Dodaj do ulubionych

VODICE....tam jest nalepiej !!!!

IP: 62.233.197.* 13.08.04, 20:32
Bez kitu..najlepsze miejsce,ludzie,atmosfera,wszystko...byl ktos????
Obserwuj wątek
    • Gość: profet Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:37
      Miasteczko fajne ale na plaży tragedia człowiek na człowieku nie ma jak przejść.
      Dla lubiących spokój - nie polecam.
      • Gość: anka Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: 62.233.197.* 13.08.04, 22:16
        to zalezy czy lezales kolo imperial hotel...czy na plava plaza.....:D
        • Gość: profet Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 22:42
          Masz rację przebywałem koło Imperialu ale przyznasz że miasto szczególnie
          wieczorem było zatłoczone, nie zmienia to faktu że w9odice są w porządku ale
          czy tam jest najlepiej ?
          • Gość: anka Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: 62.233.197.* 14.08.04, 11:37
            Jak bylam przez caly lipiec...to na glownym deptaku bylo ciasno od 20 do jakos
            22..A potem wiekszosc zasiadywala w knajpkach..Nie wiem...Bylam juz tam 3
            raz...Podoba mi sie tam:)
    • sana Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! 14.08.04, 13:51
      Bardzo fajne i spokojne miejsce! Byłam tam 2 lata temu i dobrze je wspominam, W
      samym misteczku raczej nie ma nic ciekawego ale dosyc szybko mozna stamtąd
      dotrzec do Zadaru, Szybenika, Trogiru czy Splitu. Plaża okropna, ja nigdy sie
      nie zdecydowałam na wylegiwanie sie przy Imperialu. Wolałam pójść dalej w strone
      Tribunja bo tam jakos spokojniej i mniejszy tlok.
    • Gość: ula Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: *.crowley.pl 14.08.04, 13:54
      Bez przesady nic szczególnego, jedz niżej jest o wiele ładniej
      • Gość: anka Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: 62.233.197.* 15.08.04, 11:27
        wszystkie miasteczka sa podobne...a to jest polozone w poblizu
        wiekszych..zreszta..dla nas jest najlepsze.
        • Gość: kama Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: *.bialystok.agora.pl 16.08.04, 14:35
          Ja w tym roku tez po raz drugi jade do Vodic
          Cos w tym jest:)))
          • Gość: anka Re: VODICE....tam jest nalepiej !!!! IP: 62.233.197.* 16.08.04, 16:02
            a gdzie przewaznie mieszkasz..znasz exit, suncani sat..ulubione twoje miejsce???
            Pozdro !!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka