gitex 29.06.04, 18:46 więcej na forum, tutaj link: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20785 pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malomi Re: Łatwa ciąża, szczęśliwy poród 29.06.04, 20:56 Nie rozumiem powodu zamieszczenia tutaj tego postu. Odpowiedz Link
anuteczek Re: Łatwa ciąża, szczęśliwy poród 29.06.04, 21:05 Ja też nie bardzo, ale póki co zostawię. Wolałabym, żeby beztroskie, "łatwe" ciężaróweczki wykazały więcej zrozumienia, bo wbrew pozorm radosnych ciążowych miejsc jest w necie mnóstwo. To forum jest specyficzne, przecież, tak naprawdę tu mamy duużo optymizmu . Rozumiem, że ten post to tylko zaproszenie na nowe forum, a nie prowokacja czy złośliwość andzia Odpowiedz Link
kasia_kp a ja to zrozumiałam tak ;o) 29.06.04, 22:06 Jak macie zły dzien piszecie tu a jak jesteście happy to tam . Hi hi hi A tak na serio to myslę ze poprostu autorka nie zapoznałała sie do końca z tematem tego forum Pozdrawiam Ksia Odpowiedz Link
marzek2 Re: Łatwa ciąża, szczęśliwy poród 30.06.04, 10:15 Myślę, że to faktycznie trochę brak wyczucia, nie sądzę, żeby poprzez moje uczestnictwo w tamtym forum moja ciąża stała się łatwiejsza, na razie spokojnie wystarcza mi wsparcie Was "trudnych" dziewczyn ) A jeśli moja ciąża faktycznie łatwa się w końcu stanie (choć pewnie cięższa ) to nie zamierzam się stąd wynosić, chociażby po to, żeby dawać innym to, co sama tutaj dostaję... Odpowiedz Link
agnesm1 Re: Łatwa ciąża, szczęśliwy poród 30.06.04, 10:54 Panie Gitex ... ja tez nie rozumiem zamieszczania przez Pana tutaj tego postu, owszem nawet w trudnej ciazy zdarzaja sie mile dni... bez wiekszych problemow, ale niestety wiecej jest w nich obaw, watpliwosci... i prawda jest jednak to, ze wiekszosc forow dotyczy tych latwych i przyjemnych ciaz, a to jest wlasnie dla tych, ktore maja problemy wieksze niz opalanie w solarium, kremy na rozstepy czy tym podobne... Po przeczytaniu postów na tym forum moze zdalby sobie Pan sprawe z tego, ze my wlasnie "ucieklysmy" z forów dla tych latwych ciaz... Agnesm Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama