Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: jaki polecacie przewodnik turystyczny po Majo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:23 Ja korzystałam z Marco Polo - zupełnie fajny, mały można go włożyć do torebki, ma dokładną mapę samochodową w środku i dokładnie oznaczone i opisane ciekawe trasy. Sprwadziłam go w praktyce - zwiedzałam samochodem całą wyspę i mogę go spokojnie polecić. Można go kupić w księgarniach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: jaki polecacie przewodnik turystyczny po Majo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:30 Ja z kolei moge z czystym sercem polecic przewodnik... no wlasnie to chyba jest seria Discovery, prawie na 100% ale nie moge teraz sprawdzic. W kazdymr azie niedrgoi, z fajna mapa w srodku, kilkoma opisanymi trasami itp. u mnie sprawdzil sie dwa razy, mape musialam kleic:-) pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: jaki polecacie przewodnik turystyczny po Majo IP: *.pro-internet.pl 29.07.05, 06:24 czy ktoś kożystał z Majorka, Minorka i Ibiza - Wiedza i Życie Odpowiedz Link Zgłoś