Gość: kawa IP: *.241.115.58.adsl.inetia.pl 01.07.04, 15:40 interesują mnie aktualne ceny na thassos? jeśli ktoś był to piszcie. wielkie dzięki, pozdrawiam. (szczególnie promy). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: ceny na thassos???????????? IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 21:46 ee ewybieram sie tam 26 tez jestem ciekawa ,podobno jest tam dosc tanio, ze wzgledu na to ,ze nie ma tam wielu turystow idobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: ceny na thassos???????????? IP: *.241.115.58.adsl.inetia.pl 02.07.04, 10:23 dostałam kilka informacji o cenach na thassos. podobno jest tam najtaniej. mało turystów (to tez uważam za plus) i bardzo pięknie. obiad w tawernie od 7EUR bez napojów dla jednej osoby. piwo- 1,2-2EUR (wszystko ceny w tawernach), wino- ok. 4eur za o,5l. znalazłam stronę poświęconą thassos jest anglo lub nimiecko języczna. dość przyzwoita i mają tam "rozkład jazdy" promów. www.thassos-island.com pozdrawiam miłych wakacji. my jdziemy 12.07 wiec mogę po powrocie wysłać mailem jakieś konkretne inf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: ceny na thassos???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:21 Kawa gdzie będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa (do mali) Re: ceny na thassos????????????(do mali) IP: *.as.net.pl 02.07.04, 21:36 bede w limenarii, choć podobno wschodnie wybrzeze jest ciekawsze. byłeś już na thassos? jeśli tak to napisz jak tam jest. z góry dziękuję kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: ceny na thassos????????????(do mali) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 23:30 Nie, nie byłam na Thassos. Najpierw zwiedziłam te większe wyspy Kretę Rodos Kos.W tym roku przyszła pora na Thassos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotyn Re: ceny na thassos???????????? IP: *.wns.us.edu.pl 02.07.04, 14:25 Ja też lecę na Thassos 12.07. Z tego, co wiem jest tam taniej niż na koszmarnej Riwierze Olimpijskiej i na Krecie, choć trochę drożej niż na Peloponezie. Turystów rzeczywiście mało, głównie Szwedzi i na weekendy Grecy z kontynentu. Szukam dwóch osób do wypożyczenia samochodu w celu zwiedzenia przede wszystkim Tracji i okolic Salonik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: ceny na thassos???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:36 Przykro mi Plotyn, nas będzie 6os i wypożyczamy jak zwykle duuuuży samochód:) (może) będziemy tydzień wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa (do plotyna) Re: ceny na thassos???????????? IP: *.as.net.pl 02.07.04, 21:38 to może zabierzemy się razem? kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_na Re: ceny na thassos ...proszę bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:03 Znalazłam taka stronkę są ceny promów www.thassos-island.com/touristic/journey/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś