Gość: inga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:49 jak odpedzacie sie od facetow we wloszech? szczegolnie jasnowlose i niebieskookie ?obojetnie jaki rejon ..problem ten sam;-[ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julie_bella2001 Re: blondynki w itali... 25.12.06, 18:46 Fajne pytanie.Jesli jest to zwykle ciao bella na ulicy to po prostu nie odpowiadam,udaje ze nie slysze itd. Jesli facet jest natretny to po prostu zwyczajnie mu mowie prosze cie zostaw mnie w spokoju.Po zmroku staram sie nie chodzic pieszo i na plaze raczej tez nie chodze sama.W lecie nie zakladam super krociutkich spodniczek i topow.Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:09 Dziewuchy, a po co się odpędzać. Przecież to lubicie, w Polsce tego nie macie i bądźcie szczere przynajmniej same przed sobą. Mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:47 Wiesz, miłe jest to, jak się ktoś uroczo uśmiechnie, puści słodkie oczko lub ciekawie zagada. A jak ktoś na ulicy woła CIAO BELLA i po prostu czuć, że leci prostactwem (zaznaczam - nie każde ciao bella jest prostackie) to to nie jset miłe, czasem wręcz żenujące. Ja zakładam ciemne okulary i pomykam, i udaję że nikogo nie widzę :) Nie to żebym miała rzesze wielbicieli, ale jakiś zgłodniały zawsze się znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 18:28 Dziewczyny, nie przejmujcie się tymi aktami uwielbienia. Gdybym był babą wolałbym usłyszć Ciao Bella niż rodzime: te mała, bucik Ci się roz...... Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: blondynki w itali... 27.12.06, 01:32 Tak moze masz racje ale czesciowo :-) gdyz co innego jest uslyszec takie ciao bella raz na jakis czas na wakacjach a co innego tam mieszkac i slyszec to dzien w dzien.Wtedy to przestaje juz byc smieszne i slodkie...Zreszta gdyby tylko na ciao bella sie skonczylo...mnie np kiedys jeden gosc sledzil,inny wepchal mi sie na recznik na plazy,no przysiadl sie doslownie jakby to byla lawka w parku i zaczal pogawedke.Polacy na szczescie nie sa az tak bezczelni :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: blondynki w itali... 26.12.06, 22:56 sokrates ma sporo racji.. no i jakoś z chamskimi teskstami łatwiej się spotkac w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: blondynki w itali... 27.12.06, 15:19 niewątpliwie Polacy -jako ogół- flirtować nie potrafią,mają talent do chamstwa i chyba do tego są mocno nieśmiali... ale prywatnie nie lubię,kiedy ktoś udowadnia dziewczynom,że się z takich zaczepek w głębi ducha cieszą.nie wszystkie,nie zawsze,wiem że faceci mogą mieć na ten temat swój pogląd,ale to NIE ONI Są TYMI ZACZEPIANYMI BLONDYNKAMI... p.s. z własnych obserwacji-ja nie blondynka,ale mam koleżanki o tej karnacji-jest tak jak mówi Julie,uśmiech czy zagadanie są zazwyczaj miłe,ale np.nawalony ponurak,który nawija o tym,że jest mu źle,beznadziejnie,ale za to zaraz obok ma miły pokoik z łóżkiem i wlecze się za Tobą przez kilka ulic...vrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 17:34 Dziewczyny, bądźcie dla nas dobre na zimię, na wiosnę, na lato, na jesień. W imieniu wszystkich polskich chłopów przepraszam i proszę o wybaczenie jeśli kiedykolwiek na ulicy któryś z nas zdenerwował Was brakiem kultury podrywania. Poprawimy się a już na pewno będziemy się bardzo starać w nadchodzacym 2007 roku. Pozdrawiam blondynki, brunetki i wszystkie inne dziewczynki. Wysyłam Wasm słodkie CAŁUSY. z poważaniem Wasz Sokrates zawsze do usług :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: blondynki w itali... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.06, 17:48 Co za lizus :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:42 No to mam Was w dupie głupie bondyny, farbowane lisy, flancowane lampucery, niedopieszczone wieśniary. Teraz fajnie ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochaj_beti Re: blondynki w itali... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.06, 12:32 Skoro nie wyczuwasz zartu to bardzo mi przykro ;]a co to za rodzaj te bondyny ? ;]lisy rozumiem ze rude ;] ciekawe slownictwo naprawde :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:13 julie bella tak z ciekawosci w jakim rejonie itali mieszkasz?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: blondynki w itali... 29.12.06, 18:20 mieszkalam na sycylii.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 19:40 super !!zazdroszcze;-[pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: blondynki w itali... 29.12.06, 21:13 czesc inga :-) uwierz ze nie ma czego...:-)) Moze jest i duzo slonca ale nie ma pracy.Niezbyt to dobra kombinacja.pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:21 to chociaz dobrego jedzonka , swietnej kawy no i widokow ..ale jak zacznie sie sezon to ruszy wszystko ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 13:40 to wszystko zalezy ja pojechalam na wakacje i ..zostalam poznalam faceta , pracowac nie musze jest bogaty , wpolsce nie znalazlabym takiego faceta oj nie , musialabym pracowac za 1000 zl , tam dziewczyny maja duzo lepiej , szczegolnie jasnowlose Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: blondynki w itali... IP: *.37-151.net24.it 01.01.07, 16:01 O kurde :D Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: blondynki w itali... 01.01.07, 16:05 to ja poprosze o telefony, adresy, maile takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: blondynki w itali... IP: *.37-151.net24.it 01.01.07, 16:08 :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: blondynki w itali... 01.01.07, 16:30 Żadne tam hihy-śmichy ino namiary proszę mnie tu przyszykować a juści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: blondynki w itali... 01.01.07, 17:24 a mówią, że baby gadatliwe plotkary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoIina Re: blondynki w itali... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.01.07, 20:18 zapomnialam dodac wam kochani, ze mam nature dziwki w sobie i chetnie ciagne opalone druty niedomytych wloskich amantow za kilka ojro i wyzywienie. Tak, tak, jestem dupodajka ale czegos nie robi sie dla tych przystojnych wloskich menow:) P.S przyjmuje tez strzaly spermy na moje zwisle cycki i z polykiem godnym tygrysa bengalskiego palaszuje zasoby sflaczalych workow mosznowych mojego kochanego Alvaro:) Pozdrowki kochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:21 No cóż dodać cóż ująć? Każdy ma prawo do życia, nawet Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:04 no i znizylas sie do tego samego poziomu;-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak do karoliny podszywajacej sie za karoline IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:09 uuuu, chcialam ale nie wyszlo;-[jestem stara i brzydka i nikt mnie nie chcial, wiec zazdroszcze wszystkim innym a mnie przyszlo no coz , harowac na plantacji za smieszne euro , a inne leza i pachna ... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: blondynki w itali... 02.01.07, 08:21 Temat watku nie zapowiadal nic dobrego i tak sie stalo. A tak przy okazji, blondynek we Wloszech jest wiele: naturalnych i nie. Moze 50 lat temu stanowily sensacje, ale nie dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:06 branie mialy i maja , we wloszech naturalna blondynka to rzadkosc niestety dlatego polki i rosjanki maja takie branie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: blondynki w itali... IP: *.imz.pl 02.01.07, 14:23 Bondi zawsze miały rwanie i bedą miały nie tylko w Italii. To jest "towar" który się nie dewaluuje. A tak nawiasem, to faceci wolą blondynki bo nie trawią jak kobiety przerastają ich intelektualnie. Lubią się czuć w damskim towarzystwie swobodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: blondynki w itali... 02.01.07, 14:47 Zalezy gdzie: np. w Veneto czy na Sycylii taka rzadkoscia nie sa / z powodow historycznych /. Sa rzadkoscia naturalne rude: ja w ciagu 15 latach poznalam 2 / kotow rudych jest tu natomiast wiecej niz w Polsce /. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:46 Blondyny mają fajnie bo późno siwieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: blondynki w itali...do linn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:16 co dy opowiadasz ??? pracuje w turynie 5 lat i tam owszem sa wloszki blondynki , ale na sycyli , w zyciu nie widzialam naturalnej wloszki blondynki a tez pracowalam i to znacznie dluzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: blondynki w itali...do linn 03.01.07, 08:05 A ja bylam przez 4 dni i widzialam. Poczytaj troche o historii tej wyspy, a dowiesz sie dlaczego niektorzy Sycylijczycy sa blondynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert blondyni na sycyli ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:41 a ha ha ha ha ha ha na sycy -li to sa najbardziej czarni do tego male kurduple zarowno kobiety i faceci ,dobre blondyni na sycyli ..ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: *.imz.pl 03.01.07, 10:49 Ależ Robertino bój Ty się Boga dziecko. Przeca Napoleon też był kurduplem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: 212.51.203.* 03.01.07, 12:48 Bój Ty się Boga Malinko! Co z Sycylią i blondynkami miał wspólnego Napoleon przypuszczam, że Bonaparte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem bo mieszkam Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:39 ogolnie wlosi w 90% ciemni umyslowo i zewnetrznie ;-] blond to kolor wystepujacy ale w odwiedzajcych ten kraj blondowlosych panienkach z polki i rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: *.imz.pl 03.01.07, 13:42 • Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: 212.51.203.* Gość: ? 03.01.07, 12:48 + odpowiedz Bój Ty się Boga Malinko! Co z Sycylią i blondynkami miał wspólnego Napoleon przypuszczam, że Bonaparte? Se pożartować nie można czy cóś?????????? Twoja Malinka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: blondyni na sycyli ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:45 Tu chodziło o kurduplostwo a nie o narodowość. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: blondynki w itali...do linn 03.01.07, 13:41 Gość portalu: kama napisał(a): > co dy opowiadasz ??? pracuje w turynie 5 lat i tam owszem sa wloszki > blondynki , ale na sycyli , w zyciu nie widzialam naturalnej wloszki blondynki > a tez pracowalam i to znacznie dluzej.. nieuważnie sie rozglądałaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taralalala do marghe72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:08 czy ty nie pomylilas skandynawi z wlochami kto pisze te bzdury!!!! poludniowcy blondyni no bo padne zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: do marghe72 03.01.07, 19:43 Zamiast zarzucac komus pisanie bzdur sam/a sie doksztalc i dowiedz sie jak ma sie terimin "poludnie" do Sycylii.A moze wtedy Cie oswieci i pojmiesz ze Sycylia przez wieki byla miejscem krzyzowania sie kultur i ras.Byla i w rekach hiszpanskich,arabskich,greckich,normanskich,niemieckich,francuskich...Zostawilo to slad nie tylko w postaci malowniczych ruin :-)Na Sycylii sa jak najbardziej ludzie o jasniejszym kolorze wlosow choc fakt jest ich mniej w stosunku do ludzi o ciemnej karnacji i ciemnych wlosach.Jednak twierdzenie,ze tych pierwszych nie ma wcale jest kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do juli bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:33 no kochana doksztalcic to musisz sie ty...owszem skrzyzowanie kultur mialo miejsce ale jakich!!!!!!arabami sa blondynami?albo grecy? akurat w tamtejszych rejonach nejmniej bylo niemcow a najwiecej arabow dlatego najbardziej uwidocznione jest to w pozostawionej budowli [zabytkach] jezeli chodzi o porownanie calych wloch najciemniejsi jezeli chodzi o kolor wlosow i oczu sa ludzie na sycyli i sa tez najmniejsi natomiast czym wyzej od rzymu w gore sa wysocy i jasniejsi ale i tak nie tak jak w polsce , niemczech czy rosji z regoly jasnowlose dziewczyny z niebieskimi oczami to zazwyczaj polki , rosjanki , czeszki Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: do juli bella 04.01.07, 19:52 Polcam czytanie ze zrozumieniem ;-))) Nigdzie nie napisalam ze Arabowie czy Grecy sa blondynami.Napisalam,ze Sycylia to mieszanka ras.I wymienilam kilka z nich.I jesli te wszystkie rasy zleja sie w jedno wtedy wiadomo sprawa jest, ze beda sie pojawiac i blondyni i bruneci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do juli bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:29 tylko ze ze zmieszanej arabki i greka blondyn nie wyjdzie tudziez wlocha z grekiem i na odwrot pamietaj ze nawet z Polki i wlocha prawdopodobienstwo blondi nikle , gdyz silniejsze geny [ciemny kolor] wyprze jasny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: do juli bella 04.01.07, 21:12 ale nie tylko Grecy czy Arabowie byli na Sycylii! Ludzie myslcie to przeciez naprawde nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: do juli bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:57 po calym swiecie sie ludzie przemieszczali myslaca kolezanko , a jednak sa rejony gdzie sa ludzie o ciemnej karnacji i jasnej , uwarunkowane jest to sytuacja klimatyczna regionu poludnie ma wiekszosc ludzi o ciemniejszej nacji , skandynawia o jasniejszej , dlatego spotkanie osoby o jasnej cerze na poludniu europy jest wyjatkiem z reguly spowodowanym przyjazdem jakiejs innej nacji bo rodowici mieszkancy sycyli sa brunetami i brunetkami rzadkoscia jest tam jasnowlosy [jasnowlosa]tubylec [tubylka] Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: do juli bella 04.01.07, 22:35 Tylko nie wiem po co mnie przekonujesz do rzeczy do ktorych jestem przekonana? Pisalam juz o tym wczesniej.A o "rodowitych" mieszkancach Sycylii to jednak jeszcze poczytaj.Dosc rozlegly to termin :-))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: do juli bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:39 ach nie musze czytac widze ich na co- dzien Odpowiedz Link Zgłoś
julie_bella2001 Re: do juli bella 04.01.07, 23:28 Serio??!!! WOW!! To pozdrow ode mnie Rogera II bo juz go nie widuje na via Etnea choc kiedys tak czesto na siebie wpadalismy!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do juli bella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:33 serio tylko ze na sycyli jest duzo miast;-] pracuje w teorminie teraz jestem w Polsce przesiaduje od kwietnia do pazdziernika jak jest duzo pracy..bo teraz lipa no i nie widze tych rodowitych blondynow [chyba ze turystow! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: do juli bella 05.01.07, 11:20 Rodowici tzn. od kiedy? Od 100 lat, 300 czy moze 2000? Jednak poczytaj troche o historii Sycylii? W ogole o Wloszech by sie przydalo. Przede wszystkim Wloch rzadko kiedy powie o sobie, ze jest Wlochem. No przy okazji mistrzostw swiata w pilce noznej / ostatnich / na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: do lin lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:03 no tak medrcu tylko jak juz to caly swiat jest wymieszany, oprocz ortodoksyjdych zydow-] wloch byl brunet i jest, wez komus powiedz ze wlosi to blondyni to padnie ze smiechu ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: do lin lin IP: *.37-151.net24.it 05.01.07, 15:21 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. wlosi to > blondyni Takie zdanie tu nie padło :) Także nie wkładaj ludziom do ust słów których nie powiedzieli. Że sycylijczycy >>bywają<< blondynami - owszem. Jakoś tak dziwnie interpretujesz to co się tutaj pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: do lin lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:47 sycylijczycy blondynami a ha ha ha ha ha ha ha chyba ktos mu tu daltonizm;-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: do lin lin IP: *.41-151.net24.it 05.01.07, 16:00 Hmm. Problem z głową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do lin lin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:16 bdzininka jak nazwa wskazuje no coments... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: do marghe72 04.01.07, 15:17 Gość portalu: taralalala napisał(a): > czy ty nie pomylilas skandynawi z wlochami kto pisze te bzdury!!!! poludniowcy > blondyni no bo padne zaraz chyba musze wytłumaczyć kilku moim znajomym że nie są sycylijczykami a Skandynawami. osz kurcze, będzie sie działo :D Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: do marghe72 i nie tylko 05.01.07, 11:16 Gdybys powiedziala przyjazciol z Neapolu, myslalabym, ze znasz Massimiliano Rosolino. :) A powaznie, wiekszosc zapomina, ze trudno jest znalezc Wlocha 100procentowego. W rodzinie mojego malzonka jest chyba 7-8 narodowosci: co pokolenie, tym wiecej "wplywow obcych". Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: ogolnie 04.01.07, 08:07 Zarzucamy innym, ze kojarza Polske z konnym wozem na drodze, a czasem sami tez nie jestesmy lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: ogolnie IP: *.imz.pl 04.01.07, 09:06 Se siedzę, se czytam i se myślę, że my Naród Polski jesteśmy zbyt sfrustrowani. Brakuje nam luzu i poczucia humoru , ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: troche statystyki dot. wzrostu 04.01.07, 11:09 Moze niektorych to zdziwi, ale sredni wzrost Wlochow wynosi 175,5 cm, Wloszek 167 cm. Zrodlo ANSA: groups.google.it/group/it.politica/browse_thread/thread/1f0f1b3733181ab0/3cd5ecb8656c2f7c? lnk=st&q=altezza+media+uomini+donne+italia&rnum=5&hl=it#3cd5ecb8656c2f7c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: troche statystyki dot. wzrostu IP: *.imz.pl 04.01.07, 11:15 Znakiem tego kurduple. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: troche statystyki dot. wzrostu 04.01.07, 15:19 to ny też kurduplowaci przewyższamy Włochów o całe półtora centrymetra ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka ciemni opaleni i niscy wszedzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:49 jaja sobie chyba robicie, wlosi sa straszni kurduple ,blondyna tam nie widzialam zadnego, blondynki owszem farbowane wloszki z ciemnymi oczami i sniada cera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: ciemni opaleni i niscy wszedzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:32 Grecy to też kurduple. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: ciemni opaleni i niscy wszedzie.... IP: *.41-151.net24.it 04.01.07, 17:52 Ale to, że ty nie widziałaś nie znaczy, że ich nie ma. Poza tym blondyni to nie tylko jasnowłosi, istnieje też ciemny blond :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami w sumie fajny post IP: *.cust.tele2.it 04.01.07, 18:24 raz bedac sama w Rzymie, po kilku dniach uprzejmych choc po jakims czasie uporczywych zachwytow, wdzialam najszersze jeansy jakie mialam i szeroka koszulke.Nie bylo innego wyjscia! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: troche historii 05.01.07, 11:23 Moze to rozwiej watpliwosci skad sie wzieli blondyni na Sycylii: www.tanieksiazki.com.pl/go/_info/?id=326 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:23 wlosi lubią najbardziej szatynki a nie blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:59 a ha ha ha ha no...najbardziej lubia chinki a ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 19:17 Włosi moje drogie Panie lubią wszystko co się rusza powyżej trawy a najlepiej jak to coś jest rodzaju żeńskiego. A czy jest tu jakiś Italiano, może on się wypowie??? Co my tu będziemy gęgać po próżnicy nie za siebie. Trza by ich zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:13 nie trza pytac niech przejdzie jedna blondyna i jedna brunetka to wszyscy zobacza reakcje wlochow przeciez to wiadomo kto byl ten wie bo widzial Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: troche historii 05.01.07, 23:23 stereotypam i uogólnieniami poleciałoooo Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: troche historii 06.01.07, 09:55 A ja sie zastanawiam, czy wiele jest tu osob znajacych jezyk wloski, ktore w ogole rozmawialy kiedys z Wlochami na takie tematy. Ja mieszkam tu od 15 lat i naprawde wciaz dowiaduje sie czegos nowego. Takze tego, ze to, co ja od lat uznaje za moje wady, oni dziwnie jakos widza jako zalety. To, ze za ktoras gwizdza na ulica, niewiele znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebest Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:55 mylisz sie zazdrosnico, żal mi ciebie i innych glupich farbowanych blondnek, ktore mysla, ze faceci je wola... ah szkoda pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliczna blondynka Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:50 ale zawisc przeciez wiadomo , ze nas jasnych jest mniej a czarnuchow pelno dlatego jestesmy tak porzadane , i mowcie i krzyczcie sobie ja wiem ze i tak mam racje co odzwierciedleniem jest ....w swiecie , usa- pelno czarnuchow i latynosow kochaja blondi , to samo poludnie europy zadna brunetka nie ma do mnie szans , wiem bo kazda na moim tle wypada blado..zaden wloch, hiszpan , grek nie wybierze czarnej bo ma u siebie, o czym wy drogie brunetkki wiecie !!!!!!!!!!!ale piszecie inaczej bo to zazdrosc no coz zostalo wam tylko pisanie ha ha ha nawet jak juz sie zafarbujecie to i tak bedzie widac ze nie jestescie blondynkami;-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:01 wyobraz sobie, że ja byłam i widziałam, a właciwie to ja byłam tą ciemnowłosą Były ze mną 2 kolezanki blondynk. Wszyscy Włosi podrywali właśnie mnie, a nie blondynki. Tak samo było w krajach arabskich oraz w Turcji. więc zanim coś napiszesz "blondi"( hahahahaha)najpierw pomyśl 2 razy, choć wiadomo, że blondynki raczej z tego nie słyną.! Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: troche historii 12.01.07, 19:18 jakaś taka bezsensowna ta debata "czy Włosi bywają blondynami",bywają,bo widziałam,jasne że przeważa ciemna karnacja,ale bez przesady...wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do black Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:43 black , italy jedna i ta sama osoba caly swiat wie ze...faceci wola blondynki szczegolnie na poludniu bo tam ich brak zakompleksiony brudasie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-sztuczność Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:28 najbardziej to NIE lubią sztucznch, farbowanch, glupich blondynek a ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italy Re: troche historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:42 "blondynka", "robert" i "ja" to jedna osoba!!!! niedowartościowana panienka, która myśli, że jak ma blond włosy to Wloch będzie ją wolał np. od brunetki. A tymczasem mylisz się "biedactwo", Włoch majac do wyboru brunetkę lub blondynkę wybierze tę ładniejszą, a nie jak ty sądzisz każdego farbowanego na blond kaszalota! Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: troche historii 13.01.07, 08:07 A czesto nawet nie ladniejsza... No ale na temat temat to juz panowie moga powiedziec wiecej... :) Rozumiem, ze niektore kobiety nie maja zbyt dobrej opinii o mezczyznach, ale sprowadzanie ich do poziomu idiotow reagujacych tylko na blond wlosy to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do italy.. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLIM261 Re: troche historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:59 Nie róbcie z blondynek takich aniołów i bogiń. Tak naprawdę nie liczą się włosy i oczy, ale ogólnie atrakcyjnośc kobiet. Byłam we włoszech i jako brunetka z ciemny oczami, bo takowe posiadam, ale i również jako blondynka (naturalna) z niebieskimi oczkami (soczewki) i powiem, że na bark adoratorów nie narzekałam w obydwu przypadkach, więc niech nie myślą sobie jakieś pasztety, że wystarczy ufarbować łepek i już można męża szukać. Także stereotyp blondynki we włoszech jest bardzo przesadzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek jak zwykle powiedziala to brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:16 zapomnialas jeszcze zrobic rudych wlosow i zlozyc zielone szkla kontaktowe ale bezsens, blondynka odgonic sie nie moze od facetow ..ale naturalna , sztuczny blond i kontakty widac dlatego mialas takie samo branie ,jakie wziecie ma prawdziwa blondynka nigdy nie uswiadczysz bo nia trzeba sie urodzic ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: jak zwykle powiedziala to brunetka IP: *.imz.pl 17.01.07, 13:43 Blondynki powszechnie uważane za idiotki mają wszędzie rwanie ponieważ faceci nie tolerują konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelopa a mi sie wydaje tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 18:29 ze sa laDNIEJSZE DLATEGO , A BRUNETEK ZNAM MASE PRZYGLUPICH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette Re: a mi sie wydaje tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:33 blondynki ladniejsze? hahahahaha żal mi ciebie i innych "biednych" dziewczyn, ktore musza dowartosciowywac sie na forach; no ale co zrobic... nie kazdy ma powodzenie "na co dzien" i musi jechac do pieknej Italii lub w inne miejsce, zeby zostac zauwazonym. wlosi leca na kazda dziewczyne, nie wazna czy ladna czy brzydka, a blond wlosy nie stanowia dla nich rzadnej sensacji... Ale ty oczywiscie nie musisz o tym wiedziec, poniewaz sa ludzie inteligentni i "troche mniej" inteligenentni dla ktorych najwazniejszy jest kolor wlosow..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowlasa naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:41 zawsze byly ladniejsze ...tylko jest ich malutko.. a i niestety nie robia bykow jak brunetki;RZADNEJ; zal mi to Ciebie , zazdrosnico, proponuje slowniczek ortograficzny zanim napiszesz kolejnego babola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:07 widze, ze nie mozna popelnic nawet 1 bledu, bo zaraz znajdzie sie jakas "przemadrzala", ktora przyszla leczyc swoje kompleksy na forum. Blondynki zawsze byl ladniejsze- a to bardzo ciekawe, gratulacje dla wymyslenia nowej teori. Ale musze cie zmartwic...blondynki nigdy nie byly i nie beda ladniejsze. Mnie tez zal ale ciebie zazdrosnico, pewnie jakas brunetka odbila ci faceta i teraz musisz sie dowartosciowac. Dla twojej wiedzy istnieje cos takiego jak FRYZJER albo FARBA do WLOSOW i gdybym tylko chciala to w ciagu kilku godzin moge zostac blondynka, tym bardziej, ze mam bardzo jasna cere i blekitne oczy. Tylko po co? Dlatego ze jakas zazdrosna panienka pisze, ze blondynki sa ladniejsze? Trwaj w swojej niewiedzy dalej... powodzenia, bo bedzie ci potrzebne. Tak na marginesie Babol to miasto w polnocnym Iranie.... proponuje encyklopedie zanim cos napiszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do analfabetki Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:51 ja bym sie na twoim miejscu ,po takim byku wstydzila odpisywac ..ale wstyd , takie ;cos; jak ty ,wogole nie powinno sie wypowiadac , gdyz trzeba potrafic jeszcze zlozyc gramatycznie zdanie i kto tu jest glupi? pospolita niedoksztalcona brunetka , no coz bozia ani urody ani rozumu nie dala, nie bede sie znizac do twojego poziomu dyskutujac z toba, bo ujmuje to mojej inteligencji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:12 Gość portalu: do analfabetki napisał(a): > ja bym sie na twoim miejscu ,po takim byku wstydzila odpisywac ..ale wstyd , > takie ;cos; jak ty ,wogole nie powinno sie wypowiadac , gdyz trzeba potrafic > jeszcze zlozyc gramatycznie zdanie i kto tu jest glupi? pospolita > niedoksztalcona brunetka , no coz bozia ani urody ani rozumu nie dala, nie bede > > sie znizac do twojego poziomu dyskutujac z toba, bo ujmuje to mojej > inteligencji ... Wstydzic to sie powinnas ty ze swoim "babolem". Widze, ze prawda w oczy kole, zamiast siedziec na forum poczytaj encyklopedie, bo znowu wjedziesz z jakims chorym sformulowaniem. Oczywiscie takie "cos" jak ty nigdy w zyciu nie popelnilo ani 1 bledu ortograficznego-zglos sie z tym do telewizji, chociaz z twoim kompleksem bycia blondynka.... Uwazasz sie za inteligentna a piszesz "bozia" mala litera lub uzywasz slow, ktorch nie znasz(babol). Czy osoba inteligentna napisalaby o kims,ze " no coz bozia ani urody ani rozumu nie dala" jesli nigdy nie widziala danej osoby? Odpowiedz sobie na to sama, chociaz dla ciebie moze to byc zbyt trudne. Jest mi ciebie naprawde zal, widze, ze masz wielki problem zwiazany z uroda (niedopuszczasz do siebie mysli,ze blondynki nie sa najladniejsze), ale takie problemy zamiast na forum leczy sie u psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalna nie farb Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:08 w; bozie ;nie wierze dlatego pisze z malej litery;-) zalosna analfabetko !tak jak i tobie nie pisze z duzej litery ...chyba wiesz o co Mi chodzi..;-) jak na razie to ty masz kompleksy, ktore odzwierciedlaja twoje wypowiedzi ;babol; to gwara mowiona w danym srodowisku, zreszta ty i tak nie zrozumiesz aa...odnosnie twoich farbowanych wlosow ..pamietaj ze zawsze bedzie widoczny twoj ; brudny; odrost i nie zlosc sie tak , bo zlosc pieknosci szkodzi , co w twoim przypadku i tak nie ma juz chyba znaczenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle ... Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:15 i znowu babol, z babolem ha ha ha ha a wystarczylo zerknac na google ile tam ludzi pisze ze zrobilo babola , dziewczyno zastanow sie 100 razy co napiszesz bo zaczyna MI byc wstyd za ciebie ze kobiety sa takie glupie! zeby bylo jasne nie mam zamiaru pisac do ciebie z duzej litery ,bo zaraz palniesz znowu jakas madroscia...;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:18 farbujesz wlosy to tylko i wylacznie ty! ja nigdy tego nie robilam i nie zamierzam, poniewaz nie jestem szara, mysia blondyna! dla twojej wiadomosci odrost widac ale blondyna (i to w dodatku czarny i wstretny). Jak juz pisalam kompleksy (nawet bycia blondynka) leczy sie u psychiatry, a nie na forum- wiec co tu jeszcze robisz??? Jeszcze raz powtarzam ci ignorantko, ze babol to miasto w polnocnym Iranie-i to ty powinnas wpisac to w google, zeby sie o tym przekonac! a tak btw to mialas sie juz nie odzywac "zalosna zakompleksiona panienko, ktora uwaza sie za nie wiadomo co, a jest nikim, a raczej niczym. Ah zapomnialam... twoj jedyny atut to to, ze NIGDY W ZYCIU nie popelnilas bledu ortograficznego!!! hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:16 ha ha ha ha , nie moge tego przeczytac kretynko poniewaz , nie ma to ani ladu ani skladu... ty babolu!!!!!!!!!!!jeszcze nie spotkalam takiego czegos jak ty... , blondynka z czarnym odrostem ........ a buhahahahahahA , co takiego tobie zrobila jakas blondi co?juz chyba wiem)ale i tak najlepszy jest babol w iranie , a zapomnialam w polnocnym a haaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaa haaaaaaaaa jaka ty glupia...))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle blondi powtarzam slownik i jeszcze raz slownik!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:21 ty lepiej , zapisz sie do szkoly ,razem z dziecmi z pierwszej klasy ,moze jeszcze naucza cie ONE poprawnej gramatyki, zebys wstydu nie robila , ty BUBLU GENETYCZNY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do idiotki Re: naturalle blondi...do analfabetki brunetki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 21:53 oooo widze, ze prawda w oczy kole i wywoluje agresje... nastepny powod aby odwiedzic psychiatre, chociaz na pewno jest juz za pozno... Bez ladu i skladu piszesz ty - no ale coz, skoro mieszka sie na wsi zabitej dechami i dorwie sie nagle komputer to wychodzi z tego tylko "babol" hahahahahaaaa Trzeba byc kompletna kretynka, zeby smiac sie z faktow (Babol to miasto w Iranie, czy tego chcesz czy nie ignorantko- widze, ze nawet nie chcialo ci sie sprawdzic w google). 90 % blondynek ma CZARNE, PASKUDNE odrosty i przyjmij to w koncu do wiadomosci!!!! Chyba, ze ty nie wiesz co to blondynka-wcale bym sie nie zdziwila hahahaaaaaaa zamiast pisac brednie na forum idz na lekcje polskiego i nie tylko!!! Brak ci elementarnej wiedzy!!! Jedyne, co wynika z twojego belkotu to to, ze jestes zazdrosna, zakompleksina blondnka, ktora wyzywa sie na brunetkach! Tepe wiesniacke biedacto... Wiesz co, jest mi ciebie zal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi... brunetko...czy chodzilas do szkoly? czy obok... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:54 powiem krotko do znerwicowanej brunetki; -) SWOJA POTEGĘ INTELEKTUALNA JUZ UDOWODNILAS! ha ha ha ANALFABETKO! NIE krzycz tak , nic nie zmienisz ani swojego wygladu (tandetnego) ani wrodzonego debilizmu ale to pewnie dziedziczne ) rozum , wyglad no i plebs z jakiego pochodzisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi... Re: brunetko...czy chodzilas do szkoly? czy obok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:09 i tak najlepszy jest babol , a ha ha ha ha ha , potega intelektualna twojego ptasiego móżdzku ,mnie rozbraja ...nie dosc ze brzydka , zazdrosna to jeszcze tuman.nie rozroznia gwary od miast...blondynki nigdy nie maja czarnego odrostu..jak juz to ciemny blond ...ale tego twoj pusty leb juz nie wie .., domniemywam ze jestes cofnieta w rozwoju ,bo swoimi wypowiedziami tego doswiadczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wieśniary Re: brunetko...czy chodzilas do szkoly? czy obok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:50 niesamowite- zgadzam sie z toba w 1 kwestii-"i tak najlepszy jest babol" hahaha Ty tepa miernoto z marginesu spolecznego, widze, ze dalej kwestionujesz fakty!! Tu nawet nie pomoze psychiatra! Wiem,ze nic nie poradzisz na to, ze twoja glupota jest dziedziczna, ale dziwie sie, ze nie leczona! Widze, ze sama nie potrafisz nic wymyslic, tylko co post piszesz cos, co ja ci wczesniej napisalam. Ale co sie dziwic, "patrzac" na twojego "babola" i formulowanie zdan od razu wiadomo, ze nie skonczylas nawet 1 klasy podstawowki! Brzydka i zakompleksiona jak juz nieraz pisalam jestes ,ale tylko i wylacznie ty! Na jakim swiecie ty zyjesz? Aaaa zapomnialam, w pipidowce gdzie wystepuja "babole" ahahahahahaaaaa Jezeli dalej twierdzisz, ze blondynki nie maja czarnych odrostow to wyjdz na ulice! Chociaz twoja niewiedza wynika pewnie z tego, ze w twojej pipidowie mieszkaja 2 osoby na krzyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle Re: brunetko...czy chodzilas do szkoly? watpie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:08 plebejska urodo)))! nie denerwuj sie tak;-) to ze masz czarne klaki i wasa pod nosem;-) nie znaczy ze kazda ma tak samo ;-) czy ciebie nie stac nawet na slownik? az taka pusta w ryj jestes?-) twoja potega intelektualna jest niesamowita, wraz z pisaniem bledow ortograficznych , swoj popis gramatyczno-ortograficzny odniesie sukces ale tylko w plebsie w jakim sie obracasz coz nie dosc ze zazdrosna o blondynki , to jeszcze niedorobiona;-) intelektualnie i wizualnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle blondi do reprezentujacej ciemnogrod...brunetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 20:16 ale juz udowodnilas swoj mega-intelekt ;-) wpisujac w AUTOR...debilka i wiesniara ha ha ha no widzisz wreszcie zrozumialas kim jestes ;-)ladnie sie podpisalas jako autor ha ha ha ah aha baha nawet tytulu nie potrafisz wpisac .... ty oszolomie;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kretynki! Re: do reprezentujacej ciemnogrod...brunetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:24 juz nie masz zupelnie pomyslow co by tu odpisac, wiec piszesz jakies brednie. Nie mozesz tego scierpiec, ze ktos wreszcie napisal ci prawde. A ty biedna myslalas, ze juz do konca zycia bedziesz trwac w zaklamaniu... no ale niestety... Jeszcze raz powtarzam "prawda w oczy kole". Caly czas piszesz do mnie to, co ja pierwsza pisalam tobie we wczesniejszych postach-zal mi ciebie jak nikogo innego- jestes po prostu zazdrosna wiesniara z pipidowy, ktora chcialaby zmienic kolor wlosow ale ja na to nie stac! Biedna tepa wiesniara i na dodatek SLEPA (to juz czesciowo wyjasnia, ze nie widzi u blondynek czarnych odrostow)w AUTOR wpisalam DO DEBILKI i DO WIESNIARY umieszczajac to pod twoimi postami (a nie debilka i wiesniara). - Tym stwierdzeniem "ale juz udowodnilas swoj mega-intelekt ;-) > wpisujac w AUTOR...debilka i wiesniara ha ha ha " udowodnilas do reszty, ze jestes glupia i tepa jak nikt inny na swiecie. Jak juz pisalam, twoj "przypadek" nie nadaje sie nawet na leczenie u psychiatry. Zamiast siedziec na forum wez slownik poprawnej polszczyzny i poczytaj cos o formulowaniu zdan, bo widze, ze potrafisz pisal ale tylko durne usmieszki hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette jeszcze raz do naturelle "farbowanej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:31 ale juz udowodnilas swoj mega-intelekt ;-) > wpisujac w AUTOR...debilka i wiesniara ha ha ha > no widzisz wreszcie zrozumialas kim jestes ;-)ladnie sie podpisalas jako autor > ha ha ha ah aha baha > nawet tytulu nie potrafisz wpisac .... > ty oszolomie;-))))))))))))))) idac twoim tokiem rozumowania to ty w poscie z 19.01 w polu autor wpisalas "do analfabetki"- wiec gratuluje----juz wtedy przyznalas sie kim jestes!! ANALFABETKA! I oczywiscie mialas racje! Pustoglowa dziewucho z wiochy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi... do czarnucha co mu blond kolor nie wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 00:23 slownik !!!!!! kup slownik ortograficzny... ale watpie zeby bylo cie stac bo zarabiasz nedzne 1000 zl, i nawet na dobra farbe cie nie stac zalosna idiotko , brzydota i bledy ortograficzne jakie ty robisz ida w parze coz za niewypal genetyczny , no ale coz z taki bledami nawet matury nie skonczylas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi... lepiej wygol czarnego wasa..spod nosa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 00:35 najlepszy jest twoj zdeterminowany wpis , o brunetkach w szkole w warszawie.. ha ha ha , ty oszolomie myslisz ze sie nikt nie zoorientuje, ze sama sobie odpisujesz ..i to nie na temat wogole , ale juz udowodnilas ze pisownia u ciebie do tylu , ortografia na poziomie przedszkolaka , i jeszcze sama sobie odpisuje ..ale wstyd , zalosne zazdrosne stworzenie , ktore chodzilo do specjalnej szkoly bo wynika to z robienia podstawowych bledow ortograficznych cofniete w rozwoju monstrum wizualno-intelektualne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real brunette idz kup farbe, bo odrosty czarne widac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 02:05 "ale juz udowodnilas ze pisownia u ciebie do tylu" - jak zwkle piszesz o sobie, czego dowodem jest "zoorientuje"-dalej nie uzywasz slownikow- bardzo zle...."twojego przypadku" nie da sie juz uratowac... Dobrze wiedziec ze masz czarne wasy- ale, ze ich nie farbujesz tak jak paly? hahahahaha fajnie to musi wygladac- ale pociesze cie- pasuja one do twoich czarnych odrostow! "najlepszy jest twoj zdeterminowany wpis , o brunetkach w szkole w warszawie.."- skoro ja napisalam to o czym piszesz, to ty napisalas "pamietam ze na moim roku (jak jeszcze studiowalam w polsce) na 120 dziewczyn byly tylko 3 naturalne blondynki... wiec nie rozumiem calej tej dyskusji" Zamiast siedziec na forum zapisz sie do zlobka- chociaz z twoim poziomem intelektualnym to nie mozliwe, poza tym, odstraszylabys swoim wygladem wszystkie dzieci (farbowana blondnka z czarnymi wasami hahahahahahaaa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalle blondi nie kupuje farby jak ty ..sa fryzjerzy jak juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:23 4 naturalne brunetki..., juz nie pamietasz co napisalas , tumanie..? blondynki z czarnym odrostem.. ha ha ha ha ha ha co za niedouczony tuman.. od kiedy naturalna blondynka ma czarny odrost? wez wymysl cos od siebie a nie czytasz moje wypowiedzi i na nich bazujesz , twoje mega rumunskie pochodzenie+owlosienie szczegolnie pod nosem ha ha ha ha co za tuman , nie dosc ze nie potrafi pisac ..(udowodnione wczesniejszymi bledami ortograficznymi }to jeszcze przeczytac nie potrafi no coz ale czego wymagac po podstawowce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real brunette do albinosa co mu kolor czarny nie wyszedl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 01:47 I co idiotko-jeszcze tu jestes? Nie wstydzisz sie "swojego babola" z wpisem w polu AUTOR. Nie dosc, ze sklamalas, ze napisalam debilka a nie DO DEBILKI, to jeszcze wczesniej sama napisalas DO ANALFABETKI (oczywiscie w polu autor) - ale tego nie skomentujesz, bu musialabys sie przyznac do bledu. Zamiast tego wolisz wypiswac wyssane z palca brednie. ( a raczej wyssane z mlekiem matki). Jak zwykle (co mnie juz nie dziwi) piszesz cos, co ja napisalam ci wczesniej( ja napisalam, zebys chciala zmienic kolor wlosow ale cie na to nie stac; a ty wyjezdzasz z"i nawet na dobra farbe cie nie stac zalosna idiotko ") No ale coz moze wymyslic tepy glupi farbowaniec. Zawsze myslalam ze mature sie zdaje, a nie konczy- no ale tak - w twojej pipidowie panuja odmienne zasady-dla tepych przyglupow. Patrzac na twoj styl pisania od razu widac, ze jestes wiesniara. Widze, ze dalej nie uzywasz slownika poprawnej polszczyzny- i stad te koszmarne bledy stylistyczne i interpunkcyjne np. "slownik !!!!!! kup slownik ortograficzny... > ale watpie zeby bylo cie stac bo zarabiasz nedzne 1000 zl, > i nawet na dobra farbe cie nie stac zalosna idiotko ," lub przecinek przed i- a tu najlepsze " no ale coz z TAKI bledami" hahahahh. Cofnij sie do przedszkola kretynko i kup wreszcie SLOWNIK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalna blondi do tumana robiacego bledy ortograficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 11:09 jaki obciach sama juz piszesz ze soba z neo za 3 min odpisujesz pod innym nickiem..zalosna idiotko... i ten prosty zasob slow , no ale coz ,w zawodowce czego moglas sie nauczyc co? pojechala wiesniara na truskawki do wloch , tylko nikt sie nie zainteresowal wiec wrocila ,wsciekla na lepsze od niej, trzeba bylo zainwestowac w slownik , bo robiac takie bledy ortograficzne .. na bank kiblowalas w podstawówce... i jeszcze jedno , farby kupujesz ty , ja chodze do fryzjera , rozumiesz smieciu...sama zreszta juz przyznalas ze je kupujesz .. twoja potega intelektualna wywodzi sie z plebsu , to juz wiemy mieszkasz w bloku z patologiczna rodzinka , i za nic w swiecie nie mozesz odbic sie od dna , ha ha ha i ten prostacki jezyk..zero innowacyjnosci tekstu w kolko to samo , nie masz juz zadnej alternatywy do moich wypowiedzi, nie jestes w stanie polemizowac z kims wyksztalconym , bo i z czym? z takim zasobem slow ?..w dodatku pisanych z bledami ortograficznymi... tandeciara w sposobie myslenia , totalne mniej niz zero... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the best brunette do idiotki, ktora nie wie co to slownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 15:34 po raz kolejny powtarzam "PRAWDA W OCZY KOLE" i to bardzo hahahahaa. Ale sie biedactwo zdenerwowale na moje ostatnie 2 posty- az zal czytac te twoje farmazony-ale coz moze napisac ktos, kto nie zna jezyka polskiego. Zactowalam twoje wypowiedzi w ostatnim poscie- a tu prosze jaki odzew-tylko sie nie rozplacz jeszcze ahahahahhaaaaaa. Totalna kretynka i ignorantka, jak juz pisalam z marginesu spolecznego, mieszkajaca w STODOLE Najbardziej rozbroil mnie ten tekst "nie > jestes w stanie polemizowac z kims wyksztalconym , bo i z czym?" - przyznalas to , ze jestes NIKIM - GRATULUJE, wreszcie napisalas prawde na swoj temat! Jak zwykle nie potrafisz sama nic wymyslic, tylko piszesz to, co ja wczesniej pisalam do ciebie. No ale coz moze wymyslic tak tepa pala. SMIECIEM to jestes tylko i wylacznie ty. Biedactwo mialo trudne dziecinstwo (z patologiczna, wiesniacka rodzinka w stodole) i teraz wyzywa sie na innych. Nawet do Wloch musiala pojechac w "wiadomym celu" zeby zarobic troche kasy, a tu zaden Wloch jej nie chcial-i z placzem wrocila do domu wkurzona na inne laski. Siedzi teraz w stodole i rozpacza, ze nawet jej nie stac na operacje plastyczna. Durna klamczucho-moze napiszesz kiedy sie przyznalem,ze farbuje wlosy? Bo jak narazie to ty wlasnie sie przyznales,ze farbujesz wlosy u fryzjera. (hahahah fryzjer w twojej pipidowie). Dobrze,ze wreszcie dostrzeglas, ze piszesz caly czas to samo (szczegolnie o 1 bledzie ort.) "...w kolko to samo... " Myslisz, ze nie widze jaka przyjelas taktyke wariatko? Wypominasz caly czas 1 blad ortograficzny, a o swoich ciaglych pomylkach, zle zlozonych zdaniach, zle wstawianych znakach interpunkcyjnych ("czesc twojej glupoty zacytowalam w ostatnich 2 postach" ) nic nie wpominasz i nie komentujesz tego. I co, myslisz, ze nikt tego nie zauwazy? Jesli tak, to sie grubo mylisz psycholu! Co do wyksztalcenia - to zapewne ja masz w dziedzinie uprawy burakow! No.. moze jeszcze ziemniakow! Ja w przeciwienstwie do ciebie jutro mam kolejny egzamin w sesji (postepowanie sadowoadministracyjne-jesli wiesz, co to znaczy hahaha)- wiec wybacz, ze dzis juz nie odpisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madra i piekna popraw frajerzyco bledy ortogroficzne; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:19 powiem krotko; bo