Dodaj do ulubionych

produkt dnia w biedronce

04.09.12, 13:51
wczoraj były dwa: jogurt z kuleczkami za 0,99 zl i kawa tchibo 450 g za 7,49,
dziś proszek persil 5,6 kg za 29,99 zl.
Co będzie jutro nie wiem o ekspedientka nie chciała zdradzić smile O dzisiejszej promocji wczoraj mi jedna mila pani powiedziała.
Obserwuj wątek
    • beatrix_75 Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 14:03
      tak nas trzymają w niepewnosci smile zeby częsciej tam zagladac , he he
      ja mam niby po drodze , ale po 16.00 sa takie masakryczne kolejki ,ze ostatnio rzadko chodzę
      • linn_linn Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 14:26
        Otoz to: takie codzienne zakupy to strata czasu i pieniedzy. Naprawde ktos leci po taki jogurt w jednodniowej promocji?
        • daxter Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 15:46
          No i rzadko kupi sie tylko jogurt ,dla hndlowcow to raj przyjdzie po promocje dnia a kupi jeszcze piec rzeczy nie planowych.
          Chyba ,ze die ma charakter blisko domu jest sklep i kupuje sie tylko promocje dnia. No i jeszcze czasu duzo.
          • hugo43 Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 16:01
            przeciez byly reklamy tego persila w tv.
            • ghost_82 Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 18:00
              to ja nie widzialam reklam, malo Tv ogladam
        • ghost_82 Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 18:02
          po jogurt raczej nikt nie chodzi, ale dzis po proszek wg mnie opłacało się pofatygować
        • olewka100procent Re: produkt dnia w biedronce 02.10.12, 22:21
          tak, babcia mająca 500 zł renty... chyba zapomniałaś w jakim kraju żyjesz
    • marygirl Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 20:08
      jutro duza szynka konserwowa w puszcze chyba z 800g za 5,99, plakat widziałam przed biedronka
      • ciotka.aka Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 20:41
        szynka chyba dziś była (taka zafoliowana) - nawet spojrzałam na nią - w składzie Tablica Mendelejewa, produkt zakładów Kania... w "normalnej cenie" coś około 9 zł (tak mi powiedziała miła starsza pani, która kupuje czasem tą "szynkę").
    • nyami.nyami Re: produkt dnia w biedronce 04.09.12, 23:56
      Jutro (środa) tabletki do zmywarki Somat i Monte. Cen nie widziałam.
      • krzysiek113 Re: produkt dnia w biedronce 05.09.12, 08:18
        Dzisiaj Wino Kadarka 1 litr za 6,99 zł i tabletki do zmywarki Somat, ale nie wiem za ile, bo nie mam zmywarki i nie zwróciłem uwagi smile U mnie w Biedronce wina nie było już koło 7-10 big_grin Choć, jak jedną butelkę dorwałem tongue_out
        • laleczkamajeczka Re: produkt dnia w biedronce 05.09.12, 10:56
          tabletki somat 60 szt -19,99
          • pietrucha3 Re: produkt dnia w biedronce 05.09.12, 22:27
            dziś w promocji było również MONTE 6x2x55g (12sztuk) za 5.99
            • lady2009 Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 06:27
              Ciekawe co dzis w promocji?
              • madziulka1982 Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 08:43
                dzis jakis napoj energetyczny i wynalazek w postaci zoltego sera zmielonego z wedliną to cos jest w plastrachwink o ile dobrze widzialam smile nie kupilam
        • jolunia01 Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 10:51
          W mojej "B" stało jeszcze późnym wieczorem. Obejrzałam etykiety - wątpię czy zawartość butelki chociaż stała koło oryginalnej Kadarki.
      • solejrolia Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 09:18
        > Jutro (środa) tabletki do zmywarki Somat i Monte. Cen nie widziałam.
        no właśnie byłam wczoraj w Biedronce, żadnych plakatów, nic, potrzebowałam tabletek, to wzięłam to co było, dopiero przy kasie zorientowałam się, że kosztują 19,99 za 60szt, bo oczywiście przy produkcie brak ceny uncertain a dziś czytam na forum, że to dlatego "że produkt dnia"-
        widać, że najpierw trzeba prześledzić internet, a dopiero potem iść na zakupy, bo o informację to ciężko.
        • araceli Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 09:44
          U mnie w Biedronce produkty oznaczone są wywieszkami.
        • gosia5981 Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 12:19
          Czy ktoś widział co będzie w piątek? Doszły mnie słuchy że surowy kurczak po 5zł (chyba 5zł za kg)?
          • fiona_76 Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 12:46
            Właśnie była reklama w TV - w piątek tuszka kurczaka 4,99 zł/kg.
            • anetapzn Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 08:20
              fiona_76 napisała:

> Właśnie była reklama w TV - w piątek tuszka kurczaka 4,99 zł/kg.

