Dodaj do ulubionych

Był ktoś z Was może w Marina di Pietrasanta?

IP: 80.50.238.* 01.01.13, 23:15
Interesuje mnie wszystko, co dotyczy tej miejscowości. Wyczytałam, że jest to dobra baza do toskańskich wypadów, a przy tym miła nadmorska miejscowosc. A może ktos z Was był w hotelu Venezia lub Ritz w tej miejsowości? Jeden z tych hoteli oferuje znizki na serwis plażowy, a w drugim serwis plażowy jest gratis. Troche mnie przerażają te koszty platnych plaż! We Włoszech byłam tylko raz nad Adriatykiem i marzy mi się Toskania z piaszczystą plażą ze względu na dzieci.
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: Był ktoś z Was może w Marina di Pietrasanta? 02.01.13, 10:36
      Poczytaj tu
      pl.tripadvisor.com/Tourism-g194815-Marina_Di_Pietrasanta_Province_of_Lucca_Tuscany-Vacations.html
    • Gość: agata Re: Był ktoś z Was może w Marina di Pietrasanta? IP: *.116-80-r.retail.telecomitalia.it 02.01.13, 22:23
      Według mnie nic szczególnego, nie różni się znacząco od znanych kurortów północnego Adriatyku jak np. Cattolica.
      Jako baza do zwiedzania wschodniej Ligurii i tej części Toskanii może być.

Pozdrawiam,
      Agata - Italia Forum
      italiaforum.pl
      • vojager29 Re: Był ktoś z Was może w Marina di Pietrasanta? 03.01.13, 11:38
        A co wedlug ciebie w takim, typowo wakacyjnym miejscu ma byc ciekawego ?
        Dziesiatki a moze setki domow wakacyjnych, plaza i nic wiecej, jak w tysiacach innych podobnych miejscowosciach. Atrakcja wszystkich tu miejscowosci sa ladne plaze z bezpiecznym dostepem do morza, bliskosc wyjatkowo ciekawych miejsc historycznych, przepiekna natura Alp Apuanskich. Mniej atrakcyjny jest niesamowity tlok, platne plaze prawie na calym wybrzezu i ceny raczej nie na oszczedna kieszen.
        Jesli to wszystko komus odpowiada, moze spedzic tu niezapomniane wakcje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka