jestem_nutka 25.11.22, 21:49 Hej kochani, Jakie sa wasze skojarzenia z imieniem Nikodem? Jak odbieracie to imie slyszac w środowisku? Pytam pod katem nadania takiego synkowi. Z gory dzięki za opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matyldzia9 Re: NIKODEM - jak sie nosi to imie?Jest juz oklep 19.12.22, 19:13 Mi kojarzy się z Nikodemem Dyzmą, ale teraz nabiera sporej popularności. Z imion na N to ostatnio natknęłam się na Nemezjusza ale jest też skrót Nemezy (skrót Nemo, Nemek, Nemuś, Niuniuś ślicznie prawda? Do każdego wieku pasuje) Nikifor i Nazari Odpowiedz Link
jestem_nutka Re: NIKODEM - jak sie nosi to imie?Jest juz oklep 26.12.22, 23:54 Bardzo odwazne imie😊 zupelnie niesotykane. Wlasnie ten Dyzma mnie niepokoi... ale pewnie niebawem Nikodem nabierze takiej popularnosci ze sie o tym zapomni. Kiedys Jas kojarzyl sie z Jasiem Fasola a teraz zupelnie nie... czy mam racje? 😊 Odpowiedz Link
matyldzia9 Re: NIKODEM - jak sie nosi to imie?Jest juz oklep 27.12.22, 23:32 Tak wszystko się zmienia z biegiem czasu, tylko ktoś musi być pionierem i to przełamać. Odpowiedz Link