Dodaj do ulubionych

jak sie zrobic na kozmo-bojsa?

24.05.04, 23:01
kupie se łańcuha z tombaku, koszulkie ze stadiona i obwisłe, zarąbczyste
dżensy i lakierowane pantofle ze spżonczką, fure, skure i komure jusz mam -
bendę trendowy i zehce mnie kturaź?
Obserwuj wątek
    • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:03
      ale musisz ten, tego, no zp...spr...zprecyzować jakom skure i jakom kumure no i
      fóre, bo my jesteźmy trędi i na tym fszystkim się znamy bo my wysoko mieżymy!

i witamy na forumsmile
      • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:04
        a ty jak nosisz stringi to masz szanse bejbi.
        • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:05
          no tródno, rzebym nosiła jakieś zwykłe majtasy, ja nosze stryngi i to
          najlepszej wirmy, bo jakrze by!
          ale tak jak napizałam, kozmo wysoko mieżom. Od nas wymaga sie wiencej!
          • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:08
            a w Kozmo był model stringi na rurzowych szelkach masz takie ?
            • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:10
              ja mam z szelkami i futerkiem na pżedzie!
              • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:11
                i spodnie bes tyłu i bluske bes pżodu tesz masz?
              • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:12
                czy spośród ino tych frendzelelków wystaje siakieś łoczka, czy inne łuszyska zwierzont? Bo ino czytołem,że teraz modne ino som takie łubiory a'la nejczur, znaczy siem powrut na łono...
                mata stringasy z mordkom zajenca z przedu?
                • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:15
                  na łono pofracam zafsze jak potżeba, albo nie! ale futerko jezd sztuczne, bo
                  nie wolno kżywdzić zwieżątek.
                  blusek bez pżodu mam od groma, zwłaszcza na egzaminy, bo do klóbu pożestaje na
                  braku bokuf.
        • kamaoka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:07
          no ja nosze, i jestem hetna na taki cihy foromowy flircik, ale bedzie zajeb...
          nie laski, to musi byc tredi, tak jak gadanie na czatah z tymi fszystkimi
          facetami, ja zawsze wystepuje jako chetna_blondynka70D
          • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:10
            a ja założe bokserki w słoniki i truskaweczki i bendzie foto-brawo-kuszel-story
            i randa w ciemno na raz.
        • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:08
          jerzeli stryngi, to tylko z wystajoncom GUMĄ, coby guma była biała, a stryngi czerwone (coby w Ultrawajolecie widadź było...) i koniecznie za spadajonce spodnie do kolan, coby syćcy zobaczyli jaki jesteś na czasie, przy każdym Twoim shylaniu...
    • reniatoja Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:05
      cze Sloggi, stara wiaro!

Kup se, Sloggi łanńcucha koniecznie ftedy beńdziesz narescie kulowy, a nie tag
      w tym kapelusiku (dobże rze nie s piurkiem hihi). Kup se s tombaku, taniej
      wychodzi, a nie widac rurznicy, to po co pszeplacac, co nie? Alowjiu to
      pamientaj zafsze, nawet jak sie nie udzielam na salonach, ale teras nie
      wyrabiam bo znalazlam te forum i teras tu jest muj internetowy dom. Strasnie
      cie koham, to se zafsze pszypominaj wf trudnych hfilach. Ja dzis mialam takom
      trudnom hfile na silowni bo instr€ktor osiemnasty pot ze mnie wyciskal i ftedy
      se o tobie pszypomnialam i od razu mi sil pszybywalo i dalej moglam cwiczyc,
      rzeby tesz byc taka kulowa jak ty jestes, bo w sierpnió mam byc u ciebie na
      kawie na twoim kfadracie to bym sie chciala jakos prezentowac, co nie? No to
      kul.

smile
    • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:06
      jesteś komplitli nieteges z modą...wstyd wyjść na ulicę,bo jeszcze pomyślą,żeś ten.,..no..od facetów i bikiniarzy...
      Teraz to się nosi koszule. Koszule w krate, koszule kolorowe, koszule z frędzlami, koszule z łatami, a już po rpostu odlot sezonu, to najnowsze koszule w kratę potraktowane wybielaczem, coby białe plamy ładnie wyglądały...

Do tego jakieś zajebiste spodnie z latexu, czy innej skury sztucznej mocno świeconcej, białe sandauy i mokasyny (ewentualnie czarne sandały) i w ogóle "Twój seks musi być bardziej sexi", musisz być zmuszony do 5 razy pod rzą i będziesz całkiem Kozmo...
      • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:08
        sandały starrrrrrrry to tylko do białych skarów, a te mam zawsze
        skurzane spodnie i sandały, łoł jes.
        • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:10
          gdzieś czytołem,że jedynie teraz na Salonach, czy innych biznesenowych biórach w stolycy nosi się czarne garnitetury, a do tego karzom nosić czarne sandanały i białe skarpetony-bo pracodawcy dbajom ino o zdrowie naszych stup...

zatem wciskaj siem ino w garniacha, wsuwaj sie ino w jakie trzewiko-sandały i na miasto się lansować!
          • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:12
            i ful wypas klapki do białyh skarów na grila tesz mam i prowadze bryke jedom
            renkom.
            • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:13
              a drugom podgłasianiasz Cedeplajera,co to puszcza bity Mezokracyji, czy innych super-hiper trendy aktualnie hyp-hopowców ino siakieś Jeden Osiel L?
      • reniatoja Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:08
        ale pamientaj rze do sandauf najlepsze som biale skarpety. Te bronzowe
        wyglondajom strasznie wsiowo.
        • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:13
          ale samonośne są tylko bronzowe
          • reniatoja Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:15
            sloggi napisał:

