Dodaj do ulubionych

Boje się Wielkiej Ameryki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:42
Dostałam wizę...tak bardzo się o nią "modliłam", tak bardzo chciałam
wyjechać. Wyjazd za 5 dni... Jadę do rodziny, do brata na dwa miesiące. Chce
mi się płakać, teraz wydaje mi się to tak długo... bez faceta, którego tu
zostawiam, przyjaciół. Czy ja jestem nienormanlna?
Obserwuj wątek
    • ampolion Re: Boje się Wielkiej Ameryki 03.07.07, 11:58
      Turystycznie czy zarobkowo? W tym drugim przypadku może być ciężko.
      • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:59
        Turystycznie, ale jeżeli dostanę fajną pracą to nie omieszkam spróbować.
        • Gość: Qpa Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 12.07.07, 06:12
          Juz sie frajerzy ustawiaja w kolejce z ofertami dobrze platnej pracy dla tego
          dzieciecia!
    • ontarian Re: Boje się Wielkiej Ameryki 03.07.07, 15:16
      Gość portalu: j8ded napisał(a):

> bez faceta, którego tu zostawiam,
      hehe, dwa miechy bez faceta
      to naprawde tragedia!
      ale nie martw sie, w US tez sa faceci
      a jak zaden na ciebie nie poleci
      to na wszelki wypadek gromnice wez ze soba
      • Gość: gosc-gosc Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.235.253.213.Dial1.Orlando1.Level3.net 03.07.07, 21:30
        .. z ta GROMNICA (dokladnie umyta) to swietny pomysl, nie baw sie palcami -
        mozesz dostac infekcje a wizyty u "dochtorow" sa wystarczajaco drogie....
        • Gość: gosc-gosc Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.235.153.5.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.07.07, 01:31
          a co jest "4Ewa" - stupid or what ? - naucz sie turkey pisac jednoznacznie....
          • starypierdola Dla nas, prostakow z Ameryki.... 04.07.07, 15:16
            > a co jest "4Ewa" - stupid or what ? - naucz sie turkey pisac jednoznacznie....

... to moze znaczyc "forver", czyli: zawsze, na zawsze.
            Tak mysle, ale czy dzis czlowiek moze byc czegos pewien?

Niepewny SP
            • Gość: LasVegasMan Re: Dla nas, prostakow z Ameryki.... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 04.07.07, 17:53
              starypie.. napisał:

> > a co jest "4Ewa" - stupid or what ? - naucz sie turkey pisac jednoznaczni
              > e....
              >
              > ... to moze znaczyc "forver", czyli: zawsze, na zawsze.
              > Tak mysle, ale czy dzis czlowiek moze byc czegos pewien?
              >
              > Niepewny SP

Nie "forver", tylko "for ever". Ehh, stary pie... :-))
              • starypierdola Do purysty: zezarlo mi "r". 04.07.07, 18:35
                Czyli jak pisze: nikomu / niczemu nie mozna wierzyc. Nawet komputerowi:))

No chyba z tym sie zgodzisz??

Zgodliwy SP
              • starypierdola A moze "e" a nie "r". Juz nie wiem ... n/t 04.07.07, 18:42
    • Gość: kk Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: 198.36.95.* 03.07.07, 18:32
      nienormalna raczej nie, ale chyba bardzo mloda :))
      • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:13
        bardzo młoda:) mam 20 lat...a co do "bez faceta" miałam na myśli tesknotę, jaka
        mnie pewnie za nim dopadnie..
        • jot-23 Re: Boje się Wielkiej Ameryki 03.07.07, 19:20
          bedziesz cos zwiedzac/masz juz cos zaplanowane? czy tak-o na 2 miesiace
          na "dolny brooklyn"?
        • polam5 Re: Boje się Wielkiej Ameryki 03.07.07, 19:25
          2 miesiace to jak nic. Pierwszy tydzien bedziesz spac z powodu jet-lag, potem bedziesz mam nadzieje zajeta zwiedzaniem i ostatni tydzien to juz przygotowania do powrotu. A jak sobie pomyslisz ze facet moze robic tak to co ty tu to cie bedzie skrecac z zazdrosci - ale mozesz zadzwonic.
          • ampolion Re: Boje się Wielkiej Ameryki 04.07.07, 14:54
            Jakie tam "spać", będzie wstawać o switaniu bo w Polsce czas jest 6 godz.
            wczesniejszy.
    • Gość: mrr Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.proxy.aol.com 04.07.07, 04:36

> Czy ja jestem nienormanlna?

Tak

• Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:47
        Ty kk czy mrr dzięki za odpowiedź :) Ale normalnym jest chyba to, że skoro mam
        wątpliwości to pytam tych, którzy napewno wiedzą dużo więcej.
        • starypierdola Jak sama widzisz pomylilas sie. 04.07.07, 12:51
          "...pytam tych, którzy napewno wiedzą dużo więcej. ..."

... bo nie wyglada na to ze jakikolwiek z Twoich korespondentow wie cos lepiej
          czy wiecej. Juz nie mowiac o "duzo wiecej"

Ale widac ze wszyscy Polacy, bo kazdy stosuje zasade: Ja Pania Naucze!!

Nie martw sie; wszystko bedzie dobrze a moze i lepiej niz oczekujesz.

Powodzenia
          SP
          • ontarian dlaczego tylko SP? 04.07.07, 14:20
            a nie "pocieszyciel SP"
            albo "podtrzymujacy na duchu SP"
            albo jeszcze jakos tam
            • starypierdola Zaproponuj cos, poucz mnie :) 04.07.07, 14:30
              Niecierpliwie oczekujacy na nauke SP.

PS. No przemoz sie i pozycz dziewczynie przyjemnego pobytu. W koncu nie jedzie
              do Kanady tylko do USA to co Ci szkodzi??
              • ontarian przeciez dwie propozycje dalem 04.07.07, 15:54
                starypie.. napisał:

> PS. No przemoz sie i pozycz dziewczynie przyjemnego pobytu. W koncu nie jedzie
                > do Kanady tylko do USA to co Ci szkodzi??
                wlasnie dlatego, ze nie do Kanady
                zwlaszcza jakby w okolice GTA jechala
                w koncu mloda jest, no nie?
                • Gość: gosc Re: przeciez dwie propozycje dalem IP: *.235.153.89.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.07.07, 16:52
                  Ontarion ty masz nieuleczalnego syfa - just shotup turkey.
                • starypierdola "...wlasnie dlatego, ze nie do Kanady..." 04.07.07, 18:39
                  No tak, to wyjasnia sprawe.

Sam jestem pies na urodziwe laski wiec Ci wspolczuje :)

Wspolczujacy SP
                  • borasca0107 a ja boje sie... 05.07.07, 03:24
                    ...ze koniec swiata juz blisko - SPrzyjaciel Ertesa
                    i Ontarianek zgodnie, doradczo i wspolczujaco ze soba
                    tutaj gaworza!?

Bojcie sie bonka, toz taka unikatowa
                    sielanka do zawalu mnie doprowadzi!

;))))))
                    • starypierdola Spoko, spoko! 05.07.07, 03:49
                      Howdy Babe?

Ready to take me cycling with you?

My limit: 80 km!!! And the rest areas can be quite rewarding:)))

Stary lubieznik SP

Ups... mialo byc po polsku. Ale Ty i tak rozumiesz
            • Gość: cegielka Re: dlaczego tylko SP? IP: *.235.153.89.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.07.07, 16:49
              ..Ontarion ma duzego "bonczka" wglowie dlatego tak oblednie pisze
              • ontarian Re: dlaczego tylko SP? 04.07.07, 17:18
                a ty co masz w glowie?
                goovno, ktorym tu plujesz
                stad ten smrod na forum
    • Gość: Qpa Jak sie boisz... IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 04.07.07, 20:34
      ...to nie jedz!
      • Gość: Ontarian Re: Jak sie boisz... IP: *.235.153.7.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.07.07, 22:52
        ...a jak pojedziesz to sie mozesz zesrac ze stachu - no i oto blaga dla PL na
        poczekaniu...
        • Gość: gosc-gosc Re: Jak sie boisz... IP: *.235.153.7.Dial1.Orlando1.Level3.net 04.07.07, 22:54
          no i zabawa trwa i to w deche...I do like it !
          • Gość: j8ded Re: Jak sie boisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:49
            Założyć wątek to od razu cie pojadą.. bo napewno wy tacy odwazni i pewni siebie
            jestescie. Nie zakladałam tego wątku, żeby zosia samosia samotna rura po 30stce
            pojechała mnie bo pytam sie i nie ukrywam, ze bardzo jednak boje:) Ale ludzie
            są tylko ludzmi.... a na marginesie nie odwolam wyjazdu bo musialabym oddac z
            wlasnej kieszenie 3.000 zł. poza tym ja chce tam jechac...ale
            no...kurcze...boje sie.
            • starypierdola E, nie martw sie!!! 05.07.07, 03:56
              3 000 zl to koszt 1/10 metra kwadratowego mieszkania w Warszawie (ostatnie
              wiadomosci z Forum Polonia).

A co to jest 1/10 metra?? Nawet sie nie da nogi tam postawic!!!

Wiec glowa do gory. Swietlana przyszlosc przed Toba (juz sie robi kolejka:
              Ontarian, ja....).

Czysta ciekawosc: a kto to ta rura po 30-tce? (glodnemu chleb na mysli!!).

Ekonomista SP
    • peter_b Re: Boje się Wielkiej Ameryki 05.07.07, 18:45
      Jesli jedziesz do rodziny to czego sie bac? Tylko na miejscu juz to zwiedzaj na
      calego ... Subway (metro) tanie i dobrze rozwiniete ... a do zwiedzania
      masa ... wez tez z soba jakas studencka legitymacje - gdzie moze otrzymasz
      jakies zniszki do muzeum itp. i naprawde wykorzystaj ten czas na zwiedzaniu
      ktore moze byc tanie ...

Pozdrawiam i zycze milego pobytu.
      • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.proxy.aol.com 09.07.07, 12:00
        ta rura to ta co napisala do mnie nie mile rzeczy. a co mi tam....nerwy mnie
        poniosly......... a teraz chyba juz codziennie beda mnie nosic-HERE I AM!
        wczoraj przylecialam i oto jestem w NYC. moje pierwsze wrazenia sa takie ze
        smierdzi kapusta z dymem i wow- bardzo goraco tu jest. tesknie za domem. jestem
        w szoku. pozdrawiam, prosze niech ktos trzyma za mnie kciuki :)
        • Gość: gosciu Re: a gromnica ? IP: *.235.250.43.Dial1.Orlando1.Level3.net 09.07.07, 12:53
          ...a gromnicy nie zapomnialas ? wypakaj i schowaj w chlodne mniejsce bo sie
          roztopi....
        • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.dsl.invision.com 10.07.07, 18:40
          Dzien trzeci-boje sie juz mniej :) a gromnicy nie bralam ze soba:)
          Best regards
    • Gość: Halszka Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.nrflva.east.verizon.net 09.07.07, 16:05
      Nie ma sie czego bac. Jedziesz na 2 miesiace a nie na rok. Jedziesz do brata,
      wiec bedziesz miala dach nad glowa.
      Zwiedzaj ile sie da i rob duzo zdjec. Poza tym w USA jest duzo przecen (poza
      tym generalnie ceny sa nizsze niz w Polsce) i mozesz sobie kupic mnostwo
      fajnych rzeczy, markowych ciuchow i kosmetykow po atrakcyjnych cenach.
      Milego pobytu!
      • Gość: Qpa Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 09.07.07, 21:18
        Gość portalu: Halszka napisał(a):

> Nie ma sie czego bac.

Ale ona i tak sie bedzie bac!
        W przeciwnym wypadku nie mialaby o czym pisac. Kazdy pies ma swoja latarnie!
        • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.proxy.aol.com 11.07.07, 17:26
          no w sumie racja:) nie dziwcie mi sie mam 20 lat, to moj pierwszy tak daleki
          wyjazd. Ale powiem Wam, ze wszystko jest tu duze i ma specyficzny zapach. Nie
          mowiac juz o wodzie, ktora to smakuje jak chlor. Chcialabym szybko znalezc
          prace. Czuje sie jakbym caly czas miala goraczke.....
          • ontarian Re: Boje się Wielkiej Ameryki 11.07.07, 19:56

> Ale powiem Wam, ze wszystko jest tu duze i ma specyficzny zapach.
            to tak samo jak maciora bonka
            jest duza i ma specyficzny zapach
          • Gość: gosc Re: ????????? IP: *.235.180.92.Dial1.Orlando1.Level3.net 11.07.07, 23:53
            zacznij pisac po p o l s k i e m u.......... a pracy to nawet z gromnica nie
            uswiadczysz...
            • Gość: Qpa Re: ????????? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 12.07.07, 06:10
              Przeciez ona wyraznie napisala, ze gromnicy z Polski nie wziela.
              • ontarian Re: ????????? 12.07.07, 14:27
                ale napisala, ze w US wszystko wieksze
                wiec i gromnice wieksza znajdzie
                • Gość: j8ded Re: ????????? IP: *.proxy.aol.com 12.07.07, 16:15
                  kto szuka, ten znajdzie :) nie rozumiem jak mialabym pisac, zeby nie zostac od
                  razu wysmiana;/?
                  • ontarian Re: ????????? 12.07.07, 16:52
                    eeh tam! od razu wysmiana
                    po prostu, zawsze ktos zyczliwy
                    pare dodatkowych rad chetnie udzieli, i tyle
                    • Gość: j8ded Re: ????????? IP: *.proxy.aol.com 13.07.07, 17:53
                      okej rozumiem.
                  • Gość: gosc slodka idiotka IP: *.235.255.178.Dial1.Orlando1.Level3.net 14.07.07, 01:40
                    zainaugurowalas i przedstawilas sie tutaj jako "slodka idiotka" a teraz
                    szukasz za chlebem...bierz gromnice i wracaj do domu slodka idiotko....takich
                    jak ty to teraz w tej polsce coraz wiecej....a pracy to bym ci nigdy nie dal bo
                    nawet nie umiesz napisac OK ...okej?
          • jot-23 Re: Boje się Wielkiej Ameryki 13.07.07, 23:06

> Chcialabym szybko znalezc prace.

lol.. to juz po fazie turystycznej? teraz mozemy juz przestac pitolic o tym jak
            to tutaj "do brata, turystycznie" i inne pierdoly, i do konkretow, gdzie tu
            mozna wyrwac pare dolarow.
    • Gość: Amerykanin Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.core.lanet.net.pl 19.07.07, 18:10
      witam, jestem pół Amerykaninem, obecnie mieszkam w Polsce.
      nie ma czego sie bac.
      jestem tłumaczem j. angielskiego i francuskiego w polsce.
      lubie pomagac, jakbyscie mieli cokolwiek do wyjasnienie, jestem do dyspozycji.
      pozdrawiam serdecznie
      Andy
      handyusa@yahoo.com
      • Gość: gosc Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.235.180.201.Dial1.Orlando1.Level3.net 19.07.07, 20:46
        dostalam "herpesa" za darmo i co z tym robic, czy po powocie trzeba placic clo
        (przywozowe) ?...
      • waldek.usa Pytanie do Amerykanina 19.07.07, 22:18
        Gość portalu: Amerykanin napisał(a):

> witam, jestem pół Amerykaninem, obecnie mieszkam w Polsce.
        > nie ma czego sie bac.
        > jestem tłumaczem j. angielskiego i francuskiego w polsce.
        > lubie pomagac, jakbyscie mieli cokolwiek do wyjasnienie, jestem do dyspozycji.
        > pozdrawiam serdecznie
        > Andy
        > handyusa@yahoo.com

► jak wyglada tlumaczenie w Polsce? Chodzi mi o podstawowe sprawy; jakie
        sa stawki, jak duzy jest popyt na tlumaczy itp.
        Z tego co widze na stronach internetowych powaznych firm badz rzadowych,
        wnioskuje, ze wersje angielskie sa opracowane przez dyletantow, ktorzy lizneli
        troche angielskiego tu i tam. Krotko mowiac : poziom angielskiego jest w
        wiekszosci przypadkow zalosny.
    • Gość: yebac tepa babe bez faceta, o ku.. ale dramat IP: *.hsd1.or.comcast.net 20.07.07, 22:17
      yebac sie chce? niech cie wypie.. w dupe przed odlotem, tepa pi..
    • starypierdola No co Wy, koledzy forumowi ... 21.07.07, 00:40
      ... na ta dziewczyne tak najezdzacie?

Przeciez to jest normalne ze ma obawy i watpliwosci, podobnie jak i Wy je
      kiedys mieliscie. I tak, jest slodka w swej naiwnosci. Takie niewinniatko ....
      I robi calkiem ciekawe obserwacje; np. zapach skislej kapusty (O BOZE!! Ty tam
      mieszkasz, jot-23? Awans ze sledzi do kapusty??)

Jak chcecie pokazac swoje "Macho" to zaimponujcie dziewczynie czy to
      inteligencja, czy bogactwem (!!??).

Obronca niewinniatek SP
      • Gość: gosc Re: No co Wy, koledzy forumowi ... IP: *.235.180.183.Dial1.Orlando1.Level3.net 21.07.07, 00:53
        a czemu to takiej cipie prostaczce wspolczuc ? jak jej "zaimponowac" bogactwem -
        cos ci sie pomieszalo dokumentnie. Niech ci.. w domu siedzi albo na jajach a
        jak wycieczka to tylko za miasto. BTW co to jest ta "skisla kapusta" nigdy o
        takiej nieslyszalem - to chyba gdzies spod Lubartowa.
        • starypierdola Skisla znaczy zepsuta 21.07.07, 04:35
          ...skisua.... smierdzi gorzej niz gnoj...no i dziewczyna pisze ze takowa
          smierdzi w NYC, a moze i w calym NY?

Wrazliwy na smrody SP
      • Gość: LasVegasMan Re: No co Wy, koledzy forumowi ... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 21.07.07, 04:04
        starypie.. napisał:

> ... na ta dziewczyne tak najezdzacie?
        >
        > Przeciez to jest normalne ze ma obawy i watpliwosci, podobnie jak i Wy je
        > kiedys mieliscie. I tak, jest slodka w swej naiwnosci.

Widzisz, najgorzej jest, jak jakis baran kosi trawe przed mobil home'm, a
        pozniej ja jeszcze pali, bo nie stac go na papierosy i pokazuje, jaki on mundry
        byznesmen. Przyjechal do USA i nauczyl sie chodzic w spodniach i butach, a teraz
        atakuje ludzi, ktorzy by chcieli zaciagnac informacji.
        • starypierdola Zeby to tylko baran!! Nie bylo by tak zle! n/t 21.07.07, 04:35
          • Gość: gosc Re: StaryPie.. to prawda IP: *.235.153.191.Dial1.Orlando1.Level3.net 21.07.07, 05:41
            piszesz o sobie prawda - twoj "nick" mowi sam za siebie, popieram - grunt to
            samokrytyka i szczerosc taki z ciebie "kislany" raczej pie...
            • Gość: LasVegasMan Re: StaryPie.. to prawda IP: *.dhcp.embarqhsd.net 22.07.07, 05:42
              Gość portalu: gosc napisał(a):

> piszesz o sobie prawda - twoj "nick" mowi sam za siebie, popieram - grunt to
              > samokrytyka i szczerosc taki z ciebie "kislany" raczej pie...

Widac, ze przyczepiles sie do nastepnego czlowieka. Idz sie wysikaj dziecko, bo
              ci po nogawkach kapie.
        • Gość: gosc Re: zebrak z Vegas ... IP: *.235.153.152.Dial1.Orlando1.Level3.net 21.07.07, 04:37
          patrz na siebie zebraku z Vegas bo w niedlugim czasie zginiesz gdzies tam na
          highway'u bo z takimi manierami i zachowaniem to daleko nie ujedziesz - prawde
          powiedziwszy zadna szkoda, ot poprostu jednego idioty z
          polskim "solidarnosciowym zyciorysem" mniej...
          • Gość: LasVegasMan Scinaj ta trawe w Orlando, tylko jej nie pal. IP: *.dhcp.embarqhsd.net 21.07.07, 04:55
            Scinaj ta trawe w Orlando, tylko jej nie pal. Palenie szkodzi. Sam rzucilem
            cztery lata temu i sie lepiej czuje. A ty jeszcze ta scieta trawe?
            Kolega mi pisal, ze niedokladnie scinasz i ze ci nielegalni nie myja sie.
            • Gość: gosc Re: zebrak w Vegas. IP: *.235.153.191.Dial1.Orlando1.Level3.net 21.07.07, 05:36
              To ze rzuciles palenie to dobrze ale i tak cie nie minie co wisi blisko starego
              knota - patrz na zawalik a poniewaz jestes na zebraczym kubku to nikt ci nie
              bedzie pomagal w twoim nieszczesciu. Hej jutro sobota to napewno pobiegniesz
              gdzies na chicken and "but-lajt" party bo gdzie zadarmo to ty tam pierwszy
              (zebracza filozofia).
              Popatrz na siebie krytycznie bo stary juz jestes idioto a dalej glupi jak za
              dobrych lat zdradzieckiej "solidarnosci". A moze to ty ten drugi od Bolka czyli
              Lolek ? - podobnym smrodem od ciebie wieje. Odpisz, poslin sie troche to ci
              przyniesie chwilowa ulge.
              • Gość: LasVegasMan Re: zebrak w Vegas. IP: *.dhcp.embarqhsd.net 21.07.07, 06:39

Hej jutro sobota to napewno pobiegniesz
                > gdzies na chicken and "but-lajt" party bo gdzie zadarmo to ty tam pierwszy

Widac, ze znasz ten temat, bo ja nawet nie wiem o czym ty piszesz. :-)) Nigdy
                takiej nazwy nie slyszalem. Widac, ze z tego korzystasz.

Odpisz, poslin sie troche to ci
                > przyniesie chwilowa ulge.

Widac, ze dobrze ci to wychodzi, tylko nie zaniedbaj koszenia trawy, bo nie
                bedziesz mial co palic.
                • Gość: gosc Re: zebrak w Vegas. IP: *.235.153.35.Dial1.Orlando1.Level3.net 21.07.07, 07:22
                  nie slyszales to prawda - dlaczego bos glupi ale juz "wiesz ze ja z tego
                  korzystam"...zacznij szczekac porannym glosikiem, czekam z utesknieniem
                  • Gość: LasVegasMan Idiota w Orlando IP: *.dhcp.embarqhsd.net 22.07.07, 05:39

> nie slyszales to prawda - dlaczego bos glupi ale juz "wiesz ze ja z tego
                    > korzystam"...zacznij szczekac porannym glosikiem, czekam z utesknieniem

Chcesz posluchac porannego szczekania, to idz scinac trawe do opieki nad
                    zwierzetami. Tam psow nie brakuje.
    • Gość: Bimbina Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.gdynia.mm.pl 27.07.07, 23:28
      Nie martw się. Ja też sie boje. Mam koło 10 sierpnia lecieć do Nowego Jorku i
      masakrycznioe sie boje lotu i terorystów(podobno majsrtują coś na lato)też będe
      bez faceta , ale przynajmniej sobie troche odpoczne;P
      pozdrawiam
      • Gość: j8ded Re: Boje się Wielkiej Ameryki IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.07.07, 18:57
        ja tez sie balam lotu, bardziej chyba jednak tego, ze bedzie mnie mdlilo;) w tym watku zostalam niezle
        skrytykowana i mam nowa, jakze piekna etykiete-smarkuli idiotki. sral pies:) ludzie sa ludzmi:) a Ty na ile
        lecisz? ja mam przed soba jeszcze miesiac:) chyba dam rade, aczkolwiek zycie nie jest tu latwe.
        pozdrawiam, smarkula:)
        • jetlag1 Re:Hey smarkula 28.07.07, 19:28
          trzymalem za ciebie kciuki, wiedzialem ze dasz sobie rade
          no chyba ci ten lek przed wielka ameryka troche juz minal,
          zycie nie jest latwe ,ale gdzie jest, mozna sie przyzwyczaic,
          good luck w ostatnim miesiacu pobytu
          • Gość: j8ded Re:Hey smarkula IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.08.07, 22:20
            hej, dzieki:D napisze jeszcze w ostatnich dniach, zeby ktos kogo wierci mogl mnie troche zjechac.
            • jetlag1 Re:Hey smarkula 04.08.07, 15:09
              czekamy, nie przejmuj sie ,
              ludzi dobrej woli jest tu wiecej!
              ps;
              interesting "nick"- but why?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka