierw chce obejrzeć Dacię Sandero." - "bo wie, pan, bardziej się opłaca kupic prawdziwe reno. Zresztą Dacie sprowadzamy tylko na zamówienie. Mamy Logana, może pan obejrzeć Logana". - " Ale tam stoi pod warsztatem Dacia Sandero oklejona w napisy "jazda próbna" - ja, kient nie ustępuje. - "Ale ja nie mam do niej kluczyków, bo klient ma. Może Pan sobie z zewnątrz obejrzeć". I na tym się skończyły informacje jakie uzyskałem w salonie o Daci Sandero. Chyba jednak moim nowy autem będzie Fiat Grande Punto. Cena podobna, wygląd fajny, sprawdzona marka i znacznie życzliwsi pracownicy. W Fiacie dali mi sie przejechać nie tylko Grande Punto w dwóch wersjach silnikowych, ale jeszcze Pandą i Lineą, żebym miał porównanie. Link Zgłoś