wodaszulm 16.01.08, 21:31 Najlepiej sprawdzonych, tym samym nie chodzi mi o pokoje wieloosobowe ale o pokoj dwuosobowy. Tanie kwatery do przenocowania na 3 noce. Bardzo prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roza Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.chello.pl 21.01.08, 23:03 Witam serdecznie, szukam noclegu w Barcelonie w dniach 13-18 lutego 2008 dla 2 osób, jedziemy pozwiedzać, z budżet nei za wielki więc hotele odpadają, ale chętnie zapłacę za wynajęcie pokoju na te 5 dni, z góry dziękuję za odpowiedź:) Róża mój e-mail : rozajedrzejko@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq6 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: 10.120.186.* 23.01.08, 23:42 Mam pytanko Ile musze przeznaczyc pieniedzy na pobyt w Barcelonie od 29.02.2008 do 07.03.2008.Chodzi mi o mieszkanie i zycie ogolnie.Chce w tym terminie wybrac sie na mecz Barcelony na Camp Nou Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 24.01.08, 09:11 a masz bilety? Gdzie sie kupuje - przez internet? Ile kosztowaly? Pytam z czystej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bmz_pl Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 10.02.08, 00:13 Ja poszukuję pilnie taniego noclegu w Barcelonie na 4 dni w kwietniu dla 3 niewymagających osób. Będę wdzięczna za oferty: bmz_pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 17:50 Ja tez poszukuje noclegu w terminie 10 - 15 grudnia 2008 . Prosze o info jakies szymcio24@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.chello.pl 14.02.08, 16:24 witam, Poszukuje noclegu dla 3 osób na przełomie siernia i wrzesnia rradeks@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdabaska Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 09.03.08, 14:57 mysle o pobycie w Barcelonie w dniach 4-9 kwietia i ponownie 16 lub 17 do 19 kwietnia. pokuj dla dwoch osob. prosze o kontakt magdabaska@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denidoro Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.elomza.pl 09.03.08, 15:33 Ja też szukam taniego noclegu dla rodziny - 4 osoby w okresie od 11 do 16 lipca (Barcelona lub najblizsza okolica z dobrym dojazdem do centrum). Mój adres denidoro@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emma65 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 12.03.08, 14:19 Kochani, jeśli szukacie, to poszukajcie tu, a pewnie coś znajdziecie. www.booking.com www.hostelworld.com/hostels/Barcelona www.hostelsclub.com/city-en-324-Barcelona.html?aff_ID=205&gclid=CIuM7K_Uh5ICFQweQgodERrPDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.03.08, 00:46 Polecam Àgora BCN przy Passeig Dels Castanyers, 21, 08035 Barcelona. Mozna zarezerwowac przez www.booking.com lub www.hotelclub.net Dwojka ze sniadaniem kosztuje 53 euro i jestem pewna, ze taniej nie znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtasz1 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 16.03.08, 11:22 witam, poszukuję noclegu w Barcelonie dla 2 osób w terminie od 2 do 6 maja (4 noce). Z góry dziękuję za info na: wpowroznik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginnie Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.eastwest.com.pl 17.03.08, 23:00 Poszukuję noclegu w Barcelonie dla dwóch osób, w dniach 10-16.04, z góry dziękuję za informacje ginnie85@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuśka Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.08, 11:27 Ze znajomymi korzystaliśmy z Hostelu New York znjdującego sie na Barri Gotic, 5 minut od portu, 5 minut od Rambli. Nocleg kosztował 18 euro, pokoje bardzo surowe: piętrowe łóżka, metalowa szafka, my milismy pokoj malutkim balkonem. pokoje są 2-4 osobowe. Dla niewymagających. Czysto. Rezerwacji dokonalismy przez strone hostelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domi Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 12:55 ostatnio kiedy byliśmy w Barcelonie, wynajmowaliśmy niedrogi pokój u takiego młodego i bardzo sympatycznego polskiego małżeństwa - super lokalizacja, centrum, wszędzie blisko. (szczególnie polecam miłośnikom książki "Katedra w Barcelonie" - miszkanie jest dosłownie dwa kroki od tego słynnego kościoła. Ja pojechałam tam świeżo po przeczytaniu dwóch ksiażek o Barcelonie (oprócz "katedry"również "Cień wiatru") i mieszkałam dokładnie w dzielnicy w której rozgrywa się akcja powieści (szczególnie "Katedry"). Było to niesamowite przeżycie. Poza tym mieszkanie czyściutkie, bardzo pomocni właściciele (zresztą też pasjonaci tych dwóch książek). kontakt do nich to: bcnapartamento@yahoo.es Sprawdzona kwatera, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka102 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 20:54 Witam, razem z mężem jesteśmy świeżo po przecytaniu katerdy w barcelonie i z tego powodu postanowiliśmy wybrać się do tego pięknego miasta, by zobaczyć koścół na własne oczy. Dzięki, że podałaś namiar na tę kwaterę, podróż będzie tym bardziej fascynująca. I może odczujemy tam również cień wiatru.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:47 poszukuje taniego noclegu od 12 do 21 sierpnia w Barcelonie... prosze o info... kachakrycha@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 16:37 hej My tez szukamy strasznie taniego noclegu... w Barcelonie w terminie: 2 paź.- 9 paź. 2008 /nie musi byc ladnie, wazne zeby ludzie byli mili i otwarci/ :),pzdr. moj mail: specialknight@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniam-k Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: 212.244.39.* 18.08.08, 13:56 Witam A jak oceniasz ten hostel? Ja wybieram sie w pażdzierniku i poszukuje czegoś w tej cenie. Dziekuję za informację. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniam-k Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: 212.244.39.* 18.08.08, 14:39 Kiedy robiłes rezerwcję,że płaciłeś tylko 15 euro, ja nie znajduje takiej ceny od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.icpnet.pl 01.11.08, 17:27 Szukam hostelu lub prywatnej kwatery, czystej z łazienką na pobyt w okresie 16-19 maja 2009 r. Potrzebuje trzy pokoje 2 osobowe lub jeden duży dla 6 osób. Mój e-mail: ewa.k3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.icpnet.pl 23.03.09, 22:04 bylem w barcelonie 4 dni spalem w dwoch hostelach.kontakt gg 4850483 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.ryb.airbites.pl 14.04.09, 10:37 I my tam byliśmy i chwalimy sobie to miejsce :) Z tym, że kontaktowaliśmy się pod innym adresem mailowym: rooms.bcn@gmail.com Z tego co się jednak orientuję, Agata dysponuje dwoma mieszkaniami, wynajmuje je z chłopakiem Błażejem. My byliśmy u niej w zeszłym miesiącu. Lokalizacja znakomita (w większość miejsc da się dojść na piechotkę, także z metra korzystaliśmy sporadycznie), nie w ścisłym centrum miasta, ale w dzielnicy do niego przylegającej (z czego też byliśmy bardzo zadowoleni, bo centrum jednak jest dosyć niebezpieczne i hałaśliwe!). Mieszkanko ładne, właściciele bardzo mili i pomocni, w okolicy naliczyliśmy się 4 supermarketów (był dostęp do kuchni, z czego korzystaliśmy co również pozwala zaoszczędzić trochę grosza-euro). Polecam to miejsce, bo to naprawdę dobra opcja na wypad do Barcelony, który nie zrujnuje Waszych kieszeni, do tego u pewnych ludzi! My już niestety nie nadajemy się z mężem na nocowanie po hostelach w pokojach z innymi ludźmi, co było by tańszą możliwością... Turyści! Uważajcie na kieszonkowców! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 14.04.09, 11:04 Pani Katarzyno,że tak zapytam-ile mniej więcej za noc w takim mieszkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
filos25 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 14.04.09, 17:45 Kasiu, gdybyś mogła odpowiedzieć na moje pytania będę wdzięczna:) Otóż, czy wspomniane przez Ciebie mieszkanie wynajmowałaś samodzielnie (tylko dla Was do dyspozycji) czy jest to po prostu wynajęty pokój w mieszkaniu gdzie mieszkają właściciele? Czyli Wy jeden pokój w właściciele drugi pokój? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.ryb.airbites.pl 15.04.09, 09:59 My płacilismy za pokój w mieszkaniu dzielonym z Agatą (z dostępem do salonu, kuchni, łazienki itp.) 50 Euro. W podobnej cenie są pokoje w hostelach tak naprawdę, z tym, że nie ma takiej atmosfery, spokoju!!! i wygody (nas bardzo zadowolił fakt, że mogliśmy sobie od czasu do czasu coś ugotować i jeść śniadania na miejscu). Poza tym atmosfera jest taka, że czuliśmy się tam jak w domu :) Zdażało się, że z Agatą i Błażejem spędzaliśmy wieczór na rozmowach a przy okazji opowiedzieli nam dużo o Barcelonie i polecili mnóstwo miejsc, do których pewnie sami nie trafilibyśmy. Z tego co opowiadali, te drugie mieszkanie jest tylko na użytek gości. Tak naprawdę dla nas ta opcja była doskonała. Agata i Błażej to młodzi ludzie i pewnie dla młodszych od nas było by jeszcze ciekawiej. My mieliśmy obawy na początku, bo właściwie pierwszy raz nocowaliśmy w taki sposób, ale chwalimy sobie to miejsce i polecamy wszystkim, którzy za małe pieniądze chcą zobaczyć Barcelonę. Dla tych, którzy nie szukają spokoju i wygód - oferta hosteli jest ogromna. Odradzam te w ścisłym centrum, byliśmy, widzieliśmy - młodzi ludzie, którzy przyjeżdzają poimprezować mają tam raj ;) Pozdrawiam wszystkich! Za rok jedziemy do Andaluzji, jeśli ktoś ma namiary na jakieś miłe i tanie noclegi to proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_i_ja Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 15.04.09, 14:01 ja wlasnie wynajelam apartament przez internet. Ceny sa bardzo rozne ale mozna wynajac juz od 400euro za tydzien z miejscem do spania dla 4-6 osob. Ja za 4 doby zaplacilam 320euro. Nie byla to najtansza opcja ale chcialam byc w samym centrum. Apt tylko do naszej dyspozycji w cenie wliczone jest sprzatanie, reczniki, etc. w pelni wyposazona kuchnia i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turista.barista Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.salbis.petroinform.com 17.04.09, 21:57 Heeej.. Mam nadzieję, że wątek jeszcze czynny? Jadę w maju, nie wiem jeszcze dokładnie kiedy ;) do Barcelony. Mam tam zamiar spędzić przynajmniej 10 dni, więc odpada nocleg w hostelu. Możecie polecić jakieś miejscówki? Czy ta chata Błażeja i Agaty, to wciąż aktualna sprawa? Macie jakieś namiary? Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
carola29 Re: zapraszamy! 22.04.09, 12:49 Niestety mi sie już nie udało trafić na wolne miejsce u pani Agaty a lece z Irlandii z koleżanką (ona z Islandii:) do Barcelony 8 maja do 13 i nie mamy jeszcze noclegu. Wolała bym gdzieś gdzie ktoś mi poleci co warto zobaczyć i gdzie warto sie udać już w samym mieście i jak już nam przyjdzie szukać hotelu to na jakiej ulicy czy dzielnicy najlepiej zeby bylo blisko do wszystkich atrakcji.Z góry dzięki za wszelką pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn blisko do wszystkich atrakcji to trudno ;) IP: 89.6.33.* 22.04.09, 15:47 Tak w srodku to w dzielnicy Eixample, w okolicach Plaza Catalunya, Passeig de Gracia ... ale (jesli cena gra role) metrem mozna latwo dojechac do wiekszosci, i w starym miescie i nie tylko - pieszo. np zob: www.bcn.es/guia/welcomea.htm www.bcn.es/cgi-guia/guiamap4/cgi-guia/?actives=&scl=3&cnt=30557.86%2C82574.26&plt=&plant=capes4a&txt1=&txt2=&idioma=2&grayscl=0&zoom=1&escala.x=94&escala.y=7 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
domi_i_ja Re: zapraszamy! 24.04.09, 17:50 www.holiday-rentals.co.uk/ ja przez ta strone wyynajelam w samym centrum miasta na Rambla. Lece 1maja na5 dni. wroce to zdam relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiiek66 Re: Proszę o Informację!! 12.05.09, 18:38 Witam. Poszukuję apartamenciku dla 5 osób w Hiszpanii ( 10 dni- ok. 13.08.09- 23.08.09, oczywiście jak trzeba może się to troszke zmienić :) )- dokładnie Barcelona. Ważne, żeby znajdował się jak najbliżej centrum. Standard nie jest zbytnio istotny, może być niski. Ważne tylko najpotrzebniejsze rzeczy :). Oczywiście mam też nadzieję na możliwie najniższą cenę. Proszę bardzo o szybkie informacje lub propozycje :) dominisiiek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris68 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 13:57 Witam, niedawno wróciłam z Paryża. Nocowałam w hotelu Formule 1, 15 minut metrem do centrum Paryża. Czy Ktoś z Was nocował w hotelu F1 na obrzeżach Barcelony?Ile zajmuje dojazd do centrum? Czy tam są również strefy a w związku z tym różne ceny biletów? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi102 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 23:28 Witam Polecam mieszkanie które wynajmuje Darek darek_agata@yahoo.es blisko La Rambla, na ulicy bez ruchu samochodowego. Byliśmy w ostatni weekend na Grand Prix F1 i meczu Barcelony. Darek pomógł nam kupić bilety. Cena mieszkania jak na położenie praktycznie w centrum bardzo przyzwoita. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris68 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:43 do Adi, mógłbyś napisać, ile kosztuje polecane przez Ciebie mieszkanie za jedną dobę?Ile osób może tam mieszkać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 13:56 Proponuję poszukać na stronach HOMELIDAYS (www.homelidays.com). Już kilkakrotnie korzystałam z tej strony i nie zawiodłam się. A mieszkania są naprawdę w dobrych cenach przy większej liczbie osób.20 czerwca jadę do Barcelony i też wynajmuję mieszkanie przez Homelidays(ale kontaktujesz się bezpośrednio z właścicielem i z nim negocjujesz cenę). My za 8 dni 6 osób płacimy 650 euro (sami na koniec sprzątamy- ale to nasz wybór, wolimy tak niż płacić 50 euro dodatkowo). Wrócę 28 więc będę mogła wówczas polecic mieszkanie z pełnym przekonaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
woda.lekko.gazowana Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 04.08.09, 19:47 dopisujemy sie jako goście wygodnego miejsca i rewelacyjnych gospodarzy, Agaty i Błażeja :) przed wyjazdem zrobilam bardzo dokladny research miejsc polecanych na tym forum, z naciskiem na tanie i bardzo tanie ;) miejsce w wieloosobowym pokoju mozna wynając za 15 czy nawet nieco mniej euro, ale trzeba to zrobic duzo wczesniej. duuuuzo wcześniej. pokoje w mieszkaniach zwykle kosztują 50 euro/2 osoby, wybierac mozna więc miedzy lokalizacjami i np. wliczonym śniadaniem. /warto postawic na lokalizację i np. dostęp do kuchni, wtedy mozna zjesc co się chce, z supermarketowych produktów, ktorych sporo w dzielnicach mieszkalnych/ w samym centrum jest makabrycznie głośno, ale dla niektorych moze to byc plus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.21.54.194.generacja.pl 21.10.09, 00:14 Witam bardzo proszę o informacje odnośnie Barcelony Chodzi własnie o jakieś tanie noclegi. jest nas 4 osoby i lecimy 6 grudnia wracamy 9 czyli w gre wchodzą 3 noce, mój mail sliwa007@op.pl Bedę wdzieczny za wszelakie informacje pozdrawiam. Krzysiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris68 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 11:15 Krzysiek, mógłbyś mi napisać, czym i skąd lecisz do Barcelony? Na jaka pogodą liczysz w Barcelonie w Grudniu? Ile kosztował bilet? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.21.54.194.generacja.pl 22.10.09, 10:17 Hey Yaris lecę ryanairem z Wrocławia do Girony Pogoda mnie wogóle nie interesuje:) za bilet na 2 osoby zapłaciliśmy 375 zł:) A co masz jakiś tani hostel? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ziutuchna Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 27.10.09, 23:27 Wybieram się na maraton biegowy do Barcelony w marcu 2010 i poszukuję taniego noclegu dla 3 osób. Jeśli macie jakieś sprawdzone i godne polecenia noclegi to proszę o info na adres: ziutuchna@tlen.pl Z góry dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
eszem1 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie 27.10.09, 23:42 byliśmy w Barcelonie wiele razy - to nasze ukochane miasto!!! Od pewnego czasu korzystamy z noclegów u Agatki - polecamy bardzo :-) Agata zadba o wszystko... pomoże i wytłumaczy jak się odnaleźć w BCN. Pisz na rooms.bcn@gmail.com . Małgosia i Maciek :-) Pozdrów Barcelonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.multimo.pl 29.10.09, 22:29 My byliśmy u Agaty i Błażeja w ostatni weekend.Namiary na nich wzielam z tego watku i jestesmy bardzo zadowoleni. Mieszkanie jest w samym centrum wiec Barcelonę zwiedziliśmy na piechotę. Dodatkowym atutem jest duża pomoc ze strony gospodarzy. Poradzili nam jak sie poruszać po miescie, gdzie można dobrze zjeśc itp.Barcelona nas bardzo urzekła więc na pewno do nich wrócimy:) Lokalizacja sprawdzona przez wiele osób - ja równiez potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daraska76 Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.echostar.pl 01.02.10, 11:41 czesc moge zaproponowac Ci noclegi w centrum Barcelony... wiecej info na daraska76@gmail.com pozdrawiam Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Poszukuję bardzo tanich noclegów w Barcelonie IP: *.ryb.abpl.pl 12.02.10, 21:37 Witaj, wejdź na forum o Barcelonie tam znajdziesz noclegi i informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaaa Poszukuję tanich noclegów w Barcelonie 09-19 sie09 IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 19:54 Poszukujemy tanich noclegów w Barcelonie dla 5 osób w wieku od 27-30 lat. Ilość noclegów może ulec zmienie, ponieważ chcielibysmy wyjechać raz za miasto. dziekuje za pomoc Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaaa Re: Poszukuję tanich noclegów w Barcelonie 09-19 IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 20:11 Mój e-mail tczew4444@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Nie dajcie się nabrać IP: 217.98.20.* 21.02.10, 16:55 Nie dajcie się nabrać,wszystkie te opinie piszą pewnie sami właściciele.Za 50 euro/2os/ można spać wygodnie w hotelu a nie gnieździć się u kogoś mieszkaniu.Jak za takie warunki to straszne zdzierstwo. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben Re: Nie dajcie się nabrać IP: *.chello.pl 24.02.10, 18:11 no pokaz mi madry panie hotel w barcelonie za 50 eu za 2 osoby. Szukam na roznych portalach takich jak hostel world i jakos nie moge znalezc:P Odpowiedz Link Zgłoś
feilundbogen Re: Nie dajcie się nabrać 25.02.10, 14:11 www.mediterraneanhostel.com polecam bardzo fajny hostelik ceny 15-19 euro za osobę w pokoju dwuosobowym z łazienką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: Nie dajcie się nabrać IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 17:07 W ubiegłym roku- koniec czerwca- za mieszkanie w centrum Barcelony (przy stacji metra Marina)placiliśmy 650 euro za 6 osób za 8 dni, a więc na osobę wychodzi 14euro/noc. Warunki dobre , 2 łazienki.Można więc znaleźć naprawdę tanie i dobre noclegi. Fakt na 2 osoby zawsze drożej wychodzi!Trzeba tylko poszperać w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza_bcn Re: Nie dajcie się nabrać IP: 83.238.82.* 27.02.10, 08:38 Planując wyjazd bierzmy pod uwagę i koszt noclegów i koszt wyżywienia. Będąc zakwaterowanym w mieszkaniu mamy dostęp do kuchni-to super rozwiązanie. Cały wyjazd wychodzi znacznie taniej. Byłam cztery razy w Barcelonie. Zawsze zwracałam uwagę na ceny, żeby się zmieścić w planowanych wydatkach-polecam jednak mieszkania. Pokoje hotelowe, szczególnie te tańsze są malutkie. W mieszkaniach jednak oprócz sypialni, jest zwykle salon, taras. Proponuję dokładnie sprawdzić oferty, w tym sprawdzić położenie przyszłego noclegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolada ustrzycka opinie gosci nocujacych u Polakow w Barcelonie IP: 83.33.123.* 27.02.10, 13:31 Zainteresowanym wysylam link do ksiegi gosci bo na tym forum opinie naszych gosci sa skwapliwie usuwane. Kazdy ma swoj rozum i wolna wole, to ze ludzie do nas przyjezdzaja i sa zadowoleni, nie swiadczy o ich naiwnosci bynajmniej. Pozdrawiamy wszystkich naszych gosci! Odpowiedz Link Zgłoś