Dodaj do ulubionych

Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab

26.07.06, 10:46
Jeśli ktoś był w fajnym, niezbyt zatłoczonym miejscu na wyspie Rab blisko
plaży piaszczystej byłabym wdzięczna za kontakt (dla rodziny 2 + 2 na 2
tygodnie). Pozdrowienia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lipski Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:01
      Subtelna forma zwrocenia uwagi na wyspe Rab :-)
      Coraz lepszy styl tyle ze wg mnie ciagle naganianie
      Zaraz odezwie sie ktos na forum ktory pubicznie poda jakis adres
      • katka-71 Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab 26.07.06, 17:03
        Niestety nie zrozumiałeś mojego przesłania....ja szukam, nie naganiam. Jak nie
        znajdę pojadę w ciemno:) Na przyszłość radzę uważniej odczytywać intencje
        autorów. Pozdrowienia:)
        • Gość: bonar Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.telpol.net.pl 26.07.06, 17:20
          on nie czyta, on pisze i wcina się tam gdzie go nie pytają. daj sobie gościu na
          wstrzymanie bo ci się kom zagrzal!
          • Gość: Lipski Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:37
            Czytanie opanowalem juz w przedszkolu. Ze zrozumieniem juz czytalem w
            pierwszych kalsach szkoly podstawowej .
            Niestety niektorzy tacy jak bonar ktoremu $ i euro uciekaja z kieszeni przez to
            ze pisze prawde o tym nieszczesnym Rabie nie moze tego zniesc
        • Gość: Lipski Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:32
          To ty mnie zle zrozumialas
          Napisalem ze zwracasz uwage na Rab ze niby tam jedziesz i zaraz ktos niby
          przypadkiem poda naforum namiary
    • Gość: Sas Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 26.07.06, 20:27
      Jezeli chcesz wynająć kwaterę na Rabie w niezatłoczonym miejscu to pawinieneś
      unikać Loparu i Rabu - a probawać szcześcia np. w Supertarskiejdradze czy
      Kamporze. Konkretnej kwatery Ci nie polecę , ale powinieneś ZMIESCIC sie w 45
      euro za dobę / 2+2/. Pozdrawiam Sas
      • katka-71 Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab 29.07.06, 07:15
        wiesz co, Panie Lipski (to od lipy? wielkiej lipy?). Jak ktoś nie ma nic do
        powiedzenia czepia się i analizuje każde zdanie swoich rozmówców. Jesteś
        beznadziejny i wytnij się z tego wątku bo nie do takich bezsensownych (po
        innych forach widać, że w Twoim stylu) dyskusji zachęciłam. Mam nadzieję nie
        czytać już tych bzdetów od Ciebie. Jutro wyjeżdżam i będzie super jak zwykle.
        Jesteś żałosny.... Trzym się
        • Gość: Lipski Re: Przyjazna i niedroga kwatera na wyspie Rab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:18
          A to nie czytaj , kogo to
          po to podpisuje swoje posty zeby nie bylo nieporozumien

Nie za bardzo rozumiem twoj post , ale mniejsza o to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka