milka28 13.11.04, 10:49 Miałam 13 pażdziernika robioną amniopunkcję ,a dziś jest 13 listopada czekam na ten wynik i się trochę niecierpliwię (to już 4 tyg). jak myślicie czy jakby było coś nie tak to by już mnie powiadomili? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: WYNIKI AMINOPUNKCJI??? 13.11.04, 12:30 ...uspokój się...brak wiadomosci- to powinny być b. dobre wiadomosci... Do każdego laboratorium można zadzwonic... z historii dziewcząt wiem, że po amnio- w jakimś tam czasie można było zadzwonić- udzielano info p. telefon...a dopiero poźniej przysyłano wynik...może w Twoim laboratorium tez tak można? Szybkiego dobrego- abys zrobiła piękne uffffffffff i uśmiechnęła się- gdy wreszcie dostaniesz ten wynik...wysyłam Ci pozytywne myśli:0 Bea i 38 tc Artuś.. Odpowiedz Link
barbaranedza2 WYNIKI AMINOPUNKCJI??? 14.11.04, 19:41 Ja miałam robione badania prenatalne gdzie poinformowano mnie że wyniki będa za 2 tygodnie ale zadzwoniono do mnie po 3 dniach z labolatorium i powiedziano mi wstępnie że ciąza jest wadliwa i reszte dowiem się u lekarza i wezwano mnie na kolejne badania alke było już zapóźno bo ciąża obumarła. Myśle że jak było by coś nie tak to zadzownili by do ciebie. barbara Odpowiedz Link
zonka9 Re: WYNIKI AMINOPUNKCJI??? 15.11.04, 09:18 Milko ! Ja mialam robione amnio razem z kordocenteza, i wynik kordocentezy jest juz po 6 dniach, tak wiec na wynik amnio juz nie kazano mi czekac.Moje wyniki byly w porzadku.Ale mialam kolezanke, kttora tez robila amnio, powiedzieli , ze na wynik czeka sie nawet do 4 -5 tyg, ale jak jest cos nie tak to zadzwnia juz najdalej po tygodniu, i niestety do niej zadzwonili po tyg.Wiec wydaje mi sie, ze jakby bylo cos nie tak to by zadzwonili.Wiem co czujesz, jakie meki z czekaniem na wynik przechodzisz,sama przez to przechodzilam.Badz dobrej mysli i duzo rozmawiaj z maluszkiem, mow mu, ze ma byc zdrowy i juz, to pomaga, duzo modlitw i bliskosc meza. Oczywiscie pisz jakie wyniki i jak sie czujesz.Pozdrawiamy Emi i Macisu Odpowiedz Link
verdana Re: WYNIKI AMINOPUNKCJI??? 15.11.04, 12:35 Ja czekałam też ponad 4 tygodnie (wrogowi nie życzę). W koncu zadzwoniłam do laboratorium, a tam jakaś niezbyt rozgarnięta dama powiedziała, ze wyników nie ma, mam zadzwonić na patologię. O mało zawału nie dostałam. Dzwonię, a tam mówią, że wyniki są, ale muszę je odebrać osobiście w poniedziałek (był piątek), bo nie ma lekarza, a odbierajaca telefon nie rozumie co jest napisane. Zzwyczaj jestem osobą potulną, ale tym razem w moim głosie, który kazał przeczytać wyniki, bo inaczej... coś musiało być, bo dziewczę jąkając się przeczytało "kariotyp męski prawidłowy". Poryczałam się jak nigdy w życiu. Jak więc widzisz nie ma się co denerwować, nawet jak poczatkowo udzielą ci dziwnych odpowiedzi. Jak coś jest na prawdę niedobrze to dzwonią! Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: WYNIKI AMINOPUNKCJI??? 15.11.04, 14:17 Ja dostałam dopiero po 6 tygodniach. Odpowiedz Link
natkaszczerbatka do verdany 15.11.04, 14:18 A tak a propos ... widzę że i tu przywędrowałaś. Czyżbyś była w trudnej ciąży? Odpowiedz Link