Gość: aguleczka IP: 81.15.254.* 07.01.05, 23:17 Czy komuś odmówiono wydania green card w ambasadzie?Jesli tak,to z jakiego powodu? Pozdrawiam aguleczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pidżej Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 23:47 idź z tym na forum praca za granicą albo polonia - panuje tam zresztą cudowna atmosfera. tu jest forum turystyka. turystom zielona karta niepotrzebna ani nie przysługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 07.01.05, 23:50 hm?To chyba sie tobie coś pomyliło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.acn.waw.pl 08.01.05, 00:04 zobacz na pasek - jest Forum > Turystyka > Swiat >USA i Kanada. jest? zgłaszam do skasowania, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:11 Widze!W takim razie skasuj wszystkie pozostałe posty związane z loterią wizową,zieloną kartą i wszystkim co jest zwiazane i emigracją do USA,bowiem wszysto ze sobą się łączy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.acn.waw.pl 08.01.05, 00:18 ze sobą może, z turystyką już nie. dziękuję za poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:21 Nieee, może?! Ale na pewno ze sobą! oki nie zamierzam sie sprzeczać! Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:33 aguleczka nie kłóć sie z idiotą. Jeżeli dla niego loteria wizowa, sprawy emigracyjne, wizy pracownicze sa zwiazane z turystyką a tylko zielona karta nie..... od miesięcy jeżeli nie od lat ludzie na tym forum udzielaja sobie informagji na te tematy. notabene sa bardzo pomocni (czasami- i tu odniesienie do tego bufona). do niego: popatrz sobie lepiej człowieku na pozostałe posty!!!! o czym tu sie rozmawia??? 8 na 10 postów nie dotyczy turystyki a tyś się uczepił jednej dziewczyny. Wszystkich najlepiej wykasuj ot i co- ale takiego powera to nie posiadasz he he wiec.... po prostu odczep sie. nie podoba sie post koleżanki? to nie odpowiadaj- do nie zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:36 Dziękuje za poparcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:39 hm? Aga moze coś wiesz na temat tego oto postu??? i ogólnie loterii 2005? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:44 wiem tylko tyle co tu wcześniej pisano... zdaje mi sie że jak masz wszystkie papiery ok to nie powinno być problemu... tak tu pisali inni. przykro mi ze nie moge ci pomóc. ale ja ide w poniedziałek starać się o turystyczną... trzymaj kciuki a ja będe za ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:49 Oki bede:)trzymać kciuki..hehe..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:52 a w ogóle to ty kiedy masz rozmowe?... i czy masz te wszystkie papierzyska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:55 Hm..własnie wszystkich nie mam,mam problem z 2 dokumentami ze stanów..a rozmowe mam 23 lutego!ale jeszcze dużo mam załatwiania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 00:57 Coś mi sie wydaje,że kolega z ,,turystyki''zrezygnował z forum..heheh Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:01 Gość portalu: aguleczka napisał(a): > Czy komuś odmówiono wydania green card w ambasadzie?Jesli tak,to z jakiego > powodu? > Pozdrawiam > aguleczka Zamknac ku.. ryje i do burdelu!!! A co do postow to ku..m takim jak wy odmawiaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:07 no tak gorzej sie nie dało..to musiały wystąpić wulgaryzmy..hheh szkoda mi ciebie kolego,poprostu żal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:09 Gość portalu: aguleczka napisał(a): > no tak gorzej sie nie dało..to musiały wystąpić wulgaryzmy..hheh szkoda mi > ciebie kolego,poprostu żal!!! a co tu korwo wiesz o zalowaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:01 ostatnio byl w "Toronto" hi hi A ty co? spać nie możesz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:04 nastepny cymbał... ja juz siły na takich nie mam. A tobie to co k.... znowu pzreszkadza? toze nie o turystyce, czy tak ogólnie ze akurat komuś sie poszczęściło i będzie miał zieloną? zazdrość cię zrzera czy o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:07 Gość portalu: Aga napisał(a): > nastepny cymbał... ja juz siły na takich nie mam. A tobie to co k.... znowu > pzreszkadza? toze nie o turystyce, czy tak ogólnie ze akurat komuś sie > poszczęściło i będzie miał zieloną? zazdrość cię zrzera czy o co chodzi? nie pie..ku... Ku.. glosu nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:11 a co tak często na nie chodzisz że na odległośc poznajesz? wypier......... kolego po co w ogóle głos zabierasz? nie interesuje cie temat , chcesz komuś naubliżać? złe dzieciństwo miałeś? mama cię biła? o co ci chodzi do cholery? Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:13 >>złe dzieciństwo miałeś? mama cię biła? o co ci chodzi do cholery? a kogo interesuje twoje ku..kie dziecinstwo i cala twoja ku..ka rodzina????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:15 nie koleżanki dzieciństwo!!Czytać nie umiesz??? Twoje dzieciństwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
max321 [...] 08.01.05, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:20 chyba ci jednak bardzo sexu brakuje..... tak tych kurewek sie trzymasz. frustracja z powodu braku sexu.... to ciekawe...i smutne zarazem. taki obrzydliwy jesteś że nikt cie nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:21 Gość portalu: Aga napisał(a): > chyba ci jednak bardzo sexu brakuje..... tak tych kurewek sie trzymasz. > frustracja z powodu braku sexu.... to ciekawe...i smutne zarazem. taki > obrzydliwy jesteś że nikt cie nie chce? napewno psychologime tutaj nie bedziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:27 oo to było OSTRE,ale pewnie PRAWDZIWE,wystarczy go posłuchać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:18 nie warto z nim gadać!To forum nie dla idiotów!Porozmawiamy Aga kiedy indziej na forum..oki? Pozdrawiam,fajnie sie wymieniało zdania z Toba do tego idioty! Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:21 >>To forum nie dla idiotów no wlasnie, to co wy glu;pie kurewki tutaj robicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:21 jasne :-). pora spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:25 Dobrej Nocy! A o kciukach pamiętam!...hehhe..pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:16 i naucz sie czytac najpierw............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: 81.15.254.* 08.01.05, 01:10 widocznie tak!i chyba ten Ktoś pomylił forum!! tu nic nie ma o ku..-cokolwiek by to znaczyło...hehheh Odpowiedz Link Zgłoś
max321 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 08.01.05, 01:13 Gość portalu: aguleczka napisał(a): > widocznie tak!i chyba ten Ktoś pomylił forum!! > tu nic nie ma o ku..-cokolwiek by to znaczyło...hehheh a co tuy chcesz tutaj kurewko robic? dupy dawac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:25 do nie do widzenia.......nigdy.........chyba bym zwymiotowała..... a ty lepiej idź na róg i zapłać za jakiś dobry blow job...przyda ci sie na te frustracje... i nie obrażaj tak tych kurew. pamietaj ku.. to też kobieta...może któraś kiedyś zostanie twoją żoną? good ( a raczej bad) bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barni Ocywiscie ze odmawiają ... ! IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 09.01.05, 19:51 Ostanio wszyscy zwyciezcy DV2005 ktorzy na wizycie z konsulem nie maja AoS albo listu intencyjnego dot. oferty pracy w USA odchodza z "kwitkiem". Nie pomaga konto dolarowe nabite od lat ani nieruchomosci. Niektorzy polacy mowia ze to wina konczacych sie numerkow wiz, a moj znajomy ktory od 20 lat mieszka w usa twierdzi ze "prawo imigracyjne ostatnio jest coraz mocniej przestrzegane i interpretowane na niekorzysc petentow. Co w tym jest. Ja w kazdym razie jestem po wszystkim i lece w marcu. Powodzenia innym, miejsce AoS, bez tego kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: Ocywiscie ze odmawiają ... ! IP: 81.15.254.* 09.01.05, 19:59 No to mnie załamałeś:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: Ocywiscie ze odmawiają ... ! 09.01.05, 20:59 Gość portalu: Barni napisał(a): > Ostanio wszyscy zwyciezcy DV2005 ktorzy na wizycie z konsulem nie maja AoS Prowadziłeś statystyki? Przepytałeś WSZYSTKICH ubiegających się o wizę, skoro stawiasz tak daleko idące, pewne stwierdzenia? WYstarczy poczytać grupę na googlach, by sie przekonać, że niewiele jest prawdy w tym, co piszesz. Za swoje słowa trzeba brać odpowiedzialność. Straszysz ludzi. Każdy przypadek rozpatrują indywidualnie. Jeśli ubiega się o wizę osoba po 50., bez wykształcenia, znajomości języka, to faktycznie, bez AoS może zostać odrzucona. Ale w przypadku młodych ludzi, którzy znają język, są po studiach, mają doświadczenie zawodowe i np. gotówkę umożliwiającą im przeżyć pierwsze miesiące...? Nie miałam AoS, ani oferty pracy. Mam w paszporcie wizę i za kilka miesięcy wyjeżdżam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbav Re: Oczywiscie ze odmawiają ... ! IP: *.client.comcast.net 10.01.05, 05:52 Nikt bez AOS nie powinien dostac wizy.Tutaj w USA many cala mase mlodych ludzi ktorzy znaja jezyk sa po studiach i nie moga znalezc odpowiednij pracy.Praca tutaj na nikogo nie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: Oczywiscie ze odmawiają ... ! 10.01.05, 09:05 Gość portalu: zbav napisał(a): > Nikt bez AOS nie powinien dostac wizy.Tutaj w USA many cala mase mlodych ludzi > ktorzy znaja jezyk sa po studiach i nie moga znalezc odpowiednij pracy.Praca > tutaj na nikogo nie czeka. nikt inny, tylko oni wlasnie, ci mlodzi ludzie, ktorzy przyjezdzaja bez AoS, ponoszą ryzyko i tego ewentualne konsekwencje. nikt inny, Ty też nie. Jesli przez nich ktos inny nie moze znalezc pracy - trudno. takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colos. Re: Ocywiscie ze odmawiają ... ! IP: 1.2.* / *.morfeusz.com.pl 31.01.05, 10:40 Kompletna bzdura, facet robi sobie jaja z przestraszonych naiwniakow. Trzeba byc uposledzonym umyslowo i wygladac jak zebrak z dworca glownego zeby na DV- 2005 nie dostac wizy. Jak nie ma uchybien formalnych jak np. zly podpis, brak dokumentow podstawowych itd. to kazdemu daja. Co wiecej z kim bym nie rozmawial a juz byl na spotkaniu - nie trzeba nawet papierow finansowych pokazywac, jasne ze warto miec, ale zadnej z tych osob nie kazali wyciagac stanu konta czy AoS! Moze jak ktos ma po 50siatce jest niewyksztalcony i ni w zab po angielsku - ja gadalem z samymi mlodymi ludzmi i tak to wyglada. Wiec nie panikujcie jak dzieci bo to jest zalosne... Powodzenia na rozmowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markowski Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 00:52 tez jestem zainteresowany tym tematem, powiedzcie mi co to jest tez AOS? moze to glupie ale nie wiem a moze wiem tylko nie znam tego skrotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:00 Affidavit of Support Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.udn.pl 12.01.05, 09:48 mozna cos blizej na ten temat? gdzie sie sklada takie oswiadczenie? co to w ogole jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: AoS-Affidavit of Support... IP: 81.15.254.* 12.01.05, 13:50 AoS-Affidavit of Support jest to rodzaj zaproszenia I-134.Zaproszenie to wystwia obywatel USA lub posiadacz ,,zielonej karty'',który mieszka w USA. Musi byc to osoba, której zarobki roczne wynoszą nie mniej niż 30 tys USD,posiada ona dom lub apartament( musi być wpisany w zaproszeniu),i ubezpieczenie na zycie(jak sie nie myle musi wynosić - 100 tys USD). Pozdrawiam aguleczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: AoS-Affidavit of Support... IP: *.ne.client2.attbi.com 12.01.05, 14:17 a po kiego grzyba ubezpieczenie na zycie? chyba Ci sie pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguleczka Re: AoS-Affidavit of Support... IP: 81.15.254.* 12.01.05, 14:24 Interesuje się tą problematyką,a o ubezpieczeniu na zycie wiem od mojego eksperta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: AoS-Affidavit of Support... IP: *.chelm.mm.pl 19.01.05, 23:40 a moj chlopak dostal gc bez niczyjego poparcia, bez korzystania z pomocy tzw ekspertow tez, jego kolega zaplacil ekspertom i ...nie dostal...why? poniewaz jego podpis na zgloszeniu nie zgadzal sie z tym na formularzach...wiec ufajmy przede wszystkim sobie i wlasnemu szczesciu...powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: AoS-Affidavit of Support... 20.01.05, 09:26 to tez jest powod aby nie wydac wizy(nie ten podpis lub tez zle dane w aplikacji z dokumentami przedstawionymi przy rozmowie) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 12.01.05, 19:19 Affidavit of Support- rz zobowiazanie utrzymania, zaproszenie. Dokument ten moze byc wydany przez sponsora (np. rodzine) w celu zaproszenia kogos do USA. uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/i-134.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.speed / 217.153.209.* 16.01.05, 00:28 Ja przypadkiem sie dowiedzialam ostatnio bedac u babci w malej wiosce ze jej znajomym odmowiono wydania zielonych kart Rodzinka skladala sie z 5 osob i plotkowano o tym ze na darmo wydali ok 10 tys zl ( na te wszystkie badania wizy itp ) a i tak nie dostali . Troche przykro sie robi jak sie slyszy o takim nieszczesciu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? 16.01.05, 10:36 Kasia a mozesz sie dowiedziec dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Aguleczka strona z odpowiedzia na Twoje pytanie 16.01.05, 10:48 www.go2usa.pl/odmowa_zielona_karta.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolman Re: Aguleczka strona z odpowiedzia na Twoje pyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 00:10 Ide za pare dni na rozmowe w wawie i wcale sie nie przejmuje i nie przezywam.Badan jeszcze nie mam ale to wiecej jazdy niz sama tresc.A jak bedzie na pewno wam powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UzekCyrankiewicz Re: CZY KOMUŚ ODMÓWIONO WYDANIA GREEN CARD? IP: *.client.comcast.net 18.01.05, 05:36 Tak, jak sprawdzili, ze pracowal nielegalnie. Odpowiedz Link Zgłoś