Dodaj do ulubionych

Chcesz pisać o tuningu zaloguj się!

IP: 10.10.10.* 24.01.02, 12:41
To juz chyba lekka przesada... Żeby móć podyskutować w dziale tuning oraz
uzyskać odpowiedz od "specjalistów" muszę założyć konto na serwerze gazety.
ktoś chyba oszalał. Ja nie załozę tu konta bo mój nick jest juz zarezerwowany a
poza tym to nie lubię jak ktoś coś narzuca. owszem forum mi sie podoba i chwała
za to gazecie, ALE BEZ PRZESADYZMU! Co wy na to drodzy forumowicze? A może
tutaj tez zapanuja niedługo takie obyczje? I bez konta sobie nie pogadamy co
wydatnie zmniejszy liczbę forumowiczów.
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
Kusi mnie żeby tam jakąś bombkę podłozyć
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.turboline.skynet.be 24.01.02, 13:01
      To nowosc, teraz jest tak na wszystkich forach z udzialem ekspertow. :-(((
      • Gość: KR$ Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: 162.70.83.* 24.01.02, 13:35
        Mnie tez to wkurza. Moze zalozymy im kilkaset tysiecy kont? Co Wy na to
        chlopaki?
        • Gość: Doki Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.turboline.skynet.be 24.01.02, 13:48
          Juz probowalem zalozyc konto jako 95-letnia matka 16 dzieci z Afganistanu :-)))
          • Gość: KR$ Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: 162.70.83.* 24.01.02, 13:54
            Ja zalozylem pod nickiem: niechcejebanegokonta i poszlo...
    • Gość: bObO Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.chello.pl 24.01.02, 14:03
      Może Szanowni Eksperci obawiają się, że jakiś Anonim obrzuci ich bluzgami.
      Żenada
    • Gość: Majki Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.*.*.* 24.01.02, 15:30
      Rozumiem, iż nie logując się czujecie się anonimowi?!?!
      Nic bardziej złudnego...
      • Gość: Doki Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.turboline.skynet.be 24.01.02, 15:37
        Nie w tym rzecz. Po co mam tkwic w redakcyjnej bazie danych z imienia,
        nazwiska, wieku, adresu i jeszcze innych rzeczy, ktore guzik ich powinny
        obchodzic?
        Takie bazy danych sa lakomym kaskiem dla firm, ktore potem zalewaja cie spamem.
        • Gość: Majki Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: *.*.*.* 24.01.02, 15:42
          Kumam,twierdzę tylko, że z tą anonimowością jest b. słabo w sieci.

Poza tym zawsze możesz nałgać!

Pozdrawiam
          • Gość: KR$ Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! IP: 162.70.83.* 24.01.02, 16:54
            Stary - jakbym chcial byc anonimowy to przeszedlbym przez anonymizera albo inne
            badziewie. Wkurza mnie to, ze chca moich danych - nie wiem co oni sobie mysla?
            ze im je podam? Figuruje tam jako Wanka Wstanka mieszkajaca na ulicy Sedesowej.
            Po co im to? Zeby sie pochwalic, ze u nich zalozono 5000 kont mailowych? NIe
            lubie sie logowac!!!
    • Gość: Jarek Chcesz zapytac o tuning, to moze pomoge? IP: *.unregistered.formus.pl 24.01.02, 16:09
      Gość portalu: ARAFAT napisał(a):

> To juz chyba lekka przesada... Żeby móć podyskutować w dziale tuning oraz
      > uzyskać odpowiedz od "specjalistów" muszę założyć konto na serwerze gazety.

Ilosc odpowiedzi "specjalistow" oraz ich jakosc pozostawiaja czasem duzo do
      zyczenia. Zdecydowanie wiecej wnosza "szarzy" forumowicze (bez obrazy prosze).

Jak masz jakies pytania dotyczace tuningu, moze bede mogl pomoc...

> Kusi mnie żeby tam jakąś bombkę podłozyć

Oj, Arafat!
      Znowu Ci sie pomylilo, bo juz najwyzszy czas te bombki z drzewka to pozdejmowac.
      ;-)
      • Gość: ARAFAT Re: Chcesz zapytac o tuning, do Jarka IP: 10.10.10.* 24.01.02, 17:07
        zle zrozumiałeś intencje to ja chciałem komuś coś napisać o czymś o czym sporo
        wiem. Dziękuję za chęci nbyć może kiedyś mi też w czymś pomożesz ja zresztą
        tobie tez chetnie
        • Gość: Jarek S Re: Chcesz zapytac o tuning, do Jarka IP: *.unregistered.formus.pl 24.01.02, 17:17
          O.K. Wlaczylem "kumatoks" i sprawdzilem na tamtym forum.

QRNA (!!!), jeszcze wczoraj mozna bylo normalnie postowac, a teraz zostalo
          tylko pomstowanie. Jestem przeciwny i jesli taki wymog zostanie tutaj
          wprowadzony, to sie wyniose.

Pozdr ;-)
          • Gość: Jarek Re: Chcesz zapytac o tuning, do Jarka IP: *.unregistered.formus.pl 24.01.02, 17:24
            Zalozylem sobie konto ;-) Boze, ten serwer lyka wszystko ;-) Ale jaja ;-) I tak
            nie powinienem z niego korzystac ;-)
            • niknejm Re: Chcesz zapytac o tuning, do Jarka 24.01.02, 17:36
              Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Zalozylem sobie konto ;-) Boze, ten serwer lyka wszystko ;-) Ale jaja ;-) I tak
              > nie powinienem z niego korzystac ;-)

Tja... A ja jako 3-letni rolnik-emeryt powiem Wam: życie jest piękne ;-)))

Pozdrawiam,
              Niknejm
              • Gość: Jarek Chcesz zapytac ... do Nik'a IP: *.unregistered.formus.pl 25.01.02, 10:06
                Jak widzisz nie loguje sie. Ach - brak nawyku.
                Pozdr ;-)
    • arafat1 Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! 24.01.02, 20:31
      Ja mama na imię czort na nazwisko diabeł a mieszkam w przekretowie dolnym
      interesuje sie kulturą
      Pozdrawiam ARAFAT vel arafat1
      jakiś pseudoturysta pociagnał mi konto
    • pierdol_jebanego_michnika Re: Chcesz pisać o tuningu zaloguj się! 25.01.02, 22:33
      To jest jakies rozwiązanie };->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka