GoĹÄ: Lolita32 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 77.211.135.* 15.08.09, 18:57 Tak, akurat znam. Swietne apartamenty, bylismy u nich w ubiegłym roku. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo miła obsługa. Nasze dziecko miało problem z uszkami i bez problemu sami zaoferowali nam pomoc w tłumaczeniu i dojazd do szpitala. Mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Przybyla Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.13, 09:35 Witam Przepraszam jak pisze z błedami cały czas ucze sie polskiemu ale czasami popelniam błedy Ale chce napisac swoja opinie o firmie Ibermaxx a szczegółnie o Panu MichalieSmorkowskim Właśnie wróciłismy z Hiszpanii w super homorze ponieważ Pan michal pomogl nam kupic piękne mieszkanko w Hiszpanii. Jest to super profesionalista, juz nie mówie o jego człowieczych cechah - serdeczny, pomocny człowiek Bardzo poliecamy ta firme no i osobiście Pana Michała który zapełni Państwu komfort i spęlni Państwa marzenia Pozdrawiam Olga Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.29.212.8.elda.cableworld.es 11.06.13, 11:14 Juz tak nie poliecaj, nie poliecaj, to teraz Ibermax zatrudnia nawet ruskopodobne? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.13, 11:28 witam Pani Alicja Niewiem skat taka u Pani nienawisc do rosijskopodobnych???????? Swiadcze to o Pani braku kultury.. a pracuje w Warszawie i nie pracuje w firmie Ibermaxx Szkoda że czasami trafiaja takie osoby jak Pani...i psuja wizerunek polaków..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jadwiga_w Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 77.211.94.* 17.11.09, 17:12 z czystym sumieniem możemy polecić firmę ibermaxx,wraz ze znajomymi spędziliśmy ubiegłe wakacje u nich,bardzo miła obsługa i co ważne apartament który wybraliśmy był dokładnie taki sam jak na fotografiach. Pewnie jeszcze nie raz ich odwiedzimy.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: petronius71 [...] IP: 88.220.170.* 04.08.10, 23:16 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna_da Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.icpnet.pl 17.11.11, 21:34 no właśnie, zaraz tu bedą wszyscy pisać, jak to fajnie, ja jadę zawsze na własną rękę, a nocleg różnie rezerwuję, przez różne strony, ale zawsze sprawdzam na oHotele.pl, bo mogę porównać ceny w róznych systemach, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 23.01.10, 12:42 Ja nie znam tej firmy więc nie mam opinii. Zastanawia mnie tylko czy wierzyć tym wpisom pochwalnym. Żaden z autorów nie jest zalogowany, więc w moich oczach ich wiarygodność jest ŻADNA. Nie chcę przez to powiedzieć, że firma jest niesolidna, bo tego nie wiem, ale anonimowe pochwały mnie nie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niedowiarek Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.aster.pl 23.01.10, 21:46 Skara, masz dużo racji. Spójrz na adresy IP użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.merinet.pl 29.01.10, 18:55 I oczywiście Wera piszesz z tego samego IP co Jarek i Bart. Wiesz, może i ludzie są naiwni, ale nie do tego stopnia. Zwykłe naciągactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jola002 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 30.01.10, 00:02 Przepraszam.cie.Wera.ale.w.takim.razie.sama.zaliczasz.sie.do.grona.glupich.polaków.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak [...] IP: 83.33.204.* 22.05.10, 13:17 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gapcio Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 21:21 Szukajcie bezposrednio u włascicieli np strona www.ferienhausmiete.de macie 30% taniej jest takze link po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.10, 09:53 Gapcio, ta strona to chyba nie jest najlepszy przykład ale faktem jest, że nie należy szukać u pośredników. Polecam też inne, które znalazłam w sieci i nie są to strony pośredników: www.golfwhiszpanii.pl www.laentrada.eu www.odkryj-hiszpanie.pl www.hiszpanianaluzie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mary Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 14:50 dokładnie, jeszcze www.playaflores.com -apartament 200 m od piaszczystej plaży, a nie skarpy jak to się często w hiszpanii zdarza i co najważniejsze po stronie morza, nie trzeba przechodzić przez ruchliwą drogę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jerro Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.chello.pl 25.05.10, 00:10 Nie znam tej firmy, być moze jest dobra a być moze nie, niemniej jednak trochę u nich drogo, no ale posrednik musi na czyms przecież zarabiać :) pozdrawiam i faktycznie te adresy IP to trochę samobój :) Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 02.07.10, 22:01 wszystkie pochwały z numeru IP 188.85.244.* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.dialog.net.pl 17.07.10, 13:02 wcale nie tak fajnie jak by sie wydawało - zarezerwowałem apartament na costa blanca miało być 200 m do plaży - było 1000 , co prawda morze było bliżej ale urwisko - na pytanie do Pani Ani odpowiedz , że nie wiedziała że tak jest . Wysłałem zamówienie na apartament z 5 osobami po przyjeżdzie okazało sie ze są 4 łóżka , nie mówiąc o tylko 4 poduszkach , gdyby nie rezydent Wojtek to Pani Ania miała by ze mną problemy , ale na wyjazdach próbuje sie nie denerwować , po zapłaceniu zaliczki bardzo trudno się skontaktować z Panią Anią - żeby prowadzić taką firmę trzeba choć trochę się starać - Ja klientem Ibermax już nie będę - Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Antosia Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.telpol.net.pl 17.07.10, 13:27 I wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niezadowoleni Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 77.211.170.* 22.07.10, 14:39 Byliśmy w tamtym roku. Apartament był brudny (nieposprzątany) i niezadbany (urywające się klamki itp). Ma się wrażenie, że w firmie Ibermaxx dba się wyłącznie o stan kasy na koncie. My już z ich usług nie skorzystamy. Na szczęście w tym rejonie Hiszpanii działają inne firmy, które dbają o klienta, są też ludzie, którzy wynajmują sami dbając o to co oferują klientom. Wystarczy się rozejrzeć w Internecie i wybrać coś co ma wyższy poziom usług często za mniejszą cenę. W tym roku skorzystaliśmy z innej i jak się okazało lepszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciekawa Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.bydgoszcz.psgaz.pl 28.10.10, 11:41 Oczekiwałabym więcej konkretów o tych innych lepszych wynajmujących , bo sama wybieram się w przyszłym roku do Hiszpani z IBERMAXX Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lorka Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 77.211.113.* 23.07.10, 17:17 Właśnie finalizujemy umowę zakupu nieruchomości za pośrednictwem Ibermaxxa i czystym sumieniem możemy polecic ich usługi.Nawet konfrontacja z hiszpańską mananą (przedłużające się papierkowe historie) okazały się łatwiejsze do przejścia dzięki ich uprzejmości i profesjonalnemu podejściu . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YOrk Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 18:39 Czytam te posty i wydaje mi sie ze ktos bardzo zlosliwy lub na co wskazuje kilka postow, ze konkurencja wypisuje te bzdury,ale czego mozna sie spodziewac po polakach... nic tylko wysmiac i zaszkodzic drugiemu. Wczoraj wrocilem z Hiszpanii ,wynajalem jeden z apartamentow firmy ibermaxx,bylo czysto i zgodnie z opisem powiedzialbym ze mieszkanie bylo nawet ladniejsze niz na fotografiach,ale wracajac do tematu nie pojechalem tam na wakcaje tylko w poszukiwaniach mieszkania, po sprecyzowaniu czego poszukuje,ceny i lokalizacji pokazali mi dokladnie to czego szukalem i co zadziwiajace cena byla o wiele nizsza niz zakladalem,bylo to akurak mieszkanie zajete przez bank w swietnym stanie,czesc formalnosci jaka juz przeprowadzilismy poszla bardzo sprawnie, jestesmy z zona zadowoleni i z pewnoscia nie wierzymy w te bzdury ktore wypisuja poprzednicy. Odpowiedz Link Zgłoś
petronius71 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 04.08.10, 23:28 Ach w takim razie odpowiem, byliśmy tam 2 tygodnie więc przewinęło się sporo ludzi, większośc przyjmowanych apartamentów z nich była nie posprzątana na dzień dobry, ale kasowac to po 30 euro nie wstydzili się. Kilku moich zanjomych porobiło zdjęcia byc moze niedługo się pojawią na forum, trzeba ludzi przestrzegac przed takimi ludzmi, u nas miał p.Tomek wymienic żarówki ale był tak zapracowany, że nawet nie znalzł chwili aby je wymienic.. wynajmijcie gdzie indziej apartament, sam region jest świtny warto pojechac, na miejscu można wynając tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łukasz Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 17:16 Wróciłem z Hiszpanii tydzień temu . I złego słowa na firmie u której wynajmowałem apartament nie mogę powiedzieć . W przyszłym roku również sie wybieram i znów mam zamiar skorzystać z tej firmy . Pełen profesjonalizm z czystym sercem moge polecić ja znajomym . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bardzo zadowoleni Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.zone11.bethere.co.uk 22.09.10, 07:51 Bylismy cala rodzina w apartametach Ibermaxx na wczasach. Bylo wspaniale. Nie spodziewalismy sie tak ladnego apartamentu, dokladnie to co widzielismy na zdjeciach i w opisie na ich stronie. Pojechalismy bo cena wydala sie nam bardzo tania w przeliczeniu na 4 osoby, poza tym mamy tutaj w Anglii duzo tanich lotow do Alicante. Polecam kazdemu na wakacje w Hiszpanii. Mirka z Londynu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RAFAL Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.brutele.be 23.02.14, 19:58 Witam, Chcieliśmy jechać na wakacje do Hiszpanii, czy mogła by nam pani polecić ten apartament gdzie pani spędzała wakacie z rodzina,jak również zdiecia. Czy była by mozliwosc numer telefonu do właścicieli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maria z Olsztyna Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 217.39.5.* 22.09.10, 15:31 witam wszystkich zainteresowanych firma Ibermaxx,w odpowiedzi na Panstwa zapytanie czy mozna polecic firme Ibermaxx odpowiadam... Tak,zakupilam za ich posrednictwem piekne mieszkanie,cala procedura przebiegla bardzo sprawnie i bez problemow,zagwarantowano mi opieke prawnicza co jest bardzo duzym plusem i pozwala w spokoju i beztrosce przejsc przez cala procedure...dziekuje i pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
xulu Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 30.01.11, 10:48 Gość portalu: Maria z Olsztyna napisał(a): > witam wszystkich zainteresowanych firma Ibermaxx,w odpowiedzi na Panstwa zapyta > nie czy mozna polecic firme Ibermaxx odpowiadam... > Tak,zakupilam za ich posrednictwem piekne mieszkanie,cala procedura przebiegla > bardzo sprawnie i bez problemow,zagwarantowano mi opieke prawnicza co jest bard > zo duzym plusem i pozwala w spokoju i beztrosce przejsc przez cala procedure... > dziekuje i pozdrawiam . Hiszpania to nie Polska, idziesz do banku(jesli niemasz kasy) i jak jesteś wypłacalna to kupujesz mieszkanie ot cala procedura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chińczyk Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.ntlworld.ie 23.09.10, 12:54 Masz na imię Ania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ber Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.static.tor.primus.ca 01.10.10, 15:04 bylismy w wiekszej grupie bo az 8 osob...tak tanich wakacji jak te jeszcze nie mielismy......polecamy...... w przyszlym roku napewno wrocimy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.proxyplus.cz / 127.0.0.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.11, 11:12 z tego co wiem to nie ma znaczenie gdzie sie wynajmue bo wszedzie ceny sa podobne, wiec co znaczy ze tak tanio? jak sie upchaliscie w 8 osob po studencku to moze i wyszlo tanio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dociekliwy [...] IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 09:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ika Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.access.telenet.be 04.01.11, 16:54 Mam pytanie, kupiles mieszkanie w Hiszpanii przez jaka firme? Mialam zamiar kupic nieruchomosc przez biuro ibermaxx ale po przeczytaniu Twojej opinii troche sie teraz obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zaba Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.dolsatbelchatow.pl 29.01.11, 18:27 Witam! bylismy w tych apartamentach w 2009 roku, nie polecam za taka kase u hiszpanów jest o wiele lepszy standard, miało byc blisko do morza, było ale do skarpy a do plaży ze 2 km. Ogólni juz nie skorzystam wole domek z interhomu, za podobna kase z lepszym standardem.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr - raczki Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 217.98.72.* 13.02.11, 16:54 transakcja przebiegła bezproblemowo. Pani Ania to cudowna osoba , bardzo uczynna , pomocna....polecam serdecznie ta firmę, dzięki nim spełniłem swoje marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: berta [...] IP: *.Red-88-0-26.dynamicIP.rima-tde.net 06.03.11, 13:09 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 09.03.11, 14:19 Witam Zdecydowałem się na zakup apartamentu/domu w Hiszpanii (bez kredytu). Planowałem polecieć i rozejrzeć się na miejscu, ale jakimś przypadkiem trafiłem na stronę ibermaxx. Ucieszyłem się, że jest polski pośrednik, który pomoże mi przebrnąć przez procedury, ale po przejrzeniu tego wątku mam mieszane uczucia. Czy ktoś z Was kupował już nieruchomość w Hiszpanii i może podzielić się doświadczeniem? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwester Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.Red-83-36-209.dynamicIP.rima-tde.net 13.03.11, 18:46 moge pomoc wyjasnic kilka spraw ktore cie interesuja kupilem tu dwa mieszkania w madrycie i w guardamar de segura wiec jakby cos interesowalo to pisz na silwestpol@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukasz [...] IP: *.pwpw.pl 09.03.11, 15:08 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Punta Prima Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.Red-83-41-241.dynamicIP.rima-tde.net 21.03.11, 13:24 Punta Prima jak Punta Prima, przyszły plac budowy, jak wszystko ukończą za 10-15 lat to może będzie ładnie, choć plaży i tak brakuje... niby jest w planach jedna ale co z tego wyjdzie zobaczymy..... Choć nie powiem bo miejscowości położone na południe od Punta Prima takie jak Cabo Roig bardzo fajne... sa dyskoteki, bary, knajpki, sklpey, wszystko pod ręką.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: geś Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.180.71.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 23:32 ooooo jak na fali dobrze że nie skończyłem na pierwszych trzech postach - sprawa dla detektywów z TVN hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulubieniec [...] IP: *.Red-88-6-176.staticIP.rima-tde.net 24.03.11, 23:49 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:38 Czytam te posty z bardzo mieszanymi uczuciami, ja chcę kupić mieszkanie w Hiszpanii, siedzę od dwóch tygodni na internecie i szukam i Ibermaxx ma na prawdę dużą ofertę, wchodziłam na inne strony i mieszkań z akceptowalną przeze mnie ceną jest naprawde b. mało ( bo szukam b. blisko ładnej plaży) a na Ibermaxxie są. Nikt mnie nie oszuka czy jest plaża czy urwisko, bo mozna sprawdzić na zdjęciach satelitarnych. W punta Prima z tego co sprawdzałam jest właśnie urwisko, chociaż apartamenty blisko morza, tyle, że co z tego? Jak krytykujecie Ibermaxx, to podajcie inne biura. Ja sprawdzałam jeszcze w carismie - mniej ofert, ale się zdarzaja inne, niestety wszystkie fajne sprzedane, w tej agencji, co przed chwilą odezwał sie agent chyba tylko jedna oferta spełaniała moje kryteria, ale była na Punta Prima blisko urwiska. W innych których sprawdzałam w ogóle nie było ofert za 100 tys z dwoma sypialniami, blisko plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwy_0 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 14.04.11, 14:57 > Nikt mnie nie oszuka czy jest plaża czy urwisko, bo mozna sprawdzić na zdjęcia > ch satelitarnych Chcesz kupić dom na podstawie zdjęć satelitarnych i opinii pośrednika ??? > Jak krytykujecie Ibermaxx, to podajcie inne biura Wsiądź w samolot a na miejscu spotkasz mnóstwo biur handlujących nieruchomościami, niby dlaczego musisz kupić przez Polskiego pośrednika ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grupo Quattro Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.Red-83-61-230.dynamicIP.rima-tde.net 14.04.11, 15:53 >> Nikt mnie nie oszuka czy jest plaża czy urwisko, bo mozna sprawdzić na zdjęcia >> ch satelitarnych >Chcesz kupić dom na podstawie zdjęć satelitarnych i opinii pośrednika ??? takich klientów też mam :) btw masz racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwy_0 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 14.04.11, 20:11 > takich klientów też mam :) > btw masz racje :) nie o to chodzi lecz mało wiarygodnie to dla mnie brzmi zakup vide zdjęcia satelitatrne. Pewnie masz z doświadczenia inne wrażenia jednak gdybym ja kupował mieszkanie w BCN (a ciągle chodzi mi to po głowie) to najpierw obejrzałbym co mają firmy do zaoferowania. Później pojechałbym na rekonesans i umówił się wstępnie za deweloperami na oglądanie mieszkań poprzez weekend. Następnie zarezerwowałbym z 2 mieszkania i poprzez znajomych Katalończyków sprawdził czy wszystko jest w porządku. Następnie ruszył z procedurą zakupu tj. notariusz, tłumacz przysiegły itp.. Tak jak pisałem, to jest tylko moja metoda i nie chodzi tutaj o mieszkanie warte 100 tys euro a raczej realnie patrząc 350-400 tyś euro (i nie nad morzem ;), gdyż znam realia) Dlatego też ten poprzedni wpis brzmi dla mnie trochę mało wiarygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.29.214.27.elda.cableworld.es 06.08.11, 22:35 Odpowiadam "dociekliwemu". posrednik , o ktorym mowimy ma siedzibe w Torrewieja i generalnie sprzedaje nieruchomosci na Costa Blanca. Katalonia to rejon Barcelony i tam rzeczywiscie ceny sa duzo wyzsze. Ja jestem rowniez posrednikiem, ale pracujacym dla hiszpanskiego biura na Costa Blanca. W cenie do 100 tys euro mozna naprawde kupic atrakcyjny apartament lub nieduzy bungalow. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mieszkaniec Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.1.219.87.dynamic.jazztel.es 04.06.11, 10:04 Nie ma co krytykować , jeśli ktoś się zajmuje pośrednictwem w sprzedaży nieruchomości to powinien wiedzieć iż najważniejszą rzeczą jest przekazanie kupującemu rzetelnych informacji o lokalizacji , cenie nieruchomości a i tak klient na miejscu zweryfikuje słowa napisane w e-mailach czy zapewnienia padające przez telefon. W sprawie ilości ofert zamieszczanych na stronach to nie wyznacznik wielkości firmy czy jej profesjonalizmu ofert nieruchomości na tym wybrzeży jest setki i nie wszystko można umieścić na stronie. Więc nie ma o co kruszyć kopii w tym bezsensownym gadaniu. Firmy które się zajmują pośrednictwem sprzedaży to Carisma, GrupoQuattro, Ibermaxx, Greg, Tantiema i wiele innych wystarczy w wyszukiwarce wpisać nieruchomości w hiszpanii i znajdziecie wiele firm a wybór należy do was. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.Red-79-154-18.dynamicIP.rima-tde.net 17.05.11, 20:54 czy ktos moglby mi powiedziec cos o miejscowosci Guardamar de Segura jaka to mieejscowosc i jakie ceny mieszkan nowych takich do 65-70m2 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aleksandra Guardamar IP: *.Red-81-37-107.dynamicIP.rima-tde.net 24.05.11, 00:34 Hola ,odnośnie Guardamar to mogę mowic same komplementy .Miasteczko pięknie położone,z całą infrastrukturą turystyczną,przepiękny park,plaże,port.Ja mieszkam w Orichuela Costa tj. odleglość ok.15 km.Ale bardzo polecam Guardamar bo jest to miejsce z klimatem .Jak będziesz miala jakieś pytania prosze napisz na moją poczte aleksandrarajczakowska@wp.pl bardzo chętnie Tobie pomoge. Pozdrawiam cieplo Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Costa del Sol Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 88.210.168.* 07.08.11, 13:39 Kupiliśmy za posrednictwem Ibermaxx nasza willę w Benahavis na Costa del Sol. Jesteśmy bardzo zadowoleni, po poszukiwaniach w wielu agencjach w końcu trafiliśmy do Ibermaxx i Pani Ani. Po kilku miesiącach znależli nam naszą wymarzona willę. Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie, juz sie wprowadziliśmy. Bardzo profesjonalni i mili ludzie. Nigdzie nie znależliśmy lepszej oferty na Costa del Sol. Pozdrawiamy wszystkich z Ibermaxx. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.29.214.27.elda.cableworld.es 07.08.11, 14:29 A ile Panstwo zaplacili za wpis do ksiag wieczystych? Bylabym wdzieczna za konkretna kwote, czy ona zalezy od ceny nieruchomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek -NIE POLECAM Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.08.11, 13:49 Ja natomiast miałem być klientem firmy ibermaxx i stwierdzam że pochlebne opinie to do końca wystawiają sobie sami bo jak widać we wcześniejszych postach robili to juz od samego początku. Nie fachowe podejście do klienta, odniosłem wrażenie że chcę kupić worek kartofli a nie drogą nieruchomość. Stwierdziłem że nastawieni są na szybkie zyski a co nie idzie w parze z profesjonalnym podejściem do klienta. Dziękuje za taki serws, znalazłem nieruchomość za pośrednictwem lokalnego biura, jakie nie będę pisał gdyż nie o tym wątek. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaro Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.29.214.27.elda.cableworld.es 08.08.11, 17:46 To sie wybieraj do "glupich Polakow ktorzy pisza w intenecie" piszesz i ty, wiec pewnie znasz dobrze swoj intelekt... Masz szczescie posiadac sasiadke, ktora w interecie nie pisze, to rzadko spotykany skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: micki791 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.11, 14:10 Witam! Czytając te wszystkie niepochlebne opinie o firmie Ibermaxx zastanawiam się, czy nie są one przypadkiem dziełem konkurencji. Za pośrednictwem Ibermaxx, wynajęłam wraz z przyjaciółmi apartament w Orihuela Costa. Przyznam się szczerze, że niepochlebne opinie na tym forum wzbudziły we mnie trochę wątpliwości, czy na pewno dobrze robię wynajmując u nich apartament. Kontakt z firmą od samego początku był bardzo dobry, zostałam np. poinformowana o zmianie rezydenta (2 miesiące przed planowanym przybyciem). Również na miejscu okazało się, że na rezydentkę (Panią Jowitę, którą serdecznie pozdrawiamy), można liczyć w każdej sytuacji. Apartament w pełni zaspokoił nasze wyobrażenia, po wejściu do niego było czysto i schludnie. Przyznam się szczerze, że miałam do czynienia z wieloma firmami, którym mogłabym mieć wiele do zarzucenia. Dzięki tej, przeżyłam fajne wakacje. Pozdrawiam firmę Ibermaxx. Na pewno do Was wrócimy. Micki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oj tam oj tam [...] IP: 195.53.164.* 03.11.11, 15:37 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
antyibermaxx2014 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 26.01.14, 12:11 Ja to czytam i Pani wiedza o firmie bardzo mi się przyda, a szczególnie córce pana Z. proszę o kontakt miss_zeberko@wp.pl . Inni,którzy mieli podobne przeżycia niech też piszą:) Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vera Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: 31.44.157.* 12.06.14, 23:31 Zacznicie szukac wakacji w orihuela costa w jezyku angielskim....taniej od Anglików po 250 ze sprzataniem za tydzien... Oni maja swoje mieszkanie bez posrednikow... dla tego taniej... mieszkam tutaj.10 lat...plaza centro comercial...dla dzieci nic ..nuda totalna... torrevieja brudne apartartamenty I śmierdzące. .stare meble..syf ... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syl Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.pool213-143-50.static.orange.es 24.06.14, 14:40 jasne ze torrevieja i costa orihuela to takie ,,dziadowskie,, jakby tam mieszkali sami cyganie najtansze w tej okolicy moze warto poszukac czegos z drugirj strony np. guardamar de segura gdzie ceny na dzien dobry sa dwa razy wyzsze ale warto mieszkam tu juz 20 lat i wiem co mowie a jakies 15 lat temu mieszkalem przez krotki okres w torrevieja w tym samym bloku co panstwo z ibermaxxa wiec tez mam swoja opinie i sie dziwie ze jeszcze funkcjonuja ale samo zycie radze z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorota Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 08:56 szkoda ,ze mieszka i nie wie co mówi chwali swoje ja mieszkam w Torrevieja i uważam ,że piękniejszego miejsca nie ma więc ,może kazdemu to co się podoba miasto fajne mili ludzie ,duże się tam dzieje zdrowe klimaty co kto woli ,ale polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: syl Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.red-80-28-182.adsl.static.ccgg.telefonica.net 01.08.14, 20:17 nie kazdy lubi mieszkac w bagnie ale sa gusta i gusciki na szczescie sami mozemy wybrac swoje miejsce do zycia jesli ktos mieszkal w BRONX`IE to pewnie torrevieja bedzie lepsza niz dawne PGR Odpowiedz Link Zgłoś
dociekliwy_0 Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? 14.12.11, 12:13 > Zobacz lepiej kto u nas kupuje i ile ludzi u nas kupuje... a gdzie to można zobaczyć skoro tak się deklarujesz? Bardzo poproszę o dostęp do bazy KTO i ILE osób kupuje, skoro tak otwarcie ją udostępniacie i na nią się powołujecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BEST BUY Re: czy znacie i możecie polecić ibermaxx.pl? IP: *.nyc.biz.rr.com 24.12.11, 12:11 Trafilismy na Panią Anie Zalewska zupełnie przypadkowo. Od kilkudziesięciu lat mieszkamy w Nowym Jorku, zawsze marzylismy o willi na stare lata na południu Europy, właśnie w Hiszpanii. Żona mówi po Hiszpańsku, pochodzi z Mexico City. Obawialismy się trochę Polaków, ale jak poznaliśmy Panią Anie i Pana Marcela, to zupełnie inni ludzie. Zupełnie jak nie z Polski. rzeklbym światowy poziom. Uśmiechnięci, profesjonalni. Ilosc ofert nieruchomosci jakie nam pokazali, powalila nas. Firmę która stworzyli to naprawdę coś... W końcu po pięciu dniach poszukiwań kupiliśmy piękny dom. Polecamy Ibermaxx z całego serca każdemu. Mietek New York Odpowiedz Link Zgłoś