Jest dziś kurczak w tej cenie, potwierdzam, właśnie nabyłam.
    • solejrolia Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 12:33
      zaczęłam troszkę kopać w internecie, i przeczytałam, że spoty reklamowe "nie da się obniżyć wszystkiego" dotyczy biedronki.

wiecie o co chodzi?

ba, dotarła do mnie plotka, że w jakiś tam dzień będzie wszystko o połowę obniżone, ale to chyba niemożliwe.

czy możliwe?
      • linn_linn Re: produkt dnia w biedronce 06.09.12, 12:51
        Mozliwe jest, ale czy zrobia to jeszcze raz? Watpie.
        www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/wlasciciel-biedronki-stracil-10-mln-euro-na-jednodniowej-promocji,267028.html
      • 70upartykrasnal Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 10:01
        sądzę, ze to kolejny chwyt reklamowy. Ludzie się na nabierają i pędzą do sklepu.
    • madziulka1982 Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 08:00
      co dziś jest produktem dnia ?
      • wajasa Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 08:17
        kurczak kg za 4,99 i piwo
        • kamciap87 Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 08:34
          po ile to piwo???
          • wajasa Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 08:37
            nie zwróciłam uwagi.
            • hala1610 Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 12:35
              dzisiaj 6 szklanek dekorowanych za 12,99 i karma dla psa i kota ceny nie pamiętam
          • hala1610 Re: produkt dnia w biedronce 07.09.12, 13:26
            6-pak Warki za 9,99
            • ika1979 Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 17:38
              Z tymi kurczakami to jakaś paranoja była.We Wrocławiu graniczyło z cudem by je dostać.Byłam koło 9 rani to jeszcze u mnie nie dowieźli a 2 godz później jak byłam to już nie było.Znajomy sprzedawca powiedział,że po kilka sztuk tylko rzucali.Mój tata w dwóch biedronkach po 8 już nie dostał bo wykupili.Co do reszty to oni ściągają etykiety produkt dnia ale dalej sprzedaja po tej samej cenie tylko lepiej sprawdzić na czytniku.W ten o to sposób jeszcze w piątek nabyłam z koleżanką monte dla naszych dzieci w cenie 6 zł i płyn do czyszczenia zmywarek.Proszku niestety juz nie było.
              • 70upartykrasnal Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 10:21
                u mnie to samo. Kurczaków o 8 już nie było, bo dostali tylko kilka sztuk.

Za to nauczą nas codziennie rano biegać do B, bo jak już przyjdziesz to i tak coś kupisz .....
            • oliwka265 Re: produkt dnia w biedronce 19.09.12, 16:00
              Czy ktoś wie w jakiej cenie będzie piwko w piątek i sprite jutro?
              • aga_martusia Re: produkt dnia w biedronce 04.10.12, 10:03
                skocze wiec jeszcze raz do biedronki, u mnie wisiał plakat ze cena dnia 29,99 - dlatego nawet nie zapytałam w kasie.
                • julka-4 Re: produkt dnia w biedronce 04.10.12, 10:19
                  A u nas rano wycofali ten persil i powiedzieli że będzie w sobotęsad
                  • aga_martusia Re: produkt dnia w biedronce 04.10.12, 12:37
                    ja poszłam, cena w gablocie juz zmieniona - na szczescie jeszcze były - kupiłam 2butelki bo cena naprawde okazyjna
                    • asiaiwona_1 sok tarczyn i snickers 05.10.12, 09:16
                      sok tarczyn 0,99 zł za butelkę 330 ml. Smaki: grejfrut, multiwitamina, jabłko i chyba wiśnia

snickers 1,29
                      • 70upartykrasnal Re: sok tarczyn i snickers 05.10.12, 10:33
                        śmieszne te " towary dnia " . Mam po to lecieć specjalnie do Bierdronki ? : )))

allegro.pl/show_user.php?uid=14563190
                        • asiaiwona_1 Re: sok tarczyn i snickers 05.10.12, 11:00
                          70upartykrasnal napisała:

> . Mam po to lecieć specjalnie do Bierdronki ? : )))
                          >
                          >

Absolutnie nie. Możesz iść do najdroższych delikatesów i tam kupić. Ja mam biedronkę na trasie gdzie codziennie rano idę, więc wejście tam po 2 produkty (jeśli akurat mnie one interesują) nie jest żadnym problemem. Dziś w promocji są akurat takie "drobne" produkty, ale bywają naprawdę fajne promocje, dzięki którym można nieźle oszczędzić.
    • mai-ra3 Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 18:39
      Myślałam że te oferty dnia to będzie coś lepszego... no ale może jeszcze coś fajnego się trafi, czekam smile inna sprawa, że mam Biedronkę dośc daleko i nie opłaci mi się codziennie tam jechać po dwie czy trzy rzeczy.
    • monr Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 20:52
      znalezione na nasza-biedronka.pl, nie wiem czy prawdziwe

"a o to promocje od nastepnego tygodnia Poniedzialek : - woda niegazowana kropla beskidu 6x0,5l - kawa nescafe sensazione creme 200g Wtorek: - cukierki michalki, chrupanka krakowska, jogurtowe luz Środa: - ketchup łagodny heinz 855g - clin 750 ml Cwartek: - papier toaletowy queen rumiankowy 16 rolek - pstrąg Piątek: - piwo lech shandy 4x440ml puszka - masmix klasyczny 400 g Sobota/niedziela: - napoj niegazowany cyt/cyt-rab mix lemoniada 0,5l - czajnik obr. podstawa"
      • linn_linn Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 21:05
        "Sobota/niedziela: - napoj niegazowany cyt/cyt-rab mix lemoniada 0,5l - czajnik obr. podstawa"
        To promocja weekendowa dla desperatow. Moim zdaniem Biedronka nie szanuje swoich klientow: dokladnie nie ma o nich zbyt dobrego zdania. Chce ich wytresowac: w niedziele czajnik, przed weekendem piwo / bedziesz mial co robic /.
        • astrum-on-line Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 23:26
          Ależ po prostu daje klientom to czego potrzebują. Takie fajne piątkowo - sobotnie zestawy: piwo + prezerwatywy. Na dokładkę ewentualnie coś na kaca.
          Tylko nie wiem po co czajnik w niedzielę.
          • linn_linn Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 09:41
            Czajnik pewnie po to, aby sie nim walnac w leb i przywrocic do tzw. pionu / czyli przestac byc biedronkowym chlopcem na posylki /.
      • ghost_82 Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 21:25
        widzialam liste produktow dzis w swojej biedronce ( oczywiscie nie byla nigdzie wywieszona tylko kolezaka mi pokazala) i chyba wszystko sie zgadza, zapamietalam tylko pozycje dla mnie istotne i one wg Twojej rozpiski sie zgadzaja
    • martha666 Re: produkt dnia w biedronce 08.09.12, 22:08
      w czwartek produktem dnia był napój energetyczny za 0,99 zł, dzisiaj - sobota moja biedronka zawalona tymi napojami a cena nadal 0,99zł.
    • dansch Re: produkt dnia w biedronce 10.09.12, 12:15
      10.09 jest NESCAFÉ Sensazione Créme 200g za 11,99 i chyba jakaś woda (nie zwróciłam uwagi). Pani przede mną kupiła chyba 5 zgrzewek tejże kawy a na zgrzewce o ile sie nie mylę jest 25 słoików big_grin Więc ja z jedną kawusią wyglądałam co najmniej ubogo big_grin
      • beatrix_75 Re: produkt dnia w biedronce 10.09.12, 12:40
        no to chyba jakas hurtowniczkabyła,spzeda teraz u siebie w sklepie 4 zł drozej wink albo i wiecej
        • boguslawl Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 12:31
          Z tą kawą to jakiś żart, w 3 Biedronach w Gdańsku sprawdziłem. W jednej byłem przed godz 8 i żadnej kawy nie było. To jakaś ściema...
      • gosiaczek1952 Re: produkt dnia w biedronce 10.09.12, 16:16
        witam czy w Poznaniu mozna gdzies jeszcze nabyc ta kawe??
        • nini6 Re: produkt dnia w biedronce 10.09.12, 18:31
          W Biedrze na Naramowickiej o 12.00 już nie było, w innych nie sprawdzałam.
          Mam wrażenie, że tych "produktów dnia" jest pięć na sklep.
          • edyta1177 Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:07
            Wiecie co dzisiaj jest Produktem Dnia?
          • dansch Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 11:46
            chyba nie do końca "5/sklep" tyle tylko, że masz szanse cokolwiek kupić jak jesteś tam rano. Ja byłam koło 10. Poza tym towaru nie reglamentują i mżna np. zakupić 100 op kawy, czego byłam świadkiem
    • aga_martusia Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:11
      dzis cukierki, michałki, jogurtowe i inne na wage
      • korelia72 Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:16
        pamiętacie może po ile te cukierki dzisiaj?
        • ciotka.aka Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:23
          cukierki są po 14,99/kg
      • edyta1177 Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:17
        Dzięki śliczne smile
        Wiecie może gdzie szukać tych aktualnych ofert bo na stronie Biedronki nigdzie nie widziałam
        • hala1610 Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 09:29
          08.09 monr napisał(a) co będzie ciekawego w tym tygodniu więc szukaj w tamtej wiadomości
          • mamawaw Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 12:01
            a to ciekawe bo u mnie michałki po 19 złuncertain Biedronka na targówku
            • ciotka.aka Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 14:06
              w jednym miejscu przy kartonach cena była regularna, w innym obniżona - zapytałam przy naliczaniu rachunku i ekspedientka potwierdziła niższą cenę.
              • tu_mama Re: produkt dnia w biedronce 12.09.12, 08:13
                dziś keczup heinz 880g za 4,99 i płyn do szyb za 3,99 (cif chyba?)
                • 70upartykrasnal Re: produkt dnia w biedronce 12.09.12, 09:27
                  a nie clin 750 ml ?
    • tu_mama Re: produkt dnia w biedronce 11.09.12, 11:59
      dziewczyny dajcie znać jak będziecie wiedziały co jest jutro
    • monr Warszawska Biedronka... 11.09.12, 13:05
      Mi wpadła w ręce gazetka obwieszczająca że 13.9 od 7 rano otwierają znów po remoncie biedrę na Powstańców Śląskich 9 - Warszawa.
      Jak widzę oferta od 13 do 20 września jest niezła. Np.
      Kiełbasa śląska 550g - 5,99zł
      Papryka - 1,99 zł /kg
      Cola Original 2l - 1,49 zł
      Nektarynki 1kg - 1,99 zł
      Jogurt Fruvita 400 g - 1,49 zł
      ptasie mleczko 500 g - 5,49 zł
      i dużo innych, takze rzeczy przemysłowych i ubrań dla dzieci i niemowląt

Zastanawia mnie czy ta oferta to dla wszystkich biedronek czy tylko dla tej jednej konkretnej?
      może ktoś ma info?
      • araceli Re: Warszawska Biedronka... 11.09.12, 13:13
        monr napisał:
        > Mi wpadła w ręce gazetka obwieszczająca że 13.9 od 7 rano otwierają znów po rem
        > oncie biedrę na Powstańców Śląskich 9 - Warszawa.
        (...)
        > Zastanawia mnie czy ta oferta to dla wszystkich biedronek czy tylko dla tej jed
        > nej konkretnej?
        > może ktoś ma info?

Zapewne dla tej jednej bo zwykle jak otwierają nowy sklep to właśnie takie promocje robią.
      • eweleencia Re: Warszawska Biedronka... 11.09.12, 13:32
        to dotyczy tylko tej jednej biedronki, a promocje te są ze względu na otwarcie smile i trwają właśnie trochę dłużej niż jeden dzień smile ale po rzeczy przemysłowe radziłabym pójść z samego rana bo z własnego doświadczenia wiem (pracuję w Biedronce i byłam na nie jednym otwarciu sklepu) że te najfajniejsze produkty rozpływają się w przeciągu kilku minut i czasem się dziwię że ludzie się nie zaczynają bić o nie smile
        • sunday1974 Re: Warszawska Biedronka... 13.09.12, 13:09
          Mam wrażenie, że tych produktów dnia jest KILKA dziennie na biedronkę. Bo normalnie pracujący człowiek robiący zakupy wracając z pracy nie jest w stanie "ZDOBYĆ" żadnego produktu dnia smile
          • monisia900 papier toaletowy 13.09.12, 13:54
            probowalam dzis kupic papiersmile. smiechu warte, bo "rzucili" po palecie na sklep (tak informowala kierownik sklepu)i w ciagu 5 min bylo po papierze.
            • asiaiwona_1 Re: papier toaletowy 13.09.12, 19:21
              chyba racja z tymi papierami. Ja to w ogóle nie wiedziałam, że takie promocje są i wybrałam się dziś do B. właśnie po papier (bo z wielu wypróbowanych ten odpowiada moim szanownym 4 literom najbardziej wink). Byłam ok 10 rano i zupełnie przypadkiem zobaczyłam tą promocję na papier. Kupiłam 2 opakowania. W każdym razie po mnie zostały jeszcze ze 2 czy 3 opakowania, które zaraz ktoś wziął.
            • nela12 Re: papier toaletowy 14.09.12, 09:30
              haha u nas papieru nie było już po 7 smile to jest chwyt !jechałam tylko po ten papier a wydałam 36zł nic nie potrzebując, no i jak tak każdy jechał po ten papier jak ja ... to czysty zysk dla biedronki ;P
    • aga_martusia Re: produkt dnia w biedronce 13.09.12, 19:32
      jak bedziecie miały cynk co jest na przyszły tydzien to dajcie znacsmile dzieki Wam, wybieram sie do biedronki tylko jak mi cos podpasuje.
      • miwusia1977 Re: produkt dnia w biedronce 13.09.12, 20:00
        u nas i popoludniu mozna bez problemu dostac produkt dnia. Ciekawe co bedzie jutro..
        • 70upartykrasnal Re: produkt dnia w biedronce 13.09.12, 20:09
          dziś po południu kupiłam produkt dnia- pstrąga po 14,99 zł. Normalnie jest po 19,99 zł
          • 70upartykrasnal Re: produkt dnia w biedronce 13.09.12, 20:10
            Piątek: - piwo lech shandy 4x440ml puszka - masmix klasyczny 400 g

Sobota/niedziela: - napoj niegazowany cyt/cyt-rab mix lemoniada 0,5l - czajnik obr. podstawa"

ciekawe co w następnym tygodniu?
            • plastikowabiedronka3356 Re: produkt dnia w biedronce 13.09.12, 22:06
              Pracownik biedronki powie wam jak to wygląda! Bez głupiego gadania, że sobie kpimy z klienta. To klienci kpią jeden z drugiego. Odkąd zaczęła się promocja to ludzie dostają małpiego rozumu -delikatnie oczywiście rzecz ujmując. Przed otwarciem sklepu (7:00) ustawiają sie w kolejce żeby się obkupić. Jakby wojna miała wybuchnąć- nie kupują żeby mieć taniej ale robią zapasy jak na zimę. Dzisiaj chociażby - po cholerę komuś dwadzieścia 16-paków papieru? A potem innym nie wystarcza i odczywiście z gębą do pracowników biedronki. Kolejna rzecz- to nawet nie kierownik sklepu zamawia produkt dnia- wysyłany jest z centrum odgórnie i co ma biedny porazić jak przyjdzie taka chołota i robią zapasy na kilkanaści emiesięcy. Oczywiście nie ubliżając klientom, którzy kupują tyle ile im potrzeba-żeby skorzystać z promocji. Czasem nawet nam nie wystarczy produktu dnia uncertain
              najłatwiej w tv obejrzeć reklamę o produkcie dnia w Biedronce- codziennie jest podawany smile
              Powodzenia w kupowaniu promocji dnia i uprzedzeniu szalonych klientów wink

Biedronka
              • sunday1974 Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 08:43
                To prawda, ze ludzie dostają małpiego rozumu, widząc jakąś MEGA promocję. Może warto byłoby, żeby Biedronka wprowadziła jakieś ograniczenia co do ilości np. kawy czy papieru toaletowego wtedy dla większej ilośći klientów by wystarczyło.
                • chwalipieta Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 08:53
                  sunday1974 napisała:

> To prawda, ze ludzie dostają małpiego rozumu, widząc jakąś MEGA promocję. Może
                  > warto byłoby, żeby Biedronka wprowadziła jakieś ograniczenia co do ilości np. k
                  > awy czy papieru toaletowego wtedy dla większej ilośći klientów by wystarczyło.

taaa najlepiej kartki jak za Gierka wink

dziś w promocji: 4-ro pak LECHA cytrynowego po 6,99zł
                • dansch Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 09:01
                  to by wzbudziło jeszcze więcej niezdrowych emocji...reglamentacja towaru Polakom bardzo źle się kojarzy. Pamiętam jak chyba z rok temu było ograniczenie zakupu cukru i ludzie paszczyli w sklepach. Na szczęście ja potrzebuje cukier tylko dla Gości....uff smile
                  • sunday1974 Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 09:07
                    Nie miałam na myśli kartek jak za GIERKA, nie mniej jednak uważam że zakup 20 słoików kawy lub 20 16 paków papieru do dupy jest lekką przesadą, kto by tego nie kupował.
                    • dansch Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 09:19
                      no....ja jednak stanę po stronie wolności konsumenta. Sklep ma w nosie kto to kupi, ważne żeby sprzedać a prawo "kto pierwszy ten lepszy" obowiązuje od dawna i niech tak zostanie.
                      • astrum-on-line Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 09:35
                        Nie tak, sklepowi zależy żeby przyszło 100 osób i kupiło po jednej paczce papieru, a do tego po kilkanaście innych towarów, niż jedna osoba, która kupi 100 paczek papieru.

Nie mówiąc o tym, że ta osoba najprawdopodobniej zaopatruje w tym momencie swój własny sklep bo papier jest taniej niż w hurtowni.
                        • dansch Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 09:40
                          OK! Twoje argumenty mnie przekonują
              • zbulwersowany2000 Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 11:05
                A guzik prawda - wczoraj byłem świadkiem jak w Biedronce nie wystawiono papieru na produkt dnia, choć w całej Polsce obowiazywał - Panie uprzejmie stwierdziły ze nie ma, ze nie dostali, tymczasem...już przed samym zamknięciem te same Panie kasowały jak wściekłe srajtaśmy - całymi opakowaniami, po 10 szt., ledwo z nimi wychodząc z Biedronki wiec gdzie uczciwość? Dla klientów nie było a dla "swojaków" się cudownie znalazł????....obłuda i żenada..dawniej sie gazetą podcierała jedna z drugą ;P a teraz targa całymi paletami papierzysko do domu... hehe to takie beznadziejne, ze aż śmieszne- robić z siebie "świnkę biedronkową" za rolkę papieru....
                • beatrix_75 Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 12:37
                  a po ile był ten papier ?
                  tak z ciekawosci pytam
                  ostatnio udało nam sie kupic te tabletki do zmywarki ...chyba w 3 dni po tej promocji i dalej były w cenie 19.90 ...
                  • asiaiwona_1 Re: produkt dnia w biedronce 14.09.12, 15:43
                    beatrix_75 napisała:

> a po ile był ten papier ?
                    > tak z ciekawosci pytam

podwójna paczka (czyli 16 rolek) za 7,99. Normalnie 8 rolek kosztuje 6,99. Tak więc faktycznie warto było.
                    • freemarcin899 Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 08:10
                      Rozpiska na przyszły tydzień - póki co bez cen
                      Pon - pasta Signal (3szt.), zel p/prysznic Palmolive, szampon+odżywka Timotei
                      Wt - Hoop Cola 2l, kabanosy 230g
                      Śr - proszek E 8,3kg, czekolada nadziewana tiramisu
                      Czw. - Sprite - 2*1,75l, Princessa 8szt., ser President
                      Pt. - Piwo Carlsberg Export, ćwiartka z kurczaka
                      Weekend - Danonki 4szt+4szt, Woolite płyn 1,5l+1,5l
                      • ileczka11 Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 15:05
                        a skąd to wszystko wiesz?
                      • han-aa Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 20:29
                        a co dzisiaj bylo?jutro? bo od "papieru" juz troche minelo i nikt nie napisal co jest teraz... malo atrakcyjne? to te super promocje to tylko raz na tydzien zeby podgrzac atmosfere? wink
                • wiewiorka76 Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 10:47
                  Dokładnie, Zbulwersowany masz rację. Ta cała akcja to lipa, bo panie ekspedientki już dzień wcześniej rozdzielają towar promocyjny pomiędzy siebie, rodzinę i znajomych. Sama dostałam propozycję od znajomej, że jakbym coś chciała, to JEJ ZNAJOMA pracująca w Biedronce mi odłoży. Nie skorzystałam, za to wkurzyłam się. Nie dlatego, że zaraz leciałabym po ten papier czy coś tam jeszcze, nawet nie wiem co mają na promocji, ale moim zdaniem to przegięcie i szwindel. Jeśli "góra" wymyśliła taką akcję promocyjną, to niech teraz "góra" pilnuje uczciwości swoich pracowników. Dla kogo tak naprawdę jest ta promocja? Ciekawe czy będą jakieś konsekwencje i jakaś rekompensata dla wykiwanych klientów Biedronki....
                  • zuza_m_zuza_m Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 15:14
                    Rodziny mają ulgi w MPK, PKP, u operatorów komórkowych, ubezpieczycieli i w wielu innych firmach. Tak już jest.
                    • wiewiorka76 Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 15:46
                      To nie są żadne ulgi, tylko cwaniactwo i kant. A poza tym od kiedy takie ulgi mają sąsiadki, koleżanki i koleżanki koleżanek?
    • aga_martusia Re: produkt dnia w biedronce 15.09.12, 21:12
      freemarcin - dzieki za rozpiske na przyszły tydzien smile
    • ciotka.aka Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 09:12
      zel p/prysznic Palmolive - 2,99
      szampon+odżywka Timotei - chyba 7 zł z groszami - dokładnie nie pamiętam,
      pasty nie było

dodatkowo wystawione lech shandy i cukierki w cenach z ubiegłego tygodnia - widocznie nie zeszło
      • madziulka1982 Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 09:15
        u mnie byla pasta signal 3 sztuki za okolo 7,50zl, zastanawialam się czy kupić, nagle z zaplecza biedronki wyszedl pracownik z telefonem i mówil komus przez telefon ile past zostalo ile żeli i ile szamponow przy okazji biorac kilka i idac na zaplecze, zmotywowal mnie wiec do zakupu jednego zestawu pastwink
      • arrkadia Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 09:47
        u mnie też żele i szampon zakupiony.Lech też był i tak samo cukierki pozostałości...Byłam o 9.00 i zeli i szamponów była garstka....Generalnie 60zł zostawiłam w Biedronie...smile
        • asiaiwona_1 Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 09:50
          szampony w moich 2 pobliskich Biedronkach nie mają wzięcia. Ale pasty i żele już tak. W jednej nie było ani sztuki (o 9 rano), w drugiej wzięłam ostatni zestaw past i jeden żel. Były też lemoniady tymbarka za 1,29, ale nie wiem czy to też jako produkt dnia czy po prostu jakaś dodatkowa promocja.
          • astrum-on-line Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 10:16
            Lemoniady tymbarka były produktem dnia wczoraj. Przechodziłam i akurat widziałam.
            • malwis19 Re: produkt dnia w biedronce 17.09.12, 21:01
              Na wtorek kabanosy podwędzane(230g)-6.99
              cola hoop-1.19
              • e.logan gdzie.. 18.09.12, 13:53

Gdzie mozna przeczytac o ofercie na biezacy dzien i nastepne?..
                Dzis u mnie byyła własnie hop cola i kabanosy..
                • bossot Re: gdzie.. 18.09.12, 14:07
                  o tutaj, nasza-biedronka.pl/viewtopic.php?p=26320#26320, tyle że niestety bez cen, Ale za to od razu na cały tydzień podają
                  • freemarcin899 Re: gdzie.. 18.09.12, 16:49
                    W piątek ćwiartka z kurczaka po 3,49zł/kg - naprawdę warto
                    • kasia-1971 proszek E 19.09.12, 10:35
                      8, 3 kg w jakiej dziś cenie?
                      • aneczkamm Re: proszek E 19.09.12, 11:04
                        Proszek E 8,3 kg w cenie 24,99 smile
                        • kasia-1971 Re: proszek E 19.09.12, 11:10
                          Dzięki, a dużo go wystawili czy po południu już nie warto iść?
                          • aneczkamm Re: proszek E 19.09.12, 12:06
                            U nas było 2 te duże pudła w których zawsze są proszki. Jeśli masz Biedronkę po drodze z pracy, to zawsze warto sprawdzić, może jeszcze będą. Ja akurat zawsze używam tego proszku, więc skorzystałam z okazji, tym bardziej, że właśnie mi się kończy smile
                            • hala1610 Re: proszek E 19.09.12, 12:48
                              A u nas po 9 zostało raptem 5 opakowań tego proszku. Dzisiaj są też czekolady duże wawel truskawkowa (295 g) i tiramisu (282 g) za 4,45
                              • asiaiwona_1 Re: proszek E 19.09.12, 15:54
                                w mojej biedronce nie ma chętnych na proszek. Byłam właśnie po bułeczki czosnkowe (chyba się od nich uzależniłam big_grin) i proszków jeszcze baaaardzo dużo leżało. Aż żałowałam, że nie piorę w proszkach bo bym sobie taki kupiła smile
                              • kasia15021 ćwiartki 21.09.12, 09:51
                                u nas ćwiartki z kurczaka dziś po 3.99 za kg,proszku do prania jeszcze jest dużo
                                • agawa.2003 Re: ćwiartki 21.09.12, 13:51
                                  w mojej biedrze jakaś porażka, ćwiartki oczywiście są z terminem do jutra ;/
                                  • asiaiwona_1 Re: ćwiartki 21.09.12, 15:06
                                    agawa.2003 napisał(a):

> w mojej biedrze jakaś porażka, ćwiartki oczywiście są z terminem do jutra ;/

to faktycznie kiszka. Moje są ważne 3 dni - do 24.09. Mam tylko nadzieję, że nie są to jakieś stare ćwiartki przepakowane z nową datą ważności...
                                    • kasia15021 Re: ćwiartki 21.09.12, 16:49
                                      u mnie rano były do 22 i 24 te do 24 -tego były świeże kupiłam i zamroziłam nic im nie ędzie większośc tak zrobiła
                                      • xxxtabxxx Re: ćwiartki 21.09.12, 17:49
                                        U mnie też rano były świeże. Mąż pojechał o 7.00 i kupił dla całej rodziny smile
                        • feniks_z_popiolu Re: proszek E w biedronce przy Hilltonie W-wa 20.09.12, 06:24
                          było jeszcze sporo także po południu, kupiłam proszek bo używam a akurat mi się kończy.
                          W ogóle to stosunkowo nowy sklep, dość ukryty przy hotelu Hillton. Sporo gości hotelowych w nim kupujesmile
                          • klaipio Re: a po ile dziś sprite?? 20.09.12, 07:38
                            jak wyżej smile
                            • iguloo Re: a po ile dziś sprite?? 20.09.12, 08:38
                              2x1,75l. za 3,99
                              • ewma A jutrzejsze piwo? 20.09.12, 09:36
                                • fiona_76 Re: A jutrzejsze piwo? 20.09.12, 15:56
                                  Piwo podobno po 1,59 zł.
                                • klaipio Re: A jutrzejsze piwo? 20.09.12, 16:14
                                  dziś carlsberg był po 2,25 - chyba taka większa puszka tzn 500ml +20 % - coś takiego. A sprita u mnie jeszcze cała paleta była (piaseczno) wzięłam całą zgrzewkę smile
    • madziulka1982 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 08:13
      dzis cwiartka z kurczaka, dlugo sie naszukalam az wybralam ładną, mam wrazenie ze oni je albo zle transportuja albo przechowuja, niektore byly żółtawe i widac było miejscami na nich mroźne sniezynkismile mimo ze staly w lodowce na sklepie hmm...
      • juustiik Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 08:17
        a jaka cena tej ćwiartki i nie wie ktoś jak przedstawiają sie ceny pozostalych produktów dnia (bo zazwyczaj jest ich 3)?
      • araceli Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 08:19
        Dziś:
        Ćwiartka kurczaka 3,99 za kg
        Piwo Calsberg Export 1,59 puszka 0,5l
        • lady-magda Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 11:11
          u mnie zadnych udek nie widzialam ale nie nastawialam sie na to.
          za to piwo i owszem smile
          • julka-4 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 11:14
            A wie ktoś po ile jutro Woolite?Jest już gdzieś rozpiska na przyszły tydzień?
            • kasha300 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 12:25
              płyn 1,5l x2 po 15 czy 15,99
              a jaki jest drugi produkt?
          • julka-4 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 12:32
            A wie ktoś po ile jutro Woolite?Jest już gdzieś rozpiska na przyszły tydzień?
            • julka-4 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 12:33
              Dzięki .Zawiesił mi się komp i dwa razy wysłało pytaniesmileDanonki 4 +4.
              • juustiik Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 14:06
                a danonki to te mniejsze czy wieksze i wie ktos po ile?
                • freemarcin899 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 16:20
                  Przyszły tydzień:

PONIEDZIALEK
                  napoj frugo 0,5l - 1,49zł
                  kostka bref duo active
                  plyn do wc bref

WTOREK
                  proszek persil 15wl
                  proszek rex 15wl
                  kielbasa zywiecka 600g

ŚRODA
                  chipsy lays 80g
                  baton nesquick 12pack 300g

CZWARTEK
                  woda ngaz żywiec pomarancza 1,5l
                  filet z lososia swiezy

PIATEK
                  pepsi cola 4x0,85

WEEKEND
                  jogurt fantasia z ciasteczkami 2+2 gratis
                  prima niebieska 100g
                  napoj wieloowoc. life 4 smaki
    • margaretka103 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 16:23
      witam
      ja w pon albo chyba we wtorek kupiłam te danonki 4 i 4 gratis małe opakowania za 5,79
      to się opłaca ale jestem ciekawa czy jutro też bedzie taka cena
      ćwiartki z kurczaka okropne wszystkie czerwone ale nie ma co się dziwić za taką cenę
      a piwo kupiłam calsberg export 500 ml puszka za 1,59 opłaca się
      • freemarcin899 Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 17:24
        Jutro danonki 4+4 za 2,99zł
      • 70anula Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 19:45
        2012-09-24 pn NAPÓJ FRUGO TAMARILLO/KIWANO MIX 2012-09-24 pn KOSTKA BREF DUO ACTIVE
        2012-09-24 pn PLYN DO WC BREF
        2012-09-25 wt PROSZEK PERSIL 15 WL
        2012-09-25 wt PROSZEK REX 15 WL
        2012-09-25 wt KIEŁBASA żYWIECKA 600GI
        2012-09-26 śr CHIPSY LAY'S FROMAGE/KURCZAK MIX 80G
        2012-09-26 śr BATON NESQUIK 12-PACK 300G (12X25G)
        2012-09-27 czw WODA NGAZ. śYWIEC ZDRÓJ POMARAŃCZA 1,5L
        2012-09-27 czw FILET Z ŁOSOSIA ŚWIEśY VAC KG 2012-09-28 pt PEPSI COLA 4x0,85L
        2012-09-29/30 sob/ndz JOGURT FANTASIA Z CIASTECZKAMI 2+2GRATIS
        2012-09-29/30 sob/ndz PRIMA NIEBIESKA 100G
        2012-09-29/30 sob/ndz NAP. WIELOOW. LIFE MIX 4 SMAKÓW 250ML
        • lady-magda Re: produkt dnia w biedronce 21.09.12, 20:30
          czyli w czwartek musze nastawic budzik... dzieki!
        • linn_linn Re: produkt dnia w biedronce 24.09.12, 10:31
          "2012-09-24 pn PLYN DO WC BREF"
          Tzn. zel w butelkach / jest zreszta kilka /. Wlasciwie nazwa plyn jest wlasciwia: zel jest rzadki i szybko splywa, malo wydajny. Kupilam raz z lenistwa / inne produkty Bref sa dobre /: nigdy wiecej.
    • cena-dnia Re: produkt dnia w biedronce 22.09.12, 13:36
      Widać, że udała się Biedronce akcja promocyjna. Dziwne, że "produktu dnia" nie stosują także inne sklepy.
      • hala1610 Re: produkt dnia w biedronce 24.09.12, 09:08
        Czy ktoś wie w jakich cenach są dzisiejsze produkty? Jutro proszek persil 1,2 kg za 9,99zł
        • agnzimka napoj frugo 0,5l - 1,49zł 24.09.12, 09:15
        • julka-4 Re: produkt dnia w biedronce 24.09.12, 09:16
          Płyn do wc po 3.99.Kostki niewiem ,bo do nas nie doszły.
          • iwciak81 Re: produkt dnia w biedronce 24.09.12, 10:25
            kostki też po 3.99
            • kasia15021 Re: produkt dnia w biedronce 25.09.12, 08:40
              w wałbrzzychu frugo było po 1.59 za 0,5l
        • iwciak81 Re: produkt dnia w biedronce 25.09.12, 09:05
          persil expert 1,2kg - 9.99zł
          rex 1,5kg - 7.99
          • ika1979 Re: produkt dnia w biedronce 25.09.12, 13:34
            Żywiecka "Krakus" 600 gr 9,99 zł U mnie (Wrocław) o 8:05 została jedna sztuka którą ja nabyłam smile Nie kupiłabym jej wcale bo nie mogłam jej znaleźć tak ją w róg wcisnęli ale miły pan z obsługi mi pomógł.
            • freemarcin899 Re: produkt dnia w biedronce 25.09.12, 17:02
              Ta żywiecka dzisiaj była tylko 1zł tańsza niż normalnie
    • dorpaula Re: produkt dnia w biedronce 25.09.12, 18:04
      z proszkiem tez szału nie było..
      • juustiik Re: produkt dnia w biedronce 26.09.12, 12:21
        a co dzis w promocji i w jakich cenach?
        • asiaiwona_1 Re: produkt dnia w biedronce 26.09.12, 14:51
          czipsy lays kurczakowe i fromage za chyba 1,59 i batony nesquick 12 szt za 5 z groszami.