eirenne 30.11.04, 00:25 Do mję taki natę pszykłat: "ja sje fcale nje hfale, ja poprostó mą talend" Pszysłuf pełę skromnoźci i fdzienkó. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 30.11.04, 00:27 A domje: Jaki Pan taki kran bo tomi sie kojaży z zakópami. No i troche z zexem bo ten kran to wjecie... Odpowiedz Link
ja22ek Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 30.11.04, 09:09 Taki dobry pszysłuf dla fszyskih Kozmo-gerlz to jezd - Ot pszy bydkó guowa ńeboli. I karzden Miś Atrzeg mósi go poznadź i napamjeńdź za pamjentadź, jeźli hce mńedź ódane zpułrzyće zegsóalne zezfojoł lazkom. Bo prezęd za tyśonc peńced zto dźewjeńced eóro óleczy karzdy kobjecy bul guowy. A jaki dlamię przysłuf to jerzcze ńewję, ale morze mi gto do radzi. Odpowiedz Link
aga_piet Dzie kócharek 6 tam niema cojeźdź 30.11.04, 16:08 „Dzie kócharek 6 tam niema cojeźdź” gdyrz jedzenie niejest trędi i sie nieutyje. Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 30.11.04, 16:25 do mię hyba takje "kto ie reszdki i osdadki ten iest Piąkny i Góatki" (bo looobie jeść orass jestem Pienkny i Głatki) )) Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 30.11.04, 17:11 a ftzale rze bo ńe, nąstop, i ty są to dobże wież, rze to tfuj pjezeg bez dahó - eee znatshy sie pieseg ze gufkom jag orhideja "ie reszdki i osdadki"! no wientz jakim prawę TY sie dopasowójeż do tego pshysuowa? hyba rze ó ciebie ejzd kóhareg sheźć i tyh reshdkuf i ostadkuf startsha dla Was obuh. zwracą chonor. A jag jeżdże maż ostadki puatkuf rush to jush wogle ofshę.Nąstop we puadgah rush to morze pshes angelologie wyglondadź guatko i pienkńe. Nazdępnom razą daj sie skamerowadź cośby my wshyscy mogli obglondnondź. Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 13:17 no tag, mam skamerowane tylko jak robje sószi i kaczke w po ukraińskó (znaczy - f pomarańczah) (ale i tag foteg Wam, Wy Charpje nie ślnę) hih Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 03.12.04, 20:08 pchi nąstop, ty jezdeź w mylnym błeńdzie znowush. My ftzale ńe kcemy obglondadź ciebie tylgo to jag sie sóshy kaczke po ógrajińsq.I ńe pshezywai sie Harpo jedę tagi.Tzo, miuo ci teras? Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 14:34 "jag sopie poźcielirz tak siem wyźpirz" takie pszysuowie bo pszecie mamy słórzonce ot zpszontania i źcielenie órzek. Wienc moge tag powiedziedź i śmiadź sie rze ja nie mószem źcielidź Odpowiedz Link
bzdura24 Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 14:39 trohe nie na temad ale.. Znalazuam taki pszysłuf : "Mniej to boli, co w oczy nie kole." i mysle sopie rze pszecie to jezd wiadome rze jeźli coź nie kole w oczy to nie boli ... to po co takie pszysłofia?? dla gópkuf jakiź? Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 14:50 Aja se znalasłem tagje: "Lingua est hostis hominum amicusque diaboli et feminarum" hyhy Odpowiedz Link
eirenne Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 14:56 Język jest wrogję misiaczkuf i pszyjacielę kobjed i djabła??? Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 15:02 łoooo, brafo iręko, szytało się Czehowa? )) non.est.quod.post.cibum.studeas Odpowiedz Link
eirenne Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 15:29 no wjeżco... ja sgadłą! nje czytam gópih gópot fcale a to drógje, to nje mogie sgadnońdź- rosómję rze piszeż o sobje, rzecuś pojedzenjó robiż, aleco? njema pszyparkję pomyłki wesłofje studeas? To hodzi o to, rze co robiż??? Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 18:02 hodzi o to, rzeby nie czytadź mię po jedzenió ) non.bonus.somnus.de.prandio Odpowiedz Link
aga_piet Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 22:26 Jak jurz tak po zagranicznemu zaczeliźcie jechać to pszypąniało misie irz „In wino weritas” – siemi podoba gdyrz o winie, ale umje w weritasie tylko śwjęte obrazy i ubrąka do krztu, ale pewnie dzieś tam w tym kraju co tę pszysłuwek pochodzi to wino tesz spszedają. Cauje Aggie Odpowiedz Link
eirenne Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 23:12 no dopra, ale skont to wziełeś? to studeas? Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 02.12.04, 12:39 jag to z kond? z Seneki "Epistulae morales ad Lucilium" 94, 20 o! )) Odpowiedz Link
eirenne Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 02.12.04, 13:01 kórde to oTobje Seneka pisał? łaaaaaaaaaaaaaa)) Odpowiedz Link
eirenne Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 02.12.04, 13:02 acha, ale ktoto jezd tę Seneka? Coź jag Tomaż Lis? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 21:31 Do mnię najbardziej pasój pszy słowie: "Fóra, skóra i komura"! Pozdrafki i cmoxxxiaki dla gerlsów! *** Odpowiedz Link
ambjutiful Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 01.12.04, 22:42 Pjedzu, ty jag ropirz takje cóź *** toja safsze myślem rze Ty puaczerz i rze Ci smótno. weś Ty Pjedzó mi wyjaśnij, bo siem smartfiuą snuf. A pszysłuf jaki do mję pasuje to : "DZIEFCZYNO KOHANA POKASZ MIKOLANA" bo sbliszajom siem Mikolajki... Odpowiedz Link
okrent9 Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 03.12.04, 20:19 ambjut, ja myźle rze pjetzyg to tak pozyła causki. i tag mó spadajom z warg,o: **** Ale morze ńeh ą sie wyporalyzóje f tym temadzie. A ja kciauą powiedziedź rze do mńe f tej kfili pasóje pshysuf: 'Polag jag guodny to zły".Bo ja wuaźńe jezdę najedzona kavjorę i tshóje jag wysyuą pshes moje okięko na cały źwiat dobro co ze mńe promeńóje i pratzóje ftę sposup nat pokoję źwiatowym. Odpowiedz Link
nonstop Re: Jaki pszysłuf do Waz pasóje? 04.12.04, 10:50 oooo, a mjała kavjor z Astrahańa? (a bliny z kond?) Odpowiedz Link