Dodaj do ulubionych

Asretka, yebłaś w kalendarz?

31.01.23, 21:43
Q,va, nikt tu nie zagląda i każdy ma w doopie. Trzeba by było pojechać do Wawy odpowiedzialnego za te fora i nasrać komuś na łeb że to jeszcze jest trzymane.
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 15.02.23, 19:26
      WTF ?

Przeciez ona to nie pisze od dobrych kilku lat, byla to wyjatkowo wredna osoba, 100% wrednosci....

• dodekanezowiec Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 15.02.23, 22:24
        Winc może dżebła w kalendarz...
        Ja tam źle nie życzę, ale mnie wqr.ia coś takiego że jest napisane że forum opiekuje się aseretka.
        Qr., do kiego chuya we wsi dzwonić, pisać czy coś? NIech zaktualizuje że się nie opiekuje.
        • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 27.02.23, 19:49
          Z tego co pamietam, to sie ciebie ciagle czepiala, tak samobyla wredna wobec mojej osoby...
          • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 27.02.23, 19:54
            Dla mnie jakas kompletnie odjechana osoba, uwazala sie za Pana Boga....
            Do tego strasznie FALSZYWA, potrafila sie podlizywac kazdemu, co ja pochwalil...
            A jednoczesnie chciala zniszczyc kazdego, ktory ja skrytykowal....

Jak to zrobilem, to zaczela mi wysylac maile na moj adres i grozic, ze mnie zniszczy, do tego obrzucala wyzwiskami....
            Napisalem jej, ze mnie to nie rusza i zeby sie uspokoila....
            Okropna osoba
            • dodekanezowiec Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 27.02.23, 20:41
              Myślałem że tylko marudna. Ale pokój jej tam gdzie teraz jest. A nawet pokój z kuchnią:)
              • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 20.03.23, 20:22
                Nie tylko marudna...

Ja bylem w ciezkim szoku.....

W du.ie mi sie to nie zmiescilo, ze ktos moze byc tak zeswirowany jak aseretka....

Do tego ta NIENAWISC w mailach, autentycznie mnie to przerazilo.....
                GROZBY, ze mnie zniszczy, ze mnie wykonczy....
                Zastanawialem sie, czy z tym nie isc na policje...
                Tylko ktora ?
                Bawarska ma to w d..., bo maile wysylane z PL, a polska ?

Szkoda czasu i nerwow...

Ale nie powiem, sam byl lekko znerwicowyny.
                Otwierasz slryznke mailowa i myslisz, czy ci aseretka nie wyslala kolejnego maila z wyzwiskami i grizbami

Na szczescie gdzies po tygodniu mi przestala te brednie wysylac...
                ( moze wtedy ja trafil szlag ? )
                Wszystko mam w archiwum....
                • dodekanezowiec Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 20.03.23, 20:36
                  Więc uj z nią.
                  Może by się Adam J.z Olkusza urodzony 1.2.1981 czyli misiaczek odpierdzielil z forum Auto Moto.
                  • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 21.03.23, 16:20
                    Watpie, to jest inny typ ....

Aseretka byla do bolu zeswirowana na punkcie wlasnej wielkosci i kto to podwazal, ten byl przez nia znienawidzony....
                    MUSIALA wszedzie sie chwalic swoimi podrozami i jaka to jest genialna..

Misiaczek to tylko zwykly debil
    • wislok1 Re: Asretka, yebłaś w kalendarz? 04.03.23, 19:26
      Oni maja to w d....

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka