Dodaj do ulubionych

Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanadzie

14.09.11, 05:17
Tekst linka

Zapraszamy do nowego portalu darmowych ogloszen drobnych dla Polonii w Kanadzie! Tylko u nas tysiace ogloszen, tysiace uzytkownikow, najlepsze rezultaty i ... wszystkie ogloszenia zamieszczasz za DARMO! Witamy!
Obserwuj wątek
    • tomaszow2323 Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 11.12.11, 13:24
      a tutaj znajdziecie sporo ogloszen z pomorza ogloszenia a tutaj oferty pracy z calego kraju praca
    • 2005emma Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 20.05.12, 14:13
      www.goniec.net/goniec/og%C5%82oszenia-drobne/oferty-pracy.html
    • 5goja Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 17.11.14, 21:13

Jeżeli szukasz dodatkowej pracy serdecznie zapraszam .

Firma amerykańska otwiera rynek europejski .
      W Polsce otwarcie w styczniu .

Plan wynagrodzeń jest unikalny , wypłacane raz w tygodniu.
      Firma jest stabilna finansowo.
      Produkty mają niesamowite rezultaty .
      Pracujemy w grupie dlatego każdy osiągnie sukces.
      Więcej informacji otrzymasz wypełniając formularz na stronie

lpgngroup.pl/mbobek/
      Zobacz rezultaty naszego produktu.

www.youtube.com/watch?v=-qkuqzyGfbs&index=1&list=PLSOarZEohuXaJgI_LpWWiM9Be3HIoXtun

• 25barbara Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 15.10.16, 20:00
      Szukam swojej rodziny Majewskich zamieszkałych w Kanadzie wiem że ciocia na imię miała Kasia a druga lodzia
    • suchorzow Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 14.09.17, 23:03
      NIERUCHOMOSC Z ZABUDOWAMI GOSPODARCZYMI POLOZONA W WOJ PODKARPACKIM BLISKO WYCIAGU NARCIARSKIEGO. DUZA ILOSC MATERIALOW BUDOWLANYCH ZE STANOW. MUSI BYC SPRZEDANA WLACICIEL NIE WRACA DO POLSKI. KUPIONA ZA 300,000 ZL, SPRZEDAM ZA 120,000 ZL. TEL 1-773-718-5000 W CHICAGO ALBO EMAIL SYLSCAY@YAHOO.CA.
    • citygatetwo Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 16.01.18, 20:51
      Telewizja Polska ponad 120 kanalow HD - $20/miesiac, mozliwosc korzystania bez dodatkowego urzadzenia na TV Samsung lub LG. 24h test za darmo. Info: nowiptv@gmail.com lub text 6474789350
    • terapia24canada Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 07.07.18, 19:41
      www.terapiauzaleznien.ca . Terapia tylko w jezyku polskim nie czekaj zadzwon lub napisz
    • terapia24canada Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 07.07.18, 19:44
      www.terapiauzaleznien.ca oferujemy stacjonarna terapie uzaleznienia od alkoholu w prywatnym osrodku w Novej Scotii zapraszam na odwiedzenie mojej strony pozdrawiam Jarek
    • terapia24canada Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 07.07.18, 19:57
      Dlaczego proponuje terapia uzależnień w Kanadzie – Nova Skotia?

walory natury i profesjonalnej terapii pomoże Ci w procesie powrotu do trzeźwego życia
      odizolowanie od nawału problemów życia codziennego
      zajecie się tylko sobą
      odzyskanie wewnętrznego spokoju i pogody ducha
      poczucie bezpieczeństwa oraz anonimowości są najważniejszymi elementami tej terapii
      przypomnę Tobie jak można fajnie spędzać czas,oraz cieszyć się trzeźwym życiem
      uświadomienie sobie długotrwałego procesu uzależnienia i łączące się z tym wspomnienia minut, godzin, dni, tygodni, miesięcy, lat utopionych w alkoholu
      Długoletnia ambulatoryjna praca z uzależnionymi zachęciła mnie do utworzenia stacjonarnego ośrodka w Kanadzie – Nova Skotia. Jestem przekonany, ze łącząc terapie z odpoczynkiem w bezpiecznym gronie poznasz piękno życia.
      Pozdrawiam Jarek.

www.terapiauzaleznien.ca
    • terapia24canada Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 25.09.18, 20:22
      www.terapiauzaleznien.ca
      Witam serdecznie jezeli ktos potrzebuje pomocy zapraszam na moja strone internetowa pozdrawiam Jarek
    • marek1930 Re: Darmowe ogloszenia drobne dla Polonii w Kanad 07.08.19, 20:55
      Witam zdaje sobie sprawę że takich ogłoszeń jak moje jest całe mnóstwo ale pomimo tego postanowiłam że i ja wstawię gdyż jestem już tak bezsilna iz niedaje rady .Dopóki byłam zdrowa jakoś dawałam radę i choć moje życie wciąż pod górkę przetrwałam .Niestety od niecałych 4 lat choruje zaczęło się od ostrej niewydolności żylnej później rak szyjki został w porę usunięty .Obecnie choruje na łuszczycę ,łuszczycowe zapalenie stawów, zwyrodnienie i przepuklina kręgosłupa,miażdżyca,tętniak aorty brzusznej ,zwyrodnienie sromu i zmiany przedrakowe, torbiele w piersi, powiększone węzły chłonne pachwowe i szyjne .lekarz orzecznik uzdrowił mnie choć moje choroby nie rokują poprawy .zostałam bez żadnego źródła dochodów jedynie opieka pomaga dając pomoc w wysokości 200 zł na wykup leków i żywność .kupuje tylko przeciwbólowe bo nie miałabym co jeść. Szukałam pracy która jest oczywiście ale żaden lekarz medycyny pracy nie wyraża zgody bym pracowała z taką ilością chorób niestety orzecznik nie przyznał mi nawet pracy w warunkach chronionych i boją się mnie zatrudnić .Jednym słowem mam zwyczajnie umierać .u sadowników nie dałam rady pracować bo po raku nie mogę za długo trzymać rąk do góry zaraz mi drętwieją ,dźwigać też nie mogę .chciałam odwołać się do Strasburga ale nawet na znaczki mnie nie stać a ich koszt nie jest mały bo to zagranica a wszystkie dokumenty cała kartoteka zdrowotna waży sporo.postanowilam jako swoją deska ratunku że sprobuje jeszcze tu choć przyznam szczerze nie wierzę że ktoś mi pomoże .zalegam z czynszem z rachunkami za prąd .jednym słowem mam pętle na szyji i zaczynam się poddawać .Proszę o pomoc .
      agnieszka12@interia.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka