edgar27 28.02.14, 20:16 Byłem dziś w nowej przychodni w Osielsku... jest super. Dobra Pani Doktor, a przyjęty zostałem bez czekania ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dajdziuba Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 01.03.14, 16:43 Naprawdę? Taka z NFZ czy prywatna? i gdzie? Odpowiedz Link
edgar27 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 01.03.14, 19:38 Szosa Gdańska 31... Tak na NFZ... ja się zapisałem ;) mają lekarza internistę, pediatrę i rodzinnego. Najważniejsze że czekać nie muszę Odpowiedz Link
lesz1411 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 01.03.14, 20:51 witam.Dobrze że pojawiła się konkurencyjna przychodnia . Często tam , gdzie jest konkurencja , zyskuje pacjent . Ale chciałbym zauważyć że nasza gminna przychodnia przy ul. Centralnej jest jedną z lepiej zarządzanych w powiecie. Wszystkie pomieszczenia estetyczne i zadbane , dobre specjalistyczne wyposażenie , długi czas przyjęć. Ale co najważniejsze , bardzo przyjazna i fachowa kadra . Dla mnie bardzo ważne jest znać i mieć zaufanie do lekarza. Dlatego czasami wolę poczekać trochę w kolejce w naszej przychodni , ale mieć później spokojny sen . pozdrawiam . L.K. Odpowiedz Link
edgar27 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 03.03.14, 13:37 Wow... aż takim światowcem to ja nie jestem, żeby wiedzieć co jest najlepsze w całym powiecie!!! Mi wystarczy najlepsza przychodnia na mojej ulicy ;)... Sprawdziłem... w całym powiecie są trzy przychodnie gminne, więc nasza gminna na pewno łapie się na podium :))) Odpowiedz Link
lesz1411 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 03.03.14, 15:27 Ja również policzyłem :-) Przychodnia Gminna SPZOZ , 86-070 Dąbrowa Chełmińska, Bydgoska 38, Gminna Przychodnia , Nowa Wieś Wielka . ul. Bydgoska 14 Gminna Przychodnia w Białych Błotach , ul. Barycka 38 Gminna Przychodnia Zdrowia w Dobrczu , ul. Ogrodowa 1 Gminna Przychodnia Zdrowia w Osielsku , Centralna 6 Miejsko-Gminna Przychodnia Zdrowia Solec Kujawski , ul. Powtańców 7 A Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , Koronowo , Dworcowa 55 pozdrawiam . L.K. Odpowiedz Link
edgar27 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 03.03.14, 21:08 Białe Błota zlikwidowane w 2010, Solec w 2013... zapomniałem o Koronowie ;) prawdziwa perła :))) i tamtej stronie Wisły... Musisz być w temacie dobrze zorientowany ;). Myślę że jesteś samorządowcem L... Odpowiedz Link
osielsko26 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 03.03.14, 21:20 zgadłeś . To radny rady powiatu . Odpowiedz Link
pokazhontaz Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 04.03.14, 08:25 edgar27 napisał(a): > Myślę że jesteś samorządowcem L... Myślę, że jesteś tu nowa/nowy. :) Odpowiedz Link
edgar27 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 04.03.14, 14:24 Tak i na Forum i w Osielsku ;) a i jestem nowy :)) Odpowiedz Link
osielsko26 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 04.03.14, 17:17 to witamy na tym forum :-) . I wyjaśnię że nickiem lesz1411 posługuje sie radny powiatowy - Kuziak Leszek . Dla uczestników tego forum to zadna tajemnica bo jeszcze przed wyborami się przedstawił z imienia i nazwiska i do tej pory jako jedyny radny uczestniczy na tym forum ,,z otwartą przyłbicą" . Prześledź forum to się więcej dowiesz . Odpowiedz Link
semeon Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 04.03.14, 23:24 O przepraszam, a semeon? Przedstawiłem się na tym forum już ponad 6 lat temu. Odpowiedz Link
pokazhontaz Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 05.03.14, 13:45 edgar27 napisał(a): > Tak i na Forum i w Osielsku ;) a i jestem nowy :)) To witam serdecznie "u nas". :) Odpowiedz Link
pokazhontaz Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 07.03.14, 13:40 edgar27 napisał(a): > A dużo was tu jest? Ludzie przychodzą, odchodzą - jest kilka osób "stałych" jak lesz1411 , semeon, osielsko, dajdziuba, felyetonista, niemcz44 i wielu innych - poprzeglądaj wątki, to się dowiesz. ;) Odpowiedz Link
edgar27 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 07.03.14, 15:45 Byłem dziś na kontroli w przychodni... 27.03 Będzie przyjmował Urolog Dr Bryczkowski od 16.00 za darmo tylko trzeba się zapisać. Jak macie znajomych którzy mogli by skorzystać to poinformujcie bo podobno w Bizielu trzeba czekać do października. tel. do przychodni to 52 515 58 31. Pozdrawiam Ed Odpowiedz Link
figurantka1 Re: Nowa Przychodnia w Osielsku 13.12.17, 10:04 Witam, jestem nową mieszkanką Osielska i chciałabym się zapisać do przychodni. Jednak nigdzie nie mogę znaleźć informacji jacy lekarze interniści przyjmują? Zanim wybiorę chciałabym się zapoznać z opiniami itp. Odpowiedz Link