Gość: Doda IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.06.07, 23:31 Cena wyprawy to ok. 43 euro , czy warto wydać tyle kasy żeby kupić tam coś tanie j , jeśli tak to co warto kupić. Dzięki za wszelkie uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trinny Re: Andora. Warto jechać tam i kupić coś taniej?? IP: *.system-sat.pl 20.07.07, 19:38 Nie warto jechać. Nie jest wiele taniej niż w Hiszpanii, a dużo rzeczy jest wręcz droższych. Żałowałam, że tak mało alkoholi i perfumów kupiłam w Hiszpanii, bo okazało się, że ceny wcale nie są rewelacyjne. Ale już powrotu do Hiszpanii nie było, bo jechałam już do Polski. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komu_dzwonia Re: Andora. Warto jechać tam i kupić coś taniej?? IP: *.toya.net.pl 21.07.07, 02:09 spirytus. kosztuje okolo 3 euro za litr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Andora. Warto jechać tam i kupić coś taniej?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 06:07 Ja tez uwazam ze nie warto.Po pierwsze pelno tam ruskich.Ja tam nic nie mam do nich ale bardzo nie lubie jak traktuja mnie jak kogos z rosji.Jestem polka i tego zasze sie trzymam. Po drugie zadna rewelacja cenowa i niewielki wybor bo ruskie wsio wykupuja. Po 3 to caly dzien jazdy w autokarze. Po 4 za ta kase ktora zaplacisz za wycieczke do andory nakupujesz w hiszpanii tyle wszystkiego ze jeszcze ci zostanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirat Re: Andora. Warto jechać tam i kupić coś taniej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 12:34 podzielam opinie poprzednikow za ta cene nie warto tam jechac i marnowac caly dzien.Oplaca sie tylko wysoko procentowy alkohol sprzet elektroniczny juz nie bardzo.Wyjazdy tam oplacalne byly kilka lat temu teraz u nas masz sprzet elektroniczny w podobnych cenach a inne artykuly ceny z reguly wyzsze niz w Hiszpanii poza tym poza czescia handlowa stolicy Andorry nic nie zobaczysz do Andorry polecam wyjazd zima na narty jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Andora - dane sprzed tygodnia 01.08.07, 14:39 skupie sie na elektronice i alkoholach ceny rzeczywiscie sa atrakcyjne na sony alfa mozna zaoszczedzic okolo 100-200 euro po targach ale za cene anglojezycznego menu i byc moze ograniczonej gwarancji Alkohole sa tansze ale uwaga - na granicy przynajmniej z francja 0 jest wyrywkowa kontrola. 43 Euro to sporo. Ale wyprawa moze sie oplacic- zasadnicze pytanie jest czy masz wystarczajaco duzy budget zeby spieniezyc go na alkohol kosmetyki czy elektronike zeby wyjsc na swoje?? Odpowiedz Link Zgłoś
megre2 Re: Andora - 02.08.07, 23:19 A ja jechalam do Andorry tylko po to, zeby zobaczyc piekne widoki gorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
magus77 Re: Andora - 19.08.07, 16:01 oj tak andora jest przepięknym miejscem na świecie, bylam tam 10 lat temu...wiec sporo, ale sniadania tam nie zapomnę nigdy...i tego zapachu kawy! Odpowiedz Link Zgłoś
jot.be Re: Andora - 22.08.07, 13:31 A ja nawet 2 razy :o) Bo pierwszy raz wjeżdżałem od strony hiszpańskiej i nie mogłem sobie tego przez rok darować :o) Podpisuję się pod wszystkimi postami. Widoki tak, baseny tak, zakupy nie. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianca07 Re: Andora - IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.08.07, 12:17 ja byłam w Andorze , w pałacu wodnym:) Coś pięknego, wody termalne, jacuzzi, sauna parowa i fińska, komora lodowa, jest też basen na swieżym powietrzu z którego podziwia się widoki na góry:)A w między czasie koncert fontann. Odpowiedz Link Zgłoś