Dodaj do ulubionych

Kreta , kwiecień 23

19.01.23, 22:39
Poszukuję osób preferujących wypoczynek aktywny w postaci wędrówek po Krecie w wiosennej odsłonie , wąwozy góry , plaże , tawerny.
Kwiecień idealny czas na chodzenie ..
Szukam raczej osób chodzących po górach , pagórkach i wąwozach w wieku dowolnym .
Aktualne wyloty są w promocyjnych cenach .
Marek z Gdańska
PS. Byłem tam kilkukrotnie i mam miejscówkę ogarniętą
Obserwuj wątek
    • dodekanezowiec Re: Kreta , kwiecień 23 22.01.23, 10:07
      Rok temu nikt Ci nie odpisał tako i pewnie teraz nie. Forum umarło. Ja jestem chyba ostatni aktywny.. Ale w tym roku się do Grecji nie wybieram.
      • dodekanezowiec Re: Kreta , kwiecień 23 05.02.23, 10:36
        Tak więc sens zakładania za rok wątku Kreta Kwiecień 2024 jest żaden
    • Gość: Mysza Re: Kreta , kwiecień 23 IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.23, 20:37
      Cześć, wybieramy się we dwójkę w kwietniu na 11 dni na Kretę. Lecimy z Wrocławia. Mamy w planach również trekking :)
    • Gość: Mysza Re: Kreta , kwiecień 23 IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.23, 20:38
      Cześć, wybieramy się we dwójkę w kwietniu na 11 dni na Kretę. Lecimy z Wrocławia. Mamy w planach również trekking :)
      • dodekanezowiec Re: Kreta , kwiecień 23 06.02.23, 21:25
        Kyrie Eleison! Jak u Dostojewskiego gdzie umarlaki pod płytami nagrobnymi na cmentarzu rozmawialy :)
        • Gość: Mysza Re: Kreta , kwiecień 23 IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.23, 22:20
          To się nazywa prawdziwy łut szczęścia :)
      • Gość: Mysza Re: Kreta , kwiecień 23 IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.23, 22:24
        Wracając do wyprawy, niestety rezerwacja została zrobiona zanim sprawdziłam że wąwóz Samaria jest czynny najwcześniej od maja ;/ no trudno, może następnym razem;) na szczęście to nie jedyny wąwóz na wyspie, choć ten najsłynniejszy:) mamy wykupione loty 9-19.04, planujemy na kilka dni wypożyczyć auto, noclegi przynajmniej w 2 lokalizacjach. Ogólnie nie przepadamy za plażingiem, zwykle po 1dniu mamy dość;) To nasza pierwsza wizyta na Krecie
        • virtualnie Re: Kreta , kwiecień 23 09.02.23, 08:50
          Nikt nie jeździ do Grecji na plażowanie w kwietniu. Niepewna pogoda i zimne morze. A Kreta bez Samarii to porażka, zwłaszcza jeśli się jedzie na wędrowanie.
          • Gość: Mysza Re: Kreta , kwiecień 23 IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.23, 23:00
            Uwielbiam takich jak Ty... Mam nadzieję że Ci ulżyło po tym jakże błyskotliwym i wnoszącym wiele do dyskusji komentarzu. Może dzięki tej spodziewanej porażce osób z takim sposobem myślenia będzie tam w kwietniu jak najmniej:) Proponuję nie ruszać się z domu w celu uniknięciu wszelkich porażek!;)
            • kobalt_x Re: Kreta , kwiecień 23 05.03.23, 21:43
              Tu jest pewien spamer i troll, pilnujący tego forum i bombardujący każdego, kto coś napiszę. Na Krecie byłam w październiku. Powodzenia w kwietniu.
              • dodekanezowiec Re: Kreta , kwiecień 23 05.03.23, 22:37
                Czyżby o mnie? :) Nie, ja jestem wqr.iony se forum wymarło i 95 proc.nowych wpisów to spam itp. Więc wyspamierdalac każe takim ale jak ktoś pisze z sensem rzeczowo to się cieszę i nawet pomagam. Innych oprócz siebie nie znam którzy by tu jeszcze wchodzili. Co do meritum - jak ludzie jadą w weekend majowy nad Bałtyk gdzie pogoda jest równa greckiej zimie to pogodę w kwietniu w Grecji do polskiego lata nad Bałtykiem można porównać śmiało.
                • dodekanezowiec Re: Kreta , kwiecień 23 05.03.23, 22:39
                  Aha, podobno ten virtualnie to jakiś stavros. Z innych forum takie wiesci

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka