Dodaj do ulubionych

ceny na thassos????????????

IP: *.241.115.58.adsl.inetia.pl 01.07.04, 15:40
interesują mnie aktualne ceny na thassos? jeśli ktoś był to piszcie. wielkie
dzięki, pozdrawiam. (szczególnie promy).
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: ceny na thassos???????????? IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 21:46
      ee ewybieram sie tam 26 tez jestem ciekawa ,podobno jest tam dosc tanio, ze
      wzgledu na to ,ze nie ma tam wielu turystow idobrze
      • Gość: kawa Re: ceny na thassos???????????? IP: *.241.115.58.adsl.inetia.pl 02.07.04, 10:23
        dostałam kilka informacji o cenach na thassos. podobno jest tam najtaniej. mało
        turystów (to tez uważam za plus) i bardzo pięknie. obiad w tawernie od 7EUR bez
        napojów dla jednej osoby. piwo- 1,2-2EUR (wszystko ceny w tawernach), wino- ok.
        4eur za o,5l. znalazłam stronę poświęconą thassos jest anglo lub nimiecko
        języczna. dość przyzwoita i mają tam "rozkład jazdy" promów.
        www.thassos-island.com
        pozdrawiam miłych wakacji. my jdziemy 12.07 wiec mogę po powrocie wysłać mailem
        jakieś konkretne inf.
        • Gość: mali_na Re: ceny na thassos???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:21
          Kawa gdzie będziesz?
          • Gość: kawa (do mali) Re: ceny na thassos????????????(do mali) IP: *.as.net.pl 02.07.04, 21:36
            bede w limenarii, choć podobno wschodnie wybrzeze jest ciekawsze. byłeś już na
            thassos? jeśli tak to napisz jak tam jest. z góry dziękuję kawa
            • Gość: mali_na Re: ceny na thassos????????????(do mali) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:30
              Nie, nie byłam na Thassos. Najpierw zwiedziłam te większe wyspy Kretę Rodos
              Kos.W tym roku przyszła pora na Thassos:)
        • Gość: Plotyn Re: ceny na thassos???????????? IP: *.wns.us.edu.pl 02.07.04, 14:25
          Ja też lecę na Thassos 12.07. Z tego, co wiem jest tam taniej niż na koszmarnej
          Riwierze Olimpijskiej i na Krecie, choć trochę drożej niż na Peloponezie.
          Turystów rzeczywiście mało, głównie Szwedzi i na weekendy Grecy z kontynentu.
          Szukam dwóch osób do wypożyczenia samochodu w celu zwiedzenia przede wszystkim
          Tracji i okolic Salonik.
          • Gość: mali_na Re: ceny na thassos???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:36
            Przykro mi Plotyn, nas będzie 6os i wypożyczamy jak zwykle duuuuży samochód:)
            (może) będziemy tydzień wcześniej.
          • Gość: kawa (do plotyna) Re: ceny na thassos???????????? IP: *.as.net.pl 02.07.04, 21:38
            to może zabierzemy się razem? kawa
    • Gość: mali_na Re: ceny na thassos ...proszę bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:03
      Znalazłam taka stronkę są ceny promów
      www.thassos-island.com/touristic/journey/index.htm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka