Dodaj do ulubionych

tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna?

IP: *.localdomain / 192.168.21.* 05.06.03, 08:24
Planuje w czerwcu wycieczke objazdowa po Wloszech i zamierzam zatrzymac sie
dwa dni w Rzymie, moze komus z Was udalo sie kiedys wyszukac tam tani nocleg
dla dwoch osob w okolicach roma termini lub watykanu?
Obserwuj wątek
    • Gość: agniese 1 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.26-151.libero.it 05.06.03, 11:08
      Gość portalu: liza napisał(a):

> Planuje w czerwcu wycieczke objazdowa po Wloszech i zamierzam zatrzymac sie
      > dwa dni w Rzymie, moze komus z Was udalo sie kiedys wyszukac tam tani nocleg
      > dla dwoch osob w okolicach roma termini lub watykanu?
      Zajrzyj na strone:www.bellaroma.it .Z tego co pamietam nocleg juz za 30
      euro,blisko Watykanu.Pozdrawiam
      • Gość: Joka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:48
        Najtańszy nocleg w Rzymie - Dom Polski dwójka bez łazienki 15 euro/osoba
        z łazienka 25 euro/osoba
        • Gość: Piotrek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:15
          Cześć!
          Mogłabyś podać mi namiar na ten Dom?
          Pozdrawiam
        • Gość: Piotrek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:16
          Mogłabyć podac mi namiar na ten Dom
          Mój mail: abc.xyz@onet.eu
          Pozdrawiam
        • Gość: joka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 13:49
          czy mogłaby dostać mailowo namiar na ten dom lub inny tani nocleg
          bogdanak@poczta.onet.pl Bedę wdzieczna
      • Gość: Doris pod gołym niebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 11:59
        Wybieram sie do Rzymu z początkiem czerwca, czy ktoś z Was przetestował nocleg
        pod gołym niebem? chodzi mi o to czy to jest w miare bezpieczne? tzn czy
        żandarm nie zwinie mnie od razu?
        • Gość: aaa Re: pod gołym niebem IP: 83.238.144.* 04.06.09, 12:54
          uwazaj na cyganow, mojego kumpla w bialy dzein 2-ch dzieciakow z palami
          zatakowali w parku
      • Gość: delllere Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 107.170.127.* 13.08.19, 17:28
        Ja polecam wyszukiwarke hotelscombined.com , calkiem dobre i tanie hotele udalo mi sie tam zarezerwowac
    • Gość: Piotr Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:54
      Przespijcie się na placu Św. Piotra. Jest cicho, spokojnie i bezpiecznie. I
      raczej niedrogo.
      • Gość: Szpaku Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:43
        doslownie, na placu??ktos mowil mi o spaniu na miescie,..ale wole sie upewnic
        czy ktos juz to uskutecznial. Ja juz mam za soba spanie pod wieza Eifle`a, ale
        nie chce siwezo poslubionej Malzonki doswiadczac tak hardcore`owo. Choc mysle,
        ze ona by chciala tak spedzic noc w Wiecznym Miescie
        • Gość: zuzannnna Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.icpnet.pl 09.01.12, 23:02
          można spać w mieście, zależy wszystko od dwóch, no może trzech pytań: 1. gdzie 2. kiedy 3. z kim. A jeśli chodzi o propozycje tanich hoteli to może ta lista pomoże hotele w Rzymie
    • Gość: Iza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.03, 00:19
      Może będę mogła Ci pomóc ale sprecyzuj co znaczy tanie ? Ile Euro na osobę za
      noc?
      • Gość: jm Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.skawsoft.com.pl 07.06.03, 14:54
        Tuż przy Watykanie jest Dom pielgrzyma prowadzony przez polskie zakonnice.
        • Gość: liza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.localdomain / 192.168.21.* 09.06.03, 10:41
          to wiem tylko nie mam na nich namiaru ....moze znasz np numer telefonu?
        • Gość: komar Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.03, 22:06
          Gość portalu: jm napisał(a):

> Tuż przy Watykanie jest Dom pielgrzyma prowadzony przez polskie zakonnice.
          a mozesz mi podac adres tego domu pielgrzym, ewentulanie jakies ceny ? Dzieki
          i pozdro komson69@wp.pl ! jak mozesz to wyslij onfo ma maila ! dzieks
          • Gość: gaga Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:47
            hej, podobno przy Watykanie mieści się Polski Dom Pielgrzyma prowadzony przez
            siostry zakonne. Czy ktoś dysponuje adresem lub numerem telefonu tamże? Byłabym
            bardzo wdzięczna za informacje w temacie (email: xaj@interia.pl)
            Pozdrawiam !
          • Gość: lmatuchl Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.ae.poznan.pl 06.02.08, 12:41
            Proszę również o namiary na Dom Pielgrzyma (telefon np.:)) mój adres
            lmatuchl@wp.pl ;w sierpniu planuję wyjazd dla 8 osób.
          • Gość: Pielgrzym Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:01
            Ja też bardzo proszę o namiary (e-maile, telefony) na domy
            pielgrzyma w Rzymie (kamiler0@wp.pl)
        • Gość: madza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.net.pulawy.pl 17.02.07, 23:36
          cześć jak masz namiary tzn nr tel na ten dom pielgrzyma blisko Watykanu to mi
          napisz madza@vp.pl dziekuje
          • Gość: Jola Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.vlan79.nemes.lubman.net.pl 12.05.09, 12:52
            Bardzo prosze o pomoc i wskazanie na tanie noclegi w Rzymie, bliżej
            Centrum. Zainteresowana jestem też Domem Pielgrzyma czy Domem
            Polskim. Dziękuję
            jar@lscdn.pl
            • Gość: cheshire Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 20:24
              www.venere.com szukaj w kategorii B&B, olbrzymi wybór, różne lokalizacje i ceny. Ja miałem fajny pokój dwuosobowy z łazienką koło stacji metra za 30 euro
        • Gość: kubujak kampingi na obrzerzach IP: *.gorzow.mm.pl 28.06.07, 13:49
          Czy zna ktoś kampingi na obrzeżach Rzymu - tanie (5-20 euro za namiot na 1 noc) i blisko plaży!PROSZĘ O INFO NA E-MAILA
          kuba_krol@interia.pl
          • Gość: artex Re: kampingi na obrzerzach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:40
            Na obrzeżach a właściwie nad Morzem Tyrreńskim masz dwa campingi-
            CountryClub Castel Fusano (2km od morza) i Internazionale camping
            Castel Fusano(400 m) od morza)
        • Gość: M Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.um.warszawa.pl 26.03.08, 18:25
          Juz dawno jest przeniesiony na via Vincenzo Monty 1
          • Gość: GB Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 212.160.172.* 30.06.08, 11:59
            Byłem i nie polecam. Dom pielgrzyma przy via V.Monti co prawda
            zapewnia pokoje w wysokim standardzie ale 4 km od Watykanu, to zbyt
            daleko na upalne dni! Do Forum Romanum jeszcze dalej! Lepiej
            ulokować się przy Watykanie lub Termini i dojeżdzać metrem (1 euro
            od osoby). Poza tym śniadania są nazywane "polskie" ale plasterek
            wędliny, jedna lub dwie bułki, herbata z cukrem, dzemik i masełko to
            zbyt mało. Myślę, że również msza w języku polskim nie jest mocnym
            atutem tego noclegu - ważna jest Ofiara a nie język, w którym jest
            sprawowana. Raczej przywiązanie do własnego języka tworzy barierę.
            • Gość: GB Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 212.160.172.* 30.06.08, 12:03
              Dodam, że jeśli znajdziecie kwaterę (łazienka i pokój z 2-4 łóżkami)
              za 20-25 euro od łóżka nie będziecie tracić sił i czasu na częste
              podróżowanie a do tego trochę euro zostanie wam na jedzonko.
        • Gość: Patron Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 80.185.172.* 03.11.08, 19:33
          prosze ôdac adres i telefon
          dziekuje
          marek
      • Gość: liza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.localdomain / 192.168.21.* 09.06.03, 10:40
        po lekturze informacji internetowych to tanie moga byc wedlug mnie w okolicach
        20 euro za osobe (najlepiej w poblizu roma termini )
      • Gość: liza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.localdomain / 192.168.21.* 10.06.03, 10:19
        fajnie by bylo jakbys mogla pomoc, moze cos znasz tak do 20 euro za osobe? z
        gory wielkie dzieki
    • Gość: Iza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.03, 22:58
      30 Euro na osobę w okolicach San Giovanni. Apartament z kuchnią.
      Jeśli Cię dalej interesuje prześlę adres i telefon na prive.
      Prowadzi ten hotel Polak.
      • Gość: marczydlo Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.soc.eu.mars / 217.96.29.* 21.03.04, 19:37
        czy ja równiez mogę prosić o info na temat tego hotelu?

marczydlo@gazeta.pl

z góry dziękuję
        • Gość: heretyk Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.uibk.ac.at 29.03.04, 21:27
          Przyznam ze tez bym byl zainteresowany tym hotelem. Z gory dzieki za info.

heretyk@interia.pl
        • konrad.jantz Nocleg do 15-20 EUR/os. 13.03.05, 13:02
          Jeżeli ktoś coś będzie wiedział odnośnie noclegu do 15-20 Euro od osoby, proszę
          dać znać na e-mail: konrad.jantz@gazeta.pl .
          • Gość: ks. Tomasz Rybka Re: Nocleg do 15-20 EUR/os. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:55
            Potrzebuje noclegu w Rzymie dla 5 osob 28-30 marzec 2007 .
            ks. Tomasz
        • testardo Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 14.03.05, 22:12
          i ja tez prosze testardo@gazeta.pl
        • Gość: Alexw Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:53
          W sierpniu jade na 4 dni do Rzymu-3 noclegi.
          Hotel przy Stazione Termini - 30 euro za osobę z łazienką.
          Hotel Cristina:
          cristina@mclink.it
      • Gość: Magda Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.digi.pl 24.04.04, 18:53
        j równiez prosze o namiar na te noclegi
        szawdzin@poczta.onet.pl
        • kkeicam Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 26.04.04, 14:03
          i ja i ja i ja. Bardzo prosze kkeicam@gazeta.pl
          • anyaw73 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 26.04.04, 18:14
            i ja rownierz prosze o namiar anyaw73@gazeta.pl
      • Gość: ixi Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 18:44
        Ja tez prosze o namiar os5@wp.pl
        Dziekuję
      • wmika Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 09.03.05, 22:07
        A czy te namiary, to jeszcze aktualne??? Jesli tak to prosilabym bardzo o nie:)
        • Gość: Ala Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:48
          Jeśli nie sprawi Tobie problemu to ja też poproszę o namiary na ten apartament.
          Będę bardzo wdzięczna ardoarleta@op.pl Pozdrawiam, dzięki
      • jacekzareba Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 12.04.05, 10:37
        Będę wdzięczny za namiary na ten hotel. Z góry serdecznie dziekuję.

jacekzareba@op.pl
      • Gość: Paulina Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:17
        Cześć, czy mogę prosić o namiary na ten apartament! Na maila:
        paulina@carotex.pl Dzięki z góry
      • Gość: waldi Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.05, 21:15
        napisy cos wiecej na temat noclegu za 30 € - wmhamburg@t-online.de
      • Gość: OKI Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.pro-internet.pl 05.08.05, 13:53
        też poproszę namiary na ten nocleg

konto7@wp.pl
      • Gość: driver Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:07
        Bardzo byłbym zainteresowany tanim noclegiem w Rzymie, w miejscu łatwo
        "odszukalnym" :) i najlepiej z polską obsługą, driver800@wp.pl
      • Gość: sylweta1 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 10.04.06, 00:05
        prosze takze o namiar na ten apartament sylweta@autograf.pl
      • Gość: arielka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.multicon.pl 23.01.07, 22:04
        szukam taniego noclegu w Rzymie i ten podany przez Ciebie bardzo by mi
        odpowiadał.Wyjezdzam na 5 dni w kwietniu.Bardzo prosze o przesłanie namiarów
        arielka5@o2.pl Wielkie dzieki
      • Gość: madza Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.net.pulawy.pl 17.02.07, 23:39
        jak możesz podać nr. tel do tego hoteliku albo e-maila to z góry dziękuje
      • Gość: Figulka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 212.160.172.* 26.02.07, 14:39
        czy można prosić również o namiary? bfiga@interia.pl
      • Gość: Ala Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.07, 21:31
        hej

interesuje mnie info o noclegu kotre umiescilas na stronie gazeta.pl. hostel
        mial kosztowac 30euro za osobe i mial prowadzic go polak:) jakbys mogła napisac
        mi namiary:0bede wdzieczna:) alarz@interia.pl

pozdrawiam Ala
      • Gość: Luka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 20:51
        Prosze podaj mi namiar na ten hote l z ty mpolakiem rezydujacym w nimi po potrzebujemy z małzonka miejsca do spania w czerwcu

pozdraiwam
      • weronika1112 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 27.03.07, 21:57
        Wybieram się do Rzymu w czerwcu. Proszę o bliższe informacje odnośnie tego
        apartamentu.
        • Gość: atakte@interia.pl Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 19:38
          też interesuja mnie noclegi tanie;0 w okolicy Watykany, wybieramy
          sie całą paczka 4 małżeństwa, prosze o kontakt jeśli ktoś był i
          chwali sobie pobyt, dzięki :)
      • Gość: Tomek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.lkw-walter.com 07.06.07, 13:28
        hej, jesli mozna to prosze o namiary na tani nocleg w Rzymie, jest podobno 30
        EUR jakis apartament prowadzony przez Polaka.Moj mail: tkorab@interia.pl, Z
        gory dziekuje
      • Gość: kiki Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.promax.media.pl 23.08.08, 21:16
        czesc podaj mi prosze adres tego hotelu na krysiam@poczta.fm
      • Gość: klaudia Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 89.100.21.* 10.10.08, 22:16
        hej mozesz mi wyslac dane na ten apartament,dzieki z gory
      • Gość: KK Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 212.160.172.* 09.02.09, 16:17
        poproszę o namiar. Z góry dziękuję kasia_kisiel@op.pl
      • robuchnek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 28.03.09, 14:26
        Witam! Proszę o namiar na ten apartament w Rzymie prowadzony przez
        Polaka na adres ale.kruki@wp.pl Pozdrawiam! Rob
      • Gość: Piotr Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.04.09, 12:57
        Poproszę o informacje dotyczące tanich noclegów w Rzymie.
      • Gość: jola Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.vlan79.nemes.lubman.net.pl 12.05.09, 13:04
        Prosze prześlij mi namiar na ten hotel Dziękuje Jola
        jar@lscdn.pl
      • Gość: czarek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 10:32
        witam czy możesz mi podac ten numer i adres do polaka co prowadzi hotel?pozdrawiam
      • Gość: czarek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 10:35
        przepraszam ale nie podałem adresu nozewski@neostrada.pl z góry dziękuje
      • iwonek59 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 04.08.09, 12:57
        Czy mogę również prosić o przesłanie "namiarów" tego hotelu na mój
        adres: iwonalyp@wp.pl
      • Gość: EdytaSz Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.icpnet.pl 10.05.10, 21:32
        Cześć, czy mogę prosić o przesłanie namiarów na ten hotel? z góry dziękuję.
        mój e-mail: atyde79@autograf.pl

pozdr.Edyta
      • Gość: agnieszka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 94.75.112.* 24.05.10, 22:28
        witam badzo prosze o namiary
      • Gość: Wojtek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: 195.245.213.* 05.06.10, 13:15
        Iza, podaj jak możesz namiar na hotel. konsor11@yahoo.pl, Pozdrawiam
      • Gość: norbi Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.centertel.pl 11.07.10, 20:09
        Witam,

czy mógłbym poprosić o jakieś namiary na ten nocleg? adres, telefon, strona
        internetowa?
      • lewuska Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 27.03.11, 16:50
        prosze o namiar do tego hotelu
    • Gość: joanna Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 12:33
      Czy mogłabym prosić o więcej szczegółów na temat domów
      pielgrzyma w Rzymie i innych miastach.
      Proszę o wiadomość furen@wp.pl dziękuję
    • Gość: marghe_72 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.acn.pl 10.08.03, 15:09
      U polskich siostr nie jest tanio - nocleg w trójce kosztuje ponad 90 euro.
      Pensjonat Ester na Viale Castro Pretorio - trójka z umywalką (bez śniadania)
      w czerwcu ok. 70 Euro.

M.

PS. W okolicach Termini jest całe mnósteo hotelikow i pensjonatów.
      Polecam lewą stronę dworca (stojąc twarza do Termini) - jest tam znacznie
      spokojniej niż po drugiej stronie.
      • Gość: slawcio Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.06, 22:44
        prosiłbym o trochę wiecej info odnośnie termini i pensjonatów lub hotelików
        które warto polecić . wybieram się na jedną dobę. slawek.babicki@vp.pl
    • Gość: Michał Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 27.04.04, 00:48
      Hmmm... nie wiem czy akurat Cię to interesuje, ale najtańszym sposobem noclegu
      będzie camping. We wrześniu zeszłego roku za 2 osoby + namiot + samochód
      płaciliśmy 27 Euro za dobę w Camping Flaminio Village na Via Appia Nuova, na
      północy Rzymu, dojazd do centrum jest dobry- przystanek autobusowy jest przy
      samym campingu, ponadto można jeszcze dojechać kolejką (2-3 minuty na stację).
      Campingi we Włoszech są bardzo dobre, jeśli miałabyś jakieś pytania wal
      śmiało :)
      • Gość: Michał Ehhh... :) IP: *.chello.pl 27.04.04, 00:49
        Dopiero zauważyłem, że to post sprzed roku, a już myślałem że może komuś
        pomogę:) No ale może się komuś przyda...
        • linn_linn Re: Ehhh... :) 27.04.04, 10:45
          Na nadmiar info tu nie narzekamy. Przydadza sie na pewno.
        • Gość: olik Re: Ehhh... :) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.05, 09:26
          Sorki...
          Wiem ze to informacje z tamtego roku. Ale moze moge liczyc na jakies namiary na
          noclegi tanie w Rzymie. Odpiszcie prosze...
          • Gość: ania Re: Ehhh... :) IP: *.chello.pl 29.05.07, 10:24
            Jeśli chcesz podzielić się info o noclegach w Rzymie i znajdziesz chwilkę to napisz proszę na paloma@op.pl
        • Gość: s. Re: Ehhh... :) IP: *.astro.uni.torun.pl / *.astro.uni.torun.pl 19.07.05, 03:15
          przydalom sie :-)
          pozdrawiam.
          s.
      • more-than-a-woman Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 29.04.05, 16:27
        Witam!
        Mam pytanie odności campingów, właśnie tm lecę jutro już.
        Czy trzeba jakoś wcześniej rezerować miejsce?
        Mam pewne obawy do zostawienia rzeczy w namiocie, bo chciałabym jej jeszcze
        zobaczyć jak wrócę z eskapad miejskich.
        Pozdrawiam Kaśka
      • Gość: M Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.um.warszawa.pl 26.03.08, 18:29
        Hmmmmmmm cos chyba bredzisz bo gdzie yia Apia Nuova a gdzie
        Flaminia. Na Flamini faktycznie jest camping ale to dośc daleko od
        Apia Nuova.
    • Gość: Olka Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:03
      Jeśli szukacie czegoś BARDZO taniego polecam wejść na www.hostelworld.com ceny
      od 12EURO!!! Ja mieszkałam w Hostell Alladino2- 18E za pokój 3osobowy prywatny-
      rewelacja. Wiadomo, że ceny są nieco droższe latem, ale zajrzyjcie na tę
      stronkę. Taniej chyba nie ma niż w hostelach (schroniskach)
      • micurka Re: Naprawdę tanio!!! 09.03.05, 23:06
        Olka z z nieba mi spadasz, zarezerwowałyśmy z koleżanką pokój dwuosobowy własnie
        w Aladino 2, ale jakoś na forum zupełnie nie znalazłam wpisów związanych z tym
        hostelem. Prosiłabym o garść informacji związanych właśnie z tym miejscem.
        Gdybyś mogła...
        • Gość: lulua Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:33
          szukam tez hotelu w rzymie, jak macie jakies info wyslicie m.agnes@wp.pl

dzieki aga
        • akna Re: Naprawdę tanio!!! 11.04.05, 23:13
          Byłam i spałam tam. Pierwsze wrażenie - hmm było dość kiepskie, poszliśmy (o 3
          w nocy, bo o takiej porze udało się nam dostać w okolice Termini) pod podany
          adres, wyszedł koleś o wyglądzie hmm dość podejrzanym i kazał nam iść na drugą
          stronę ulicy. Weszliśmy w bramę i zaprowadzono nas na 1 piętro do dużego
          mieszkania. W środku - hmm trochę dziwnych ludzi (mnie na pierwszy rzut oka na
          jakiś Turków wyglądali, ale wiadomo podobny do włoskiej typ urody ;-)) ),
          porozkładane pranie, ogólnie dziwne wrażenie. Pokój - skromnie wyposażony,
          podwójne łóżko, jakas szafka, krzesło. Pościel czysta. Może troszke przykurzona
          półka. Ale można wybaczyc ;-) łazienka na korytarzu, ale na cały hostel, około
          10 pokoi są 3, więc nie ma problemu. Pokój mieliśmy na podwórko, bardzo cichy.
          Rano prysnęło dziwne pierwsze wrażenie. Pojawili się zwykli ludzie, bardzo
          domowa atmosfera, śniadanko dość skromne - sucharki, dżem, jakieś drożdżówki z
          francuskiego ciasta,mleko, herbatka, kawka, obsługa sympatyczna :-)
          Tak więc podsumowywując - polecam. Jest skromnie, ale całkiem przyzwocie.
          Zwłaszcza w tej lokalizacji i za taką cenę. Pozdrawiam
          • e-dom Re: Naprawdę tanio!!! 24.02.12, 12:26
            Możecie skorzystać z naszej bazy edom.pl. W Rzymie mamy niemal 700 kwater do wynajęcia. Wystarczy tylko zebrać znajomych i dopasować apartament do swoich potrzeb. Pozdrawiamy!
      • Gość: treboR Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 13.03.05, 10:25
        Czy hostel to znaczy schronisko młodzieżowe? Czy mieszkać tam może tylko
        młodzież? Co znaczy po włosku(nie znam wcale) 6 letto camerata mista?Pozdrawiam
        • wisteria Re: Naprawdę tanio!!! 14.03.05, 16:43
          "Hostel" oznacza schronisko mlodziezowe. Juz spiesze z informacjami, jako ze
          nasza rodzina korzysta z hosteli na calym swiecie z wielkim powodzeniem.
          Sa one, z naszego doswiadczenia, najtansza forma zakwaterowania, przynajmniej w
          Europie. Dedykowane sa nie tylko dla mlodziezy ale dla wszystkich, chociaz moze
          sie zdazyj jakis czasem ze tylko do "jakiegostam wieku". Oferuja bardzo tanie
          formy noclegowania po haslem "dorm", ktore oznacza spanie w sali wieloosobowej,
          moze byc mieszana, lub nie. Jednak wiekszosc oferuje rowniez pokoje "prywatne"
          jedno, dwu lozkowe pokoje czy "rodzinne trzy lub cztero lozkowe, nieraz z
          prywatna lazienka.
          Ostatnio z wielkim powodzeniem rezerwujemy na irlandzkiej stronce:
          www.hostelworld.com.
          W Rzymie bedziemy 23 maja w hostelu Alladino ze sniadaniem i transportem z
          lotniska po 23 Euro za lozko. Nie tak zle co? W tamtym roku mielismy po 8
          dolarow od lozka w kapadocjii. Pokoje rodzinne. Pzy rezerwacjii pobieraja 10%
          zadatku na karte kredytowa, reszta platna na miejscu. Nawet, jesli ktos nie
          chce rezerwowac przez internet, to strona zawiera wszystkie informacje o danych
          hostelach, ceny i adresy z mapami. Polecam.
          • micurka Re: Naprawdę tanio!!! 15.03.05, 10:57
            Alladino? Czy Alladino 2? Bo my będziemy w tym czasie w "2"...
      • Gość: Johny Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:02
        Wcale nie jest tam tanio, zwłaszcza jak ktoś jedzie w czerwcu. Zresztą z tego
        co widzę w iternecie to Rzym jest chyba najdroższym miejscem jesli chodzi o
        noclegi
        • vojager29 Re: Naprawdę tanio!!! 14.03.05, 13:06
          dla zainteresowanych mozliwosciami noclegu na terenie Wloch, podaje za kims ten
          link, sprawdzajcie moze jest tam cos interesujacego
          www.wlochy.it
        • Gość: marghe_72 Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 22:43
          rzym nie jest najdrozszy, uwierz na słowo:)
          • vojager29 Re: Naprawdę tanio!!! 15.03.05, 07:38
            bo zaraz po Warszawie
            • Gość: ja Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.skarzysko.vectranet.pl 19.01.10, 08:59
              Jedz do Wenecji,jak w Rzymie drogo i porownaj
            • Gość: turysta Ja polecam noclegi u Pani Moniki.. IP: 151.82.75.* 23.11.10, 16:20
              Ja z zona wynajmowalismy Kawalerke przy Watykanie od Pani Moniki ( ta pani ma tutaj na forum swoja reklame )..Mieszkanie bylo czyste,ladne i we wszystkie potrzebne rzeczy wyposazone..Do sklepu spozywczego i kawiarni z pyszna kawa bliziutko z mieszkania,Do Watykanu w 10 minut na nogach-okolica bardzo spokojna i ladna..Do Koloseum podjezdzalismy autobusem - przestanek nie daleko mieszkania..My polecamy - Noclegi od Pani Moniki - dodam ze pani bardzo Mila ..
              email do tej pani : monikaolb@interia.pl
          • Gość: Johny Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 08:07
            Ale tani wcale. Ciężko znaleźć coś w czerwcu w granicach 50Euro za pokój.
            • micurka Re: 21.03.05, 12:09
              Nasz Aladino 2 jest mniej więcej w tej cenie...
              • testardo Alladino 31.03.05, 16:53
                tyle piszecie o tym alladino, podalby ktos adres, bo w ksiazce telefonicznej
                znalezc nie moge.
                • bellasnella Re: Alladino 31.03.05, 17:19
                  Testarduccio, wpisz Aladino z jedną literką "L" i już się sprawa wyjaśni :)
                  Via G. Giolitti 213 5th flr., Roma 00185
                  www.hostels.com/it/availability.php/HostelNumber.5057
                  • Gość: Ala Re: Alladino IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.07, 21:48
                    hej
                    ta stronką ktorą podaas nie chce mi wejsc a nie moge jakos sie dowiedziec czy
                    mja wolne miejsc na kwiecien bo odsyla mnie do jakiejs dziwnej strony:) bede
                    wdzieczna za jakies info:)

pozadrawiam Ala
                  • Gość: gość portalu Re: Alladino IP: *.ptr.magnet.ie 25.06.10, 18:21
                    Polecam stronę www.budgetplaces.com
                    masa B&B, apartamentów, hosteli, hoteli itede.
                    Strona wypróbowana (na razie w Paryżu) warta polecenia, dużo info o potencjalnym
                    zakwaterowaniu, dogodne ceny oraz szczere opinie odwiedzających :)
            • Gość: Lukasz Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 09:01
              Jesli chodzi o nocowanie w Rzymie, to zapraszam :

www.rzymnoclegi.pl ! Dobre ceny pewnie i komfortowo :)
        • Gość: olanowak24 Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 22.05.05, 20:48
          Witam ja jeszcze w sprawie taniego noclegu, szukam i dzieki waszym odp cos
          znalazlam ale mam jeszcze troszke czasu i juz chcialabym znalezc cos na 100% i
          rezerwowac, jade 11 pazdziernika , bardzo prosze o info na olamakurat@wp.pl
          bede bardzo wdzieczna za kazda odp z gory dziekuje i pozdrawiam Ola
          • Gość: Łukasz Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 20:53
            Zapraszam : www.ccc.prv.pl lub e- mail: jedrasik@onet.eu
      • Gość: madza Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.net.pulawy.pl 17.02.07, 23:45
      • Gość: dod Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 09:52
        a jak zarezerwowac tam noceli?????Moze masz ich mail??
      • Gość: kondor Re: Naprawdę tanio!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 20:28
        jak już pisałem gdzieś wyżej, zobaczcie porównywarkę cen hoteli np. www.ohotele.pl. Porównuje prawie wszystkie systemu rezerwacji... bo ceny różnią cię często raz jest taniej w booking.com a raz taniej w hostelworld...
    • willa-gosciniec Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 30.03.05, 00:13
      co oznacza "Ensuite" np:4 Bed Private Ensuite ?????? JEST ŁAŻIENKA CZY NIE ?!
      • Gość: erka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 30.03.05, 14:11
        tzn ze pokoj jest z lazienką
    • alek69 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 24.05.05, 06:36
      warto sprawdzic te strone...blisko Termini
      www.hotelviennese.it/inglese/index.html

Gość portalu: liza napisał(a):

> Planuje w czerwcu wycieczke objazdowa po Wloszech i zamierzam zatrzymac sie
      > dwa dni w Rzymie, moze komus z Was udalo sie kiedys wyszukac tam tani nocleg
      > dla dwoch osob w okolicach roma termini lub watykanu?
    • Gość: podroznik Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 00:00
      Mieszkam we Wloszech polnocnych, ale jak zjezdzam do Rzymu to zawsze spie na
      jego obrzezach. Polecam zwlaszcza latem hotele: www.hotelplaya.it - opisy
      znajdziecie tez po polsku, kosztuje bardzo malo, bo z wyzywieniem placilem 35
      eur od osoby, ale to zalezy od daty, jest super, bo z basenami i na plazy, a do
      tego bardzo blisko Rzymu. Polecam, bo jak do nich napiszecie maila, to
      odpowiedza wam po polsku, maja tam chyba kogos z polski. Ja w sumie nie
      potrzebowalem jezyka polskiego, ale jak zobacza wasze nazwisko to z miejsca
      odisuja po polsku, no i jesli chodzi o scislosc, to widzialem tam troche
      polakow, nie takich do pracy, ale takich na wakacjach... jest lux!
      • Gość: raf Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.ingbank.pl 06.06.09, 11:51
        a ja polecam twoduckshostel twoduckshostel.com/ bylem w
        kwietniu 2k9 i placilem 15 euro od nocy. samo centrum koło termini
        • dorotao_k Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 19.06.09, 21:51
          Proponuję nocleg u Polki-przewodnika. Nad morzem, ale tylko 20 minut
          do Termini. Ceny od 25 euro za osobę:) Szczegóły na
          www.rzymskiapartament.pl
          • Gość: pytajacy Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.t2.dsl.vodafone.it 22.06.09, 08:03
            jak mozliwe jset morze-! 20 mim od termini !
    • Gość: beata Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:23
      Wybieram się z mamą do Rzymu pod koniec czerwca. Szukam taniego noclegu np. u
      sióstr lub w domu pielgrzyma.Czy ktoś ma jakieś konkretne namiary? Jeśli tak to
      bardzo proszę o kontakt maczaj4@wp.pl
    • maciejpytko Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 11.05.06, 14:06
      35 Euro /za pokuj 2-osobowy z prysznicem + sniadanie obok stacji metra
      Laurentina + 50 zł za rezerwację , toalety wspólne - ośrodek katolicki czysty
      i miły
      • Gość: ANKA Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.ip.fastwebnet.it 19.05.06, 16:34
        MOGLBYS MI PODAC JAKIES NAMIARY NA TEN NOCLEG BYLABYM WDZIECZNA
        AGNIESZKA0109@WP.PL
      • Gość: ania Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.05.06, 10:22
        ja też bardzo proszę o namiary na mail'a - msli@aster.pl
        Z góry dziękuję :-)
      • Gość: alama Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.eranet.pl 21.05.06, 12:30
        ja rowniez bede wdzieczna za namiary na ten nocleg - alama@poczta.onet.pl
      • Gość: Misia Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 27.05.06, 17:56
        Czy mozesz podac jakis kontakt na te tanie noclegi ? Moja córka z koleżanką
        wybierają sie się do Rzymu i Florencji na swoje pierwsze studenckie wakacje.
        Poniewaz możliwości finansowe mają ograniczone - szukają naprawdę taniego
        noclegu w Rzymie i we Florencji.M.
      • Gość: Ala Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.wroclaw.mm.pl 10.03.07, 21:55
        hej mam prozbe:) podaj mi prosze namiary na ten hostel w ktorym spałes:)
        wybieram sie do rzymu w kwietniu i wlasnie przeszukyje stronki:)dzieki za info.

Ala
        alarz@interia.pl
      • Gość: Tomek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.lkw-walter.com 07.06.07, 13:41
        Witam, prosze o namiary na te noclegi w Rzymie. Z gory dziekuje Tomek
        • Gość: Agnieszka P. Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:16
          Witam
          Proponuję apartamenty w Rzymie, tuż przy Watykanie, świetna lokalizacja. To są 3
          mieszkania w jednym budynku, z ogrodem z drzewkami cytrynowymi. Polecam gorąco.
          Znalazłam je tutaj: www.ernesto-travel.pl
      • Gość: lisa Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.wmgruppe.de 02.10.07, 13:25
        ma ktos moze adres emailowy do domu polskiego i do domu pielgrzyma w
        rzymie? bylabym bardzo wdzieczna. podobno jeden i drugi kosztuja 35
        euro za dwuosobowy pokoj. do tego 3 euro za sniadanie. calkiem
        niezle.

dzieki z gory.
        anaper@freenet.de
        • Gość: gość Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 00:11
          ja też poproszę paula9203@wp.pl :))
        • lukasarts [...] 09.02.09, 16:47
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jan.maksymowicz@ne Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 14:24
        podaj proszę adres noclegów obok stacji Laurentina
      • Gość: Aga Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.centertel.pl 17.04.09, 12:51
        Czy mogę prosić o namiary na ten nocleg przy Laurentinie
        agazgola@interia.pl
      • Gość: ch0mik13@wp.pl Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.05.09, 06:50
        Czym mógłbyś dac mi namiar na ten ośrodek katolicki w Rzymie?
        Będę ogromnie wdzięczna. Krystyna
    • Gość: irg Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:51
      www.migracja.pl/
    • Gość: kil Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 17:53
      zobacz na stronie www.hotelowerezerwacje.pl
      • Gość: Misia Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 27.05.06, 18:42
        Dzięki . Juz znalazłam na str. migracje .pl M.
        • Gość: marcin_gl21 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.echostar.pl 18.07.06, 15:58
          szykam kogos do wspolnego pomieszkania w osiedlu Bungalowów pod Rzymem, dobre
          polączenie, od 10 do 17 września 2006, koszt - 10 euro za osobę za noc,
          wychodzi 6 nocy, czyli, jak mozna sobie latwo policzyć, 60 euro od osoby.
          Bungalow jest dwupokojowy, z tego, co pisze w necie, i jest w nim lazienka. oto
          adresik :

www.reservations.bookhostels.com/polska-anglia.co.uk/hosteldetails.php/HostelNumber.4552/PHPSESSID.ej6ob21kra4dsgtfeojp6
          5gksf43bjy5?PHPSESSID=ej6ob21kra4dsgtfeojp65gksf43bjy5

jheśli ktoś chetny, to niech pisze na adres marcin_gl21@wp.pl zapraszam do
          wspolnego pomieszkanka, ugodowy jestem, a nie mailbym niczego przeciwko
          Pięknej, Mlodej Pani, niczego, hehe.
          Pozdrawiam,
          • misiak67 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 04.10.07, 08:19
            my polecamy Freestyle Hostel koło Termini, mają wieloosobowe pokoje
            a my wynajęlismy pokój dwuosobowy za 50 Euro *z klimatyzacją) pyszne
            śniadania serwują ok. 8 rano.

www.freestylehostel.it/
            • gertruda3108 hostel freestyle...jak zarezerwowac 29.04.09, 01:18
              hostel freestyle...jak zarezerwowac?
              z podanej przez ciebie strony,uzyskalam informacje jednak gdy przeszlam do
              opcji,< book now>, nie bylo to mozliwe? nie
    • rzymofilka Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? 27.02.08, 18:54
      Polecam B&B Independence Square Inn o rzut beretem od stacji Termini, spokojna
      elegancka ulica. Dwójka z łazienką i ze śniadaniem kosztuje 54 EUR, gorąca woda,
      bardzo czysto, nowe wyposażenie. Wszędzie blisko.
      • Gość: Ruda Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 21.04.08, 20:30
        i ja poprosiłabym o kontakt w sprawie tanich noclegów blisko centrum Rzymu w
        granicach 10-15E za noc na maila sel_cia@wp.pl z gory dziekuje
      • Gość: Arek Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.naas.metro.digiweb.ie 22.08.08, 23:52
        O ile to możliwe proszę o namiary na to miejsce. arekmed@op.pl
        Lecę w pażdzierniku
        pozdrawiam Arek i Gosia
    • Gość: kasjac Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 19.10.08, 17:33
      hej,
      my mieskalismy w Rzymie(17.09.2008) w poleconym na forum hostelu Aladino 2-
      hostel wlasnie zmienia nazwe na Cherry ( Via Napoleone III),
      www.aladinohostel2.com/.
      ogolnie mowiac- koszmar, nie polecam nikomu! my wynajelismy dwuosobowy pokoj za
      55e- stylistyka jak z domu publicznego, brudno, okno wychodzilo na ulice po
      ktorej jezdza tramwaje i sie nie domykalo, spedzilismy pol godziny na
      uszczelnianiu i domykaniu go, niestety wiele to nie pomoglo. w lazience i kuchni
      - grzyb i brud.
      hostel ten polozony jest w kilku mieszkaniach, byc moze inne czesci sa lepsze,
      ale ciezko mi uwierzyc.
      kiepskie wrazenie robi juz na poczatku, gdy po zaplaceniu przychodzi pijany
      koles (podobno kuzyn wlascicielki?/recepcjonistki?) i po zaprowadzeniu do innego
      budynku stwierdza, ze to on zrobi rano sniadanie (ktore okazuje sie byc
      polamanymi sucharami, chlebem tostowym i dzemem ).
      na szczescie wynieslismy sie stamtad po 1 dniu po czym trafilismy na nieco
      lepsze miejsce nieopodal - AD 1 House (via Foscolo 17) - milsza atmosfera,
      srednio czysto (lepsze prywatne pokoje, ale polecam wczesniej rezerwowac) -
      15e/os wieloosobowy, 20e/os dwuosobowy.
      jest tanszy sposob (zamiast pociagiem Leonardo Express do centrum za 11e) na
      dotarcie do centrum z lotniska Fiumicino - pociagiem za 5.5e do stacji metra
      Tiburtina (~35min), a dalej metrem.

ps. nie polecam strony www.hostelscentral.com - maja czesto nieprawdziwe
      informacje, a juz na pewno jesli chodzi o dostepnosc pokoi.

pozdrawiam.
    • Gość: Dorota Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.fastres.net 09.01.09, 11:39
      Witam,
      polecam tanie noclegi w oklicy dworca Termini i Watykanu. Razem z
      grupa przyjaciol bylismy w mieszkanku za 20 euro za dobe od osoby.
      Rezerwacja po polsku, pokoje czyste i przyjemne, no i centrum.
      Podaje adres hostelroma@op.pl, 48 884143355
    • Gość: katharina Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.chello.pl 12.01.09, 19:37
      witam serdecznie:)
      lecimy 18 lutego do Rzymu(lotnisko Campino)szukamy 4 noclegów w pokoju najlepiej dwuosobowym z jakąs łazienką.Wylot 22 lutego.
      Dużo dobrego czytam na forum o hostelach(schroniskach).Rozsądna cena to ok 20-30 euro za nocleg..Bardzo prosze o namiary,jakieś adresy z tel. z góry wielkie dzieki
      mail:katharina-83@o2.pl
      • Gość: edytaB&B [...] IP: *.t2.dsl.vodafone.it 31.01.09, 19:03
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: vvv Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 22:51
          Popatrz do pkt.6 regulaminu tego forum.
        • Gość: gwiazdka753 Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.09, 19:42
          szukam noclego w Rzymie na początku maja. proszę o info na maila: gwiazdka753@wp.pl.
        • Gość: pytajaca Re: tanie noclegi w Rzymie moze ktos cos zna? IP: *.aster.pl 06.05.09, 21:41
          WItam - poproszę więcej informacji na leszkoania@poczta.onet.pl
    • Gość: sash