Dodaj do ulubionych

Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;)

22.02.13, 22:01
Bo ja jakoś taki nie śpiący jestem wink
Obserwuj wątek
    • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:11
      mnie się spać nie chce:]
      • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:13
        I co czynisz ? smile
        • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:15
          a tak sobie siedzę i psa szkolę :]
          • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:18
            Lubisz psy?
            • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:18
              lubię
              • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:26
                "Rita" smile

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530786_317576501694309_507914961_n.jpg
                • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:28
                  to Twoja psinka?
                  piękny pies
                  • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:33
                    sad
                    Niestety to moich znajomych sad Nie mam warunków by mieć takiego psa,a to jest mój wymarzony,wyśniony sad
                    Cudowny pies,stworzony na super partnera dla człowieka,bardzo oddany i zawsze chętny do pomocy smile
                    • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:42
                      ojej no szkoda, a moze jednak sie da takiego fajnego pieska mieć?
                      • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:46
                        Mieć to nie sztuka,ale stworzyć mu odpowiednie warunki to jest problem,blok to dla takiego pieska to"śmierć",więc pozostaną tylko marzenia.
                        • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:49
                          znam duzo ludzi gdzie mieszkają w bloku i mają psy
                          • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 22:58
                            Ale Border collie to pies który potrzebuje dużo ruchu,przestrzeni,a ja dla zaspokojenia własnych zachcianek nie będę męczył pieska w bloku tylko dlatego,że mi się podoba i chciałbym mieć takiego.

Pies pasterski, pomocnik w zaganianiu owiec. Wykazuje olbrzymią potrzebę i chęć do pracy oraz ciągłego ruchu. Doskonale nadaje się do uprawiania wszystkich sportów kynologicznych, z wyjątkiem szkolenia w kierunku IPO (szkolenie na psa obronnego). Sprawdza się jako pies lawinowy w górach i jako pies tropiący. Z racji ogromnej chęci pracy z człowiekiem może być wykorzystywany przy wykrywaniu narkotyków oraz w służbach celnych. Nadaje się również do terapii chorych.

• zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:00
                              a czy musisz mieć własnie takiego? weź innego, takiego co czeka na miłosc człowieka:]
                              • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:04
                                Hmmmmmm,niby tak,ale właśnie taki piesek najbardziej by mi pasował,albo Seter albo Wyżeł Niemiecki,jakoś tak mi przypadły do gustu,to tak jak z kobietami jeden lubi blondynki a ja wole brunetki wink
                                • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:08
                                  w sumie racja ale mój maż nie chciał kundelka a jak już go mamy to jest hepi, czyli najlepsza psinka na świecie:]
                                  • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:11
                                    No jakby mi sie trafiła tak "sierota" przybłęda to na pewno bym nie wyrzuciła smile
                                    • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:13
                                      pokochałbyś, pokochał:]
                                      • lvova Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:15
                                        Wiem smile
                                        • wirujacypunkt Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 22.02.13, 23:29
                                          Juz szykowałam się do snu, ale muszę napisać.
                                          Ostatnia psina, która była przez 16 lat w naszym domu, to był kundelek.
                                          Kundelki, to najwapanialsze psy na świecie, najmądrzejsze, najwierniejsze, bardzo szybko uczą się nowych rzeczy, są cudowne.
                                          Ale gdybym miała mieć teraz psa, to byłby golden retriver.
                                          Są wspaniałe smile
                                          • old.bear Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 23.02.13, 12:24
                                            No tak, po nocach siedzą, wieczorem się spać nie chce a teraz ? Śpią big_grin
                                            • leziox Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 23.02.13, 20:11
                                              Trzeba troche odczekac.Zaraz znowu sie zjawia,zeby pogadac o czymkolwiek,jak nie beda mogli spac. smile
                                              • old.bear Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 24.02.13, 01:31
                                                Tiaaaaaaaaaaaa ... ile można czekać big_grin
                                                • leziox Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 24.02.13, 11:31
                                                  WIdze wlasnie ze towarzystwo dzisiaj w nocy zawiodlo.Moze musialo odespac ostatnia zarwana noc.
                                          • zetka50 Re: Czy jest tu ktoś komu spać się niechce? ;) 24.02.13, 17:01
                                            wirujacypunkt napisał:

> Kundelki, to najwapanialsze psy na świecie, najmądrzejsze, najwierniejsze, bard
                                            > zo szybko uczą się nowych rzeczy, są cudowne.
                                            > Ale gdybym miała mieć teraz psa, to byłby golden retriver.
                                            > Są wspaniałe smile

masz rację kundelki to mądre pieski, moja psinka też szybko się uczy, ciekawe czy ONka bedzie taka mądralińska :]
                                            a te goldeny to piekne psy, tez ta rasa mi sie podaba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka