pw.nauka 19.06.14, 11:30 Szukam nauczyciela języka angielskiego Warszawa-Mokotów ul.Maklakiewicza. Codziennie rano 2 godziny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-sos-b Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 23.06.14, 14:45 Dzien dobry/Hello. Jesli Panstwa ogloszenie jest nadal aktualne,ze swojej strony pragne zapewnic profesjonalne i rzetelne korepetycje z Jezyka Angielskiego. Prosze o kontakt na numer: 668-597-730 Bea. Mozna zapoznac sie z moim profilem na stronie: mojekorepetycje.pl, jezyk angielski, Mokotow. Pozdrawiam, Bea Odpowiedz Link
angielskiedrzewo Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 12.07.14, 08:27 *Ćwiczenie Podstaw Gramatyki *Pokonywanie Blokady Mówienia *Konwersacje – omawianie po angielsku artykułów z gazet The New York Times oraz The Guaridan *Trenowanie Rozumienia Ze Słuchu *Nauka Słownictwa Życia Codziennego *Ćwiczenie angielskiej wymowy *Ćwiczenie Angielskiej Składni (Angielska składnia ma całkiem inny szyk niż Polska) Nauka gównie pod kątem porozumiewania się w życiu codziennym 60minut. Cena za jedną lekcje tygodniowo-płatne po lekcji odbytej) Od 8:00 do 21:45 Możliwosc nauki przez skype Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Życze miłego dnia Doświadczenie: Dyplomowany Nauczyciel, który prowadził szkolenia w szkole prywatnej, prowadził indywidualne nauczanie w Londynie, robił nagrania, nauczał młodzież w szkołach publicznych, szkolił żołnierzy, kształcił dorosłych oraz na dużą cierpliwość. Certyfikaty: 10 lat doświadczenia Żylem oraz uczylem w Londynie Odpowiedz Link
musztarda50 Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 22.07.14, 16:32 Cześć :)nie wiem na jakim poziomie językowym jestes teraz:) ale ja dwa lata temu nie znałam jednego słowa po angielsku dziś samodzielnie prowadzę korespondencję i biore udział w spotkaniach anglojęzycznych:) a wszystko to dzieki fenomenalnej szkole jezykowej nauka odbywa sie przez poularny teraz komunkator Skype lektor o umówionej godzinie łaczy sie z Tobą, oprócz tego korzystasz z virtualnej klasy, multi medialnych fiszek i nie możesz sie doczekać następnej lekcji. goraco polecam profesjonalnie i skutecznie prowadzone zajęcia..www.gobest.pl pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
musztarda50 Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 19.08.14, 15:35 Hej, spróbuj jednej lekcji próbnej która jest gratis..Ciekawa jestem bardzo Twojej opini dziś z pośrod moich przyjaciół i znajomych nikt w innej szkole się nie uczy mega skuteczna metoda:) wybierz do lekcji próbnej Wojtka lub Joasię jesli chodzi o język Angielski:) możesz się powolać na mnie :) Jestem Ania z Warszawy:):) www.gobest.pl...te lekcje tam są jak jazda ferrari kiedy inni jadą maluchem serio serio:):)pozdrawiam Odpowiedz Link
angielskiprywatnie.pl Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 27.08.14, 12:54 Polecam moje zajęcia w Warszawie Wawer oraz okolicach. Prowadzę lekcje angielskiego dla dzieci i młodzieży indywidualnie oraz w grupach. Szczegóły znajdą Państwo na mojej stronie internetowej angielskiprywatnie.pl/ Beata Odpowiedz Link
topclass Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 28.01.16, 06:02 NAJLEPSZY NATIVE SPEAKER TO ADRIAN (662341451) ABSOLWENT CAMBRIDGE !! Odpowiedz Link
0diament Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 01.02.16, 13:30 Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!! Odpowiedz Link