GoĹÄ: blandyna321 IP: 194.169.126.* 25.01.08, 10:49 witam czy ktos byl w hotelu mediteran prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 12:28 Nie byłam ale wybieram się 3 lipca myślę że będziefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goaja Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.azoty.tarnow.pl 29.02.08, 09:09 witam:)) tez mysle o czarnogorze z jakiego biura sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 16:25 Ja jade z Buksa Travel z Bielska Białej ale jedziemy własnym samochodem mamy 9 noclegó w Ulcinij w Hotelu Mediteran Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 13.04.08, 20:19 witam ja jade z rodzina w sierpniu tez mam obawy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 09:46 Jak wrócę a jadę od 3 do 12 lipca to napiszę jak było Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wilku Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 81.15.192.* 18.06.08, 08:42 no to do zobaczenia na miejscu - ja ze znajomymi autokarem, ale ten sam termin:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ws2222 Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 14.04.08, 11:15 Myślę,ze nie będzie żle ale gdyby coś nie tak jak w katalogu to wszystko zrekompensuje uroda Czarnogóry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 15.04.08, 17:05 caly czas szukam informacji i...sa rozne co do czystosci,wyzywienia.niektore mnie przerazaja.ja jade autokaram z szczelec opolskich od2.08do 9.08 z buksa trave bielsko-biala.moze juz ktos byl w hotelu mediteran ???? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ada Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.piekary.net 20.04.08, 22:38 Na forum są różne opinie hotel ok ale plaża i czystość wody dyskusyjna. Buksa jako biuro ok hotel ten w ofercie mają ponoć pierwszy sezon .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 11.05.08, 12:49 dziekuje mysle pozytywnie.wazne ze juz cos wiem o hotelu.pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuzame Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 14:01 Jadę tam, więc musi być rewelacyjnie. Pogoda, przyroda, zabytki,miasto orientalne no i towarzystwo. Będzie super. O hotelu piszą dobrze, nawet na zagranicznych stronach , więc podstępu nie ma. Jadę 23 czerca. Pozdrawiam wszystkich jadących w tę piękną okolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 22:47 a ja tam jadę 14 czerwca (jeżeli uda mi się jeszcze zrobić rezerwację) szkoda że nie jedziemy wszyscy w jednym czasie :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:02 to jediesz pierwsz fajnie by było jechać razem!Jak już wócisz to napisz jak było.Napewno bedzie super;pogoda,widoki!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 22:05 zrobiłam rezerwację i jadę !!! już nie mogę się doczekać. czy ktoś jeszcze jedzie w tym terminie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 11.05.08, 12:57 powodzenia daj znac jak bylo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 11.05.08, 12:54 jak wrocisz daj znac ! teraz wrocil moj znajomy ale byl na prywatnej kwaterze w ulcinji byl zadowolony pozdrawiam milego pobytu ewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenek.r Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 22:38 Byłem w sierpniu 2007 w Ulcinji wlasnym autkiem z zoną na kwaterze prywatnej... bylo super... bajka trasa cudowna ... taniocha... pogoda super... nie obawiajcie sie ....tylko jazda.....powodzonka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 16.05.08, 19:54 witam bardzo mi milo ze ktos czyta nasze ,,obawy ''jak wroce napisze jak bylo.pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek41@vp.pl Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 11:14 witam czy masz może namiar na tą kwatere w czarnogorze czy pojechaliście w ciemno i jaką drogą pozdrawiam i licze na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janusz Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.eranet.pl 11.11.08, 10:05 witam, szukam godnej polecenia kwarety dla 4 osób (2 dzieci) w Ulcinj. Jesli może ktoś polecić i podać namiar -będę wdzieczny. adres zwrotny: j.wolniak@interia.eu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:03 Jadę 23 czerwca. Zobaczymy. A tu taki link : www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Mediteran+Resort-ch_hb-hid_160354.html?informacje%2Bo%2Bpodro%25C5%25BCy=Hotel% 2BMediteran%2BResort Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.root.com.pl 01.07.08, 20:40 Dziśaj wróciłem z hotelu mediteran było wszystko ok hotel 2** ale jest klimatyzacja , basen i dobre jedzenie. jedynym minusem jest rezydent bióra Rainbow taurs pan Filip Stawiński Jest najgorszym rezydentem jakiego znałem do tej pory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.root.com.pl 01.07.08, 20:41 hotel jest ok. rezydent filip stawiński nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GAGA Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:34 Najgorszy rezydent z tego terenu to p. Maruszak z biura OSKAR. Właśnie wróciłam z Czarnogóry. Oskar to szambo! Czarnogóra OK. Odpowiedz Link Zgłoś
black63 Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 12.07.08, 10:52 Witaj, we wrześniu mamy zamiar wybrać się z Oskarem do Ulcinj i nieco przeraził Twój post.O cochodzi z tym "szambem" i nieszczęsnym rezydentem. Podaj, proszę, jakieś szczegóły dot. pobytu. Każda (nawet zła) informacja będzie cenna. pozdrawiam Tomek z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: be Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.08, 11:31 Cześć ja też we wrześniu wybieram sie z OSKAREM i jestem troszke przerażona opiniami na jego temat... Aczkolwiek wydaje mi się, że te opinie o biurach podróży to głównie robota samych biur - opinie pozytywne albo konkurencji - opinie negatywne;)). Ale swoją drogą będzie to nie pierwsza moja wyprawa autokarem więc dam rade;) pozatym staram się podchodzić optymistycznie i nie brać wszystkiego na nie jak niektórzy a rezydent cóż w sumie nie jest mi potrzebny do wypoczynku wręcz przeciwnie rezydent= wciskanie drogich wycieczek;) A propos w jakim terminie jedziesz? ja albo 10 albo 19 września, myśle, że miło było by poznać kogoś kto się wybiera w tym samym czasie;) Pozdrawiam Be Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GAGA Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 09:10 Rezydent w Czarnogórze z Oskarem jest Ci o tyle potrzebny , że to on rozdziela pokoje według własnych reguł!! Za pokoje w Willi Pristan zapłaciłam w lutym 2008. Po przyjeździe na miejsce nie było dla nas pokoju, rezydent wstawiał nam opowieści o jakimś zaginionym kluczu i proponował pokoje zastępcze w piwnicy bez okna. Szok!!! Byliśmy z małym dzieckiem. Podczas pobytu widziałam wiele niezadowolonych ludzi z innych turnusów. Trzeba mieć mocne nerwy do Oskara i nie dać się wystawić. Powtarzam Oskar to szambo! Sprawdz też inne fora. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: romana2@vp.pl Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 22:05 witam,ja tez jade we wrzesniu teraz 10 z warszawy,chce sie wycofac,ale jest za pozno,chetnie oddam 2 miejsca za pol ceny,bardzo obawiam sie podrozy to sa 2 noce w autokarze,to nie humanitarne.Szkoda ze nie pomyslalam o tym wczesniej.Przerazily mnie te posty podrozujacych.Nie wiem czy pojade .Odezwij sie moze mi cos pomozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dark Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 213.25.115.* 11.09.08, 21:02 Jeśli ktoś tam jedzie niech nie liczy na rezydetke to pKlaudia jest niekompetentna i beznadziejna to ona jest na wakacjach a turyści to dla nie tylko żlo konieczne na 7 dni porafiła załatwić 1 wycieczkę di Albanii za 50 euro bez dowodów wpłaty zbiera i rozlicza sie sama nie wiem czy dokładnie widziałem na parkingu przed granica nie bede opowiadał sami sie domyślcie wyjazd z hotelu do Dubrownika jest 7 dnia o 3 w nocy a wylot o 12 -kwitniecie 4 godziny na lotnisku do odprawy:)nie załatwi nic wam z biurem zmiana transferu błdnie lecicicie:)?i inne sprawy dzwoncie odrazu lepiej sami do biur a spotka sie z wami na drugi dzień po przyjeżdzie bo jest zajęta własnymi sprawami- to był moj nie pierwszy wyjazd ale to był najgorszy rezydent na świecie-przepraszam obraziłem rezydentów ta pani jest blądynką nie dostaniecie dowodu wpłaty za wycieczki jeśli zapłacicie wczesniej za fakultatywne a jak potrzeba postraszy was abanami z nożami:) to też żadna ściema jak mówią moje dzieci - tak długo chciałem dowód wpłaty bo wydawało mi sie drogo 50 eru za tą marą wycieczke że w drodze na lotnisko ztrzymała autokar i kazała mi wysiadzac z walizami bo jak nie to zadzwoni - dobre co nie:) Miejścowośc fajna dużo miejsc do opalania miejska plaża brudna ale na skałkach za hotelem w lewo fajnie na dużej plaży cicho i pusto wziac jedzenie i picie moze być już pozamykane bary jak byłem składały kramy przy basenie też fajnie woda zawsze czysta i od 8- 20 możne sie kompać wziąć buty do łażenia po skałkach jeśli chcecie połazić przy brzegach ciepło 28 o 23 wieczorem brak czajnika i suszarki do włosów kawa ochydna wziąć nasza ceny jak u nas chyba że sie ktos skusi na ośmiornice i kraby jak ja za 120 euro piwo po 1 kola mała po 70centów upominki kiczowate i większośc china ale muszle i wyroby fajne- rafy nie można przewozić!!!jak by jakieś pytania to k.kosmos@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dark Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 213.25.115.* 11.09.08, 21:06 byłem z trawelem jak by sie ktoś pytał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmllmm Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 13.11.08, 18:56 No tak na rezydentów nie było można liczyć, poza wycieczkami ktore organizuja w prosty sposob mozna sobie zorganizaowac wyjazd do Baru autobusem ok 2 eur a z baru do Starego Baru (Taxi ok 4 eur, Przystanek autobusowy jest na skraju miasta ok 3km od hotelu czarnogora.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:45 byłam w tym hotelu w czerwcu z Buksa Travel i wróciłam zachwycona!! Hotel super, wszystkie pokoje z balkonami i widokiem na morze, taras hotelowy również, w pokojach TV, klima, czysto i przyjemnie. Samo miasteczko również piękne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lechu Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:40 Witam serdecznie. A jak przejazd autokarem jeżeli nim jechalas, czy nie bylo zadnych przygod w Czrnogorze po drodze w nocy, bo naprawde rozne opowiesci krążą. Czy wykupilas jakies wycieczki na miejscu i co bys polecila. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bonia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.promax.media.pl 08.07.08, 20:23 Droga z Chorwacji do Czarnogóry nawet w nocy jest w porządku. Rezydenci Buksa Trawel bardzo mili i pomocni ; hotel - bez zastrzeżeń - ja dzisiaj wróciłam - poza Filipem to jestem ze wszystkiego zadowolona. Wybraliśmy się na wycieczki - Montenergo Tour - po Czarnogórze i do Albani - trzeba koniecznie jechać ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bonia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.promax.media.pl 08.07.08, 20:27 Zapomniałam dodać , że jak palisz to nie bierz fajek z Polski , bo szlag cię trafi jak zobaczysz ceny. LM-y - 1 euro , Marlboro - 1,4 euro . Raj dla palaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michal Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:20 witam, mam prosbe moglby ktos napisac ile jest do centrum miasta?(deptak cos w stylu) w ofercie rainbow jest napisane, ze "niedaleko" wolalbym bardziej sprecyzowana odpowiedz. I jak wyglada plaza przy hotelu czy jest w miare ok? ile turystow? Czy trzeba uczesczac na ta co jest oddalona o 5km od hotelu. POZDRAWIAM moge prosic o odpowiedz na maila kaczmarek_michal@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemotv Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.chello.pl 11.07.08, 18:33 witam serdecznie jezdze do czarnogory co rok od 2004. zawsze prywatnie i bez zadnych bior podrozy. bylem na kilku kwaterach prywatnych i powiem Wam ze od 2 lat mam zaprzyjazniona rodzine w Ulcinju do ktorej teraz tez sie wybieram. jest to starsze panstwo, bardzo serdeczni. Jezdzac tam mam pewnosc pogody ( tylko raz w 2005 przez 2 dni padalo a tak caly czas slonce temp ok 33-36 stopni) raz mi termometr pokazal w samochodzie 42 st. Ceny jedzenia tak jak w Polsce a nawet i taniej (np wianek z 7 bulek kosztowal rok temu 0,5 E , piwo w puszce niksic (dobre) od 0.3 do 0.6 E paliwo diesel bo na takim jezdze 1.1 E ). Powiem Wam tak- jezeli lubicie wszelkie wygody typu all inclusive to nie wyjazd dla Was , ale jezeli preferujecie wyjazdy rodzinne (szczegolnie z dziecmi) , gotujecie sobie sami i jestescie przyjaznie nastawieni do nowych ludzi i nie interesuja Was noce spedzone w knajpach ( choc sa i takie , nawet duzo), chcecie poprostu wypoczac to wlasnie jest miejsce dla was na spedzenie tanich super wakacji. Jezeli chodzi o droge to ja jade przez Bosnie i piekny kanion wsrod skal i rzek. droga zajmuje mi 2 dni a jest ona bardzo bardzo widokowa. Moja trasa to 1250 km z Opola do Ulcinja. Pod wzgledem bezpieczenstwa jest tez super. ludzie bardzo przyjaznie nastawieni do polakow. O bezpieczenstwie moze swiadczyc fakt ze byłem tam z moim wowczas trzymiesiecznym synem. Dom gdzie mieszkamy posiada zacieniony taras i ogrod z widokiem na morze. z ogrodu mozna sobie brac warzywa ( pomoidory ogorki itp) Ogolnie czuje sie tam jak u rodziny na wsi choc jest to centrum miasta Ulcinj Jak cos potrzebujesz to idziesz do wlascicielki a ona Ci to da poczawszy od soli a skonczywszy na rumianku i lekarstwach ( moja corke rok temu bolalo gardlo od lodow i miala 2 dni temperature- Pani gospodyni zrobila jej oklady, dala lekarstwa i ugotowala rosol z lanymi kluskami wszystko za darmo z wlasnej inicjaktywy tak jakby to byla jej wnuczka. Powiem Wam naprawde super ludzie. no tak to teraz zle strony - wlasciwie sa tylko dwie- do plazy trzeba dojechac autem tzn mozna zejsc na pieszo- zajmuje to ok 15 min, ale potem powrot jest makabryczny botrzeba isc pod gore. my jezdzilismy na plaze autem i nie byl to dla nas jakis problem. rano sniadanie na tarasie i jeziemy jakies 5 - 10 km zalezy gdzie chcemy w danym dniu sie opalac. do wyboru mamy skaly , piasek i kamienie. Sa platne plaze na ktorych sa paasole i plaze dzikie- darmowe, na ktore jezdzilismy wlasnie my. ten drugi mankament to to ze na dzikich plazach sa smieci ktore trzeba sobie posprzzatac . ogolnie nie jest tak zle bo nie sa to jakies oleje itp tylko puszki, papiery. jak sobie znajdziesz kawalek plazy rano i go odsmiecisz to masz spokoj. piasek bardzo goracy wiec trzeba chodzic w klapkach woda czysta bardzo ciepla i bardzo slona. plaze platne - wstep ok 1 E , plaze dzikie - free. jest tez plaza dla golasow jak kto woli to moze sobie isc na nia. Jakby kto chcial to moge podac namiary i zareczam ze sie nie zawiedziecie. Chce powiedziec jeszcze jedno - nie jestem osoba ktora chce w jakis sposob zarobic na Was poprzez polecanie tego miejsca. Ja przetarlem szlaki i chce sie podzielic tym z ludzmi ktorzy nie maja za duzo kasy a chca mile i tanio spedzic wakacje. Bardzo polubilem ta rodzine i uwazam ze za te serdecznosc ktora daja moge im polecic turystow z mojego kraju. Zalezy mi jednak na tym zeby docenic to i nie narobic przyslowiowej wiochy. uuuuu ale sie napisalem. moj nr 603052480 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przemotv Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.chello.pl 11.07.08, 18:43 a zapomnialem powiedziec cos o kosztach takie jakby mieszkanko tzn pokoj 3 lozka plus pokoj 2 lozka z aneksem kuchennym lodowka kuchenka zlew i pelne wyposazenie sztucce garnki itp , lazienka ( prysznic lub wanna). za te calosc rok temu kasowali 30 E dziennie to wychodzi 6 E od osoby.Maja 2 takie mieszkanka. My bylismy ekipa 9 osobowa ( 3 dorosle 4 dzieci 9 - 13 lat 1 dziecko 3 lata). jechalismy 2 autami osobowymi. koszt pobytu 14 dni tzn 2 dni droga 10 noclegow i 2 dni powrot wliczajac w to wszystko ( paliwo, zakupy, jedzenie , uzywki takie jak wesole miasteczko wycieczki zwiedzanie, zakup rurek do nurkowania , okularow , kolek do plywania materacow itp) zamknal sie w sumie 5600 zł. teraz bedzie chyba podobnie bo pewnie troche drozej ale za to euro tansze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DO PRZEMOTV Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.08.08, 13:17 Mam prośbę, mógłbys mi opisac Twoją trasę przez Bośnię? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 12.07.08, 15:27 czesc ja jade za 3 tyg. tez z B.T. cz moge z Toba nawiazac kontakt telefoniczny mam pare pytan- podaje moj numer 660 223 210 podaj mi swoj jezeli moge prosic a ja oddzwonie pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:37 Wróciliśmy z wakacji bardzo zadowoleni. Byliśmy z BT. Hotel bardzo dobry, obsługa i jedzenie super. Pan Jacek - rezydent w porządku. Upał jak cholera. Miasteczko fajne, tylko wszędzie pod górke albo z górki i wszedzie schody, które w tym upale dają się we znaki. Ceny umiarkowane. W hotelu rozrywek brak, tylko basen i Duża Plaża za opłatą. 5 euro za parasol i dwa łóżka dziennie. W zasadzie wszystko zgodne z katalogiem BT. Życzę wszystkim udającym się tam udanych wakacji. Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andzia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 10.08.08, 16:45 hm hm hm. Tanie wczasy, ale to nie znaczy, że nie mają być bezpieczne. Pan Jacek - cudowny rezydent nie dba zupełnie o nic. Wysługuje się dziewczynami jak tylko może. Nie reaguje na kradzieże i skargi. Świetnie kokietuje gdy wyczuje od kogoś pieniądze lub alkohol, na który ma ochotę. Niestety nie każdy daje się na to nabierać. Życzę wszystkim, żeby nikt nie musiał rozmawiać z tak fałszywym i obłudnym hipokrytą. Wstyd. Zatrudnić takiego człowieka. Czy to jakaś kpina z turystów? Przypadek? Czy pokrewieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wera Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 11.08.08, 09:35 Tak. Andziu zgadzam się z Tobą. Może Jacuś zasługiwał na pochwały na pierwszych turnusach, ale teraz chwyciła go rezydencka depresja :p Miły wujcio mydlący wszystkim oczy. Kucharza też chyba coś chwyciło. Ciężko mu się było skupić na gotowaniu. Nie smakował nam ani jeden posiłek. Szkoda, że dzieci jadły obiady na mieście. Nie wspomnę o tym, że wydaje mi się przesadą płacić w tym momencie za 3 posiłki podwójnie. Cieszę się jednak, że moje dzieci poznały też inne owoce oprócz tamtejszych deserowych bananów, melonów i arbuzów. Feler. Tak mogę podsumować Buksa Travel. Teraz już wiem jakich wczasów nie kupować. Im wcześniej się człowiek na czymś przejedzie tym szybciej wyciągnie wnioski i uniknie błędów na przyszłość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 18:10 Pan Jacekna na tych pięknych wczasach nie był mi do niczego potrzebny byłam własnym samochodem i co chciałam to robiłam.Problemów w hotelu nie mieliśmy żadnych jedzenie nam smakowało aczkolwiek było zabardzo polskie no i zadużo ziemniaków pure za którymi nie przepadam ale można bylo wybrać coś innego.Uważam że cena była adekwatna do świadczonych usług.No ale niektórzy ludzie są wiecznie niezadowoleni i za niewielkie pieniądze nie wiadomo co by chcieli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 19:29 Apropo kradzieży to nie bylo o czymś takim mowy wszystie pieniądze zostawialismy w pokoju i cenne rzeczy również i nikt nic nie kradł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 07:32 Uważam, że krytkowanie wszystkiego jest niesprawiedliwe. Nam również nic nie zginęło, nikomu na turnusie. A zostawialiśmy nawet balkon otwarty mieszkając na parterze, nad basenem. Obiady były bardzo dobre. A na desery co ludzie by chcieli? Ciekawa jestem czy w domu do obiadu ma codziennie melona, arbuza albo brzoskwinie i czy codziennie ma obiad dwydaniowy. Ludzie! Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
anetkadwa Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 12.08.08, 22:41 Przykro mi Basiu ale kradzież miała miejsce okradziono nas i polskie kelnerki,zgineły teleony komurkowe,aparat,mp3,pieniądze.Pan Jacek podszedł do tematu kradzieży olewająco ,tak jakby nic się nie stało, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzych Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 14.08.08, 18:42 Pan Jacek powinien zmienić branżę. Niech spakuje swój śmieszny kramik i przeniesie się z turystyki do polityki. Mały świat wielkiego człowieka. Pasuje jak ulał. A może on już jest w PO albo w PISie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: naserva Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 21:32 rowniez w ostatnim turnusie jednak z rainbow tour zdarzyla sie kradziez i to niestety mi..na szczescie wladze hotelu zadzialaly i skradzione ciuchy odzyskali, ale nie powiem aby przeszukanie torb tursystycznych i przymierzanie odziezy nalezalo do 'dobrego' standradu hotelu, ku mojemu oburzeniu okazalo sie ze owe osoby z obslugi, ktore mialy dobra zabawe w naszym pokoju raczyly sie zarowno kosmetykami, slodyczami jak nawet napojami - zenada czarnogora owszem piekny kraj, ale polecam polnocna czesc Odpowiedz Link Zgłoś
mmllmm Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 13.11.08, 18:34 w trakcie mojego pobytu podobno komuś cos zgineło, ostrzegano nas wtedy ze jesli ktoś ma pokoje na parterze to trzeba zwiekszyc czujnosc, zamykac okna , nie zostawiac cennych rzeczy w pokoju. Do pkoju które sa nisko mozna łatwo wejsc z zewnatrz, wyglada na to ze zdarzały sie juz takie przypadki. PS. mozna sobie poogladac miedzy innymi ULCINJ czarnogora.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 18:42 No nie wiem czy to są tak małe pieniądze zalezy moze do kogo . Jedzenie było tak denne , ze chciało sie płakać , ale to też zależy co komu smakuje i co jada w domu . Wczasów ztym biurem nie polecam a rezydent to nadęty bufon który był milutki do tych którzy mu włazili bez wazeliny. Więcej niedam się tak w puścic w maliny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zenek do andzi i wery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 14:18 jesteście klonami?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: podroznik Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 80.54.108.* 17.08.08, 12:23 Ludzie jak mozna zachwycac sie hotelem 2 gwiazdkowym i to w Czarnogorze.Czytam to dlatego,ze moi znajomi tez dali sie w to wciagnoc.Podczas pobytu zycze milego rozmyslania o nastepnym urlopie lecz udanym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 18:47 Do podróżnika byłeś konkretnie w tym hotelu?jak nie to go zaraz nie przekreślaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciri Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 10:13 Jeśli Podróznik jest faktycznie podróznikiem, to powinien wiedzieć, że Czarnogóra jest przepięknym krajem o ciekawej kulturze, godnym zobaczenia. Niech sobie poczyta w necie co można zobaczyć w Czarnogórze i sąsiadującej Albanii. Wczasy to nie tylko plaża i hotel. Żeby poleżeć na plaży, to nie trzeba jechać do Czarnogóry. A zobaczyć warto wszystko. I Meksyk i Albanię. Zyczę Podróżnikowi szeszych horyzontów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: frank Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 20.08.08, 16:34 Pani Basiu. Widzę, że Pani całym sercem wiernie broni imienia Buksa Travel, Pana Jacka (nie pamiętam nazwiska - a szkoda) i w ogóle wszystkich swych wakacyjnych wspomnień. Jest Pani dobrą kobietą. Proszę wybaczyć śmiałe pytanie - czy jest Pani wolna? Chciałbym, żeby moja żona tak bezwzględnie szła za mną w ogień. Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Basia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 08:10 Panie Franku niestety jestem zajęta i zawsze bronie tego co prawdziwe i słuszne. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczestniczka !! Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 17:55 Wróciłam z Ulcinija z firmy Buksa Travel ! Nie polecam ! Miasto bardzo brudne , na plażach czy to miejskiej czy to tej przechwalonej wielkiej plaży kupa syfu jakiego jeszcze nie widziałam a zwiedziłam już nie mało i jeszcze trzeba płacić żeby tam dojechać bo oczywiście każdy łącznie z ryzydentem panem Jackiem chce zarobić!!! Jedzenie do kitu - szpitalne !!! Raz nawet podano rosół ze śmierdzącej kury . Zamiast ziemniaków breja z purre w proszku! W ogołe mało jedzenia , no chyba że któś się odchudza .Sniadania - codziennie to samo , margaryna , jakaś mortadela , parówki , jajka na twardo i jakiś śmierdzący ser. Wcale nie jest tanio jak to zachwalali w biurze podrózy jest drozej niz u nas szczegolnie owoce . Oferta wczasowa bardzo mocno przechwalona i ja napewno juz z tego biura nie pojadę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mŁoda Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 20.08.08, 16:27 Panie Jacku powinien pan być Ojcem Dyrektorem. Marnuje się pan przy tylu turystach którzy wymagają podstawowych świadczeń za które zapłacili. Współczuje panu. Kto powiedział, że żeby zarobić trzeba coś robić. Nawet sie pan opalić nie może, ciągle musi pan uważać żeby dali panu chociaż coś do zjedzenia. Tyle stresów. Proszę założyć sektę, pana schematy działań będą wtedy nie zdemaskowane przez niewiernych. Nikt wtedy nie napisze prawdy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grzegorz Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 83.238.100.* 20.08.08, 09:39 Wróciłem z Ulcinja w zeszłym tygodniu. 1. Hotel Mnóstwo plusów i jeden duży minus. Minusem jest jedzenie. Ja akurat byłem z Rainbowem, więc mieliśmy wyżywienie w formie śniadanie + obiadokolacja w formie bufetu. Śniadanie jeszcze do przeżycia, choć niezwykle monotonne (jeden rodzaj chleba, jajecznica, parówki, boczek/parówki, masło, zawsze taki sam jeden dżem, miód). Do picia dwa rodzaje mocno sztucznych soków z dolnej półki i kawa-lura. Problem w tym, że obsługa nie wpadła na pomysł, że metalowe "naczynia", z których bierze się jedzenie, można podgrzewać, a niestety chłodna jajecznica czy boczek nie są najsmaczniejszą rzeczą... Obiadokolacja to już dramat - mieliśmy wrażenie, że dostawaliśmy resztki z tego, czego nie zjadła Buksa na swoich obiadach i kolacjach. Jedzenie, choć z wyglądu różne, miało zawsze ten sam smak ciężkiego zawiesistego gulaszu wołowego. Być może jest to efekt dużej ilości polskich pracowników w kuchni, a być może jest to próba zaserwowania turystom imitacji polskiego jedzenia, żeby nie czuli się dalego od domu (Polacy stanowili na oko 95% gości hotelowych)? Nie wiem, w każdym razie jedzenie to niczym nie przypominało tego, co można było zjeść na mieście, a co w przeciwieństwie do hotelowego, było bardzo dobre (o tym niżej). Plusy? Pokoje - a właściwie apartamenty dwupokojowe - rzeczywiście odnowione i bardzo przyjemne. Jedynym wyjątkiem był mały grzyb na suficie w łazience, w której nikt nie pomyślał o wentylacji, ale poza tym standard wg mnie wyższy niż dwie gwiazdki. Większość a może i wszystkie apartamenty mają balkony z widokiem na morze i stare miasto - i tu trzeba powiedzieć, że położenie hotelu jest znakomite! Po pierwsze widok, bo drugie do miasta jest rzut beretem, jak widziałem zmęczonych, dyszących turystów wracających z plaży czy starego miasta do kwater wynajętych gdzieś dalej, mocno pod górę, to mi ich żal było. I ostatnia rzecz, mała a cieszy - w głównym budynku hotelowym jest kącik, gdzie działa darmowe WiFi, są też komputery, ale nie wiem, czy korzystanie nie jest płatne. Podsumowując - skorzystać warto, ale nie warto kupować wyżywienia, ew. tylko śniadanie, a w zamian żywić się na mieście. 2. Miasto Ktoś wcześniej napisał, że brudne. To prawda, ale nie jest to brud istotnie większy niż w wielu innych miejscach Europy Południowej, czy Polski. Tu i ówdzie walają się plastikowe butelki i inne śmieci, ale wolę taką naturalność niż sterylne kurorty, które lśnią czystością, ale są sztuczne do bólu. Ergo - jeżeli ktoś woli pięciogwiazdkowe hotele pełne szastających kasą Ruskich, to niech lepiej jedzie w okolice Budvy. Ulcinj jest normalnym miastem półeuropejskim-półorientalnym, a nie wymuskanym kurortem, co rodzi konsekwencje w postaci wrzasku i brudu, ale też nadaje mu bardzo ciekawy klimat, z wystającymi tu i ówdzie minaretami meczetów, orientalnymi potrawami, różnorodnością kulturową na każdym kroku. Ja lubię takie klimaty, więc polecam. Dobre jedzenie dostępne jest zarówno w różnego rodzaju fast-foodowych knajpkach wzdłuż deptaku przy plaży (gdzie można zjeść doner zwany u nas kebabem, cevapy, pljeskavice czyli rodzaj hamburgera, pizzę i mnóstwo innych smacznych i tanich rzeczy), ale też i w licznych, zwłaszcza na starym mieście, restauracjach, w których polecam w szczególności wszelkie dania z owoców morza - nasze ulubione to "kalmary na buzaru" w restauracji Taphana ;-) Z innych rzeczy polecam wycieczki po mieście, wizytę na targu niedaleko dworca autobusowego, wypicie espresso i zjedzenie ciastka polanego miodem w jednej w wielu kawiarenek. 3. Plaże W Ulciniu jest plaża miejska zwana "małą". Rzeczywiście jest mała, zatłoczona i brudna tzn. w piasku jest mnóstwo petów. Dzieli się na dwie części, jedna z ciasno ułożonymi zestawami parasol + dwa drewniane leżaki (6 EUR za korzystanie), druga pusta, istnieje możliwość wypożyczenia parasola, ale nie próbowałem, więc nie wiem na jakich warunkach. Plusem plaży jest bliskość do hotelu (5 minut na piechotę), do gastronomii i sklepików, w których można kupić wodę czy inne napoje butelkowe/puszkowe z lodówki, a także widok (znowu stare miasto). Jest kilka plaż kamienistych kawałek dalej na południe, ale nie próbowałem, więc nic nie powiem. Jest wreszcie kilkunastokilometrowa duża plaża, która jest za miastem, i która ma tę szczególną właściwość, że jest podzielona na sektory. Buksa współpracuje z jakąś firmą, która o 8:45 podstawia pod hotel autobus i zawozi chętnych (również Rainbowowych) na "swój" sektor plaży, a o 12:45 lub 16:00 przywozi ich z powrotem. Tu jest dużo fajniej, bo na plaży są parasole z drewnianymi leżakami, piasek jest czysty (chyba że coś wyrzuci z morza, ale sprzątają), na plaży jest bar, a morze jest bezkresne ;-). Przyjemność transportu i pobytu tam kosztuje 4 EUR/os, trzeba się zapisać na liście w dniu poprzedzającym. 4. Rezydent Wspominaniego w postach pana Filipa z Rainbow Tours już nie ma, pojawiła się pani Klaudia. Sympatyczna i chcąca zrobić dużo dobrego, choć pewnie trochę czasu zajmie jej przebijanie się przez lokalne układy. Myślę, że będzie dobrze :) 5. Czarnogóra Kraj jest piękny. Warto wykorzystać wycieczki fakultatywne, zwłaszcza Montenegro Tour i Albanię, wycieczka po Jeziorze Szkoderskim jest krótka i bez zawijania na wyspy, więc można sobie darować. I to chyba tyle. Życzę miłego pobytu :) G. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 09:07 Jeszcze jest fajna knajpa "Antygona" na Starym Mieście gdzie serwują świetne ryby , jest nastrojowo a widoki na morze i muzyk... eh... szkoda , że już się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: turystka Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 82.177.122.* 24.08.08, 13:50 witam jak moi poprzednicy tydzien temu wrocilam z ulcinj 9 dni i ani jednego dluzej...pal licho brudne plaze,lazienki ,,gierkowskie'',po polsku mowily tylko kelnerki no i jasnie pan Jacek-wszystko o nin jak wyzej.....pani w recepcji po poludniu kiwaly sie na hustawkach do budynku wchodzil kto chcial-a nasze paszporty w otwartych poleczkach na wyciagniecie reki,zadna z nich nawet nie drgnela zeby wstac,a juz zapomnijcie o jakim kolwiek porozumieniu!!!jedzenie?z glodu nie umarkam,ale maja jeszcze duzo do zrobienia/ja zawsze prosilam o goraca zupe bo ta krora nalewali wystygla po drodze!!!!! moze kts z Buksy pojedzie i popatrzy jak to wyglada,,na czym polega tam praca rezydenta birusa i ochydnego oszusta ktory,wysluguje sie obsluga .Ja mialam z nim rozmowe-wktorej powiedzial dwa slowa przepraszam pania-bo niebojac sie mafioza powiedzialam prawde o nim prosto w oczy.NIE ZAPOMNE TEGO OBLESNEGO FACETA ,co do jazdy z BUKSA ,kierowcow i super pana WOJTKA NIE MAM ZASTRZEZEN.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 24.08.08, 18:24 Panie Jacku, ciekawi mnie jedna rzecz: za co Panu płacą? Mogliby na Pana miejsce zatrudnić śliczną młodą dziewczynę z kiosku ruchu. Znałaby się na wszystkim tak samo jak Pan, ale przynajmniej byłoby na co popatrzeć i w dodatku trzeźwo i świeżo by pachniała. Catering też by można zmienić, ale widzę, że w pewnym wieku ma się przerost doświadczenia nad mózgiem. Też prowadzę firmę, ale o klienta ciężko walczę a nie poniewieram nim. Gratuluję strategii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.08, 17:29 Podziwiam ludzi, którzy potrafią wypowiadać się o Buksa Travel nie przeklinając. Nigdy więcej!!!!!!!! takiego urlopu nie można życzyć nawet wrogom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczestniczka Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.budryk.pl 27.08.08, 11:08 Tak to prawda - zmarnowany urlop - napewno z tym biurem juz nie pojade i nie polecam ! Moim zdaniem o klientow trzeba dbac a nie wpuszczac ich w maliny!!! Przede wszystkim niech zmienią sobie folder reklamowy wczasow i niech tam prawde piszą a nie bzdury kótre nie mają pokrycia!!!! A rezydenta ---- Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dino Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 85.94.120.* 24.10.08, 21:42 Polecame www.czarnogora.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drugi-bofur Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 09:49 Znam dość dobrze Ulcinj. Nie moge sobie przypomniec tego hotelu. Jednak ze zdjęć, które poznaje (na www.maestral.pl) jest on położony tuż przy tzw "małej plaży" a więc wszędzie b. blisko. Do promenady i do plaży i do centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-bofur Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 25.10.08, 09:53 Znam Ulcinj. Nie pamietam tego hotelu lecz jeśli zdjęcie na www.maestral.pl są prawdziwe to poznaję okolicę. Jest połozony blisko tzw. małej plazy, blisko promenady i centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
mmllmm Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 13.11.08, 17:46 Byłem w tym hotelu w sierpniu, przypominał troszke nasze hotele z czasów PRL. Zaraz po wejsciu do pokoju okazało sie że coś cieknie w łazience, przez cały okres pobytu nikt sie tym nie zajął pomimo zgłoszenia. Mysle że stosunek jakości do ceny jest dobry, zwłaszcza ze pokój słuzył tylko do spania. Jesli chcemy czystej i mało uczeszczanej plaży to warto przejsc sie kawałek wybrzezem morza na południe (ok 2km)bo miejska plaza to 4 osoby na 1 m2 i duzo smieci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.c196.msk.pl 15.12.08, 20:08 Wow. Właśnie decyduję się na wczasy. Widzę, że nie warto ani Czarnogóry ani Buksy ani pani Klaudi brać pod uwagę. Fajnie, że dzielicie się swoimi opiniami. O przekrętach warto wiedzieć wcześniej. Pozdrawiam wszystkich piszących :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dino Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: 213.149.123.* 24.12.08, 17:10 polecame. www.czarnogora.webpark.pl alebo www.accommodationulcinj.com cao Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: awol Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 12:44 Pani Klaudia nie jest taka zła tyle że jest zdana tylko na siebie, a atmosfera pomiędzy rezydentkami rożnych biur jest gorzej niż zła. Ulcinj to chyba najgorsze miejsce na wypoczynek na całym Czarnogórskim wybrzeżu ze względu na brzydotę miejsca jak i niespotykany nigdzie indziej bród (wliczając w to Rumunię i Ukrainę) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kuba Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.sfc.pl 09.01.09, 13:44 W sierpniu ubiegłego roku byłem z dziewczyną w Ulcinj. Wyjechaliśmy z Częstochowy,a podróż przebiegała przez Słowację, Węgry i Serbię. Trasa zajęła nam w sumie 30 godzin wraz z noclegiem na granicy z Czarnogórą. Pojechaliśmy w ciemno i tu miłe zaskoczenie przy samym wjeździe do miasta spotkaliśmy kobietę, która zaoferowała nocleg. Apartament znajdował się w odległości około 5 minut do Miejskiej Plaży, a od Wielkiej 30 minut. Apartament b. czysty z dużym tarasem, z aneksem kuchennym wraz z wyposażeniem, podwójnym łóżkiem plus dostawką, klimatyzacją i TV kosztował nas 10 euro od osoby. Gotować nie ma sensu, bo w knjapce przy drodze na wielką plażę za 5 -10 euro mogły najeść się dwie osoby. Co do brudu ?? W Neapolu widziałem większy. Chodziliśmy na plażę "Copacabana", a tam było czyściutko. Wyjazd dla 2 osób na 10 dni z kosztami paliwa zamknął się w 3000zł. W tym roku wybieramy się też tam. Odpowiedz Link Zgłoś
hipolit4 Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 21.01.09, 12:03 witam , wybieramy sie do Ulcinj do hotelu Meridian w terminie 6.08-15.08 lecimy z Wawy z rainbow tours, jeśli ktos wybiera się w tym terminie to proszę o kontakt tu na forum (potem tel lub gg :) czytajac te forum troszkę się przeraziłam , ale jestem dobrej myśli , cóż damy się zaskoczyc ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hipolit4 Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 21.01.09, 12:08 hotel Mediteran :) coś mi sie we wcześniejszym poście pomyliło :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gloon Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 16:47 Macie może coś nowego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hipolit4 Re: czarnogora -ulcinj hotel Mediteran 11.07.09, 02:11 Witam , hmmmm spodziewałam się nowych wpisów , zważywszy że Ci z "początku wątku" chyba już wrócili. Proszę odezwijcie się i opowiedzcie nam tu wszystkim oczekującym o swoich wrażeniach związanych z hotelem , miejscowością itp. jeśli możecie podajcie ceny w przybliżeniu min za ile można zjeść porządną kolację ile papierosy , trunki itp ;) jak plaże ? Ja wylatuję z rodzinką 6 .08 ( na 2 tyg ) z Wa-wy , jeśli ktoś z Was leci bądź jedzie mniej więcej w tym czasie to proszę o odezwę . Odpowiedz Link Zgłoś