Gość: marceli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 21:49 Cze, Czy ktos z Was drodzy Forumowcy byl w tym hotelu z BigBlue? Jakie warunki, standart etc. Najlepiej we wrzesniu :)))))) PZdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żąą Re: Hotel Alkion w Ammoudara k/Aghios Nikolaos!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 21:59 ńęęąńęłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malia Re: Hotel Alkion w Ammoudara k/Aghios Nikolaos!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 22.08.01, 21:56 Ja byłam w tym hotelu. Przydzielanie pokoju to chyba loteria (standard od 1*do 3***). Gospodarze hotelu nieprzyjemni (są chyba wyjątkiem wśród Greków). Zdjęcie w katalogu to 1/3 hotelu (w sam raz dla "alpinistów"). Sama miejscowość to straszna wioska, nie ma gdzie spacerować (obwodnica z pędzącymi ciężarówkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marceki Re: Hotel Alkion w Ammoudara k/Aghios Nikolaos!!! IP: *.edipresse.pl 23.08.01, 10:42 help!!!! :(((( strasznie mnie zasmucilas ta wiadomoscia, szkoda ze nie zapytalem wczsniej o ten hotel, chyba bym sie powaznie zastanowil. Jak mozesz to napisz do mnie maila mam jeszcze kilka pytan kabat9@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś