Dodaj do ulubionych

Chevrolet Cruze - pierwsza jazda

• Gość: ggg Chevrolet Cruze - pierwsza jazda IP: 167.202.201.* 18.12.09, 15:40
      ale przecież ten samochód w ogóle się nie sprzedaje! zastanawiam się czy w ogóle znajduje klientów. na ulicach go nie widać.
    • Gość: manio23 Chevrolet Cruze - pierwsza jazda IP: 109.243.218.* 25.01.10, 18:13
      VM Motori nie zwiastuje dobrze trwałości...
      Może teraz to inna bajka,ale alfa 155 2.5TD by VM to rakietowe osiągi,umiarkowane spalanie,ale kaplica jeśli chodzi o niezawodność...
    • Gość: Gosc Chevrolet Cruze - pierwsza jazda IP: *.abb.pl 26.01.10, 12:42
      Problem tego auta jest taki ze jest zupelnie nijakie. Za rowno z punktu widzenia konstrukcji jak i oferty ginie gdzies na dnie wsrod konkurencji. Szukajac niezawodnosci lub charaketeru wybral bym europejczyka lub japonczyka a dysponujac malymi srodkami zastanowil bym sie nad Kia ceed. Nie widze niczego co sklonilo by mnie chociaz by do tego by przejsc sie do salonu i blizej przyjrzec sie autu, a co dopiero mowic o zakupie.
    • zenonnex Chevrolet Cruze - pierwsza jazda 26.01.10, 16:19
      "Skrzynia biegów > 5-ręczna"
      O ja! to jakieś ręce tam wystają?
      Dobre, dobre
    • Gość: hkj Chevrolet Cruze - pierwsza jazda IP: 193.106.229.* 05.03.11, 17:50
      ci co nie jezdzili nigdy chevroletem nie zamkna twarze i nie pitola glupot
    • Gość: fillo Chevrolet Cruze - pierwsza jazda IP: *.home.aster.pl 19.03.11, 17:03
      Kupiłem nówkę w wersji ls model 2011 z produkcji 2010 roku za mniej niż 50000 tys.
      złotych nawet bez próbnej jazdy, bo tak mi się podobał design tego samochodu. Model 2011 ma tempomat na lewym ramieniu obszytej skórą kierownicy i silnik 1,6 litra o mocy podniesionej do 124 KM /90 KW/, szybkość maksymalną podają na 190 km/godz.
      Potwierdzam opinię że siedziska są za wąskie /być może odpowiednie dla przeciętnego
      koreańczyka / i bez poduszki się nie obędzie. Silnik przyśpiesza wystarczająco sprawnie a średnie zużycie paliwa po 500 km turlnia po drogach i ulicach wyniosło
      równo 7 l/100 km. Samochód podoba mi się jeszcze bardziej.
    • herbatnik11 Chevrolet Cruze - pierwsza jazda 21.10.11, 12:09
      Panie Redaktorze, opisuje Pan wykluczające się cechy silnika:
      GAZ: cichy i ekonomiczny silnik Diesla, by poniżej:
      Hamulec:
      Słaby i głośny silnik 1,6 l
      Rozumiem, pomyłka :-), ale to jaki w końcu jest ten silnik? Ekonomiczny, ale słaby i..?
      Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka