djalli 17.04.07, 16:09 zastanawiam sie jak tam wyglada sprawa z rzeczami dla maluchow, chodzi mi o pieluchy , chusteczki jedzenie. mam wszystko zabrac ze saba, czy mozna kupic na miejscu?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: kto byl na krecie z niemowlakiem? IP: *.centertel.pl 23.04.07, 21:14 zastanawiam się dlaczego rodzice robia to swoim malutkim dzieciom? Przecież to wasze ddziecko ? żal mi go. egoizm jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: kto byl na krecie z niemowlakiem? 24.04.07, 11:41 Nie rozumiem tego postu. Jaki egoizm? Egoizmem by było chyba zostawienie dziecka w domu pod opieka i samotna wyprawa na wczasy. Dlaczego rodzice którzy chcą spędzić fanstatyczne wakacje w ciepłych krajach z małym dzieckiem są wiecznie tak piętnowani. POzdrawiam autora postu i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymianek21 Re: kto byl na krecie z niemowlakiem? IP: *.slowianin.pl 24.04.07, 15:26 cześć! przeczytaj sobie ten wątek który załozyłam w sprawie wyjazdu na Krete z małym dzieckiem. Wpisów jest sporo i ani jedna osoba mi nie odradzała. Co prawda do Egiptu bym nie pojechała ale na forum "dziecko i turystyka" mamy opisują podróze do...Indii, Tajlandii a wyprawa do Egiptu wydaje sie czymś mało egzotycznym. My juz nie mozemy sie doczekać wyjazdu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=59434186&a=59434186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: kto byl na krecie z niemowlakiem? IP: *.chello.pl 26.04.07, 19:24 My z niemowlakiem byliśmy na Rodos, ale spokojnie wszystko można dostać. Podobnie jest na Krecie. Nasza córcia miła 9 miesięcy i to były wspaniałe wakacje. Poszperaj po forum, to znajdziesz szczegóły, bo tego typu pytania często sie pojawiają. Od siebie mogę powiedzieć tyle, że większość rzeczy zabraliśmy z kraju(pampersy, zupki, mleko). Tam dostepne mają troche inne smaki i produkwane sa przez Nestle. Naszej małej nie smakowały. Za to zajadała się serkami podobnymi do naszych danonków. Ale wszystko, jesli przeliczysz, sporo drożesz np. 2 serki ok 2 E. Zabraliśmy także herbatki rozpuszczalne, choć wybór soczków jest spory na miejscu. Sama musisz zdecydować co dla Ciebie wygodniejsze. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Dominika Odpowiedz Link Zgłoś