GoĹÄ: julka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:41 please pomóżcie!! Szukam jakiegoś taniego połączenia do Rzymu w dwie strony na wrzesień tego roku. Chodzi mi o jakieś pewne połączenie- żeby mnie nie zrobili w konia! pomóżcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: magda Re: najtańszy lot do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:30 www.latamy.pl/index.php?p=1&pp=1 pod tym adresem znajdziesz wyszukiwarke najtańszych lotów. ja narazie z tanich linii korzystałam tylko z AirPolonia, której już nie ma i byłam bardzo zadowolona , nie widziałam żadnej różnicy między Alitalią i Lotem,którymi wcześniej często latałam, także naprawdę nie ma co przepłacać. Teraz najbardziej znanym jest SkyEurope. Ale jezeli masz jechać we Wrześniu to przeciez kupę czasu !! u tanich przewoźników ceny zmieniają się z dnia na dzień ...Pozdrawiam i miłego lotu! Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: najtańszy lot do Włoch 10.02.05, 22:34 sprawdz www.pasazer.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julka Re: najtańszy lot do Włoch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 12:24 wielkie dzięki wszystkim za info Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julia233 Re: najtańszy lot do Włoch IP: *.teneg.com.pl 11.02.05, 15:22 można sprawdzić centralwings kupiłam wlasnie 45 zł + opłaty ale pewnie do września jeszcze sie cos pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Corso Re: najtańszy lot do Włoch IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.05, 13:40 Mogę polecić Ci Skyeurope. Poleciałem tą linią do Rzymu w październiku 2004r. Bilet w dwie strony kosztował mnie niecałe 400 zł i kupiłem go na jakieś 2 m-ce przed podróżą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koka Re: najtańszy lot do Włoch IP: 217.153.241.* 13.02.05, 21:04 WizzAir. Kupiłam w grudniu na początek kwietnia - 0zł plus opłaty, więc za jeden bilet w dwie strony płaciłam około 170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: najtańszy lot do Włoch 14.02.05, 02:25 Im wcześniej kupisz bilet w tanich liniach , tym mniej zapłacisz. Ja lecę do Paryża w kwietniu Skyeurope ,mam nadzieję ,że bedą istnieć !!!??? Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adrianna9 Re: najtańszy lot do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:15 www.hlx.com ,www.easyjet.com,zaloguj sie i bedą Ci przysyłać oferty.Bez logingu też coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
marcelli20 Re: najtańszy lot do Włoch 20.08.23, 20:35 Sprawdź www.ticketwhat.pl/tanie-loty-do-wloch tam znajdziesz najtańsze loty Ryanair i Wizzair. Obecnie pokazuje mi 63zł za lot w dwie strony z Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś