lilazw 15.11.06, 16:16 Po koniec lutego do Berlina przyjezdza Dr. Milton Waner wybitny specjalista od naczyniakow. Jesli ktos z Panstwa zainteresowany jest konsultacja u Dr. Wanera to prosze o kontakt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdan_23 Re: Dr. Waner w Berlinie 15.11.06, 23:53 bardzo chętnie, jednak chyba raczej do Berlina się nie wybierzemy :-( Pozdrawiam Odpowiedz Link
olga326 Re: Dr. Waner w Berlinie 16.11.06, 15:41 Jakis czas temu przegladalam strone Martynki i dowiedzialam sie, ze dziewczynka jest juz po operacji. www.martynka.wroclaw.pl/ Operacje przeprowadzil wlasnie ten lekarz, o ktorym pisze lila. Moze podaj na forum ile w przyblizeniu kosztuje taka konsultacja, podroz do Berlina itd. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 16.11.06, 16:27 Faktycznie Martynka byla operowana przez Dr. Wanera. Rowniez Kacperek i Alunia byli przez niego operowani. W lutym kolejna trojka naszych polskich dzieci bedzie operowana w Berlinie. Wszystkie te dzieci mialy naczyniaki olbrzymich rozmiarow i leczenie prowadzone w Polsce nie przynosilo rezultatow. Mysle, ze osoby zainteresowane moga spokojnie zasiegnac jezyka u rodzicow tych dzieci, poprosic o opinie i dodatkowe informacje. Jesli chodzi o koszt podrozy do Berlina to naprawde nie potrafie odpowiedziec na to pytanie natomiast koszt konsultacji ustalaja Niemcy. Z tego co pamietam to bylo to chyba ok. 400 EURO ale nie jestem pewna. Poza tym ta suma moze sie zmienic wiec nie potrafie Wam dokladnie odpowiedziec. Wiecej tego typu szczegolow dowiem sie na pewno na poczatku lutego ale jesli ktos mysli o konsultacji to trzeba dzialac juz teraz. Dr. Waner zazwyczaj spedza 4-6dni w Berlinie z czego tylko 1 przeznacza na konsultacje. W pozostale dni operuje. Dostac sie do niego nie jest prosta sprawa, Kacper czekal 1,5 roku. Mam nadzieje, ze udalo mi sie odpowiedziec na Wasze pytania. Jesli moge jeszcze w jakis sposob pomoc to prosze do mnie napisac na adres lilazw@gazeta.pl Odpowiedz Link
gosia197878 Re: Dr. Waner w Berlinie 29.01.07, 10:09 dziendobry chcialabym zasiegnac konsultacji u pana doktora ale nie wiem gzdie szukac tego kontaktu Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 29.01.07, 17:43 Odpowiedzialam na prywatna poczte. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gosia197878 Re: Dr. Waner w Berlinie 29.01.07, 18:30 witam przeczytalam pani wpis ale nie wiem gdzie mam sukac tego prywatnej poczty podaje wrazie swoj adres @mailow gosia197878@o2.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link
ada423 Re: Dr. Waner w Berlinie 08.02.07, 10:23 Czy Pani wybiera się do Berlina, i czy trzeba rejestrować się do dr? Proszę o adres i informacje jak dostać się do dr? Mój adres ada423@wp.pl. Z góry dziękuję -mama Ani Asia Odpowiedz Link
ada423 Re: Dr. Waner w Berlinie 22.02.07, 21:58 Jestem mamą teraz 3miesięcznej Ani. Dzięki Pani Kasi ze Stanów udało nam się zasięgnąć konsultacji u Dr Warnera i myśleliśmy że na tym koniec, lecz ku naszym zaskoczeniu Ania została zoperowana przez Dr Warnera we wtorek 20.02 br. Teraz mimo małej opuchlizny widzi znacznie więcej a za parę dni otworzy oczko całkowicie. Jestem szczęśliwa , że skontaktowała się ze mną Kasia i dzięki jej zaangażowaniu Ania jest już po operacji (został usunięty cały naczyniaczek z powieki). Szkoda że nie mogę wszystkim pokazać Ani ale nie można wejść do albumu a tym samym zamieścić zdjęć. W Berlinie spotkałam Kacperka, Martynkę, Alę i inne dzieci leczone przez Dr Warnera. Efekty pracy tego lekarza są niesamowite (przekonać się można wchodząc na strony tych dzieci). Rodzice walczcie o zdrowie swoich dzieci ,nie poddawajcie się!!! Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 26.02.07, 16:45 Ciesze sie, ze moglam pomoc a jeszcze bardziej ciesze sie, ze Ania jest juz po operacji:) Jest szansa, ze Dr. Waner zawita do Berlina juz w maju, wiec jesli jest ktos zainteresowany konsultacja to prosze o kontakt. Szczegolnie zachecam osoby z duzymi naczyniakami lub trudnymi do wyleczenia. Poniewaz na konsultacje przeznaczony jest tylko jeden dzien ( a w zasadzie 5-6 godz.)liczba miejsc jest ograniczona, wiec prosze nie czekac na maj bo moze sie okazac, ze nie ma juz miejsc. Odpowiedz Link
alunia822 Re: Dr. Waner w Berlinie 09.04.07, 18:35 Asiu, Wysłałam do Ciebie pocztę na meila gazetowego:) Jak znajdziesz chwilkę to czekam na odpowiedź. Pozdrawiam. Alicja Odpowiedz Link
gosia197878 Re: Dr. Waner w Berlinie 23.02.07, 12:26 witam pani ado napisalam do pani na poczte mam nadzieje ze odpisze mi pani Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 01.04.07, 15:14 W przyszlym tygodniu wysylam liste osob na konsultacje do Dr. Wanera. Jesli sa chetni to prosze o kontakt:lilazw@gazeta.pl Odpowiedz Link
liptonka111 Re: Dr. Waner w Berlinie 04.04.07, 00:08 Jestem mama Martynki.Dr Waner operował ja po raz pierwszy we wrzesniu ub roku, drugi zabieg miała w lutym, jedziemy w maju na nastepny(martynka miała wyjątkowo duzego guza naczyniowego stąd konieczność kilku zabiegów)Jeśli macie pytania odnosnie Berlina, dr Wanera chętnie odpowiem.Jestem z Wrocławia 603082284.Nie czekajcie dziewczyny, działajcie,chcieć to móc!!Moja Martyna zaczepia ludzi na ulicy i pokazuje im policzek mówiąc że nie ma już na nim złego ała,jest szczesliwa i przestała być wytykana palcami na ulicy. Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 31.07.07, 08:20 Dr. Waner bedzie ponownie w Berlinie w pazdzierniku. Odpowiedz Link
magda740814 Re: Dr. Waner w Berlinie 02.08.07, 23:03 A co z wizytą w Polsce? Bo z tego co pamiętam zamierzano podjąć próby jej zorganizowania? Pozdrawiam Odpowiedz Link
lilazw Re: Dr. Waner w Berlinie 04.08.07, 16:04 To raczej bardzo daleka przyszlosc ale moze kiedys sie wydarzy. Niestety naszym szpitalom wiele brakuje do zachodnich szpitali. Odpowiedz Link
kasia0067 Re: Dr. Waner w Berlinie 18.08.21, 12:23 Dzień dobry, pilnie potrzebuję konsultacji u dr. Wanera. Będę wdzięczna za każdy kontakt Katarzyna Odpowiedz Link