Gość: tert IP: *.qumak.pl 17.06.09, 11:25 Jaki jest faktyczny koszt już po negocjacjach wynajmu samochodu 4x4 typu Suzuki Swift (lub podobnego) na około 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiger_online Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu 17.06.09, 12:13 www.sterlingrental.gr/cars.html www.greece-car-rental.com/crete-rentacar/ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f najwazniejsze - PO CO 4x4 na Krecie?! 17.06.09, 13:37 nie daj sie wrabiac w bajki o terenie -w kazdej umowie masz zakaz wjezdzania poza asfalt.... to raz. 2. wieje i nikt z pasazerow nie jest zachwycony... 3. jest z powodu niemieckiego pedu terenewogo nieadekwatnie drogi do wygody i klasy 4. nie mozesz szybko jezdzic na trasach wspanialych wzdluz Wyspy, bo nie daje rady silniczek i trzesie... raz dawno temu wpadlismy w takie cos:-( odradzam szczerze. kazdy samochod czy z klima czy bez - typu malego czy sredniego, w cenie 22-25-27 euro za dzien przy minimum 6-7 dniach bedzie lepszy. Poza jedna trasa na Balos - raczej nie ma drog "terenowcyh" dla SV... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania a cos zwykłego, nie 4x4 ? IP: *.mofnet.gov.pl 17.06.09, 15:15 ale 1 dzien lub 2, no może 3 ? Nie jedzie sie na Krete jezdzic autem i potem wrócić nieopalonym :). No chyba że kabriolet :)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu IP: *.mgsp.pl 18.06.09, 01:18 Suzuki Swift to chyba nie jest 4x4...? Przynajmniej mój nie był :) Spędziłam na Krecie dwa tygodnie, z czego przez 13 dni miałam wypożyczone właśnie Suzuki Swift. Przejechałam nim 2,7 tys. km. Koszt wypożyczenia, jaki zapłaciłam w momencie dostarczenia auta na lotnisko w Chanii to 340 Euro łącznie z ubezpieczeniem kół i podwozia. Jeździłam nim po wszelkich możliwych drogach. I zapewniam, że droga na Balos to sama przyjemność :) kiedy po 10 km dojedzie się do parkingu, to samochody typu 4x4 stanowią tam zdecydowaną mniejszość - przeważają właśnie auta typu fiat seicento, nissan micra, toyota yaris, suzuki swift właśnie czy inne drobiazgi... bardzo polecam tę wycieczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
manos Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu 27.04.21, 18:48 simple-rentacar.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.22, 00:41 Autoway Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu 10.03.22, 10:26 Srauto- ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Wynajem samochodu Kreta - ile naprawdę kosztu 04.05.21, 17:39 Auto-sray spamerze . Nikt cie juz nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś