to.ya 09.06.10, 19:34 www.hirek.pl/mod/82/t/iP/cPath/1_445 Co to do czorta ma być? :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 09.06.10, 20:16 Zwolnili Sobalę, ale duch odzyskiwania_radia pozostał. Ja już poniekąd położyłem na Trójce kreskę. Słuchał tylko poranka, audycji muzycznych i czasami tych prowadzonych przez Sosnowskiego. Odpowiedz Link
to.ya Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 09.06.10, 20:48 Nie no, ale coś trzeba zrobić!! Tak odpuścić? :( Tylko co? Zero pomysłu u mnie :( Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 09.06.10, 22:45 zmienia się też kierownik muzyczny stacji - będzie nim jakiś kolega prezesa Poczachowskiego. Odpowiedz Link
cze67 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 09.06.10, 22:53 NAJFAJNIEJSZE jest to, że wszyscy wiedzą i widzą, że to granda, ale to i tak nic nie zmienia. Mimo, że rzecz dzieje się w PUBLICZNYM radio. Kolesie, którzy akurat są przy sterach mają właściwie wolną rękę i nie muszą się z nikim liczyć, a już ze słuchaczami liczą się najmniej. Odpowiedz Link
nefil Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 10.06.10, 10:27 Trzeba pomóc bezrobotnym kolegom przecież. Odpowiedz Link
maff1 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 10.06.10, 19:09 niestety sam sobie jest winien, ale od początku. 1. jak można nazywać sie wrona - toż to policzek dla polskiej demokracji, wszyscy wiedzą co określano nazwą wrona w 82r. i jeszcze to imię - Hirek, nieletni to do przedszkola, a nie między dorosłych w tak poważnej instytucji jak PR3 2. tytuł audycji - czarna noc - wszyscy wiedzą ze noc jest czarna. A skoro trzeba to podkreślić - brzmi to jak prowokacja. Czarna bo ... satanistyczna! czarna - bo to może ironia z przemówienia prezesa PiS, i w ogóle czarna noc - to brzmi jak jakaś wywrotowa prowokacja. 3. i ci wykonawcy - no kto tego słucha - jakiś hiphop - z tekstami wiecie jakimi... toż to całkowita degrengolada. Lansowanie takiej muzyki to jakieś totalne nieporozumienie, w radiu publicznym które wykonuje MISJĘ - i zapewne nikt po odejściu Sobali za to nie odpowiada. Nooo, tak być nie może. 4. dziennikarz niezależny - no to już jawny policzek dla władzy. Ale czy na pewno niezależny? słucha tej samej muzyki, tzw. czarnej - czyli jest od niej uzależniony. Może jeszcze coś bierze? np. witaminy? albo coś... 5. i może jeszcze chodzi w czerwonych skarpetkach? noooo? podsumowując - nie ma czego żałować, dobrze sie stało - nareszcie PR pozbyło się kogoś o tak wątpliwym wizerunku i kręgosłupie moralnym. Odpowiedz Link
cze67 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 10.06.10, 19:35 W ścisłym związku z tematem: jeżeli ktoś słuchał nocnych audycji w Trójce, wreszcie będzie się mógł wyspać: www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=22902 Odpowiedz Link
sonia34 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 12.06.10, 14:23 cze67 napisał: > W ścisłym związku z tematem: jeżeli ktoś słuchał nocnych audycji w Trójce, > wreszcie będzie się mógł wyspać: > rel="nofollow">www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=22902 To nie będzie hch? Odpowiedz Link
cze67 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 12.06.10, 17:27 > To nie będzie hch? A po co? Tylko GENERUJE koszty. A tu trzeba na zwolnienie zdrowotne byłego prezesa i półroczną odprawę kasę zbierać. Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 16.06.10, 10:28 ale chuje, serio Większość moich młodzieńczych odkryć muzycznych to były kwiatki z nocnych audycji zapaleńców. Wiem, czasy były inne, ale bez przesady. Jak nie indeowcy to zwolennicy ramówek rmfu. Rzygam już tym co robią z tą stacją Odpowiedz Link
maff1 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 16.11.21, 09:00 zacytuję samego siebie, czyli zastosuje autoplagiat: "niestety sam sobie jest winien, ale od początku. 1. jak można nazywać sie wrona - toż to policzek dla polskiej demokracji, wszyscy wiedzą co określano nazwą wrona w 82r. i jeszcze to imię - Hirek, nieletni to do przedszkola, a nie między dorosłych w tak poważnej instytucji jak PR3 2. tytuł audycji - czarna noc - wszyscy wiedzą ze noc jest czarna. A skoro trzeba to podkreślić - brzmi to jak prowokacja. Czarna bo ... satanistyczna! czarna - bo to może ironia z przemówienia prezesa PiS, i w ogóle czarna noc - to brzmi jak jakaś wywrotowa prowokacja. 3. i ci wykonawcy - no kto tego słucha - jakiś hiphop - z tekstami wiecie jakimi... toż to całkowita degrengolada. Lansowanie takiej muzyki to jakieś totalne nieporozumienie, w radiu publicznym które wykonuje MISJĘ - i zapewne nikt po odejściu Sobali za to nie odpowiada. Nooo, tak być nie może. 4. dziennikarz niezależny - no to już jawny policzek dla władzy. Ale czy na pewno niezależny? słucha tej samej muzyki, tzw. czarnej - czyli jest od niej uzależniony. Może jeszcze coś bierze? np. witaminy? albo coś... 5. i może jeszcze chodzi w czerwonych skarpetkach? noooo? " qrwa, brakuje mi jego audycji :((( i korespondencji mailowej, gdy proponowałem wykowców Odpowiedz Link
wendrowczyk Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 03.07.10, 13:32 Ulubieni wykonawcy tego pana: Run DMC, George Clinton, Bill Laswell, Erykah Badu, Michael Jackson bis czyli Prince. Jest czego żałować... Odpowiedz Link
cze67 Re: Hirek W. pozbawiony audycji w Trójce.. :((( 01.09.10, 14:17 a wczoraj po północy słuchałem jego audycji, czyli COŚ SIĘ ZMIENIŁO Odpowiedz Link