nie czytam wypowiedzi z bledami ortograficznymi;RZYGAM NA cIEBIE!!!!!!!!!!!KONDONIE NIEDOMYTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIEKNA I MADRA Re: popraw frajerzyco bledy ortogroficzne; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:27 egzamin , ha ha ha ha ktos kto pisze z bledami ortograficznymi , moze miec tylko egzamin przy kasie w biedronce.. nie odpisze... skonczyl sie asortyment powtarzanych slow typu; wiocha zabita deskami , dobrze je znasz bo tam przebywasz kocmoluchu . nikt nie uwierzy w sesje, baranie jak przeczyta twoja wypowiedz z bledami ..jakie to przykre ze musisz sie dowartosciowywac na forum internetowym , bo realia sa tak tandetne prosta rodzinka mieszkanie w bloku nedzna praca beznadziejny wyglad ..i bujna wyobraznia , ups nikt nie uwierzyl inbecylu po podstawowce he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi... Re: popraw frajerzyco bledy ortogroficzne; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:33 napisz cos , od siebie a nie powtarzasz ciagle to co JA napisalam nudna jestes protaczko z patologicznej rodziny , marginesu spolecznego ciagle powtarzasz to samo, co ja wczesniej napisalam a...najlepszy jest egzamin, ale debilu zapomnialas tumanie niedouczony ze to pisze sie osobno ahahahahah jaki wstyd ....znowu pokazalas smieciu ze klamiesz bo nawet pisac oddzielnie wyrazow nie potrafisz ,nie wspominajac o bledach ortograficznych ..jakze czytasz z fascynacja moje wypowiedzi , mlocie ..bo pozniej sama je cytujesz ..ha ha ha ha niski gatunku podczlowieka, ale ty dobrze wiesz ze buty mozesz mi czyscic ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najpiekniejsza do tej co nie umie nic napisac od siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:51 Zdaniem "napisz cos, od siebie a nie powtarzasz ciagle to co ja napisalam" udowodnilas ostatecznie, ze nie potrafisz nic napisac od siebie- po prostu 0 szarych komorek. Zobacz sobie na wczesniejsze posty szmato- to ja zawsze pisalam tobie, ze w kazdym poscie powtarzasz moje wypowiedzi. Ale tak tepa swinia z obory nigdy tego nie zrozumie. Jestes nikim, totalnym zerem, smieciem, ktorego depta sie na ulicy. Zal mi takich ludzi jak ty... Biedactwo z patologicznej rodziny przez nikogo nie kochane z trudnym dziecinstwem, mieszkajace w stodole... btw co znaczy "protaczko"? Zapewne kolejne nowe slowko z twojej wiochy jak babol albo "skonczyc mature" i jeszcze wiele innych hahahahhaa A gdzie podzialy sie twoje wiesniackie usmieszki zamiast znakow interpunkcyjnych? Jednak cos dostrzeglas psycholu z morda swini i farbowanymi klakami. Ah zapomnialam,ze ostatnio przyznalas sie jeszcze, ze masz wąsy i jestes czarnuchem. Chcialabym to zobaczyc -farbowana blondynka z wasami, a przy tym czarnuch ahahahhaaaaaaaaaaaa To dlatego mieszkasz na pustkowiu w oborze, zeby nikt cie nie widzial debilko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunette-the best JESTES NIKIM I i przyjmij to do wiadomosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:13 To jest moj ostatni post pisany do czegos takiego jak ty (mutanta genetcznego), poniewaz pisanie do ciebie uwlaszcza mojej godnosci.(poza tym widze, ze jestes juz na skraju wyczerpania nerwowego i nie chce cie miec na sumieniu...) Chociaz nie wiem jakbys sie starala, to nic nie ukryje twojego prostactwa. Patrzac na twoj styl pisania i uzwane slowa od razu widac, ze "sloma ci z butow wychodzi" Nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi, ale mam przeciwko wiesniakom TAKIM JAK TY. Dzieki za dostarczona rozrywke, czytajac tWOJE farmazony po prostu pekalam ze smiechu! Moge pisac do idiotek, ale nie bede do KLAMCZOCH, jaka ty jestes. Pisz sobie teraz co chcesz(DALEJ ODPATRUJ ODE MNIE) I BADZ PEWNA, ZE CI JUZ NIE ODPISZE! MOZE ZNAJDZIESZ CHAMA NA SWOIM POZIOMIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna blondi do brunetki chorej z zadrosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:04 ty masz cos z lbem sama jestes nieki , zazdrosna idiotko z czarnym odrostem, mysl jak piszesz, od kiedy blond jest czarny zakompleksiona biedna dziewczynka , ktora nie dosc ze nie umie pisac po polsku to jescze leczy kompleksy na forach .. jestes totalnym dnem co potwierdzaja twoje nedzne wypowiedzi .. mozesz tupac i krzyczec ale we wloszech i tak jest szal na punkcie blondynek .. niedomyty i niedouczony brudasie!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocilam blondi1 jestes zerem i do tego pochodzenia rumunskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:35 jestes juz monotematyczna,nudna i mocno zdeterminowana, i te ciagle powtarzanie slow o wsi, domniemywam ze masz kompleks nizszosci wywodzacy sie z pochodzenia chlopskiego, ta studiujesz ale szlifowanie brukow na autostradzie , a twoim wykladowca jest kierowca tira,po takim nokalcie slownym zastosowanym PRZEZEMNIE,bardziej tobie do placzu niz smiechu, zmien repertuar , bo nudzisz tymi slowami , ktore utkwily ci w pamieci z miejsca urodzenia ... ps:radze ogolic czarnego wasa czarne klaki na nogach, ale, nic to nie,da pochodzenia rumunsko-cyganskiego nie wydepilujesz a ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: blondynki w itali... 19.01.07, 18:48 Gratuluje poziomu na jaki systematycznie sprowadzacie ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsaa Re: blondynki w itali... IP: *.cust-adsl.tiscali.it 24.01.07, 19:50 ja tylko zasugeruje obejrzenie afreskow, na wielu z nich, szczegolnie przedstawiajacych osoby wazne (czyli arystrokracje) postacie maja skore bardzo jasna i wlosy i oczy takze. a rodowi wlosi... przypomne tez ze geny rodzicow o ciemnych oczach i wlosach sa mocniejsze i to wypiera jasnowlosych, ale tak jest na calym swiecie nie tylko we wloszech. pamietam ze na moim roku (jak jeszcze studiowalam w polsce) na 120 dziewczyn byly tylko 3 naturalne blondynki... wiec nie rozumiem calej tej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: blondynki w itali... 25.01.07, 08:25 Moze chodzi o wyzszosc Swiat Bozego Narodzenia nad Wielkanoca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linda Re: blondynki w itali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:55 a ja studiuje obecnie w warszawie i na moim roku (190 dziewczyn)sa tylko 4 naturalne brunetki... wiec nie rozumiem calej tej dskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Czy to forum nie ma moderatora? 14.02.07, 14:11 który by tu zrobił porządek? Odpowiedz Link Zgłoś