lidka449 08.02.13, 22:28 Jest to budujące i daje widoki na przyszłość , grono miłych osób,kulturalnych rozmawiających na tematy różne widzę światełko w tunelu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
old.bear Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:35 No właśnie temat jest istotny. Niekoniecznie mega poważny Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:37 Światełko zawsze się świeciło. Jeżeli zaś chodzi o trudne tematy, wystarczy odrobina dobrej woli i można o trudnych sprawach rozmawiać nie kłócąc się, a nawet z lekkim przymrużeniem oka. Odpowiedz Link
lvova Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:39 Lidka Ty jesteś na prawdę "młodą" forowiczką Odpowiedz Link
lidka449 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:41 czasem pomysłów brak na temat,to jak propozycje są z Waszej strony to ciekawiej być zaczyna i widać jakiś sens istnienia forum Odpowiedz Link
lvova Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:46 Hmmmmm,dla mnie sensem forum jest spotkanie się z drugim człowiekiem,rozmowa z nim,,,a tematy wątków to sprawa drugorzędna Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:54 Wazne jest spotkanie i rozmowa z innym człowiekiem, ale ciekawy wątek jest też nie bez znacznia. Odpowiedz Link
lidka449 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 22:56 to również nie przeczę,człowiek poznaje się trochę bliżej i nawet jak palnie jakąś gafę to będzie mu wybaczone Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 23:00 Bez wybaczenia ani rusz W końcu nikt nie jest doskonały. Odpowiedz Link
leziox Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 08.02.13, 23:50 Najwazniejsze zeby swiatelko w tunelu nie okazalo sie swiatlami lokomotywy. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 12:09 Dla czemu wjeżdżasz z tą lokomotywą, u nas zawsze jest "światełko do nieba" i tego się trzymać Odpowiedz Link
leziox Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 13:41 Bo jestem realista i wiem ze nie wszystko,co w ciemnosci swieci,musi byc zaraz swiatelkiem do nieba-chyba ze przyczyna pojscia do nieba jest wlasnie cos w rodzaju takiej lokomotywy,cos,czego w swoim optymizmie cielécym w ogóle sie nie spodziewamy i nie oczekujemy,zdarzajace sie przewaznie nagle i bez ostrzezen... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 08:40 a dlaczego ma nie ozyc? Tematow jest zawsze pelno..... Odpowiedz Link
dwa-filary Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 12:13 a tak w ogóle to się nie zamartwiaj, czasami forum zasypia, ale kiedyś się obudzi Forum jest bardzo fajne, stonowane, bez trolli, fantastyczni ludzie, tematy zróżnicowane, takie swojskie. Odpowiedz Link
zetka50 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 17:25 było wesoło, zabawnie i miło [wczoraj] a mnie nie było Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 20:20 Szkoda, że Ciebie wczoraj nie było, ale teraz też zrobiło się jakoś cicho. Odpowiedz Link
zetka50 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 20:24 normalka; bo ja jestem czas się ulotnić Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 20:27 Nie ulatniaj się za szybko Odpowiedz Link
dwa-filary Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 09.02.13, 23:25 No, myślę, żeś nie eter, jesteś dobrym duszkiem tego forum Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 10.02.13, 20:50 Jak jest jedno światełko w tunelu, to znaczy że jedzie motocykl. Odpowiedz Link
lidka449 Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 10.02.13, 21:04 ważne żeby cokolwiek jechało - wtedy i drogę znajdziemy bez trudu Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: I kto by się spodziewał,że forum nagle ożyje 10.02.13, 21:33 Jak jedzie honda, to może być nawet jedno światełko Odpowiedz Link