Dodaj do ulubionych

Ekavi - hotel Sfakaki/Rethymnon

12.07.05, 19:06
Czy ktoś zna ten hotel??
Obserwuj wątek
    • ata301 Re: Ekavi - hotel Sfakaki/Rethymnon 20.08.05, 14:44
      Właśnie wróciłam z tamtąd. sam hotel jest położony rzeczywiście nad samym
      morzem, posiada basen, restauracje na terenie hotelu. Jeżeli jedziecie z Triady
      to należy si e spodziewaćjedzenia fatalnego czyli przez 14 dni na śniadanie
      będziecie jedli 2 plasterki sera żułtego i martadeli oraz dżem, z objadami jest
      lepiej całkiem smaczne. niestety oferta triady (przynajmniej moja) zawierała
      aneks kuchenny w cenie, jak się okazało na miejscu pokój faktycznie posiada
      aneks ale trzeba za niego płacić 80 euro. tak więc zostaliśmy bez talerzy
      ciepłej wody na kawę i herbatę. Pozatym triada spisała się super opieka
      rezydenta na wysokim poziomie. Sam hotel jest piękny ma zasłużone 3 gwiazdki.
      Życzę udanych wczasów.
    • aszak Re: Ekavi - hotel Sfakaki/Rethymnon 10.09.05, 14:54
      No więc sama też miałam okazję sprawdzić. Hotel piękny, z jedzeniem niestety
      się potwierdziło - na śniadanie to samo przez 2 tygodnie (i żadanych owoców czy
      warzyw!!). Basen super - w najgłębszym miejscu 3 m!! Zawsze pływają tam jekieś
      materace, które można w każdej chwili pożyczyć. Grecy mili. Sfakaki to mała
      wioseczka, ale sklepy niedaleko są, tawerny z dobrym jedzonkiem też, a za 1,40E
      mozna pojechać autobusem do Rethymnonu. Generalnie b mi się podobało i nie
      żałuję wyboru. Tylko, gdybym wiedziała, że wyposażenia kuchni nie będzie,
      przynajmniej wzięłabym sztućce i kubki!!
      • dordulka Re: Ekavi - hotel Sfakaki/Rethymnon 23.06.06, 16:32
        Mam pytanie, jaka jest tam plaza? Czy wejscie do morza jest lagodne czy od razu robi sie gleboko?
        • dordulka Re: Ekavi - hotel Sfakaki/Rethymnon 03.08.06, 18:03
          Up up up...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka