ghost_82 05.01.10, 19:13 czy ktoś korzystał z tego odkurzacza ? Warto ? Wiem że lepiej oddać do pralni ale szukam tańszego rozwiazania bo mam dużo dywanów do wyprania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytamariqa Re: odkurzacz piorący z Komfortu 05.01.10, 19:19 ja korzystałam mieszkam w krakowie koszt to 50 zł za płyn kaucja zwrotna 300 zł dla mnie rewelacja czyszczenie trwało około 1 godz 2 sofy i 2 pufy wszystkie plamy i plamki znikły schło przez noc rano było suche polecam Odpowiedz Link
ghost_82 Re: odkurzacz piorący z Komfortu 05.01.10, 20:03 ceny oczywiście znam. Tylko próbuje się dowiedzieć czy warto sie męczyć, czy będzie widać efekt mojej pracy. Ja chcę prać dywany, choć mam też narożnik ale ten zdecydowałam się oddać do firmy która profesjonalnie pierze (choć będzie mnie to kosztowało 120 zł) Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama