grzesiekkrosno 12.03.09, 01:19 czy mógłbym prosić o wyrażenie swojej opinii, które biuro: Skarpa travel czy Almatur świadczy lepsze usługi ? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Gość Re: skarpa czy almatur? IP: *.54.168.177.tvksmp.pl 14.03.09, 15:47 Skarpy nie znam a ALMATUR obchodził w zeszłym roku 50lecie więc to chyba wystarczy za rekomendację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mimi Re: skarpa czy almatur? IP: *.um.krakow.pl 18.03.09, 12:02 byłam ze skarpą na kilku wyjazdach jak dla mnie mają najlepszą ofertę jeżeli chodzi o 4dniowe objazdy Budapeszt, Wiedeń, Praga są rzeczy które mnie troche raziły ale ogólnie ok i moge polecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulka Re: skarpa czy almatur? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:51 Nawet nie wiedziałam, że Almatur ma 50 lat hehe. Rodzice wysyłają mnie na obozy z nimi co roku i nie marudzę, bo jest naprawdę fajnie. Bardzo mi się podoba, fajnie mamy czas zorganizowany i w ogóle, więc warto spróbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tamara Re: skarpa czy almatur? IP: *.aster.pl 03.06.09, 22:06 To samo u mnie, ja też co roku z Almaturem właśnie dlatego, że dawniej rodzice jeździli i uważają, że inni organizatorzy to szkoda gadać, a ja się dobrze bawiłam, więc jeżdżę kolejny rok z nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: italia Re: skarpa czy almatur? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 11:06 Ja byłam z Almaturem na objazdówkach w Chorwacji i we Włoszech i jestem baaaaardzo zadowolona. Ceny przystępne a program i warunki w porządku. Bez przykrych niespodzianek. Gorąco polecam objazdówki z Almaturem. Odpowiedz Link Zgłoś