Dodaj do ulubionych

Szukam nauczyciela języka angielskiego

19.06.14, 11:30
Szukam nauczyciela języka angielskiego Warszawa-Mokotów ul.Maklakiewicza. Codziennie rano 2 godziny.
Obserwuj wątek
    • e-sos-b Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 23.06.14, 14:45
      Dzien dobry/Hello.

Jesli Panstwa ogloszenie jest nadal aktualne,ze swojej strony pragne
      zapewnic profesjonalne i rzetelne korepetycje z Jezyka Angielskiego.
      Prosze o kontakt na numer: 668-597-730 Bea.
      Mozna zapoznac sie z moim profilem na stronie: mojekorepetycje.pl, jezyk angielski, Mokotow.
      Pozdrawiam,
      Bea
    • angielskiedrzewo Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 12.07.14, 08:27
      *Ćwiczenie Podstaw Gramatyki
      *Pokonywanie Blokady Mówienia
      *Konwersacje – omawianie po angielsku artykułów z gazet The New York Times oraz The Guaridan
      *Trenowanie Rozumienia Ze Słuchu
      *Nauka Słownictwa Życia Codziennego
      *Ćwiczenie angielskiej wymowy
      *Ćwiczenie Angielskiej Składni (Angielska składnia ma całkiem inny szyk niż Polska)
      Nauka gównie pod kątem porozumiewania się w życiu codziennym

60minut. Cena za jedną lekcje tygodniowo-płatne po lekcji odbytej)
      Od 8:00 do 21:45

Możliwosc nauki przez skype

Osoby zainteresowane proszę o kontakt.

Życze miłego dnia

Doświadczenie:
      Dyplomowany Nauczyciel, który prowadził szkolenia w szkole prywatnej, prowadził indywidualne nauczanie w Londynie, robił nagrania, nauczał młodzież w szkołach publicznych, szkolił żołnierzy, kształcił dorosłych oraz na dużą cierpliwość.

Certyfikaty:
      10 lat doświadczenia Żylem oraz uczylem w Londynie
    • musztarda50 Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 22.07.14, 16:32
      Cześć :)nie wiem na jakim poziomie językowym jestes teraz:) ale ja dwa lata temu nie znałam jednego słowa po angielsku dziś samodzielnie prowadzę korespondencję i biore udział w spotkaniach anglojęzycznych:) a wszystko to dzieki fenomenalnej szkole jezykowej nauka odbywa sie przez poularny teraz komunkator Skype lektor o umówionej godzinie łaczy sie z Tobą, oprócz tego korzystasz z virtualnej klasy, multi medialnych fiszek i nie możesz sie doczekać następnej lekcji. goraco polecam profesjonalnie i skutecznie prowadzone zajęcia..www.gobest.pl pozdrawiam Ania
    • musztarda50 Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 19.08.14, 15:35
      Hej, spróbuj jednej lekcji próbnej która jest gratis..Ciekawa jestem bardzo Twojej opini dziś z pośrod moich przyjaciół i znajomych nikt w innej szkole się nie uczy mega skuteczna metoda:) wybierz do lekcji próbnej Wojtka lub Joasię jesli chodzi o język Angielski:) możesz się powolać na mnie :) Jestem Ania z Warszawy:):) www.gobest.pl...te lekcje tam są jak jazda ferrari kiedy inni jadą maluchem serio serio:):)pozdrawiam
    • angielskiprywatnie.pl Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 27.08.14, 12:54
      Polecam moje zajęcia w Warszawie Wawer oraz okolicach.
      Prowadzę lekcje angielskiego dla dzieci i młodzieży indywidualnie oraz w grupach.

Szczegóły znajdą Państwo na mojej stronie internetowej angielskiprywatnie.pl/

Beata
    • topclass Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 28.01.16, 06:02
      NAJLEPSZY NATIVE SPEAKER TO ADRIAN (662341451) ABSOLWENT CAMBRIDGE !!
    • 0diament Re: Szukam nauczyciela języka angielskiego 01.02.16, 13:30
      Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka