GoĹÄ: jako IP: *.crowley.pl 30.08.07, 13:29 czym do chorwacji, jakie tanie loty? rejon obojętny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ania Re: tanie loty - czym? IP: 195.94.206.* 31.08.07, 10:25 Czego rejon? Chorwacji czy Europy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lipski Re: tanie loty - czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:13 > czym do chorwacji, roznie , samochodem , skuterem , rowerem , piesza pielgrzymka , ale domyslam sie ze chodzi o samolot > jakie tanie loty? normalne , predkosc przelotowa do 10 tys m , cruise speed na poziomie 800-900 km/h , loty tak jak i w nie low costowych liniach > rejon obojętny Z Frankfurtu sporo lata , z Duseldorfu , z Wiednia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do Lipski Re: tanie loty - czym? IP: *.rak.spidernet.pl 01.09.07, 10:53 Jak ja nie cierpię takich mądrali!!! w sadz se tę twoją mądrość w d... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lipski Re: tanie loty - czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:15 a jak ja nie cierpie jak ktos zadaje pytania w caly swiat typu ile to jest troche ? Zalozyciel postu powinien napisac skad i jaki termin zakaldam ze dokad sprecyzowal piszac "rejon obojętny" nikt nie jest wrozka choc i tak stawiam ze w nastepnym poscie pojawi sie odpowiedz jak to skad ? - z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kr Re: tanie loty - czym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:56 Z Krakowa lata Sky Europe do Dubrovnika i Splitu(ale tylko do października) Wynosi się z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iga Re: tanie loty - czym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:57 Z Krakowa do Dubrownika 29 zł plus opłaty lotniskowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joko do Lipski IP: *.crowley.pl 28.09.07, 15:06 kłania się czytanie ze zrozumieniem: skoro pytam tanie loty, czym do chorwacji - to chyba jasno się wyrażam, że chodzi o tanie loty do chorwacji a nie pilegrzymki, nie zrozumiałeś...? a rejon obojętny - i rejon chorwacji i rejon Polski (bo tu mieszkam, jak łatwo się domyślić). szkoda, że szkoła podupada, eh dziękuję wszystkim za odpowiedź :) oprócz lipskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:40 > kłania się czytanie ze zrozumieniem: skoro pytam tanie loty to wg mnie szukasz taniego polaczenia a to wcale nie jest jednoznaczne z tanimi liniami . zreszta caly twoj org . post to : "czym do chorwacji, jakie tanie loty? rejon obojętny" wiec nie dorabiaj teraz ideologi do swojego nielogicznego i bardzo malo spojnego pytania . > szkoda, że szkoła podupada (...) > dziękuję wszystkim za odpowiedź :) oprócz lipskiego :P a nie powinno byc oprocz lipskiemu ? skoro ty mi szkola wyjechales to ja tez sie moge poczepiac . a dla rzluznienia : Kiedys moja nauczycielka polskiego mowilia "ócz siem koncuwuf bedziesz mial pionktof jak mrufkuf" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Madziulek Re: tanie loty - czym? IP: *.evatrans.pl 11.10.07, 14:07 z Berlina tanio Germanwings do Zagrzebia. www.germanwings.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lipski Re: tanie loty - czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:38 zaraz i tobie sie dostanie tak jak i mi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś