Dodaj do ulubionych

[PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :)

09.09.09, 10:52
A może by tak zostawić w spokoju ważkie sprawy forum?
Ostudzić nieco emocje?
Szkoda by było, gdyby ktoś podupadł na zdrowiu przed jakiś
trolli... ;)
Obserwuj wątek
    • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 10:56
      luz:-D
      jestem za!
      • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 10:57
        No to co z tym Gridem? Było coś o czwartku...
        • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 10:58
          w ten nie da rady...
          ale poinforumjemy Cie privem ;-)
          • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 10:59
            wustyle napisał:

> w ten nie da rady...
            > ale poinforumjemy Cie privem ;-)

A mnie, a mnie? :D
            • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:00
              A zrobisz sałatkę i ogórki? ;)
              • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:01
                miszkowiec napisał:

> A zrobisz sałatkę i ogórki? ;)

Jakie znow ogorki? :D
                • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:01
                  kiszone ;-)
                  • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:02
                    wustyle napisał:

> kiszone ;-)

Sie znajda :)
                    • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:04
                      W końcu sezon jest ;)
            • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:00
              tylko faceci bejbe - sorry :-D
              • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:00
                Ej nie bądź szowin ;)
                • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:01
                  no way
                  1 zasada grid clubu - nikomu nie mow o grid clubie ;-)
                  • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:02
                    Dobra, to ciiiii ;)
              • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:01
                wustyle napisał:

> tylko faceci bejbe - sorry :-D

Szkurna ja mentalnie jak facet, spytaj Wu, spytaj Wu
                • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:02
                  TORA!!! uspokoj sie!!! :-D
                • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:02
                  tora83 napisała:

> wustyle napisał:
                  >
                  > > tylko faceci bejbe - sorry :-D
                  >
                  > Szkurna ja mentalnie jak facet, spytaj Wu, spytaj Wu
                  Aaaa to Tys napisal zdrajco! :D i Ty przeciw mnie?
                  • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:03
                    Jak mogłaś pomyśleć, że to ja????
                    • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:10
                      miszkowiec napisał:

> Jak mogłaś pomyśleć, że to ja????

No nie wiem wlasnie :D
                      • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:13
                        Mam nadzieję, że tego bardzo żałujesz :)

• tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:14
                          miszkowiec napisał:

> Mam nadzieję, że tego bardzo żałujesz :)
                          >
                          Ojjj zaluje, zaluuuuje :D To chyba kwestia tych kilku piw wczoraj :D
                          • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:15
                            Pijanica...
                            • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:18
                              miszkowiec napisał:

> Pijanica...

Jak sie czlowiek ze wsi wyrwie do metropolii raz na tydzien to trza zaszalec,
                              nie? :D
                              A nie od razu pijanica, fe :)
                              • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:20
                                Pijanica, pijanica. Porządny człowiek w domu siedzi i forum
                                pielęgnuje a nie szlaja się po "metropolach" ;)
                                • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:22
                                  miszkowiec napisał:

> Pijanica, pijanica. Porządny człowiek w domu siedzi i forum
                                  > pielęgnuje a nie szlaja się po "metropolach" ;)

Toż siedze wlasnie i pielegnuje :D
                                  • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:25
                                    No właśnie - widzisz do czego doprowadza takie pielęgnowanie? Już
                                    nas wszyscy zbanowali :)))))

Niezła robota ;)
                                    • part_two Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 13:57
                                      Skoro tu się taki towarzysko zbanowany wątek zrobił, to podsyłam
                                      śmieszną piosneczkę :
                                      www.youtube.com/watch?v=ibjxJdC3xVs

• tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 14:05
                                        part_two napisała:

> Skoro tu się taki towarzysko zbanowany wątek zrobił, to podsyłam
                                        > śmieszną piosneczkę :
                                        > www.youtube.com/watch?v=ibjxJdC3xVs
                                        >
                                        Sttttaaaaaareee :D
                                        • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 14:09
                                          Niech mi ktoś zrobi transkrybcję, bo mi zablokowali jutjuba...
                                          PLiiiiiiz :)
                                          • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 14:11
                                            miszkowiec napisał:

> Niech mi ktoś zrobi transkrybcję, bo mi zablokowali jutjuba...
                                            > PLiiiiiiz :)

A to chamy!!!! :D
                  • wustyle Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:05
                    spokoj tam!! :-D
                    • tora83 Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:11
                      wustyle napisał:

> spokoj tam!! :-D
                      Sam sie uspokoj, no! Wiesz o czym mowie i nie kaz mi przypominac!
    • miszkowiec Re: [PRYWATNY] nie dla sztywniaków i pieniaczy :) 09.09.09, 11:05
      Jak to dobrze, że mnie wrzucili na czarną listę - palnąłem orta i
      nikt mi go nie wypomni :D

JUPIIIIII :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka