envi Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:37 wrzyzcy kturzy som kozmo mogom i som mile widziani z henciom pszyjmujemy nofyh czlonkuf Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:38 A Ty sie czego wypowiadafszy za załorzycielke foróma tego, he? Odpowiedz Link
ugo Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:40 piecyk, skoro ja mogem to i ty morzesz Odpowiedz Link
ivvcia Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:45 to nie trendi tak mófić do kozmo koleszanki! my tu jezdeśmy miłe dla fszystkich! Odpowiedz Link
ivvcia Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:38 ahhhh piecyk!!! jag miło ciem tó fidziedź!!! jag kcesz bydź kól i trędi to pisz śmiało!my ci fszystko powiem co i jag! i low ju i pirz jak najwiencej! Odpowiedz Link
ugo Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:38 mogom, pźeciesz ja jeztem kozmo-boi Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:40 Jacie gacie, hyba zaras do ólóbionych dodam se go DD Odpowiedz Link
ivvcia Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:41 my jusz fszyscy od dafna mamy je f ólóbionyh! Odpowiedz Link
ugo Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:43 ja dopiero ot fczoraj, bo nie fcześniej nie znałem szywru Odpowiedz Link
ugo Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:41 połowo KR to tesz kozmo, ale kozmos ;DDDD Odpowiedz Link
envi Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:43 ej hlopcze,jak ty traktojerz kozmo laske?ja ciem tu fitam z otfartymi ramjonamija frarzliwa dziefczyna jezdem i siem pszes ciebie rosplakalam Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:45 A to sory batory (<- trędy pofieconko), pudź w moje ramiona, hentnie Cie ótóle! Odpowiedz Link
envi Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:56 ot rasu mi lepiej, jetnak wierz co to som kozmo zasady Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 25.05.04, 23:59 Fyshło mi tak niehconco... Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:00 A jakom brykom jezdzisz bo kozmo boj to musi miec fajnom a nie jakies pódelko stuningowane? i czy jestes naprawde kul? lubisz muzyke umc umc bo jak tak tak to witaj wsrut prawdziwych kozmopolitanek papatki i buziaczki trisia Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:03 Jeżdzem takim fajnym czerfonym nie tuningowanym, a umcy-umcy to słyhać na 10 kilomiotrów ode mnie i somsiady sie gniewajom jak zaiwaniam pod blokiem, bo mi kurzy sie z oponek. DD A piszczom kól rze chey!!! Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:06 to kul ziomal jestes i pewnie chcialabym cie poznac jak zerwe ze swoim Miskiem bo mi sie skiepscil ostatnio i żenady odstawia.DD to nara i cze bo idem spac papatki i caluski trisia Odpowiedz Link
ivvcia pieczyk a on ma dach? 26.05.04, 00:08 bo jak nie ma to ja siem hentnie spotkam s tobom! bo muj misiek to ma taki z dachem a to nie trędni jezd i mi fstydu robi. a ja fraszlifa jezdem. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: pieczyk a on ma dach? 26.05.04, 00:09 Z dahem, ale shybher mam, morzesh sobje powystafać! DD Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:08 Pewnie rze kulziomali. Tesz ide spadź, bez óbrania oczywiście. Joł for ol kozmos! Kozmos rulezzz! Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:12 Kozmo rulezz! ja tesz spie bez ubrania bo skura wtedy oddycha ale najpierw sie posmaruje moim kremem od diora papatki trisia Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:14 A ja miałem kjedyjyś radio diora ale wywaliłrzem bo to niekól było... Teraz mam only soniacza... A w óbikacji wierza onkjo, bo to kól jest hyba. Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:16 nie wiedzialam ze ten dior tez radia robil... od kozmopszyjaciol to sie mozna ciekawych żeczy dowiedzieć. Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 08:48 No, tylko na jim pisało "diora" a nie "dior", a to hyba niekól, a co? Odpowiedz Link
envi Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 00:19 pchi,a ja to mam calom lazienke od Djora. Odpowiedz Link
nat.ka Re: A kozmo-bojsi mogom pisać tó??? 26.05.04, 12:54 a ja mam diorr piecyg oczyficie mósisz tó jurz tera przyhodzić bo jurz jesteź w szponah kozmo i zawsze tu o...u...ożeźwienie pżynosisz i Cie terz kohamy niezalerznie od niefirmowego szlaufroka! Odpowiedz Link