> ale samonośne są tylko bronzowe

Ale jak teras doczytalam, ze umisz prowadzic gablote jednom renkom to
            praktycznie s kszesla spadlam z tego wrarzenia i uwarzam, rze nawet w
            bronzowych jestes megakulowy, normalnie ta jedna renka mie zakochala f tobie
            juz na stuwe. Jestem tfoja. Jutro znowu polece na fitnesa, pamientaj robie to
            tylko dla Ciebie!! Za tom jednom renke. smile
      • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:09
        oj pienć razy bez pżesady. arz tak wymagajonce nie jesteźmy! warzne, rzeby
        kohał i lateks miał! (tak ze 4 razy to by sie pżydało)

witamy serdecznie!
        • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:15
          a czy Kozmo Bojz musi siem myć?
          Boto ino tera powstało wśrud moich ziomków pytanie,czy w lecie ino czeba myć siem co dzień, czy ino raz w tygodniu wystarczy.
          Bo ino słyszaliśmy, że kobietony, to lecom na takych menskich, spoconych twardzieli....
          a fffogule to pot siem ino dobrze łonczy z dresem...ale dres aktualnie nie Kozmo...
          • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:19
            nie waszne. waszne,rzeby pahniał! a jak to zrobi,to jego broszka.
    • powerpuffgirl Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:15
      ja najbardziej lóbie mondryh facetuf bo nie jestem taka pofieszhowna. musisz
      kópic sobie ęcyklopedje, rzeby mnie poderwać i fszystko musisz umieć o co cie
      zapytam!! ja mam ambicje, nie zadaje sie z byle drehem!
      oczywiście gruby złoty łancuch bedzie dotadkowym atutem, podobie jak ciuhy od
      kelwina klajna i gucziego i tomjego hajfajgera. i perfjumy farenhajt muszom
      być! czym sie i lansuj!

papatki
      • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:18
        a jeżelim ja siem psikowam tym nowym Pierem Kardejnem, co to reklamofffany jest w telewizorni,a co to pol miasta zaposiadlo-to mogem być?
        bo ja siem staram,ale zadna mnie nie chce...
        moze to rpzez te okulary -15 dioptrii?
        czy okulary som glamur i szik w tym sezonie?
        • powerpuffgirl Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:23
          okólary? to zaleszy ot oprafek! ile kosztowały i od jakiego som projektanta.
          mojim zdaniem powinny kosztować około 2000 zł oprafki (pjer karden, guczi,
          dojcie ent gabana) i szła około 3000 zł najlepiej z japonji.

chej lowe w razie wontpliwości pytaj! ja zafsze pomagam kozmodziefczynom i
          kozmofacetom bardzo hentnie! ryli!!

papatki
          • geograf Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:28
            bo ja siem martwie...
            ja mam te..no...dwuog...no..og..ogniskowe jakieś tam łokulary i łone bzydko wyglondajom podopnierz...staram siem jak mogem, ale dziefffczyny siem ze mnie podśmiechychiwawują i mam kompleksy...

myslisz,ze gabbana i siakieś dolcze pomoże?
            to ja siem pżejdem do łokulisty i sklepu z łoprawkami...
            bende szik.
            jeszcze jak sem walne birzóteriem na zembach w kolorze tórósu to już fffogule padnom dziefffki na kolana...
            • powerpuffgirl Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:34
              chej nie martf sie! ale ić do superkozmomodnego salonu f cętróm mjasta, a nie
              do zfykłego okólisty!! musisz poprosić o pomoc jakoms kozmolaske w takim trędi
              salonie i ona cie wylansuje na ma!! morze jom od razu wyrwjesz...

powodzenia i pamietaj "kozmo jezd zafzez tobom i f tfojej torepce lup plecaku,
              albo hociasz f tfoim umyśle"
    • yat Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:15
      Boszsze...

Ta dzisiejsza młodzież tongue_out

Pozdrawiam smile

PS - Ja tu tak zupełnie incognito tylko smile
      • nat.ka Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:17
        pozdrawiamy równieżsmile

jak na moje to facet musi być czóły i mondry, ale mógłby sie trohe wylansować.
        np biegać w takiej bialej opasce z daszkiem firmy nice.
    • envi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 24.05.04, 23:34
      ja lóbie prfdziwyh maczo,ze złotym łańcóhem, sygnetem, drzinsami od Kalwin
      klejn i koszulko madein Zara ale wciongnientom bo inaczej to nie trendy,i
      najlepiej jakieś megaczad mokasyny za 5999euro.i nie lóbie pakeruf ani
      kfadratuf, ja wole takich modelowych hłoptasióf co są madafaka i do kaszdego
      klóbu mogę z nimi wejśź i kolerzanki bendom patrzec zazdrośnie, rze muj hop
      taki elegęcki i zadbany jest.W dress to óbiera się muj miś jak idzie pod blok
      postać z kómplami.
    • sloggi Re: jak sie zrobic na kozmo-bojsa? 26.05.04, 08:38
      ide na stadion i bende się przerabiał na kozmo-bojsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka