bei 15.09.06, 00:38 ot kilku dni cisza....bżmi jak ómieranie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 00:41 To raczej opsrukcja. Mało kozmo. Ide bo się zararze! Odpowiedz Link
wave32 Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 16:56 No hyba rze..., njjjje, to raczej niemorzliwe... Kórna, morze foróm stanąu, bo formóuovicze som f PRACY????? ;DDDD Odpowiedz Link
ja22ek Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 18:37 Wjecie co? Byłę nie dawno w Niemcach i niewidziałem tam wogle kozmo. Z wyjontkiem jednej laski w bjałych Kozaczkah. Morze Kozmo sie tfó tfó pszerzyło? Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 19:23 nooo jadzgó, czeba zaóorzydź foróm óacińzgie Odpowiedz Link
aga_piet Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 19:35 Chm... No dobra... pszypuśćmy irz nawet jeśliby dopuścić teł i tak wonptliwą chipotyteze - to w uwczas... TO KIM MY TERAS JESTEŚMY?? Czyrzby nas dajmy nato NIE BYŁO?? A morze w Niemczech kozmo się jakoś inaczej nazywa? Morze po ichniemu jenzyku to jakoś inaczej leci?? Pszeciesz tam się inaczej pisze i inaczej czyta, bo nawet Ojciec Śwjęty Papjerz pszecierz mjał naszą mowe inaczej napisaną, po niemjecku i to inaczej brzmjało! Odpowiedz Link
okrent9 Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 20:31 Myźle irz jezdeśmy wymaruom grópom etytshnom.I podeyrzevą irz aby ocaledź beńdzemy śe teras móśeli rozmnarzać ve vuasnym grońe.Po ńevash ya pjersha na to fpaduą mą pravo pjershego vyboró.Vybjerą Age i beje.Mamóń yess ęrzyńerę- ą to yakoź zauatfi. Odpowiedz Link
aga_piet Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 22:18 No ale jak my sie tak same roznorzymy?? Szwagjer otpada bo rodzina, wjęc raczej nieteges... Ale Inrzynier, JaZZek i Wave - nie widze pszeciskazań. Jakoś sie czszeba wymjeszać, Okreńcie, to nietakie proste. Wjem, bo widziałam taki film o rzubrach. Odpowiedz Link
okrent9 Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 22:40 ale AGÓ, no ya pshećesh muvje ot czego my mamy ęrzenyera? ńeh tom genetykom śe ras zajmńe. Odpowiedz Link
aga_piet Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 15.09.06, 22:46 Ale to on ma sie zajońć tą genetyką z nami czszema? A to nie jest jakaś sodomja albo inna gomorja? Odpowiedz Link
okrent9 Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 16.09.06, 02:43 z yakimi czema Agó? no fsómńe to ya ńęvję ilu tyh genuf ęrzyńer poczebóye, myźlauą dopotont irz 2.a sondze irz karzda znas agó ma bynajmńey jedę taki gę a reshta nalerzy yoosh do nałkofca do jakyego zalitsha śe mamóń.Ja fogle óvarzą irz zarufno ja jag i vy z bejko jezdeśmy fspańały materyaó kozmorospuodovy i żkoda by byuo go ńevykożystadź. a poza tym to se Agó dauaź bayke vmuvidź irz Sodomja albo gomorja istńaua i jom zalauo.To yosh yess davno naókom ódovodńony mid. Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 16.09.06, 11:20 nono, Dziefczyny, ja jezdę tylko zdón prosty, pjece robje, io rzadnyh genah nie słyszałę ) Odpowiedz Link
ja22ek Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 18.09.06, 08:58 Oi Okrent Okręd! Jake geny? Czy ty kedy jakegoś gena widźałaź? Pszecierz wjadomo isz to Pan Buk naz ztfożył! I czeba otpowjednio dotego po stempować Odpowiedz Link
okrent9 Re: te gjeny 19.09.06, 22:51 myźle irz taki potomeg posftaóy infitro inblamko i niktognito to byu by od rasó ałtomatydżńe posuę albo naved senatorę z imónitetę. a to yess hyba kozmo bo morzna jeździdź ałtkję bes dahó dvjesta na godzine i fshyscy mogom skotshyć! Odpowiedz Link
ja22ek Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 19.09.06, 16:49 Sorki Okrentko za nieprawdziwe zażóty , musze sie sam skrygować. Na pewno widziałaź jakegoś gena, enpe Gena Hakmana! Odpowiedz Link
okrent9 lóbje 19.09.06, 22:56 yag mi śe menshczyźni krygóyom vjentz vybaczą.A jeźli o genuf hodźi to osobiźće ńe vidźauą, a na g tylgo gary Śliniśa. ale ą yess za to pshystoyńejshy. Odpowiedz Link
fiosna Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 18.09.06, 16:00 sapomnjauam , sze tesz inflakrantii Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 18.09.06, 20:28 inse Minowadź??? błeeeh Odpowiedz Link
inrzynjer.mamun Re: tlaczego foróm sie zaztopował? 18.09.06, 20:28 PiEs wole jósz IN kóizycje Odpowiedz Link
fiosna Re: foróm sie nje saztopował? 19.09.06, 11:34 a miauo bydź tak pjenknje nawet gjeny bez ogonkuf miauy szancę narzycie inszynjeria gienowa jesd na wyzokjim posiomje i ciongle cóź sie rósza ras fpszut ras ftył , niekiedy róhem posówistym gronostajnie pszyspierzonym Odpowiedz Link
czy_po_czy Re: foróm sie nje saztopował? 19.09.06, 14:21 a ja słyszałę w tiwi o rozmrarzańó metodom in wiadro. Naprawdę tag muwili w mondrym programje i muwionc to nie byli in koguto tylko pi sało rze to som doktoży Odpowiedz Link
bei Re: foróm sie nje saztopował? 19.09.06, 17:32 in viagro to tylko poczonteg do rosmnarzania. Odpowiedz Link
okrent9 tylgo rze 19.09.06, 22:58 imfraglanti to ńemorz bydź infitro fiosno.Vidźauą ftivi. Odpowiedz Link
aga_piet Re: tylgo rze 19.09.06, 23:41 Infiltro? Pszez filtr czyli? Niepszepuszcza złych gienuw? Odpowiedz Link
bei geny 20.09.06, 22:33 no ja wję, rze geny som nieroserwalne z ewolócjom, a ewolócja z owólacjom i ejakólajcom ( a o co hodzi s tom kolacjom, rze proteiny jemy jak jezd ejakólacja?) Odpowiedz Link
fiosna Re: wielki gen Omm 21.09.06, 09:40 ras widziauam takjego f lesie , jako menski osobnik byu óbrany f spodnie i pułażdż ,ale jag otkrywau ten pułażdz to nje mjau tyh spodni , i to byu marny widok , i nje wjedziauam co mam srobidż Odpowiedz Link
bei no i 20.09.06, 22:37 jerzcze- powjeccie mi- jak to jezd z genOmem? Czy to jezd gen i ten opur? Odpowiedz Link
aga_piet Re: no i 20.09.06, 22:38 Genom? To taki ztforek chyba... taki mały w lesie albo w bajce. Odpowiedz Link
czy_po_czy Re: no i 21.09.06, 13:03 morze genOm to fspuł czójnik oporu genó pszed po działę komurki ?? a mnie zastanawia to jaki fpłyf na to kto poftanie metodom in wiadro ma rodzai za stosowanęgo in wiadra. czyli rze jak bendzie aluminjowe wiadro to bendzie robo kop czy inszy terminator ? co morze wienc pofstać z plastikowego rurzowego wiardełka ? Odpowiedz Link
bei Re: a czytaliźcie siedem matek Ełóropy? 21.09.06, 20:26 bo ja nie czytałam, ale sonsiad- Pabeł mi opofjedział Odpowiedz Link