Dodaj do ulubionych

Samochód mistrza kierownicy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:00
oczekialem sie na ten dzisiejszy odcinek ale zadnej rewelacji :D pozdrawiam aaa,poco tren filmik ???
Obserwuj wątek
    • Gość: poldeks Samochód mistrza kierownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 10:06
      ooo pierwszy ;P
      jakos te miami vice mnie nie pociagnelo - moze prze to ze to nie moje lata młodości ;P
      co do superba jest ciekawy ,jak na skode - moze nadmuchany i troche bufonisty ale skodzie brakuje nutki ekstrawagancji na rynku europejskim a nie tylko na wąskich czesnich drogach
      co do seata - mam nadzieje ze ta wersja z wystawy trafi do produkcji w niezmienionym wizerunku, pozniewajest naprawdę piękna...
    • baree Re: Samochód mistrza kierownicy 07.04.09, 10:28
      Panie jacku, jedna prośba, wręcz apel: popracujcie z ekipą nad lepsza jakością nagrań plenerowych. W dzisiejszym odcinku na przykład prawie nie widać Pana twarzy, zero doświetlenia. A wystarczyłoby postawić źródło światła obok kamery. Do tego temat dźwięku... buczenie, cicho... Nie to, zebym się czepiał, ale już tyle odcinków za Wami a techcznicznie ciągle w tym samym miejscu. Nad reszta napewno mozna tez popracować, ale na początek te dwie kwestie i napewno będiz elepiej :) Powodzenia.
    • Gość: omax Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.aster.pl 07.04.09, 11:00
      Co do Miami Vice to lubiłem ten serial - nie wiem czemu ale może przez to , że miał klimat i dobra muzykę?
      Jeśli chodzi o Superb'a to zgadzam się, poprzedni (mimo, że wyglądał jak większa Octavia) był lepszy. Obecny jest przekombinowany, głupawe światła z przodu i tyłu i z boku tez trochę dziwnie wygląda.
    • Gość: Bielas Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.chello.pl 07.04.09, 11:15
      Miami Vice i Daytona.. polecam dla mających problemy ze snem.
    • Gość: Gość Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 11:25
      Moim zdaniem nowy Superb będzie świetnym samochodem dla dużej rodziny, ale dopiero jak Skoda pokaże wersję kombi (z tego co pamiętam była taka w planach). Wtedy będzie można korzystać z wszystkich zalet tego samochodu (wielkość, dobre silniki, itp) i nikt się nie będzie nas czepiał, że mamy jeździmy mało prestiżową limuzyną. Znając Skodę to może nawet uda im się zrobić ładną wersję kombi. Bo tył sedana prawie dorównuje brzydotą BMW 7 poprzedniej generacji (przed face-liftingiem).
    • Gość: niko Re: Samochód mistrza kierownicy IP: 194.9.67.* 07.04.09, 11:27
      Ten kawałek z Miami Vice jest ekstra. Taki spokój przed burzą... muzyczka, klimacik, cabrio :)
    • Gość: <>< Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.175.152.2.koba.pl 07.04.09, 11:41
      ktory z tych panow z miami vice wywoluje u Pana gesia skorke Panie Jacku?:P
    • Gość: gosc Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 11:43
      Super odcinek najlepszy jaki widziałem te wspomnienia Miami piekne.Super.Dzięki dzięki elo.
    • Gość: Ttt Re: Samochód mistrza kierownicy IP: 193.111.166.* 07.04.09, 12:06
      Mnie sie podobał odcinek. Urozmaicony.
    • Gość: Wolek Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.warszawa.mm.pl 07.04.09, 13:31
      Mi się tam najbardziej podobał złoty, krzyczący kurczak na masce... chyba też sobie takiego walnę :P
    • Gość: greg Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.aster.pl 07.04.09, 13:54
      skoda superb to idealny samochod dla polityka, mnóstwo miejsca na nogi z tyłu, wygodny cichy noi tani, to chyba najlepszy model skody bo superba mozna juz miec za 75tys a do bagaznika zmiesci sie skoda fabia :)
    • Gość: west Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.chello.pl 07.04.09, 14:30
      No ale po co ten kawałek serialu?
      A superb paskudny jest i basta - to się zgadza... :)
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.107.datacomsa.pl 07.04.09, 16:23
      dobry, zróżnicowany odcinek:)
      bardzo mocny początek :)...pomyślałem sobie..nareszcie odcinek z jajami ! - bardziej autorski....ale nie ....nie obyło się bez informacji na temat Skód i Seatów :)...
      .......................
      tak sobie mysle ze mozna było odwrócić kolejność: najpierw "Skody" a potem Miami-relax ..:)..ale z drugiej strony - przecie wczoraj obiecano, że będzie ładne auto...a "skrzeczący kurczak"(to stare i oklepane określenie Trans AM-ów) to przecie amerykańska pierwsza liga (podczas gdy Mustang "karlał i dziwaczał" to F-bird i Camaro pozostawały przystojnymi autami - nawet w "latach chudych" dla Trójki z Detroit..
      ten konkretny F-bird to zdecydowanie "Król szos" tamtych czasów. Pomimo, że pojemność 400 cali szesc, a moc zdaje sie nie przekraczala 200KM to jest to jeden z ostatnich muskularnie prezentujących sie aut amerykańskich - "More Show than Go":)
      ale Golden Edition "Trans Am" to piekne auto,
      pod nadzorem samego Mistrza kierownicy powstają teraz repliki tego kultowego modelu z ponad 700-konnym motorem od GM Performance (zdaje sie, ze firma Year One montuje te zabawki)..wygladają zabójczo, brzmią jak bolid z Nascar i kosztują tyle co b. dobry Mercedes :)

Świetny jest ten filmik , zapoznalem sie z nim już dawno temu:)..ale jest na youtubie i lepszy...z charakterystyczną "syntetyczna",ale jakze klimatyczną muzyka "Hammera"...
      w Miami-Vice pojawialo sie sporo fajnych Furek..jak to w Miami...niezla byla tez biała Testarossa...i Porshe 356

jest jeszcze gdzies na Youtube filmik z serialu "Nash Bridges" jak jezdzi po Las Vegas "swoją serialową" 'Cudą 71 Convertible, a w tle Phil Collins gra (In the air Toinight - nie porazajacy to kawalek, ale tam naprawde działa !)

...pod haslem "car chase" mozna na Yuotubku znaleźć sporo fajnych poscigów , gdzie rozbijaja sie stare klasyczne amerykance..
      a z nieamerykanskich polecam pościg z filmu "Against all odds" i ten z serialu Gliniarz i Prokurator" z udziałem Ferrari 308 i Porshe ..

..a ostatnio w TV śmigał solidny film o rajdzie samochodowym ..dodam, że Polski to był film.!?!. - "Czekam w Monte Carlo'....nie spodziewalem sie, ze tak dobry..polecam:)
      .................
      zejscie na ziemie:
      śmiszna sprawa z tymi limuzynami rządowymi od Skody...
      nie wiem czy lepiej nie mieć motoryzacji w kraju w ogóle, czy mieć marke niereprezentacyjną i korzystać na siłe z niej do celów reprezentacyjnych!?!..
      kiedy (nawet Logo skody jest paskudne "Indianin przebity strzałą, czy cóś takiegoś..)
      nowy Superb nie jest moze paskudny, ale z okresleniem "delikatnie nieproporcjonalny" zgodzilbym sie,(dobre słówko okreslające to ang. "awkward":)
      kiedys siedzialewm w jakiejs "uekskluzywnionej" Skodzie i aż mnie ździwko szarpło , jak przyzwoicie może wyglądać interior Skody
      ..a może sie Skoda wyrobi..np.KIA powoli pokazuła pazurek prezentując Soula..

..Sarkozy ma fajną furę:)..Chociaż Citroen, zdaje sią ostatnimi czasy przyznaje się do niemieickiego obywatelstwa !?! to design ma tradycyjnie Cytrynowo-avantgardowy
      Cytrynki( i ostatnio Renówki) b.udane designersko, czego nie można powiedziec o marce "Piżo" , której bezideowy design zniechęca każdego z minimalnym nawet poczuciem estetyki (dlaczego te auta rozdziawiają te paszcze tak mocno: zmęczone ziewają ?, czy też może czerpią powietrze łapczywie żeby schłodzić te nisko-wydajne silniki)

co do Seata : Ibiza nienajgorzej wygląda dzięki tym zamaszystym zarysom na boku, ale troszke mułowaty przód ma...!?!
      ale i tak bardziej kręci mnie staruszek "hot-hatch" SXi model..:)

..alem sie rozpisal....sori że nie zawsze na temat....jutro bedzie krócej.."Migiem..
    • Gość: Jacek Re: Samochód mistrza kierownicy IP: 195.117.116.* 07.04.09, 19:38
      Nie ma to jak wypełnić czas kiepskim filmikiem z youtube. Żenada.
    • Gość: zX Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 20:39
      extra...
    • Gość: neoniasty Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 00:37
      kawalek z MV genialny, cudowne Ferrari Daytona i klimat. jak ktos nie ogarnia to niech nie krytykuje:) To bylo swietne Panie Jacku!
    • Gość: prawda Re: Samochód mistrza kierownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:40
      PRAWDA BOLI- FERRARI DAYTONA Z MIAMI VICE TO REPLIKA NA BAZIE CORVETTY POTEM DOPIERO BRAŁA UDZIAŁ BIAŁA TESTAROSSA- PODAROWANA PRZEZ FERRARI BIEDAKOM Z FILMU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka