Gość: iwona IP: *.aster.pl 26.06.06, 21:06 Sirios Village czy ktoś wrócił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daria Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.pro-internet.pl 26.06.06, 21:54 Tak znajomi wrócili, bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: 212.160.172.* 27.06.06, 14:53 Dlaczego pytasz ?? Wybierasz się tam w te wakacje ? w jakim terminie jeśli wolno spytać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.aster.pl 27.06.06, 17:47 wybieram sie na 2 tygodnie od 12 lipca,już za 2 tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddorcia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:21 Ja z rodzinka lecę dzis w nocy juz ..:))) Zdam relacje za tydzień..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.aster.pl 27.06.06, 22:12 czekam z niecierpliwością udanego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 23:19 To świetnie, ja dopiero w II połowie sierpnia. Jak wrócisz Iwonko to odezwij się proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
meisser Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? 28.06.06, 07:38 Ja mam nadzieje,ze wszyscy którzy tam jada wracaja.... Chyba ze tam jakies straszne rzeczy sie dzieja...Opowiadaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołajek Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.06, 19:47 Ale numer Iwonko lecę z moja babeczka i synkiem w tym samym terminie. Iwonko - wybacz że tak Cie nazywam - lecisz singielkiem???? Hotel jest OK. obok jest lidl moz espotkamy sie na GG jak Cie rozpoznam pozdro Mikołajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.aster.pl 28.06.06, 21:19 Drogi Mikołaju, lecę ze swoim małzonkiem i córka w jakim wiekun jest Twój syn, moze znajdzie wspólny jezyk z moja córka, jeszcze do wyjazdu zmailujemy sie, pozdrawiam, skąd jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
meisser Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? 29.06.06, 08:22 Gość portalu: Mikołajek napisał(a): > Ale numer Iwonko lecę z moja babeczka i synkiem w tym samym terminie. > Iwonko - wybacz że tak Cie nazywam - lecisz singielkiem???? > Hotel jest OK. > obok jest lidl > moz espotkamy sie na GG > jak Cie rozpoznam > pozdro > Mikołajek -------------------- Najwazniejsza informacja dotyczaca hotelu na Krecie: "obok jest LIDL";)))))))) Ludzie,jestescie rozbrajający... Odpowiedz Link Zgłoś
szadziun Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? 30.06.06, 20:40 Drogi meisser-ku jak cie interesuje ta informacja że w poblizu hotelu jest LIDL to trudno. I PROŚBA nie pisz że jestem rozbrajający pozdro Mikołajek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.devs.futuro.pl 28.06.06, 14:36 wracają tylko w jakim nastroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
zz_bernard Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? 30.06.06, 23:34 A my lecimy 19 lipca na 2 tygododnie. Może ktoś z ZZ leci w podobnym terminie proszę o kontakt, musimy się wcześniej zintegrować. Mamy około trzydziestki i synka 6 letniego. Mailik grelowie@wp.pl. A w tym hotelu ponoć przedszkole funkcjonuje czy to prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarszu Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.netia.com.pl 01.07.06, 00:12 Polecam. Hotel bardzo przyjemny minus daleko do plazy.Ogolnie bardzo udane wakacje w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddorcia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:08 Heja, ja wrociłam 2 dni temu.. pobyt naprawde super! Probowalismy przedłuzyc o tydzien ale niestety nie dało rady, pokoje wszytskie porezerwowane w tym terminie.. Byłam z dwójka dzieci: strasze 4,5 roku sprzedanme codzinnie do "mini przedszkola" od 10-18 (bardzo fajna animatorka), super sprawa dla rodzin z dziecmi.. naprawde dzieciaki bawiły sie super. Generalnie hotel bardzo fajny, jedzenie w porzadku, baseny b. fajne, plac zabaw odnowiony (wczesniej czytałam złe recenzje na temat placu) ale było tam duzo dzieciaków i generlanie spedzały tak czas do nocy!!. Fajnie zaopatrzony sklepik, nie było potrzeby gdzie ingdziej ruszac sie na zakupy.. Pokoje czyste, tv, tel. suszarka!!, posciel i reczniki zmieniane codzinnie i sprzatane pokoje. Wypozyczalnia samochodów, internet, kantor, na terenie recepcji. Acha była z Rainbows Tours - rezydent naprawde bardzo fajny. Polecam to biuro. W tamtym roku byłam z Orbisem na Rodos, ale z tego buira wrociłam bardziej zadowolona. W niczym mnie nie zawiodło. Jezeli macie jakies pytania to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: 212.160.172.* 07.07.06, 14:47 Witam ! Chętnie skorzystam z informacji od Ciebie, napisz przede wszystkim proszę, coś na temat posiłków, chodzi mi o to, czy na śniadaniu znajdę np.płatki, mleko czy dżem a na obiedzie frytki?( dzieci !! ).Poza tym ile dla cztetoosobowej rodziny trzeba przenaczyć pieniędzy na napoje do kolacji, ile kosztują leżaki na plaży.Czy pokoje są wystarczająco duże dla 2+2. Będę wdzięczny za odpowiedź! Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: 212.160.172.* 14.07.06, 11:22 Halo!czy jest Ktoś kto zna odpowiedzi na pytania Tomka? Iwona się nie odzywa a obiecała poopowiadać po powrocie z wakacji !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.pro-internet.pl 14.07.06, 14:05 Tak na śniadaniu są m.in. płatki, musli, mleko, dżem. Na obiadokolację nie zawsze były frytki (byłam we wrześniu). Jest duży wybór, pamietam że były kurczaki duszone w sosie. W zeszłym roku dla mojej prawie 1,5 latki miałam słoiczki obiadowe. W tym roku byliśmy na Rodos i moje dziecko (lat 2) nie chciało nic jeść poza ogórkami i jogurtem, a nie należy do niejadków. Napoje do kolacji są drogie. Leżaki + parasol na plaży jakieś 5 euro, ale za tyle samo można kupić parasol i zabierać na każde plażowanie. Chyba że komuś bardzo zależy na leżaku. Pokoje są różne metrażowo. Myślę że dostaniecie większy dla tylu osób. Udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:51 Możesz mi podać więcej szczegółów. Ja wybieram się w tym roku z rodzinką (chłopcy 3 i 6 lat). Mam nadzieję, ze dobrze wybrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:41 byłam w siriosie od 21.06.-05.07 z easy travel...i też wróciłam bardzo zadowolona.Fakt do plazy kawałek ale my mieliśmy wypozyczony samochód wiec codzinnie gdzie indziej bylismy..posiłki smaczne tylko po 2 tygodniach to chce sie już czegoś swojskiego..pokoje czyste, codzinnie sprzatane, czyste reczniki i pościel..my dla 3 osób dorosłych mieliśmy całkiem spory pokój w bungalowie..jezlie jakieś pytania to chetnie odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: 212.160.172.* 14.07.06, 15:08 dziękuję Wam ślicznie! Proszę jeszcze o info ile trzeba wydać na napoje do kolacji dla 4 osób Odpowiedz Link Zgłoś
ddorcia Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? 15.07.06, 17:38 tak, na sniadanie duzy wybór, dla dzieci: jajecznica, parówki, płatki do wyboru, mleko, jogurty, powidła pzróżne, miód, wedliny.. ja obisad, tylko raz frytki były a tak to ziemniaki, ryz, ale raczej tak inaczej przyprawione ze moje dzieciaki nie zabardzo jadły, no moze miesko i no pieczywa jest sporo takze moje suchymi byłkami sie zajadały, pomidorami.. raz Natalia dostała specjany talez od kucharza z frytami i takimi kurczaczkami z ozdobami dla dzieci, to zjadla cały d razu... Napoje: my kupowalismy po piwie i soku na społke dla dzieci i płacilismy chyba 5 euro.. Aa.. sa owoce np melon czy arbus, puszne desery, ciasta zawsze do kolacji.. pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.pronet.lublin.pl 24.07.06, 08:12 Czy ktoś szykuje się na wyjazd we wrześniu do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:50 Bylam w tym hotelu w ubiegle wakacje.Oceniam go na tak.Bungalowy fajne codziennie sprzatane.Klima dziala bez zarzutu.W telewizji tylko pare greckich programow na polski nie licz bo go nie znajdziesz.Mankamentem moze byc to ze jest to hotele do ktorego zjezdzaja sie rodziny z malymi dziecmi.Nie mam nic przeciwko maluchom ale halas jest potezny a w czasie posilkow rodzice nie pilnuja swoich pociech.Niestety maluchy pchaja sie pod nogami nakladaja niesamowite ilosci jedzenia ktotego oczywiscie nie sa w stanie zjesc.To dla nich pewien sposob na zabawe.malo tego czasami mozna wpasc na nie z goracym posilkiem.W czasie mojego pobytu byla grupa polskich turystow -niestety potrafili pokazac jaka nacja rzadzi w tym hotelu.Nie bylo to mile bo paletali sie pijani wokol basenu. Przejscie do plaze jest niebezpieczne bo prowadzi przez bardzo ruchliwa ulice. Posilki sa jadalne chociaz bywaja kolejki.Niedaleko hotelu jest tawerna ZORBAS polecam szczegolnie smaczne jedzenie stosunkowo niedrogie przemila atmosfera. Jezeli chcesz wiecej informacji np o chanii pisz na adres grazynanagorki@wp.pl Chetnie odpisze pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam32 Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:34 witam, jakies problemy z miejscami przy basenie? troche malo lezakow jak na hotel z 200 pokojami. vide: travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=3278 pozdrawiam, adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Sirios Village czy ktoś wrócił? IP: *.aster.pl 30.03.07, 21:54 My lecimy 19.06.07 na 1 tydz czy ktoś też? Odpowiedz Link Zgłoś